Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ LIAKO TV ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:30



ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Λιακόπουλε,

Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω και εγώ μαζί σας, μιας και έχω πια την αίσθηση πως είναι ώρα να μιλήσουμε για τις συνειδήσεις που διαμορφώνετε.
Και μιλώντας για συνείδηση εννοούμε ότι λέει η ίδια η λέξη: ΣΥΝ + ΕΙΔΗΣΗ: προστιθέμενη είδηση δηλαδή, αθροιζόμενες πληροφορίες. Ένα τεράστιο παζλ από πληροφορίες σκόρπιες που αρχικά ίσως τίποτα δεν τις ενώνει. Όλες μαζί όμως σαν σύνολο (ΣΥΝ) διαμορφώνουν αυτό που λέει η λέξη. Την τελική συνείδηση.
Έτσι κάποιος για παράδειγμα, που έχει πολλές «θετικές» πληροφορίες περί του Ελληνισμού λέμε ότι έχει φιλελληνική συνείδηση, κάποιος που έχει πολλές «αρνητικές» πληροφορίες για τα περί Χριστιανισμού λέμε πως έχει αντιχριστιανική συνείδηση και ούτω καθεξής. Μπορεί κάποιος δηλαδή να έχει και Ελληνική και Χριστιανική συνείδηση μαζί όπως και της όποιας αγαπημένης του ομάδας ή και Ευρωπαϊκή ή και παγκόσμια. Δεν μπορεί να έχει μόνο κάποια συνείδηση η οποία να έρχεται σε άμεση ρήξη με τις υπόλοιπες που διαθέτει.
Αν ακολουθήσουμε τα γεγονότα λοιπόν, θα δούμε ότι εσείς είναι σίγουρο πως διαμορφώνετε συνείδηση διότι:

1: Εσείς εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια (τόσα παρακολουθώ τις εκπομπές σας) μας μεταφέρετε ειδήσεις-πληροφορίες.
2: Οι ειδήσεις-πληροφορίες αυτές έχουν θέματα αρχαιοελληνικά, χριστιανικά -ειδικά θα έλεγα μιας και δεν αποτελείτε την επίσημη γραμμή κάποιας εκκλησίας (το Τραχώνι αποτελεί είδηση εκ του πονηρού για κάποιους)-, και νέο-ρωσικά θέματα (αναγέννηση μετά τη πτώση του τοίχους).
3: Οι ειδήσεις αυτές έχουν σαν στόχο την αφύπνιση όποιας χαμένης Ελληνικής συνείδησης, η οποία με τη σειρά της (μιας και είπαμε πως συνείδηση εννοείτε το σύνολο ομάδας πληροφοριών) θα πρέπει τότε (εκείνα τα χρόνια) να περιείχε όλες τις πληροφορίες αυτές.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν κε Λιακόπουλε (ας σκεφθούμε όλοι την ουσία των παραπάνω λόγων) θα αποπειραθώ όχι μόνο να σας πω πως πράγματι έχετε αρχίσει να διαμορφώνετε μια νέα συνείδηση αλλά και να δώσω το όνομά της ως: ΝΕΟΑΡΑΝΤΙΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (εκ του αρχαίου Αραντίς μιας και δεν είναι μόνο Ελληνική ή Χριστιανική ή νέου Ιχώρ).

Αυτά μέχρις εδώ:
Θα επανέλθω με την δυναμική της ΝΕΟΑΡΑΝΤΙΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ στην εξουσία. Μέχρις τότε ας κάνουμε όλοι κάποιες σκέψεις περί εξουσίας (ΕΞΟΥΣΙΑ: ΕΞ + ΟΥΣΙΑΣ, ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΥΡΗΝΑΣ, Η κρίσιμη μάζα που οδηγεί την πλειοψηφία, 144.000+1)

Σας ευχαριστώ για την ευγενική τούτη παραχώρησή σας
Με ΦΙΛΙΑ ΤΙΜΗΣ
Ιωαννέας Απολλωνίκας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤOY TOΠΟΥ

