Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΕΞΙ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ CSTO

Έξι κράτη – μέλη του CSTO (Οργανισμός του Συμφώνου για τη Συλλογική Ασφάλεια), ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε το 1990 με πρωτοβουλία της Ρωσίας, σε συνεδρίαση που έγινε στην Μόσχα την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008, ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν την Ρωσία στο θέμα της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας και καταδίκασαν τις πράξεις της Γεωργίας. Πρόκειται για την Αρμενία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν και το Ουζμπεκιστάν. Θα συζητηθεί επίσης τις επόμενες μέρες η δημιουργία ενός κοινού σχεδίου στην εξωτερική πολιτική, την ασφάλεια και την άμυνα ανάμεσα στη Ρωσία και αυτά τα έξι κράτη.

52 σχόλια:

Spartan είπε...

Δείτε ρε παιδιά ποιές χώρες αναγνώρισαν Ν.Οσσετία και Αμπχαζία. Πού είναι οι άλλοι όμως; Πού είναι η Ελλάδα; Όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι 6 χώρες είναι φτωχές. Νομίζει κανείς ότι αυτοί δεν θα μπορούσαν να το παίξουν "αμερικανάκια",ξεφτιλισμένοι σκλάβοι και υπάλληλοι των αμερικανών; Έτσι είναι παιδιά.Σ'αυτή την ζωή ο καθένας επιλέγει τους φίλους του. Εμείς ως χώρα κάναμε και κάνουμε τις επιλογές μας. Τι να πω, έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αποβλάκωσης που το μόνο που περιμένω πλέον είναι να δω αγγελία με το εξής ύφος:"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ κ.λ.π"

Ανώνυμος είπε...

Ποια κρατη περιλαμβανει αυτη η ενωση;Αs με ενημερωση καποιοs;

ThanHawk είπε...

Tifla na exei to NATO.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ για σφυρα το,
στο www greek military net εχει Δημοσκοπηση στην οποια ρωταει εαν θα πολεμουσαμε για την ΕΛΛΑΔΑ, εαν θα βλεπαμε τον πολεμο απο την tv κ.λ.μ...... .
Να ενημερωθουν ολοι να κανουνε γιουργια στο site.
Tι ζηταει η αλεπου στο παζαρι ( ελεγχουν τα κοτσια μας )

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ...
ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
"ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ"

ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ, ΩΣ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΚΟΥΦΟ...Ε!
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ.
ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.
ΣΑΦΩΣ ΠΛΗΝ ΕΜΜΕΣΩΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ - ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ -, ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ" ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ... ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ !!!
ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ - "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Foititis είπε...

Σιγά-σιγά μαζεύονται οι σύμμαχοι. Η ώρα της απελευθέρωσης πλησιάζει!!

Επίσης, χθές είδα όλη την εκπομπή στο Liako TV(και τις 2:30 ώρες)και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Πλάκα είχε ένας μαθητής 16 χρονών που πήρε τηλέφωνο. Ακόμη, έσκασα στα γέλια όταν ο Δημοσθένης είπε ότι τώρα αλλάζει το σύνθημα και θα είναι "Σηκωθήτε από ..chairs, ..stuhls,..κτλ". Χάχαχα!, Έπεσα στο πάτωμα από τα γέλια μόλις το άκουσα! :D .
Τέλος, θα ήθελα να ρώτησω πότε θα ξανα-γίνει παρόμοια εκπομπή και πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε και στην "Μακεδονία" το ίδιο στυλ εκπομπών;

Ανώνυμος είπε...

kala kanoun sto kazakistan oi rossia diatheti deikes tis vaseis kai polloi stratiotes kanoun eksaskisi me rosika maxitika polloi apo autous omws pigenoun stin rossia gia tin stratiotiki tous fitia.

medabots είπε...

tha doume polemo indianon kai kampo*i*don opos ta erga anatolh kai dysh

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΜΠΟ ΡΕ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ....ΡΙΜΠΟ...ΡΙΜΠΟ...ΡΙΜΠΟ....ΡΙΜΠΟ....

Ανώνυμος είπε...

