Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

CERN


Σε λίγο θα γίνει η γενική δοκιμή για την διαπίστωση ή μη της ομαλής λειτουργίας του κυκλικού επιταχυντή στο CERN. Aν όλα πάνε "καλά" τότε στις 21 Οκτωβρίου θα γίνει το κυρίως πείραμα για να δούμε πως έγινε το περιβόητο BIG BANG, η αρχική ,δηλαδή, μεγάλη έκρηξη με την οποία εικάζεται ότι ξεκίνησε η ύπαρξη του υλικού σύμπαντος.

Αν δεν ακουστεί, όταν γίνει το πείραμα, κάποια μεγάλη καταστροφή λόγω κάποιας δυσλειτουργίας για "άγνωστους" λόγους, τότε θα μας πουν οτι εν γένει θα επεξεργαστούν τα στοιχεία σε "βάθος χρόνου".

Ο πραγματικός σκοπός του όλου εγχειρήματος τελικά δεν θα επιτευχθεί.

73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

10 παρα 10 πριν την εναρξη εμφανιστηκε μηνυμα στο live Cern και λεει πως δεν μπορει να μεταδοθει λογω του μεγαλου ογκου επισκεπτων στο net.
λες να επαληθευτεις Λιακο?

Ανώνυμος είπε...

Θα γινει και παρτυ για την τελευταια μερα της ανθρωποτητας! Πολοι θα πανε με μαυρες μπλουζες για να ταιριαζει με τη μαυρη τρυπα που θα δημιουργηθει! Παντως ο Στεβεν Χοκινγκς εβαλε στοιχημα οτι θα αποτυχει το πειραμα! Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!

Ανώνυμος είπε...

Pedia de douleuei to stream tou cern.

Ανώνυμος είπε...

dhladh poios einai o pragmatikos skopos tou peiramatos??apantiste parakalw giati den mporw pouthena na vrw apantish!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΤΑ "ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ" ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ "Θ Ε Ο Ν"!!!
ΩΩΩΩΩ!!!!! ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ!!!!!
"ΠΑΤΕΡ,ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ` ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ
ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ"(ΛΟΥΚΑ ΚΓ'34)

Ανώνυμος είπε...

Και αν αυτή η διαδικασία ενεργοποιεί το γονίδιο των Ελ;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 100,000 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

theloun na apodeixoun oti de ta dimiourgise kaneis theos ayta oti mona tous ginikan apla

Ανώνυμος είπε...

to paizoun mikroi theoi

Ανώνυμος είπε...

Kατασπαταληθηκαν δισεκατομυρια δολλαρια για μια αναποδεικτη ουσιαστικα θεωρια γιατι απλα αυτη μαs εκατσε ωs πιο βολικη αs μην γελιομαστε.Εδω μεχρι πριν λιγα χρονια αγνοουσαμε την υπαρξει πλανητων εξω απο το ηλιακο μαs συστημα και θελουμε τωρα να δουμε το πρωτο χιλιοστο τηs δημιουργιαs μεσα απο ενα αμφιλεγομενο πειραμα αγνοονταs το υλικο απο το οποιο προηρθε η δημιουργια του συμπαντοs. Γιατι δεν πιστευω να εχουμε την αφελια να πιστευουμε οτι την μυστικη φορμουλα την εχουν οι επιστημονεs που λαμβανουν μεροs στο πειραμα και ολοι εμειs το αγνοουμε.Αυτα ειναι αστειοτητεs.Αν υπηρχε μια τετοια περιπτωση να προχωρηση κανειs σε ενα τετοιο πειραμα που και παλι δεν ειναι σιγουρο θα πρεπει να ειχε ανακαλυψη ολα τα βασικα και οχι μονο μυστικα του διαστηματοs και να ειχε λαβη υποψη του ολεs εκεινεs τηs παραμετρουs που απαρτιζουν και συγκροτουν ολο το οικοδομημα που λεγεται συμπαν.Αυτο θελει να εχειs στην κατοχη σου υπερτεχνολογια οχι αστεια η τεχνολογια του πουτιν θα ειναι πλειμομπιλ μπροστα τηs.Eμειs ποτε προλαβαμε να εχουμε μια τετοια τεχνολογια, να εχουμε μελετηση ολεs αυτεs παραμετρουs, και να εχουμε το θρασσοs και την βλασφημια να προχωρουμε σε ενα τετοιο πειραμα που θα μαs οδηγηση εκ του ασφαλουs σε λανθασμενα και αυθαιρετα συμπερασματα.