Για να αλλάξει αυτή η νοσηρή κατάσταση χρειάζεται να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στην πολιτική και στην κοινωνία .
Πρέπει να μας διοικούν οι άριστοι και έμπυροι όχι οι δημοφιλής ,ηθοποιοί, μοντέλα , αθλητές ,κομματόσκυλα. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε αυτή τη χώρα με διδακτορικές διατριβές πάνω στην περιφερική ανάπτυξη στις διεθνής σχέσεις τα οικονομικά την δημόσια διοίκηση κτλ καλό είναι τους αναζητήσουν οι αρχηγοί και να στελεχώσουν τα κόμματα τους .
Έπειτα ο κάθε πολίτης ανεξάρτητα με το ποιο κόμμα που ψηφίζει πρέπει να έχει το θάρρος να κάνει καλοπροαίρετη κριτική σε όλους γιατί θέλουμε και καλή κυβέρνηση και καλή αντιπολίτευση έτσι θα τους δώσουμε την ευκαιρία να βελτιωθούν αλλά ταυτόχρονα να τους ελέγχει για κάθε πράξη τους μιας και ΜΜΕ είναι αγορασμένα και δεν επιτελούν τον σκοπό τους.
Χρειαζόμαστε μια κοινωνία πολιτών που να ελέγχει το κράτος όπως γίνεται και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να απαλλαγούμε από την εξουσιολαγνεια
Χρειαζόμαστε πολιτικούς που να έχουν ως σκοπό τους να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και όχι σαν σκοπό τους την δόξα την εξουσία την προβολή και το χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

22:00 ή 22:30??Ποιό από τα δύο??

Ανώνυμος είπε...

Ena poiima moy gia toys Ellines...
an kai gia taxytita grafo se greeklish ayto tha to grapso sta Ellinika dioti i glossa mas aggizei me allo tropo....

Απο τον ήλιο στην καρδιά,
μακραίνει και σωπαίνει,
ειναι ο δρόμος της φωτιάς,
που τη ψυχή θεριεύει.

μικραίνουν τα ψηλά βουνά,
και χάνουν τη σκιά τους,
στον ήλιο των Ελλήνων που φωτά,
κα θρέφει την καρδιά τους.

Κάποιοι τους λένε δυστυχείς,
κάποιοι ευλογιμένους,
που χάσαν τη κληρονομιά,
και λευτεριά προσμένουν.

μα είναι σπόρος μες τη γή,
φθινόπορο απο πέρσυ,
η αυριανή η άνοιξη,
που θα 'ρθει μόλις βρέξει..

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΑ ΕΔΕΛΦΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ......................

Ανώνυμος είπε...

XAIRE ELLHNIKON PNEYMA A8ANATON.
LIAKO EISAI O PRWTOS .ARETH TO NA EXEIS LEGEN.DYNATA KAI ELLHNIKA.STHN GERMANIA SE BLEPOUME KAMPANA.TOURBO TA PC LEME.

Ανώνυμος είπε...

Θα μαι και εγώ εκεί για πρώτη φορά στο liakotv.
Να σαι καλά κ. Λιακόπουλε, ο Θεός να σας δίνει δύναμη
Η Εύβοια σε χαιρετά
Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τήν Ελλάδα μας δέν τήν φοβάμαι σέ τίποτα, γιατί υπάρχουνε φωνές, καλή ώρα σάν τόν Δημοσθένη Λιακόπουλο,πού δέν φοβούνται νά βγούν καί νά μιλήσουν. Πόσο μάλλον δέ, όταν υπάρχουν Έλληνες πού ακούν καί δέν δέχονται αυτά πού μάς σερβίρουν από τήν παιδική μας ηλικία.
Οί Έλληνες δέν είμαστε γκοίμ,
είμαστε αρχηγοί (καί τού εαυτού μας).
Ό Θεός νά σέ έχει καλά Δημοσθένη καί νά σού δίνη περισσότερη δύναμη καί αντοχή, στό έργο πού επιτελείς.
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Χαράλαμπος από Παλαιό Φάληρο.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ.
ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΠΑΥΛΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