Αργηγέ η ΦΑΜΙΛΙΑ μου είναι μαζi σου.

apollo512 είπε...

"Geronta tha exoun oi rosoi symaxous"

Ανώνυμος είπε...

ee guys mia kai akousa gia ton alogoskoufh, pou leei sinexeia o liakopoulos sthn tileorash, parte Videos pou ton dixnoun na paei sth lesxh buildeberg.oi ikones parthikan apo amerikanous dimosiografous e(sto proto video). Apistefto:

http://www.youtube.com/watch?v=YauWJTQXQBE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rDYP5pG63Xw

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ ΟΙ ΡΩΣΙΑ!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Nibiru είπε...

Παίδες υπομονή.Από τον πόλεμο αυτό οι Έλληνες πρέπει να βγούν ανέπαφοι γι'αυτό και δεν μιλούν τώρα.Θα μιλήσουν όταν πρέπει μια και καλή.

Έχει σχέδιο ο Αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φιλο spartan

Φίλε μου να αλλαξεις άποψη για τις χώρες αυτές της πρώην SSSR.

Ακουμε που στο λέω, εχω μήνει καιρό και ξέρω.
Αμα θα πήγαινες στη Λευκορωσία να μήνεις για κανα μήνα θα καταλάβαινες τι εννοώ.
Παράγουν μόνοι τους απο μια καρφίτσα ως το BELAZ που είναι σαν μια τριοροφη οικοδομή.
(Μπες στο GOOGLE πατα BELAZ και θα δείς)
Εμέις τι παράγουμε;
Και χαρακτηρίζεις αυτούς φτωχούς και εμάς επωμένως πλουσιους.
Αυτοί με 15 ευρώ που είναι το μεσο μεροκάματο αγοράζουν και του πουλιού το γάλα, εσυ τι αγοράζεις;
Αυτοί με 10 δολλαρια γεμίζουν με αεριο τα αυτοκινητάτους ,εσυ με ποσα το γεμίζεις.
Αυτοί στο σπίτι τους ςχουν απεριοριστο αέριο, θέρμανση το χειμώνα και απεριόριστο και για πάντα ζεστό νερό, πληρώνοντας ενα παγιο τον μήνα περι του 20 ευρώ!!!
Εσύ ποσα πληρώνεις τον μήνα για όλα αυτά;
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία παιδιά. Μακάρι να βγουν όλα όπως τα λένε και να ξεκουμπιστούν οι κωλότουρκεοι. Μην πορώνεστε όμως. Ξέρετε ποιος θα πληρώσει για την ανοικοδόμηση της Πόλης μετά. Ο Ελληνικός λαός. Ποιές συντάξεις μετά...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ "ΔΕΟΣ" ΑΚΟΝΙΖΕΙ...
ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...!!! ΕΙΔΟΜΕΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη, έχεις υπ'όψην σου τα βιντεάκια "ΟYRANIOS STOLOS ΕΨΙΛΟΝ" στο Youtube? Θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σου πάνω σ'αυτά που λέει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Greece has to remain neutral. Russia and NATO are collecting allies and prepare for the third big war. I know your politicians have let you down but don't worry. They are not the ones that govern you. A foreign nation will fulfill your national dreams and aspirations. The time is close.

Ανώνυμος είπε...

AM POS?

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσσια εχει συμμαχους τις χωρες
καζακσταν τουρκομενισταν κινα μογγολια ουζμπεκισταν τατζικισταν
κιργισταν λευκορωσσια αρμενια ωπου
υπαρχουν ρωσσικα κεφαλαια και ειναι
στον στρατιωτικο συμφωνο της σανγκαι

AlexTDJ είπε...

Εδώ υπάρχει μια λίστα με τις επίσημες στάσεις όλων των χωρών σχετικά με την αναγνώριση της Αμπχαζίας και τις Ν.Οσετίας Recognition of Abkhazia and South Ossetia's independence
Αξίζει τον κόπο να δείτε και τον αντίστοιχο χάρτη για το Κοσσυφοπέδιο Kosovo relations maps

Agis 2nd of Sparta είπε...

