Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Ίσως είναι λίγο παράτυπο, αλλά τώρα που σχεδόν όλοι κοιμούνται, μου αρέσει να γράφω για να διαβάσουν όλοι αύριο το πρωί.
LIAKO.GR, NOT JUST A JOB!
Aν μπορούσα να σας πω τι έχει σκεφθεί και τι ετοιμάζει ο Λιακό για όλους και όλες θα βγάζατε μεγάλα γούστα ,αλλά δε θέλω να χαλάσω τις εκπλήξεις της νέας ΥΠΕΡΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ κοιμούνται όλοι, υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα κι εμένα, πού εργάζονται την νύχτα... Καλό σου υπόλοιπο

Ανώνυμος είπε...

eeee den koimounte oloi.yparxoun kai ksenyxtes.

krolik είπε...

majia krasavi4a

medabots είπε...

sostos

Ανώνυμος είπε...

ante re su dhmosthenh perimenoume toso kairo.psisou na thn etoimaseis
thn uperselida!!!!!
eisai wraios

J@cK είπε...

ακομα και 4.30 το βράδυ Liako News βλεπουμε δε μασαμε ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε πες κάτι,
Μην τον φοβάστε ρε είναι καλό παιδί λίγο τρελαμένος αλλα καλός :)

Ανώνυμος είπε...

Ανυπομονούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα!.


ΠΑΜΕ Δυνατά και Ελληνικά...!

Nikolas είπε...

Τελειωνε εκει χρισιτιανε μου τα
4-5-6, που μας εσκασες πια, και ασε τις νυχτερινες φιλοσοφιες!
Ολο στο ουπω ο καιρος μας εχεις!
και ετσι οπως παμε στο τελος θα πουμε.... το μηκετι καιρος!!!

Ανώνυμος είπε...

Πότε με το καλό θα είναι έτοιμη η ιστιοσελίδα;

Ανώνυμος είπε...

Oxi mono sou aresei na grafeis gia na ta diabazoun oloi aurio to proi.Sou aresei episeis na mas megaloneis tin agonia gia to neo liako.gr . Ante ante, kalos na mas er8ei. Akoma kai me auta pou exei anakinosei kata kerous o liako fenetai pola iposxomeno. Ego oute pou 8a mporousa na fantasto ola auta. 8a ginetai megalos xamos. Mbrabo pedia, sinexeiste tin kali doulia.

Head Honcho είπε...

Θα πολεμίσουμε τους Νεφελίμ με τα δικά τους όπλα; Μ'αρεσει... :)

Ανώνυμος είπε...

θα θελαμε θεματα ..
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΟΣΜΟΣ
... να εχει ελευθερο λογο και ελευθερια κινησεων

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους. Αυτό που έχει κινήσει περισσότερο την δική μου περιέργεια, είναι το "secret button". Περιμένω πώς και πως... Ευαγγελία

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε παιδιά, βγάλτε την καινούργια σελίδα!

Ανώνυμος είπε...

OLEEEEEEEEEEEEEEEEE PERIMENO POS KAI POS NA PERNAO SYPER THN ORA MOU OXI OTI IDI DE GYRNOFERNO ORES EDO MESA KOITONTAS GIATI DE ANTEXETE H MONAXIA EISTE H MONH MOU SYNTROFIA EDO ESEIS OLOI NASTE PANTA KALA !!!!!O LIAKOPOULOS KI OLOI OI IPOLIPOI MPRAVO !!!!!

Ανώνυμος είπε...

K mena m'aresei na vlepw kainouria pragmata to prwi!:-) anoigw to kinito bainw sto browser k meta liako.gr ;-) giati spiti den ehw net k to pc einai apto 1821..re liako ta lamogia de plirwnoun pws tha parw pc na vlepw ta live?(eftuxws p exoume k internet cafe)me to kalo i uperistoselida!cant wait!!!

Zulu είπε...

Σκοπιανός μου έστειλε στον λογαριασμό μου στο YouTube, μήνυμα για να δω μια σκοπιανική ιστοσελίδα που περιέχει βίντεο από τηλεπαιχνίδι (αγγλόφωνο, μάλλον από ΗΠΑ) όπου ο παρουσιαστής ρωτάει ποια ήταν η εθνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο παίχτης απαντάει ελληνική. Αλλά το παιχνίδι έχει "άλλη" άποψη. Το αποτέλεσμα βγήκε Macedonian και είχε την σκοπιανική σημαία δίπλα.

http://www.sitel.com.mk/?ItemID=C5818A66AC45C946A1EDE8DAB8206BA8

Αναρωτιέμαι άραγε:
1) Η αρχαία Μακεδονία είχε σαν σύμβολο την σκοπιανική σημαία
2) δεν ξέρουν ιστορία;
3) κάποιος έχει βάλει το χεράκι του;
4) εκπομπές υψηλής τηλεθέασης είναι ένας καλός αγωγός προπαγάνδας

Ανώνυμος είπε...

Aνυπομονούμε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αντε φιλε μας Δημο να δουμε την αλλη τριλογια που μας ετοιμαζεις..περιμενουμε πως κ πως να δουμε με τι αλλο θα μας ξαφνιασεις..ως συνηθως βεβαια!!

tasos είπε...

ωραία και τα βιντεάκια που τρέχαν χθες βράδυ στο liakotv, με τον αμερικάνο.
πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έλεγε.

Ανώνυμος είπε...

