Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΕΡ

Οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της κατασκευής του ρωσικού πυρηνικού εργοστασίου στο Μπουσέρ οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε τεχνικά προβλήματα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Ιράν. Έχουμε πάρει σοβαρά μέτρα και ελπίζουμε ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν σύντομα, πρόσθεσε.
Το πυρηνικό εργοστάσιο έχει αρχίσει να κατασκευάζεται στο νότιο Ιράν, στο Μπουσέρ, από ρωσική κατασκευαστική εταιρεία. Επρόκειτο αρχικά να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2006, αλλά έχει αναβληθεί πολλές φορές μέχρι τώρα η λειτουργία του. Η κατασκευή του πάντως βρίσκεται στην τελική ευθεία και η Ρωσία ήδη έχει μεταφέρει πυρηνικά καύσιμα στην περιοχή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πυρηνικη ενεργεια πρεπει να εγκαταλειφθει σαν σκεψη καποια στιγμη.Επιτελουs αs χαραξουμε τον δρομo που μαs εδειξε ο νοκολα τεσλα και αs ανοιξουμε λεωφορουs καθαρηs ενεργειαs για εμαs και τον γαλαζιο πλανητη μαs.

ELNEMESIS2008 είπε...

Το ιραν παιζει πολυ επικινδυνα με τη φωτια.Ας προσεχει λιγο τις τριπλες επαφες που κανει γιατι η φωτια που ακουει στο ονομα ΠΟΥΤΙΝ δεν παιζει
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

medabots είπε...

ontos prepei na egatalifthei

Unknown είπε...

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, μη διαδίδετε τους πυραύλους, αλλά τη δικαιοσύνη!!Αλλά, φυσικά, αυτός θα είναι ο ρόλος των Ελλήνων!Ο καιρός γαρ εγγύς!
Δώρα