Απαντηση στον spartan:
Η Ελλαδα δεν πιστευω να τις αναγνωρισει (Αμπαχαζια και Ν.Οσσετια)
γιατι προσπαθουμε να μεινουμε ουδετεροι σε ολο αυτο που γινετε τωρα. Κραταμε μια ισορροπια που μας βοηθαει να μην μπλεχτουμε σε ολο αυτο γιατι δεν μας συμφερει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ?ΑΛΗΤΗΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΥΤΙΝ Η ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έμπαινε Λιάκο,Έμπαινε...

arxaios.ellinas@gmail.com είπε...

file dimostheni pes mas se parakalo poies einai oi xores toy csto.
ti problepeis i ellada tha tis anagnorisei?(osetia kai abxazia)

Ανώνυμος είπε...

σπαρταν δεν διαφωνω μαζι σου αλλα ας ακουσουμε τους ΑΓΙΟΥΣ που λενε οτι θα μεινουμε αμετοχοι.αλλοστε συνεχως σε ολους τους πολεμους εμεις βγαζουμε τα καστανα απο τη φωτια.Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ σε εκπομπη του ανεφεραι τη δισκολια της κατασταης και οτι αν παμε εναντια στους αμερ πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να μην πληρωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις...Σωτηρης

WinTipster είπε...

Asxeto:Paidia eidate to epwnymo tou ekfwniti eidisewn sto Russia Today????? Evgenios SUKHOI!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa....O Vladimiros ton evale...

WinTipster είπε...

Τουλάχιστον τρία παιδιά και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν σήμερα στο βορειοδυτικό Πακιστάν όταν τρεις πύραυλοι ερρίφθησαν από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία μόνο οι αμερικανικές δυνάμεις στο γειτονικό Αφγανιστάν διαθέτουν, ανακοίνωσαν στρατιωτικές πηγές.

Οι πύραυλοι έπληξαν δύο σπίτια στο χωριό Γκουρουέκ Μπαϊπάλι του Βορείου Ουαζιριστάν, προπύργιο των πακιστανών Ταλιμπάν και ξένων μαχητών της Αλ Κάιντα, επισήμανε αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

"Τρία παιδιά και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν", επιβεβαίωσε άλλη στρατιωτική πηγή.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές αλλά τον τελευταίο καιρό αμερικανικοί πύραυλοι πλήττουν σχεδόν καθημερινά τις περιοχές όπου ζουν οι φυλές του Πακιστάν, στα σύνορα με το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, η Αλ Κάιντα και οι αφγανοί Ταλιμπάν έχουν ανασυντάξει εκεί τις δυνάμεις του.

Η επίθεση αυτή εξαπολύεται δύο ημέρες μετά την πρώτη αεροπορική επιδρομή των αμερικανικών δυνάμεων του Αφγανιστάν στο πακιστανικό έδαφος στην οποία σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το Ισλαμαμπάντ, τουλάχιστον 15 άμαχοι ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Η Ουάσινγκτον δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει την πληροφορία ούτε και την έχει διαψεύσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Nikolas είπε...

Μηνυμα απο Πουτιν:
small dick C(lei)STO Χαλι-μπουρντεν σου!!!! - Ξεμειναμε απο condomleeza...πηγε λεει στον Κανταιφι και εγινε κορνιζα ενα πραμα (απο γλαστρα για βουρλα που ητανε)!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

FILOI MOY MIN ANHSYXEITE GIA TIPOTA.OLA THA GINOYN OPOS TA LENE OI PROFHTEIES.SYNTOMA O POLEMARXOS THA PAREI POLLA KEFALIA.ENA PRAMA ME STENAXOREI.POS DE THA ME EXEI STRATHGO TOY NA PARO KAI EGO MERIKA.DHMOSTHENI PERIMENOYME TOYS TOMOYS 4,5,6.o polemarxos einai edo

medabots είπε...

zzzzzzzzzzz

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ1

Anezina είπε...