Nikolas είπε...

Ειδες ρε Δημο μου που τσιριζες τις προαλλες που 'πεσε ο σερβερ σου?
Στο cern κοιτα χαλι!!!!!
Και εκει λεει εχουνε οοοοολα τα μεσα - και απο φραγκα δις και τρις!!!!
Κουραφεξαλα τα εξαλλα!!!!
Τωρα θα μου πης .....μπας και κατι ηδη πηγε θεοστραβα και κατεβασαμε τις ασφαλειες να μη δουνε οι "αλλοι" τα νεφελειμο-χαλια και συρθουνε στο πατωμα απο τους γελωτας?
Παντως απο ανακοινωσεις σκιζουμε - σαν το Ελλαντα ενα πραμα: εξω παμε καλα μεσα αστα να πανε!

Ανώνυμος είπε...

Το "πείραμα" όπως το αποκαλούν για δήθεν επιστημονικούς σκοπούς έχει σαν σκοπό να ανοίξει τις αστρικές πύλες ώστε να έρθουν οι σκοτεινές οντότητες στον πλανήτη Γη.Η τεχνογνωσία έχει ήδη δοθεί από εκείνους τους οποίους όλοι πολύ κσλά γνωρίζουμε.Είναι αυτές οι πύλες που αναφέρονται στις προφητείες οτι θα ανοίξουν.Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό το γνωρίζουν ελάχιστοι.Σημειώνεται οτι επικεφαλής του CERN είναι Αμερικανός.Το CERN αρχικά είχε αποφασιστεί να κατασκευασθεί στο Τέξας αλλά όταν συνειδητοποήσαν τους μεγάλους κινδύνους από ένα τέτοιο εγχείρημα αποφάσισαν να το κατασκευάσουν στην Ευρώπη.Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.Όταν ανοίξουν οι πύλες θα έχουμε την τελική αναμέτρηση μεταξύ ΕΛ και Νεφελίμ.

Ανώνυμος είπε...

Meta apo erevnes etwn ena exw na pw....
H tha vrexei h tha xionisei h kalo kairo tha kanei. Sinafi re paidia...

Ανώνυμος είπε...

Εχει ηδη δηλωθει σε συνεντευξη Ελληνα επιστημονα απο το CERN στην τηλεοραση οτι η επεξεργασία των στοιχείων θα τους πάρει μεχρι 6 μηνες λογω του μεγάλου ογκου πληροφοριών που θα προκύψουν.

Ανώνυμος είπε...

Το σπαθί που βρίσκεται στο μοναστήρι στο Μανταμάδο θα φύγει για άλλη μια φορά για λίγο από την θέση του...
Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ..ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ "ΑΚΥΡΟ"?ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΠΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ....ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΑΥΤΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

PETIA TA KOMPOLOI TOY DA PEXI MEXRI EKI EXI EXOUSIODOTISI NA FTASI, DEN DA PROLABI NA KANI TIPOTA ALLO TON LOGO OLOI TON GNORIGOYME GIA TA SIMIA TON KERON .
MPORI OMOS NA EINAI KAI KANEN MISTIKO OPLO TON ......................

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥΤΙΝ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ BING BANG ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ BIG MAC

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ?ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣκ.λ.π. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΕΤΩΝ 16

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Λιακοπουλε,εμπρος Ελληνες ας τους στειλουμε το μηνυμα μας,
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι δηλαδή ο πραγματικός σκοπός?

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΟΥ....ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΛΔ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ....!

Ανώνυμος είπε...

βλεπω να μας ρουφαει καμια μαυρη τρυπα. χαχα.παντως θελω να δω τι θα πουν για το πειραμα.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα, ρε Δημοσθένη.Τόσα χρήματα πετάνε για κούφιες βλακείες, που κανονικά έπρεπε να δώσουν αυτά τα χρήματα στα παιδάκια στην Αφρική και σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου που δεν υπάρχει,ούτε νερό να ποιουν.Έλεος...

ΕΛΛΑΣ είπε...

Τι έγινε τελικά με το πείραμα?

Kaveiros είπε...