DONT WORRY !!! EKEI 8A EIMASTE 22:30 ELLHNARA LIAKOPOULE!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ιωαννεα αν εχειs ελληνικη συνειδηση τοτε εχειs ταυτοχρονα και χριστιανικη συνειδηση, γιατι ο χριστιανισμοs ειναι συνυφασμενοs με τον ελληνισμο απο αρχαιοτατων χρονων μαλιστα και το αντιστροφο. Ο χριστοs μαs ειπε οτι ο επιουσιοs λαοs του θεου ειναι οι ελληνεs και οχι οι εβραιοι που δεν μιλησε καθολου κολακευτικα για εκεινουs,και ο ιδιos οντοs εχονταs ριζεs ελληνικεs και οχι εβραικεs οπωs μαs εχουν μπολιαση εδω και δυο χιλιαδεs χρονια, (αστα ειναι μεγαλη ιστορια καποια αλλη φορα) εκανε τη διδασκαλια του παντα στην ελληνικη γλωσσα ωs ελλην που ηταν.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Λιακό,την ώρα του champions
league βρήκες να βάλεις την εκπομπή!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΣΟΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μαι και εγώ εκεί . Συνέχισε ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ !!!!! Αντέχουν οι server σήμερα? Ελπίζω ναι γιατί το είπα και σε άλλους 15 φίλους μου.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ" ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΘΥΜΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Που να τα βαλουμε με αυτην την διοικητικη πυραμιδα; ειναι απροσπελαστη σαν διαολοs, σε video game να εβγαινε αμφιβαλλω αν ολοι μαζι οι καλυτεροι gamers στο κοσμο καταφερναν να φτασουν εστω μεχρι την μεση τηs πυραμιδαs.Διαολου καλτσα αυτη η πυραμιδα.

Ανώνυμος είπε...

pedeia nomizo oti exo bri tin lisi gia na glitosoyme apo thn megali forologeia poy thelon na mas baloyn oli h epangelmateies kai i eteries na min epistrefoyn to fpa 19% kathe trimino kai kaue mina h eteries . kai sto telos toy xrvnoy i epagelmateies kai h eteries na plirosoyn apo 7% eos 15% gia tis eteries sto telos toy xronoy. Kai ta parapano esoda poy tha prokipsoun apo xrisi tis xroneias na pane gia tin asfalisi ton ypalilon tis eterias i tou epagkelmatia . Kai oli i anthropi namazeyoun tis apodiksis na ta dilosoyn sthn eforia kai simfona me ta eksoda pou tha exoun na antistixoyn se ensima gia na exoyn kaliteri perithalpsistin ikogenia kai gia toys ftoxoys na bgaloun bibliario ygeias pronias kai pistebo oti etsi oli tha zitane apodikseis kai tha ayksithoun kai ta esoda toy kratous kai etci oli mas den ua exoyme problima gia to melon.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη (επέτρεψέ μου τον ενικό) είμαι συνάδελφος φυσικός εν ενεργεία στο δημόσιο. Σε παρακολουθώ αρκετά χρόνια, έχω διαβάσει αρκετά βιβλία σου και σου γράφω για να εκφράσω την υποστήριξή μου στην προσπάθειά σου, να δούμε εμείς οι απλοί πολίτες πτυχές της εξουσίας που ούτε καν φανταζόμασταν.
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια πράγματα των εκπομπών σου κείμαι δύσπιστος, αλλά στην πλειονότητά τους είμαι μαζί σου.
Να σου πω ότι στο liako.tv live όταν άκουσα περι παλαιών ερασιτεχνών συγκινήθηκα όντας παλιος ερασιτένχνης (4χ807 ΑΜ, 504 στα FM αργότερα κτλ.)
Συνεχίστε το έργο σας, να αφυπνηστεί ο ελλήνισμός και ο χριστιανισμός γιατί αν δεν υπήρχαν αυτές οι φωνές θα μας είχαν αφανήσει τα "λαμόγια" και εμείς είτε με τα βιβλία είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα σας υποστηρίξουμε.
Σας εύχομαι καλή δύναμη, και μην ξεχνάτε: "είμαστε πολλοί¨"
Με εκτίμηση: Σταυράκης Χρήστος
ΠΕ04.01

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα,καλή εκπομπή, δυνατά και ελληνικά!

