Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας έχει νέα συνάντηση με τον κ. Ταλάτ για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ...

jimhouselaw είπε...

Δύσκολα τα πράγματα. Οι Τούρκοι δεν θέλουν στην πραγματικότητα να λύσουν το πρόβλημα και εάν αποφασίσουν να δώσουν κάτι έστω και ελάχιστο σίγουρα θα ζητήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Pempth 11 toy mina! an den ta vroun ekei h an dimiourgithei kapoia entash anamesa tous eimaste poli konta sto na ksekinisoun ta gegonota stis 13 tou mina dil savato sin treis merres pame triti 16 toy mina!!!!

eylogison!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΑΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΛΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ?ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

liako tha baleis kamia epanalhpsh kamia ekpomph gia emas pou tis xasame....?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακούμε τίποτα γιαυτό το τόσο σοβαρό θέμα.Liako team τουλάχιστον ανάρτησε εσύ ότι ξέρεις...

Ανώνυμος είπε...

ala logia na agapiomaste

Ανώνυμος είπε...

εχω κατι να πω..... υπαρχουν ελληνες λιακοπουλε που σε πιστευουν, αλλα αυτοι που δεν σε πιστευουν ειναι δυστιχως περισσοτεροι... και οχι μονο δεν πιστευουν σε σενα αλλα δεν πιστεουν ουτε στο Θεο.. και τον βριζουν και απο πανω... προσπαθω να πεισω οσους ξερω αλλα τιποτα... αρχιζουν το ειρονικο αυτο γελιο... πραγματικα θα ηθελα να δω τις φατσες τους οταν ερθει ο καιρος..... επισης 8α η8ελα να σε ρωτησω κατι.. στον στρατο του πολεμαρχου εχει ηδη κανονιστει πιοι θα ειναι οι στρατιωτες; γιατι ενα απο τα ονειρα μου ειναι τα πολεμισω μαζι με τον πολεμαρχο και να παρς μερικα κεφαλια των νεφελιμ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.Ο ΘΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΙΟΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΞΗ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗ ΘΕΛΨ ΝΑ ΠΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΤΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΘΑ ΒΡΕΘΗ Ο ΤΡΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ. ΘΑΝΑΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Oi Tourkoi tha kanoune oti einai dynato na torpilisoune tis synomilies..k meta katopin entolis tha zitisoune anagnwrisi...k meta asta na pane.

Necrophiliac είπε...

Gia to kafe pou erhete o tourkos..

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

Ά ρε....Υπάρχει άλλος εκτός από τον Παπαδόπουλο που να μπορεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο;

Ανώνυμος είπε...

O TALAT ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ .

medabots είπε...

ayto lynete mono me polemo to kypriako

Ανώνυμος είπε...

Anamenomeno to gegonos tis krisis sta ellhnotourkika, oi apsimaxies tha diarkesoun 3 meres kai meta tin Tourkia tha apasxolisi o Poutin...O Kairos gar eggys!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρα τις καλες προθεσεις των εκαστοτε Κυπριων προεδρων, το ΚΥΠΡΙΑΚΟ δεν προκειται να λυθει με την πενα - οπως ειπε καποιος φιλος παραπανω.
Ειμαστε οι χαμενοι και αυτοι οι νικητες. Οι νικητες ελυσαν το προβλημα τους. Να παρουν κι' αλλο θελουν - οχι να δωσουν! Οταν παζαρευεσαι με τον νικητη, να μην περιμενεις οτι θα κερδισεις κατι, γιατι στα εχει παρει ολα. Τα περι "διεθνους δικαιου", ψηφισματων ΟΗΕ,
ΕΕ, κ.λ.π εχουν καταντησει κουφια λογια πια εδω και 35 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΛΑΒΑ,ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΠΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

είμαι περίργος να μάθω τι ακριβώς θα μας αποκαλύψει ο λιακό...Τι ακριβώς να τ είπε ο παπαγίωργης από το Τραχώνι... με τρώει η αγωνία...

Ανώνυμος είπε...

Θαναση στο νεο liako gr που ετοιμαζεται για εμαs θα εχουμε τη δυνατοτητα να ανοιξουμε καλυτερουs διαυλουs επικοινωνιαs μεταξυ μαs για ολα αυτα που ανεφερειs και να δουμε με ποιο τροπο μπορουμε να οργανωθουμε και να δρασουμε συλλογικα. Ηδη η αρχη εγινε, ειμαστε δυο και επεται και συνεχεια, ο καιροs ειναι κοντα.ΦΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

NAI,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ.ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΦΩΤΗ 144,000ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΝΗΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΠΟΛΙΠΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΟΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΩΠΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΙΨΗ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Η ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΛΥΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ Η ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΟΣΙΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΩ ΕΧΘΡΟ......................? ΘΑΝΑΣΗΣ

taxiarxos είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΠΙΩΣ ΕΙΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΘΕΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ.ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ Ο ΑΓΙΩΣ ΝΥΝΦΩΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ,ΕΝΑ ΒΡΑΔΗ ΕΙΧΕ ΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΝΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.ΒΡΑΖΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΘΑΝΑΣΗΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΝΗ ΑΠΟ ΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΜΙΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΕΤΙΕΣ ΒΛΕΨΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΑΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΗ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 4,5,6. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Nikolas είπε...

Πικρος πολυ ο καφες συντροφια με μπολικο Τ-αλατ-ι!!!!!