Παιδιά περιμένετε λίγο ακόμα.Την Κυριακή το βράδυ θα πάω εγώ η ίδια να δώ αυτό το σημάδι που εμφανίζεται την παραμονή της γιορτής της Παναγίας που είναι την Δευτέρα. Και πρώτα ο Θεός τη Δευτέρα θα εχω να σας πω ελπίζω ενδιαφέροντα.
Πιστεύω πως φέτος θα δείξει κάτι πολύ ενδιαφέρον οσον αφορά τα γεγονότα. Είδωμεν...

Ίκαρος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ/ΕΙΔΕ/ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΕΙΝΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

http://makelio.blogspot.com/2008/09/blog-post_4032.html

Δημοσθενη ξερω πως δεν δημοσιευεις σχολια με παραπομπη σε αλλα link αλλα ριξε μια ματια σ αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ayto pou exo katalavi ine oti prokaloun tin rosia gia polemo eno tin idia tin endiaferoun oikonomikes simfonies. tin prokaloun malon epidi xeroun oti den ine akoma 100% etimi k argotera tha ine xirotera gia tous amerikanous.
kostas xalkida

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΠΕΜΠΤΗ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ Χ.Ο ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΞΑΝΘΟΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ,Ε?ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

NΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε?ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΩΜΟΛΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ!ΡΕ ΟΥΣΤ!ΣΠΑΡΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ακούω τα ίδια, 20 τραγούδια νύχτα μέρα.
Είναι η ίδια λέρα μια ζωή στον αέρα. Τον αέρα που κάποιοι τον μολύνανε με νέφος. Ρίξανε ένα έθνος σε συνεχές πένθος.
Γαμώτο έρχονται κάτι στιγμές που νιώθω παρείσακτος στον ίδιο μου τον τόπο. Νιώθω να γίνομαι εύκολη λεία στα θηρία που μας κλείσανε σε αυτή την πόλη για να μας ελέγχουν με ευκολία.
Έρχονται πάλι κάτι στιγμές που με πιάνει ζάλη εξαιτίας του πολιτισμού που μου έχουν επιβάλλει.
Είναι και αυτή συνιστώσα που με απομακρύνει συστηματικά από την ελληνική μου γλώσσα, ρίχνοντας με πιο βαθιά μέσα στην κόλαση.
Δεν κρύβεται η μόλυνση της νέας τάξης πραγμάτων και εγώ συλλογίζομαι πως μάλλον τόσα χρόνια ήμουν ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Τα πάντα γύρω μου γκρεμίζονται αγωνίζομαι να παραμείνω όρθιος ρίχνοντας με τον πυρσό μου ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Το φως εκείνο το επικίνδυνο για το σκοτάδι.
Θέλω να σβήσω από πάνω μου κάθε σημάδι από το άγγιγμα τους.
Θέλω να αποκοπώ από τα δεσμά τους.
Δεν κάνω κήρυγμα αλλά και στο στρεβλό οικοδόμημά τους δεν γίνομαι πια στήριγμα. Δεν τραγουδάω τραγουδάκια ανέμελα, θέλω να το δω να γκρεμίζεται συθέμελα...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ!
Τραγούδι: Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων.

Υπερίων είπε...

Εσσεται ημαρ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ www.greekmilitary.net. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ 100% ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ. ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΨΗΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΛΙ.ΜΠΗΤΕ ΜΕΣΑ ΠΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 95% ΝΑΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΧΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

τους φόρους που θέλουν να βάλουν θα προλάβουμε να τους πληρώσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΠΕΙΓΟΝ ΡΗΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!www.ourhollowearth.com ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
EKTORAS

ICXCNIKA888 είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ιωαννησ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2008 7:40 πμ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΞΟΔΕΨΑ 1440 ΕΥΡΩ (ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ)ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΣΠΙΡΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ..ΨΩΜΟΛΥΣΑΝΕ!ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ!ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΦΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΙΠΕ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 2:Ο7μμ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ.
ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΚΙΛΙΟΦ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ.
ΤΟ ΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΞΙΚΑΝΕΣ ΜΕ 10 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΕΞΙΚΑΝΕΣ,ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ!ΕΤΣΙ?ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΕΥΤΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ Υ ΟΧΙ ΜΕ Φ ΜΕ Φ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΦΩΤΙΑ.