Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΡΟΝΟΗΣΙΑ


Μία περιοχή της Ιάβας υποφέρει από ένα ηφαίστειο λάσπης που δημιουργήθηκε εξαιτίας γεωτρήσεων για πετρέλαιο. Το «ηφαίστειο» παράγει 100.000 κυβικά μέτρα λάσπης την ημέρα, με 60 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία και μεγάλες ποσότητες υδρόθειου, το οποίο εκτός από πολύ δύσοσμο (μυρωδιά χαλασμένου αυγού) είναι και δηλητηριώδες.
Περίπου 50.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους λόγω αυτής της απροσεξίας, ενώ έχουν καταστραφεί μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες, σπίτια και πολλά εργοστάσια και έχουν προκληθεί ζημιές εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί μια «λίμνη» έκτασης 6,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων τουλάχιστον!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oποιοs τη νυχτα περπατει.....Η απρονοησια σε ολο τηs το μεγαλειο,καλυτερα να τουs χτυπουσε τυφωναs παρα αυτο που εγινε.

Ανώνυμος είπε...

Ameriki Ameriki kala mou legan merikoi asto na paei na......!!!?

Ανώνυμος είπε...

Και η αναδιαμόρφωση της επιφάνειας της Γης καλά κρατεί – μια λίμνη λάσπης από δω, λίγα καμένα δάση από κει, συν τα βουνά από σκουπίδια που υπάρχουν γύρω από τις πόλεις και τη γενικότερη καταστροφή του περιβάλλοντος, και σ’ εκατόν χρόνια ο πλανήτης από πράσινος κοντεύει να γίνει γκρι.

Ανώνυμος είπε...

Τι απρονοησία και πράσινα νεφελίμ φίλοι και φίλες, για όσους δεν πιστεύουν πως υπάρχουν...Όλα αυτά, μόνο απροσεξία και απρονοησία δεν είναι, εντάξει υπάρχει και η απληστία για το ανούσιο κέρδος, αλλά ας μη γελιόμαστε, τόσες χιλιάδες χρόνια παίζουμε το παιχνίδι τους και αυτοκαταστρεφόμαστε, αλλά Δόξα το Θεό, που χωρίς Αυτόν θα είχαμε αφανιστεί. Η ελπίδα μας είναι ότι τίποτα δεν παρεκκλίνει από την πορεία ολοκλήρωσης του σχεδίου του Θεού. Γι αυτό πάντα να μας φωτίζει και να πράττουμε το θέλημά Του. Όσο πιο κοντά είναι ο καιρός... τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η σωτηρία. Τα μάτια μας ανοιχτά κι' Ελληνικά… γεια σου Δημοσθένη !!!

medabots είπε...

dikio exeis anonyme

Ανώνυμος είπε...

sto vomo tou xrimatos tipote dee ipologizete

Ανώνυμος είπε...

TA SIMIA TON KERON GIA TIS LIMOYRES , KAI TO KOMPOLOI TOY DA PEXI O NEFELIM ALLA OS EKI,

PISTI STO DEO PETIA KAI TIPOTE ALLO KAI NA DITE POU OLA DA PANE KALA .

Ανώνυμος είπε...

Kapoia fava exei o lakos... Kai den to grafo tyxaia anapoda Dimostheni.