Ανώνυμος είπε...

0Ι φοιτητές είναι μαζί σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

AYTH TH STIGMH VLEPO TO VINTEAKI TOU LIAKO ZONTANH SUNDESH EINAI?

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE RE PAIDIA ME TO LIVE STIS 10 KAI DEIXNETE TO PSOFIO?TO AKYROSATE?!!?PEITE GIA NA KSEROUME.

;)

Ανώνυμος είπε...

paidia pou pame na doume online thn ekpomph? ennow se poio streaming?

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

:)

Ανώνυμος είπε...

SXOLIA SXOLIA:
1)BALTE STO LIVE MIA EPPILOGI MONO GIA HXO
2)BALTE TO STREAM DIATHESIMO SE XAMHLLOTERH POIOTHTA PX BALTE 30KB/S DE ME XALAEI. 180 KB/S KAI 300KB/S POU BAZETE DE SIKONOYN OLES OI GRAMMES KAI TO BUFFERRING KATHE TREIS KAI LIGO EINAI SPASTIKO.EKTOS APO TA STATHERA DE THA BALETE STADIAKA EPILOGH EROTHSEON MESO EMAIL H MESO MHNYMATON?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ liako tv ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

TORA TON VLEPO EDO ZONTANA TON KAMARONO TON LIAKO ME KRATA PAREA OMORFH

Ανώνυμος είπε...

βγάλε το 4 5 6 και γρήγορα!!
αντε μπράβο!

Zulu είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το αφιέρωμα στην μάχη των Θερμοπυλών που έκανες πριν την "ζωντανή" εκπομπή σου στο internet σήμερα.

Ότι έχεις από τέτοια αφιερώματα συγκέντρωσέ τα σε ειδική κατηγορία στην νέα ιστοσελίδα σου.

Ανώνυμος είπε...

λιακοπουλε τλκ η Κοντολίζα μήπως είναι Νεφελίμ???
Μήπως λέω...

Ανώνυμος είπε...

λέτε κι ο Σαακασβίλι να είναι νεφελίμ???

Zulu είπε...

Λοιπόν έλεγξα το ΛΙΑΚΟ TV παίζει άψογα και στον νέο φυλλομετρητή (browser) της Google, τον Google Chrome, όπως άλλωστε και σε Internet Explorer 7, Firefox 2, Opera 9.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΑΡΑ !!!
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ.
ΑΓΟΡΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΩΜΑΣΤΕ...
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΓΡΙΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 4,5 ΚΑΙ 6
ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΟΣΕ Ο ΠΑΤΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ LIAKO TV KAI ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Zontana mazi kai apo to Augsburg Germanias.
Me filikoys Heretismoys,
pasquale.

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακολουθούμε τώρα!!!

ΥΓ.
Θέλουμε να δούμε τον Θεολόγο!!!!!!!!!
"Έμπαινε Θεολόγε"(μετά τον Πούτιν) !!!!

Nantia είπε...

Οι άνθρωποι δυστυχώς εκτός από κουφοί είναι και εμπαθείς. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, σαν τον κ.Λιακόπουλο που προσπαθούν να μας ανοίξουν τα μάτια. Απ' όσο ξέρω υπάρχουν και σε άλλες χώρες κι αυτό είναι καλό: οι άνθρωποι, αργά αλλά σταθερά, αρχίζουν να βλέπουν "το φως στην είσοδο της σπηλιάς". Κουράγιο πατριώτες!

tasos είπε...

τελικά βρε παιδιά είναι κουραστικό να βγαίνει ο κάθε ένας και να μιλάει περί ανέμων και υδάτων.

προτιμότερο είναι να υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα στη ζωντανή εκπομπή και να ΄γίνεται η συζήτηση πάνω σε αυτό. γιατί έτσι όπως γίνεται τώρα, τα νέα που ακούμε από το Δημοσθένη είναι ελάχιστα κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκομπής. περισσότερα ακούμε από τις άλλες εκπομπές!!! έχουν περάσει περίπου 45 λεπτά εκπομπής κι εγώ για να είμαι ειληκρινείς, κατά κάποιο τρόπο βαρέθηκα! - και λυπάμαι πραγματικά που το λέω αυτό, γιατί κάθομαι με τις ώρες και βλέπω τις άλλες εκπομπές στο liakotv χωρίς την παραμικρή κούραση

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ INTERNET ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ. ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

dhmosthenh?den eksigiesai kala.exeis pei edw k 10 meres gia kati pou sou edwse o papa giwrghs opws ton les.k den kratas ton logo sou na peis estw mia mpixth.ean ksereis pragmata sto exw ksana pei,einai kathikon sou na to peis.sou milaei kapoios pou se stirizei parapanw apo to fusiologiko.mhn eksigiesai etsi ston kosmo pou se empisteuetai k panw apolo ton logo sou.ama thes dikaiwma sou bebaia etsi.

Ανώνυμος είπε...

KALH EPITYXIA!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια βρηκα την σελιδα με το σαμαελ και την λευκη αδελφοτητα που ειπε η κυρια στο τηλεφωνο.Μην το αναρτησετε ωs σχολιο ειναι για εσαs γραψτε ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ στα ελληνικα και θα μπειτε στην σελιδα,εχει λαυρακια.

Ανώνυμος είπε...

ρε Λιακοπουλε που τα ξέρεις όλα αυτα

Ανώνυμος είπε...

λέτε ο Λιακο να έχει πάρε δώσε με τον Πούτιν???

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

medabots είπε...

Xrhstos .pali de mporesa.de peirazei

Ανώνυμος είπε...

Μας έδειξες το σπαθί του πολέμαρχου στην εικόνα του ταξιάρχη αλλά δεν μας είπες σε πιο μέρος είναι ούτε σε πια εκκλησία είναι κ την ιστορία του..

Ανώνυμος είπε...

bravo re liako ise poly power..
eimai apo stuttgart kai parakoloutho to site kai to ypostirizo me to logo mou..
thelo episis na po oti edo sti germania alla kai stis gyro xores den
exei kaneis ta arxidia na vgei stin tv me tetoia themata kai na ta pei toso xyma!!auta mono stin ellada ginonte..
dynata kai ellinika re

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

gia sou re liako me ta pontiaka sou
:)

apollo512 είπε...

distixos den mporesa na parakolouthiso apo tin arxi tin ekpompi logou tis doulias mou,
yparxi tropos gia downloud ?

Stuttgart

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ ! ! !

Η Ρωμαινία κι αν επέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Δημοσθένη, όλοι οι Έλληνες - οι Πανέλληνες μαζί ενάντια στο άδικο και στον σκοταδισμό. Και του χρόνου ο Απόλλων Καλαμαριάς champions league... .

Vagattack

Ανώνυμος είπε...

Λιακο μονο 125.000 λες??εγω πιστευω οτι αμα ανοιξει κανονικα η σελιδα παιζει να φτασουμε και κανα μυριο......ετσι σιγα σιγα να ξυπναμε και να ζουμε και μεις αναμεσα τους....να δουνε μετα τρεξημο που εχει να πεσει!!λιακο κρατα γερα ειμαστε μαζι σου!!!

Ανώνυμος είπε...

αιντε αδερφια ψηλα ψηλα μην σκηβεις το κεφαλι στα χερια μας θα ερθει ξανα η πολη η μεγαλη....125000 πισια οπως τα λεει και ο Δημοσθενης !!! αιντε την επομενη φορα περισσοτεροι ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι γίγαντας Λιακό, μη μασάς, πες τα για τα λαμόγια τους Νεφελίμ και όχι μόνο! Συνέχισε έτσι και κάνε και άλλες εκπομπές! ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΜΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

DYNATA KAI ELLHNIKA.EXOUME KATI KOINO OLLOI MAS EMEIS SOSTOS.KALOOOOOOOS!!!!!
8A MPOROUSES PX NA ANAPTHKSHS 8EMATA EPEIKEROTITAS.LEW !!! EISAI WRAIOS MEGALE AKOU BLEPE SOPA .O KAIROS GAR EGGYS.NASTE KALA !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kalhspera-kalhmera!!!apo Ollandia!!
kathe fora pou sas blepw,kai akouw ta thaumasta!ginomai kai perissotero plousia sto pneuma kai dunamonh h psyxh kai h kardia gia to pothoumenon!!!kai oxi monon!!!
O Theos na sas dunh dunamh gia na mas enhmerwnete!!!
perimenoume oloi me deos tis odhgies apo ton Papa Girgh!!!
mhn mas exete se megalh anamonh!!!
dunata kai Elhnika!!!
kleiw!!!

marina είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΘΕΝΟΣ ΔΗΛ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛ. ΣΤΟ ΛΑΟ.
ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

κυριε Λιακοπουλε σας ευχαριστω διοτι με αφυπνισατε εδω και 3 χρονια και πλεων δεν ειμαι προβατο.Αλλα ιδιετερα σας ευχαριστω γιατι γεναται μεσα σε αυτον τον παλιοκοσμο ΕΛΠΙΔΑ στην καρδια μας.Ο ΘΕΟΣ να σας εχει καλα εσας και την οικογενεια σας.
ΔΥΝΑΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον μας ζητήσατε σχόλιο γι αυτή την εκπομπή: Μπράβο για σήμερα!

Ευχάριστη η έκπληξη στο τέλος!

Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση προς εσάς και την εκπομπή: το να υπάρξουν πιο πρακτικές, συμβουλές δηλαδή που θα μπορεί ο καθένας μας να τις κάνει πράξη στην καθημερινότητα του.

Ανώνυμος είπε...

oloi!enwmenoi!pote nikhmenoi!!!
ksupnate Ellhneeeeessss!!!!!
kleiw!!!

marina είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ 120 ΕΚΑΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΡΑΧ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λιακόπουλε,
είμαι ένας νεαρός 25 ετών που μέχρι τώρα (τους τελευταίους μήνες) είχε χάσει την πίστη του στον Κύριο. Μου μιλούσαν για παππάδες και έφτυνα. Πίστευα οτι η επιστήμη αποδεικνύει οτι δεν υπάρχει Θεός και βέβαια είχα βρεί κι εγώ τη λύση των εξωγήινων για να λύσω κάποια μυστήρια.
Λόγω εργασίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν παρακολούθούσα τις εκπομπές σας σχεδόν καθόλου. Τους τελευταίους μήνες σας παρακολουθώ συνέχεια και μετά απο κάποιες εκπομπές που είδα αγόρασα τα βιβλία σας και άρχισα να διαβάζω για την αρχαία Ελλάδα μας, για τα απόκρυφα κείμενα της Ορθοδοξίας και όσα άλλα γράφετε στα βιβλία σας.
Μέχρι πέρσυ που έβλεπα περιστασιακά τις εκπομπές σας και μιλούσα στους φίλους μου γι'αυτό όλοι μου έλεγαν ''είσαι καμμένος''. Σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή σας ήμουν με δύο απο αυτούς για καφέ που λέμε και μου είπε ο ένας οτι είπαν σε κάποιο κανάλι για τις πυραμίδες που υπάρχουν στην Ελλάδα και του λέω ''Τώρα το έμαθες?''
''Οχι αλλά έπαθα πλάκα γιατί τα έλεγε ο Λιακόπουλος και κοροιδεύαμε''.
Θέλω να σας παρακαλέσω να συνεχίσετε τον αγώνα σας κι εμείς μαζί σας!!!
Δυνατά κι Ελληνικά κύριε Δημοσθένη.
125.000 είναι λίγοι!

