Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

CERN, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CERN o επιταχυντής θα είναι έτοιμος να δοκιμαστεί ξανα κατά την άνοιξη. Δεν είπαν όμως για την άνοιξη ποιού έτους μιλάνε.
Άν το πρόβλημα ήταν μικρό όπως αρκετοί βιάστηκαν να πουν στην αρχή, οι χιλιάδες τεχνικοί που δουλεύουν εκεί θα το έλυναν σε μερικές μέρες ή ώρες.
Σύμφωνα όμως, όπως ήδη έχουμε γράψει, με πληροφορίες του κ. Λιακόπουλου, παρουσιάστηκαν ξαφνικά αναρίθμητα ηλεκτρολογικά προβλήματα κατά μήκος των 27 χιλιομέτρων του μηχανήματος καθώς και διαρροή ψυκτικού υγρού. Η διαρροή αυτή μπορούσε να διορθωθεί άμεσα, αλλά ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα για τον γενικό έλεγχο και την εξακρίβωση των υπόλοιπων προβλημάτων τα οποία ακόμη διερευνώνται διότι είναι πολύ περισσότερα απο όσα νόμιζαν στην αρχή, νομίζεις και ένα "μαγικό χέρι" πέρασε σαν σίφουνας και διέλυσε τη δουλειά 10 ετών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΑΛΟΕΛΒΕΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ....ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΛΑΒΕς ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ....ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.....