Εννοειται πως τιποτα απο αυτα που λενε δε θα γινει..Αλλα θα γινουν...
Μονο πειραμα δε θα γινει!

Ανώνυμος είπε...

ποιός ξέρει με σιγουριά τι θα γείνει; ίσως απλά η Γη να γείνει σε λίγα δευτερόλεπτα ένα μεγάλο νεκροταφείο!!! ίσως και όλα αυτά τα χρήματα να δόθηκαν για το τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!!ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

egine telika h dokimi ?

evangelos είπε...

Σκοπός του πειράματος είναι η δημιουργία μικρής μαύρης τρύπας καθώς και η δημιουργία πύλης για την επικοινωνία με πολύ μακρινά άστρα και άλλους πολιτισμούς. Οι μαύρες τρύπες λειτουργούν σαν πόρτες που επιτρέπουν την επικοινωνία.Τα σχέδια και οι συχνότητες κατασκευής είναι δωσμένες εδώ και πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζει κανειs αν υπαρχει καμια προφητεια απο καποιον αγιο τηs ορδοδοξηs εκλλησιαs σχετικα με αυτο το πειραμα;Nα ξερω αν ειναι να παρω τα βουνα απο τωρα, γιατι βλεπω αυτουs τουs αθεοφοβουs επιστημονεs να μαs ξεκανουνε πριν απο τουs νεφελιμ. Ημαρτον κυριε.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το πείραμα που προσπαθούν να κάνουν δεν έχει καμία σχέση με αυτά που μας λένε.Σκεφτείτε το.Αν οι Νεφελιμ κάνουν ένα λάθος στο πείραμα και όπως φοβούνται πολλοί δημιουργηθεί μαύρη τρύπα τότε θα πεθάνουν και αυτοί.Εγώ πιστεύω ότι το πείραμα έχει σχέση με τις πύλες που οδηγούν στην Κοίλη Γη (που θέλουν να ανοίξουν και τις αστρικές πύλες που υπάρχουν πάνω στη Γη για να μπορούν οι Ελ να έρθουν κατευθείαν από τον πλανήτη που είναι τώρα πίσω στη Γη

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ,ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΧΟΠΚΙΝΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ..ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι οι σκοποί του πειράματος είναι πρώτον να "αποδείξουν" ότι το σύμπαν είναι αυτοδημιούργητο δλδ δεν το δημιούργησε ο Θεός και δεύτερον να μας φοβήζουν μην τυχόν και πάει κάτι στραβά και γίνει καμια μαύρη τρύπα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ...(οικονομικο-κλπ)ΓΙΑΤΙ????
ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ,ΤΟΣΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΧΑΜΕΝΗ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ..ΠΟΣΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ,ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Μίλησα σε ξένο φόρουμ και σήμερα αλλά και άλλες μερες. Εκτός από έναν κανείς άλλος δεν πήρε το μέρος μου όσον αφορά την επικινδυνότητα κι όχι μόνο αυτό! Εγώ ο υπέρευγενικός άνθρωπος που σέβεται τις απόψεις δέχτηκα κοροιδευτικές επιθέσεις κι όταν απάντησα πως η συμπεριφορά σας είναι LOUSY με απείλησαν με το γάντι οτι πρέπει να μην ξαναθίξω άλλους αν θέλω να μιλάω στο φόρουμ! Με αποκαλούσαν ΤΡΕΛΛΟ και άλλα πράγματα, και αυτούς τους αφήσανε να μιλάνε οπως θέλουν!

Οι ξένοι παιδιά και η δημοκρατία τους είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και πρέπει να τελειώνουμε με όλα αυτά τα πραγματικά φασισταριά.

Ανώνυμος είπε...

Den dinoun dekara na mathoun gia to big bang.I magiki leksi einai antiyli(ANTIMATERIE).Opoios tin exei psaksei kserei ti enow.


matrix2

stras είπε...

ΣΕ πολλα πραγματα εχει δικιο ο Λιακο!!

Ανώνυμος είπε...

CERN...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΔΗΛΑΔΗ?!?! ΜΑΛΛΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ!!! ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ???

TISH είπε...

Θα ερθει καιρος που θα φερει γυδες ο διαβολος με το κολοκυθι του.

Ανώνυμος είπε...

Ότι θέλει μπορεί να πει ο καθένας! Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός! Λοιπόν, ας μην κάνουμε λογαριασμούς χωρίς τον Ξενοδόχο!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ είναι το καταλληλότερο σημείο να γράψω την απορία μου. Υπάρχει μία προφητεία που λέει ότι τα γεγονοτα θα αρχίσουν να τρέχουν όταν σκοτώσουν αυτόν που το όνομά του στα ελληνικά αρχίζει από "Ο". Υπονοείται κάποιος σπουδαίος, ίσως αρχηγός κράτους, σίγουρα γνωστός. Ίσως ο Ομπάμα, αλλά το όνομά του ξεκινάει από "Ο" και στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ η προφητεία τονίζει τα ελληνικά σαν να υπονοεί ότι στην εθνική του ή στην πιο κοινή (δηλαδή την αγγλική) γλώσσα το όνομά του ξεκινάει από άλλο γράμμα. Έψαξα για άλλους αρχηγούς κρατών που το όνομά τους να ξεκινάει από "Ο" στα ελληνικά αλλά από άλλο γράμμα στην εθνική τους γλώσσα ή στα αγγλικά. Δεν βρήκα κάτι. Και τότε μου ήρθε μία ιδέα. Κάποιος που είναι γνωστός και τιμάται ως αρχηγός κράτους. Το όνομά του στα αγγλικά ξεκινάει από "Ε" ενώ στα ελληνικά από "Ο". Είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης (στα αγγλικά και σε άλλες λατινογενείς γλώσσες Ecumenical). Αν τυχόν τον σκοτώσουν, και δεδομένων των βλέψεων δυτικών και ρώσων για ορθόδοξο βατικανό και τουρκία, είναι ικανή αφορμή για να εξελιχθούν πραγματικά δραματικά γεγονότα. Τι λέτε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ HΧΩΡ

Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ, ΕΣΤΙ ΑΘΑΝΑΤΟ, ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ.

Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ, ΥΙΟΙ ΘΕΩΝ, ΥΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΑΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

η απολυτη αναμετρηση ερχεται...Το σήμα του cern το ειδατε?το 6 6 6 ????ειναι σιωνοπαγανιστικες θεωριες βοηθουμενες απο πυρινικη ενεργεια!!!
το ολο θεμα μου θυμιζει την ταινια το Π ...Πατατα δηλαδη...

aetos2 είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ?
ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΥΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ΜΜΕ λένε πως το πείραμα έγινε πραγματικότητα. Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή! Το πείραμα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ στις 21 Οκτ.

Πείτε το ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς σας γιατί μας ταΐζουν ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θεοχάρης

Θέλουν να δούν το σωμάτιο Χίγκς που υποτίθεται ότι έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του σύμπαντος...

Και τα πεδία και τις ενέργειες ωρέ παλικάρια ποιός τα έβαλε εκεί για να γίνει το σωματίδιο Χίγκς?

Τις σταθερές ποιός τις έφτιαξε όσο ακριβώς χρειαζόταν?

Θα μου τη λύσετε την απορία?

Μικρός ο κίνδυνος αλλά υπαρκτός για δημιουργία βιώσιμης Μαύρης τρύπας. Που δεν θα πεθάνει τόσο γρήγορα και θα προλάβει να κάνει την καταστροφή.

Γιατί στις καταστάσεις που απειρίζονται τα δεδομένα, κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει.

Και σήμερα δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο.

Απλά καθορίσανε την πορεία της ακτίνας φωτός, τελειώνοντας για πρώτη φορά μια πλήρη περιστροφή της μέσα στο θάλαμο του Cern.

Τίποτα άλλο.

Με το πείραμα που θα λάβει χώρα αργότερα, αυτό με τις συγκρούσεις των αντίθετα κινούμενων δεσμών που σταδιακά θα φτάσουν μέσα από διαδοχικά τέστ κοντά στην ταχύτητα του φωτός θα υπάρξει πιθανό πρόβλημα...

Εκτός και αν δεν προλάβουν...

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύουν;

Once colliding beams have been established, there will be a period of measurement and calibration for the LHC’s four major experiments, and new results could start to appear in around a year. Experiments at the LHC will allow physicists to complete a journey that started with Newton's description of gravity. Gravity acts on mass, but so far science is unable to explain the mechanism that generates mass. Experiments at the LHC will provide the answer. LHC experiments will also try to probe the mysterious dark matter of the universe – visible matter seems to account for just 5% of what must exist, while about a quarter is believed to be dark matter. They will investigate the reason for nature's preference for matter over antimatter, and they will probe matter as it existed at the very beginning of time.

Δηλαδή τι λέει η σελίδα του σερν ακριβώς; Πως σήμερα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ από τα ΤΕΣΣΕΡΑ που χρειάζονται για να "βγάλουν συμπέρασμα". Είμαστα ακόμα στο Θα Θα Θα, και μετά πάλι Θα Θα.. και πάει λέγοντας. Άρα έχει δίκιο ο Δημοσθένης που σχολιάζει σε βάθος χρόνου. Η επιστημονική τρομοκρατία αυτή θα κρατήσει χρόνια σα βαριά κολώνια. Θα παίζει σαν είδηση όπως και όποτε το θελήσουν. Τι ψάχνουν; Μάλλον το έχουν βρει: ΒΛΑΚΕΣ.

Foititis είπε...

Έγραψα ένα ποιήμα(που ο Θεός να το βγάλει ποιήμα :P )και το αφιερώνω σε όλους εσάς εδώ μέσα!!

10 Σεπτρέμβρη σήμερα ήρθε επιτέλους μέρα,
για τα "λαμόγια" τα γνωστά τους Ελ να κάνουν πέρα!
Χαρήκαν όλοι σήμερα λες και βρήκαν κάτι,
με δάκρυα εγέμισε των απανταχών το μάτι.

Τόσα δις επήγαν στο πείραμα το μεγάλο,
άδειασαν οι τσέπες από τον καημένο Γάλλο.
Τα παιδάκια τα φτωχά στις λάσπες εκοιμούντε,
αλλά τα "λαμόγια" τα γνωστά τα φράγκα τους θυμούντε...

Οι μέρες που 'ρχονται είναι μετρημένες,
που οι τσέπες των "λαμογιών" θα 'ναι φορτωμένες.
Με μιας ο ουρανός σκεπάζεται με νέφοι,
και ο "πολέμαρχος" του Θεού μπρος την Ελλάδα γνέφει.

Η αγάπη του Θεού θα πλημυρίσει την οικουμένη,
και όλοι οι άνθρωποι θα ζήσουν ζεστοί και αγκαλιασμένοι...

Ανώνυμος είπε...

Anwnume pou eipes gia ton Oik. patriarxi,&emena me eixe provlimatisei afto to'pou sta ellhnika to onoma tou arxizei apo O'&kapou den mou kolage o Obama pou elege o Liako,alla eipa tha tou pe o papaSavvas.Omws akougetai logiko.O Oik. Patr. aptous Tourkous exei miniseis gia ton oro oikoumenikos&afou theloun 'Orthodoxo Vatikano'me edra tin Basilevousa isws ton 'fane'.Tha deixei..

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ίδιο σκηνικό υπήρχε και στην δοκιμή της ατομικής βόμβας στο Β Παγκόσμιο. Ούτε τότε οι επιστήμονες γνώριζαν λεπτομερώς τι θα γίνει αλλά προχωρήσαν στην δοκιμή. Πάντως η υστερία που διακατέχει αυτούς που αφήσαν μηνύματα για το θέμα, είναι υπερβολική. Οσο για ΕΛ και Νεφελίμ και αστρικές πύλες κλπ. είναι παιχνίδια του μυαλού του καθενός. Η ουσία είναι πως μας στέλνουν τέτοιες πληροφορίες για να χάνουμε την ουσία της ύπαρξής μας. Και αν κάποις έχει αντίρηση, εδώ είμαι να το συζητήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα του Ομπάμα στα ελληνικά αρχίζει από "όμικρον", ενώ στα αγγλικά από "όου". Το γεγονός ότι αυτά τα δύο γράμματα ταυτίζονται ως προς τη μορφή τους δε σημαίνει ότι ταυτίζονται και ως προς το γράμμα από το οποίο αρχίζουν. Γιατί ποιος θα έλεγε ότι στα αγγλικά το όνομά του αρχίζει από όμικρον; Κανείς, διότι πολύ απλά αυτό το γράμμα δεν υπάρχει στην αγγλική αλφάβητο. Απλώς το δικό τους όου συμπίπτει με το δικό μας όμικρον.
Δώρα

SokiN είπε...

anarotieme an afto to mixanima mporei na alaxei to magnitiko paidio tou planiti? kai an olo afto exei sxesi me ton erxomo tou NIBIRU.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΜΕΡΤ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΙΡΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

EΓΩ ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ... ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ" ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΝΩΣΗ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

εχω μεινει εκπληκτος.......!!!!!
για το οτι η βλακεια....δεν εχει ορια....!!!!!

Necrophiliac είπε...

Kai ego pistevo oti prospathoune oi ilithioi na apodixoune STOUS EAVTOUS tous,oti den iparxi THEOS..
Devteros pirgos Vavilonas ...

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

Προς "ανώνυμο" που αμφισβητεί προκλητικά τα περί σκοτεινού σκοπού του πειράματος.α) Απορώ τι γυρεύει στο Forum αφού δεν πιστεύει τίποτα από αυτά που ο ίδιος ο Δημοσθένης λέει βάσει των ερευνών που κάνει.β)Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε οτι όλα αυτά γίνονται τάχα μου για να αναπαραστήσουν την Μεγάλη Έκρηξη? Νομίζω οτι είναι τουλάχιστον αστείο, μην πω τίποτε άλλο...γ)Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι έτσι χάνουμε την ουσία της ύπαρξής μας.Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.Απλά δεν πέφτουμε στην χαϊβανίτιδα που μας πλασάρουν κάθε μέρα.δ)Ξέρουμε οτι αυτά τα λαμόγια έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία γιατί είναι στριμωγμένα στην γωνία και ψάχνουν τρόποyς να ανακτήσουν την χαμένη τους ισχύ και δύναμη επί της Γης.Κι'αν ακόμα καταφέρουν να ανοίξουν τις αστρικές πύλες στο τέλος πάλι ηττημένοι θα βγουν από την αναμέτρηση με τις δυνάμεις του Φωτός.Θα πάθουν πανωλεθρία!Καλώς να ορίσουν λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται οι εκθέσεις ασφαλείας έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά φυσικής κι υπάρχουν στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του πανεπιστημίου Cornell στη διεύθυνση www.arxiv.org

Επίσης, ήθελα να πω για τις μαύρες τρύπες ότι το τοπίο είναι θολό τόσο σε ότι αφορά στην πιθανότητα δημιουργίας τους όσο και στους μηχανισμούς διάσπασής τους. Κι αυτό πολύ απλά γιατί η θεωρητική περιγραφή των μηχανισμών δεν έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά.

Τέλος να πω ότι έχουν ανακαλυφθεί σωματίδια στην κοσμική ακτινοβολία που έχουν ενέργεια 8 τάξεις μεγέθους (δηλ. 100 εκατομμύρια φορές) μεγαλύτερη απ' τις δέσμες του LHC. Η γη μάλιστα βομβαρδίζεται συνεχώς από τέτοια σωματίδια και παρόλη την τρομακτική ενέργειά τους, είμαστε ακόμα εδώ...

Ανώνυμος είπε...

apisteyta lefta ,polla miala ,pagosmia xirokrotimata ,tholomeni ikona..k ola ayta sto kosmo pou zw! an apo ayto to pirama ite oti lene ine alithia ite ine psema, prokipsoun
nea opla mazikis katastrofis tote tha mas katarioynte i epomenes genies
aiwnios! << den adidrasame >>

Ανώνυμος είπε...

O Theos kai dhmiourgos mas den tha epitrepsei na ginei megalh katastrofh ston planhth.To Eipe O Idios oti Praos Einai kai tha Afhsei na ginoun katastrofes kata topous.Oxi se olo ton planhth.Mas to exei thumisei kai o pateras Savvas Axilews,kalh tou wra kai na ton exei O Theos kai auton kai olous tous kalous anthrwpous kala.

O KAIROS GAR EGGYS!

Ανώνυμος είπε...