Ανώνυμος είπε...

gia ton filo pou rwthse nwritera: to spa8i tou Ta3iarxi einai sto monasthri tou Mantamadou sthn Mytilini

Ανώνυμος είπε...

ola oraia re paidia kai syper ala mayta ta nefelim exo pathei sok pou akouo

kritikos1 είπε...

ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???...

Ρε παιδια με τα τσιπάκια τι γίνεται? Απ'ότι ξέρω στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει και χώνουν αβέρτα σε κάποιες πολιτείες.
Στην Ευρώπη ποτε τα περιμένουμε? Θα εφαρμοστεί τελικά? Αν ναι, τι κάνουμε τότε με δουλείες, πληρωμές, κλπ που χρειάζονται το γαμο-τσιπάκι? Μήπως την έχουμε πουλέψει γενικώς? Και επειδή με σταυρολόι δεν χορταίνεις, έχει κανείς κάποια ιδέα όταν έρθεί εκείνη η (καταραμένει) ώρα τι κάνουμε?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ KRITIKOS1
καλημέρα κρητικός1.
Πιστεύω ότι μόνο ένας καλός πνευματικός θα μας βοηθήσει για το πως θα περάσουν αυτές οι δύσκολες ημέρες. Δυνατή πίστη χρειάζεται και ο Θεός θα μικρύνει για τους εκλεκτούς του αυτό το διάστημα.
Δεν είναι τόσο τραγικά για την Ελλάδα όσο για τα άλλα κράτη (από όσο έχω ακούσει). Ο Θεός θα μας προστατέψει. ΠΙΣΤΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Πώς ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ???
Πώς θα γίνει αυτό Λιάκο???

Ανώνυμος είπε...

OTAN VGOUN EXO TA TERATA APO TA EGKANTA THS GHS NA TOUS PERIPIITHOUME ME SKONH APO XALKO POU THA PETAXOUME APO KAPOIO AEROPLANO H AEROSTATO PANO TOUS AFOU KAPOU TOUS MAZOXOUME NA MPORESOUME MAZIKA NA TOUS STEILOUME GIA TH KATO POLH XAPLOTOI OMOS

Ανώνυμος είπε...

με αφορμη το σχολιο "για το καλο του τοπου" θελω να αναφερω στον συνελληνα οτι οι ελληνες δεν χρειαζονται κυβερνητες και διοικητες!!το μονο που πρεπει ειναι να αφυπνηστουμε ολοι και να βαλουμε το προσωπικο μας συμφερον κατω απο του συνολου!ο πρωτος πολιτης πρεπει να ειναι τελευταιος και να καταλαβαινει οτι το συμφερον του ειναι το συνολο και οχι ο εαυτος του!!ειμαστε ολοι ισοτιμοι!!!ισοι δεν ειμαστε!!ο σωκρατης προτιμησε να δικαστει αδικα(μπορουσε να φυγει και να μην εκτελεστει)παρα να αμφισβιτησει ανωτερες αρχες!!ο αχιλλεας θα μπορουσε να κατσει στην ελλαδα και να περασει ζωη χαρισαμενη απο το να τρεχει στην τροια και να πεθανει,δεν εψαχνε ηρωιλικια απλα εξυπηρετουσε ανωτερα ιδανικα για τους αλλους και οχι για να τον πουν ηρωα!!οι 300 τα ιδια!!ετσι πρεπει να ειναι ολλοι οι ελληνες και τα αφεντιλικια,κυβερνητες πλανηταρχες,προθυπουργοι ειναι για τους αναρχους!!γιατι εαν εχεις αρχες εισαι ελευθερος και δικαιος!!εαν κανουμε το καλο,το κακο δεν εχει λογο να υπαρχει!!σκεφτειτε το!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΟΖΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ?? ΜΕ ΓΙΑΛΙΑ?? ΠΩΣ ????