Τόση αδιαφορία...Τόσα δις ξοδεύτηκαν...με τι δικαιολογία;Να αναπαραστήσουν το Big Bang.Μασάει η κατσίκα ταραμά;Βρείτε αντι για το σωματίδιο Θεός, τον Πολέμαρχο του Θεού τώρα.Παλιό λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

i periergia skotose tin gata leei mia ena eliniko rito

i epistimones ine treli diakindineboun oloklriri tin an8ropotita, etsi apla gia mia periergia...

esto isos kai mia apiroelaxisti pithanotita dimiourgias mabris tripas. den indroni to afti tous to mono pou epithimoun ine na ikanopiisoun tin periergia tous...

emeis ti kanoume? den ida kanena se isagogika trelo na bgi na fonaksi na diamartiri8i...

malon i psekasmi fernoun apotelesma.

giannhs

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

Και το όνομα αυτού ΟΥΓΚΟ (ΤΣΑΒΕΣ).Στα Ελληνικά ξεκινάει με όμικρον ενώ στη διεθνη γλώσσα ξεκινάει με Η (Ηugo).
Επιβεβαιώνεται πλέον ότι είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για τους πλέον ισχυρούς αυτού του κόσμου.Μετά και από τη συνεργασία με τον Πούτιν και τη στήριξη στον Βολιβιανό πρόεδρο Εβο Μοράλες,πολύ φυσικό θα ήταν να υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του από τις μυστικές υπηρεσίες.
Μη ξεχνάμε πως είναι ο μόνος ηγέτης χώρας που τα έχει βάλει τόσο ανοιχτά με την ηγεσία της Αμερικής σε σημείο να αποκαλέσει τον Τζ.Μπούς Αντίχριστο κ βλάκα..

Unknown είπε...

Με όλο το σεβασμό επιτρέψτε μου να κάνω ένα πολύ σημαντικό σχόλιο.

Όταν μια θεωρία φυσικής προβλέπει κάποια συγκεκριμένα πράγματα κι αυτά δεν επαληθεύονται απ' το πείραμα, βγαίνει ένα πολύ χρήσιμο συμπέρασμα: ότι η θεωρία θέλει διόρθωση ή πιθανόν είναι εντελώς λανθασμένη.

Με αυτό το σκεπτικό, αν στο LHC δεν ανακαλυφθεί τίποτα απ' αυτά που ψάχνουν να βρουν, τότε σημαίνει ότι οι θεωρίες που χρησιμοποιούμε θέλουν επιδιορθώσεις. Και οι Michelson και Morley δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν να βρουν, αλλά μεσ' απ' αυτή τη φαινόμενη αποτυχία ξεπήδησε η θεωρία της σχετικότητας!

Ανώνυμος είπε...

Sigoura auto to peirama mporei na exei katastrofikes sunepeies k an nai, pisteuw to kseroun, alla parola auta tha to kanoun (opws ti dokimi tis atomikis bombas pou eipe o anwnumos k prokalese tosa).Se periptwsi pou kataferoun na dimiourgisoun mauri trupa, akomi k gia klasmata tou deuteroleptou, kseroume oti prolavainei na "roufiksei" ti Gi.Sumfwna me profiteies pollwn omws, to peirama auto dn tha petuxei, i'dn tha exei katastofikes sunepeies.Episis, i epikoinwnia diforwn politismwn mesw mauris trupas,nomizw pws einai mono sti fandasia merikwn.
21 Oktwvriou tha ta mathoume ola..

Ανώνυμος είπε...

Ηνωμένα Έθνη




Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα μελέτη για τις λειτουργίες της συνείδησης στα όρια του θανάτου ξεκινά σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά και αμερικανικά νοσοκομεία.

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι το 10% έως 20% των ανθρώπων που επιστρέφουν στη ζωή έπειτα από μια καρδιακή ανακοπή, η οποία τους έφερε πέρα από τα όρια του κλινικού θανάτου, αναφέρουν διαυγείς, δομημένες σκέψεις και συχνά λεπτομερείς αναμνήσεις.

Η νέα μελέτη AWARE (AWAreness during REsuscitation, Συναίσθηση κατά την Ανάνηψη) συντονίζεται από το Πρόγραμμα Ανθρώπινης Συνείδησης, μια διεθνή συνεργασία για τη μελέτη του εγκεφάλου, της συνείδησης και του θανάτου, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον στη Βρετανία.

Έπειτα από μια αρχική φάση 18 μηνών σε επιλεγμένα βρετανικά νοσοκομεία, η μελέτη τώρα επεκτείνεται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Ανακοινώνοντας την έναρξη της μελέτης σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα Ηνωμένα Έθνη, οι ερευνητές περιορίστηκαν στην επιστημονική πλευρά του θέματος και δεν συνέδεσαν τις επιθανάτιες εμπειρίες με θρησκευτικές απόψεις για τη μεταθανάτια ζωή.

«Αντίθετα με την κρατούσα αντίληψη, ο θάνατος δεν είναι μια συγκεκριμένη στιγμή. Είναι μια διαδικασία που αρχίζει, όταν η καρδιά σταματά να κτυπά και οι πνεύμονες και ο εγκέφαλος παύουν να λειτουργούν -μια ιατρική κατάσταση που ονομάζεται καρδιακή ανακοπή και η οποία, από βιολογική άποψη, είναι συνώνυμη του κλινικού θανάτου» δήλωσε ο δρ Σαμ Πάρνια, ειδικός στο θέμα και επικεφαλής των πειραμάτων.

«Στη διάρκεια της καρδιακής ανακοπής, και τα τρία κριτήρια του θανάτου είναι παρόντα. Στη συνέχεια ακολουθεί μια χρονική περίοδος, που μπορεί να διαρκέσει από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι μια ώρα ή και παραπάνω, στη διάρκεια της οποίας η επείγουσα ιατρική βοήθεια μπορεί να πετύχει να θέσει ξανά την καρδιά σε λειτουργία κι έτσι να αναστρέψει την διαδικασία του θανάτου».

»Αυτό που οι άνθρωποι βιώνουν στη διάρκεια αυτής ακριβώς της περιόδου ανακοπής, προσφέρει ένα μοναδικό παράθυρο για να κατανοήσουμε τι είναι πιθανό να βιώσουμε όλοι μας όταν πεθάνουμε» εξήγησε.

Στο πλαίσιο της μελέτης, οι ερευνητές θα χρησιμοποιήσουν εξελιγμένες τεχνολογίες για να μελετήσουν τον εγκέφαλο και τη συνείδηση σε φάσεις κλινικού θανάτου.

Παράλληλα, θα ελέγξουν την ισχύ των ισχυρισμών για τις λεγόμενες «εξωσωματικές εμπειρίες» και τις αναφορές ορισμένων ασθενών ότι μπορούσαν να δουν και να ακούσουν στη διάρκεια του κλινικού θανάτου τους.


ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ CERN ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

NOSTRADAMUS:
Leave, leave Geneva every last one of you,
Saturn will be converted from gold to iron,
Raypoz will exterminate all who oppose him,(?)
Before the coming the sky will show signs.

Isxuei?

Unknown είπε...

Εγώ θα πω ένα πράγμα για να γίνω αντιληπτός. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ CERN.

Και για να μην παρεξηγηθώ ότι δουλεύω για άλλα συμφέροντα εξηγούμε. Κατ' αρχήν μια μικροσκοπική μαύρη τρύπα δεν έχει τόσο ισχυρό πεδίο ώστε να μπορεί να ρουφήξει τη Γενεύη ή πολύ περισσότερο ολόκληρη τη γη. Τα αντικείμενα αυτά είναι διαφορετικά απ' τις αστρονομικές μαύρες τρύπες της γενικής θεωρίας της σχετικότητας (αυτό που φαντάζεστε ως απόκοσμες ρουφήχτρες). Η ανακάλυψη και μελέτη ενός τέτοιου αντικειμένου όχι μόνο δε θα αποτελούσε κανένα κίνδυνο αλλά θα μας έδινε ενδείξεις ίσως για το πώς να κατασκευάσουμε μια κβαντική θεωρία βαρύτητας, πράγμα που θα συνιστούσε τη μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη των τελευταίων δεκαετιών.

Και κάτι τελευταίο. Έχουν καταγραφεί σωματίδια κοσμικής ακτινοβολίας με ενέργειες έως και 100 εκατομμύρια φορές μεγαλύτερες απ' του LHC. Τα σωματίδια αυτά βομβαρδίζουν τη γη απ' τη γέννησή της μέχρι σήμερα ασταμάτητα. Παρόλα αυτά δεν έχουν προκαλέσει καμία καταστροφή μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Mipos oi profiteies pou lene oti to kako tha erthei apo kato ennooun auto... leo mipos

Unknown είπε...

Μήπως τελικά η γη είναι επίπεδη; Λέω μήπως...