Gia na doume pote tha eine etimi i selida,pantos evxome kai pistebo na eine simio anaforas gia olous tous ELLINES.Se olous emas pou eimaste skorpismeni sta tesera simia tou orizonta!

Zulu είπε...

Τη στήριξή του στον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και προσωπικά στον κ. Βαρθολομαίο, εκφράζει με επιστολή του, στον αμερικανό πρόεδρο Μπους ο υποψήφιος για την προεδρία Γερουσιαστής Τζων Μακέιν.

Εκφράζει την ανησυχία του για την αμφισβήτηση της Οικουμενικότητας του Πατριαρχείου καθώς και για την άρνηση της Τουρκίας να επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Ανώνυμος είπε...

DYNATA KAI ELLHNIKA.

Alexander είπε...

dld ti enweis otan les ti exei skeftei o liako gia olous k gia oles? gia emas?xDDDDD elpizw na min exoume faei thapsimo xD ahhahahahhahaha xDDD

ΜΑΡΤΖΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

1ον ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

2ον ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ .

antonis_sim?? είπε...

Φτιάξε μας Λιακό!Έχω μείνει που έχω μείνει πίσω στη σχολή, μου φαίνεται ότι με το καινούργιο site θα φάω πολύ κάψιμο..

ΑΝΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

bara re liako

...σταγόνες Δημοκρατίας είπε...

Τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει "ζήτημα" περί ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης το οποίο δεν γνωρίζουμε απο ποιούς κατευθύνεται. Το λυπηρόν της όλης υπόθεσης είναι πώς αυτό ο εξωφρενικό και απαρέδεκτο σχέδιο βρίσκει υποστηρικτές απο το εσωτερικό της Μεγαλονήσου, έστω και εάν αυτοί αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία. Σημειωτέον, μέσα στο "Καιρός γάρ Εγγύς 2" στην έμμετρη προφητεία της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου αναφέρεται "Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη/και ανάπτουν αφθωρεί τα μίση και τα πάθη. Θα ήθελα να δώ τις τοποθετήσεις σας.!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε πραγματικά ανυποπονώ να βγει η καινούρια ιστοσελίδα αλλά θα σου θυμίσω με όλο τον σεβασμό αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι "παν μέτρον άριστον".Το λέω αυτό γιατί φοβάμαι πως αν γεμίσεις την ιστοσελίδα με υπερβολικά πολλά πράγματα ίσως χαθεί το πραγματικό νόημα και μπορεί να δημιουργηθεί ένα χάος.Επίσης, επέτρεψε μου να σου πω πως καλό θα είναι οι ειδήσεις που εμφανίζονται στο liakonews να μην ξεφεύγουν στην θεματολογία και απ'αυτό που λέμε "σωστή πληροφόρηση" γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο και από αυτό που βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις των τηλεοπτικών καναλιών.Ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!


Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΗΗΗ ΔΗΜΟΣΘΕΕΕΕΝΗ!!!!!!!

ΗΡΘΕΕΕΕ Η ΩΡΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΥΥΥ!!!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΩΩΩΩ ΤΑ ΛΑΜΟΟΟΟΓΙΑΑΑΑ ΖΗΤΩΩΩ Η ΕΛΛΑΑΑΑΣ!!!!ΖΗΤΩΩΩ Ο ΛΙΑΚΟΟΟΟΟ ΖΗΤΩ ΟΣΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!

ΛΙΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΛΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΙΙΙΙΝΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕΕΕΕΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΙΙΙΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕΕΕΕΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

MRABO LIAKO ETSI STIS EPALXEIS...DINATA KAI LIAKOPOYLIKA RE LIAKO XEREIS TI MOY LEIPEI? TA SXOLIA TON LAMOGION EXOYN EXAFANISTEI TI EGINE KATAPIAN TH GLOSA TOYS OYTE ENAS BRE PEDI MOY ANTE BRE KOYLTOYRIARIDES PITE KATI NA SAS TO APANTISI O LIAKO KAI OI FAN TOY!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΑΙΤΙΑΑΑΑ ΕΛΛΗΩΝΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!11

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι υπευθυνοι του site.Θα ηθελα να πτροτρεψω(και θα παρακαλουσα και εσας να το κανετε) ολους τους φιλους που συμετεχουν σε διαφορα Forum στο Ιντερνετ στις υπογραφες τους να βαζουν την Ιστοσελιδα www.liako.gr ουτως ωστε ολο και περισοτεροι να τη βλεπουν και να εντασονται στην παρεα μας.Ευχαριστω.Και βεβαιως με οποιονδηποτε αλλο εξυπνο τροπο να διαδωσουμε τη σελιδα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΑΙΤΙΑΑΑΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΑΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ!!! ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΣΑΓΑΠΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΨΩΜΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ.....ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ασε και μια θεση στη σελίδα για τις φωτογραφιες μας,για οτι περιεργο βλεπει ο καθενας μας καθε μερα.

Ανώνυμος είπε...

File liako akoma perimeno gia na ta poume sou aplono to xeri ala den to pianis sou stelno thn ixo ala den akous ti na kano alo?? thelo simparastasi ke sinergasia tha aniksoume mazi tin Plattforma ???

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία κατεβάσατε το ποστ που θύμιζε άλλα ιστολόγια που κοροιδεύαμε, και τα σχόλια που υπήρχαν επίσης θυμίζουν άλλα ιστολόγια που κοροιδεύουμε. Με την διαφορά πως εκείνοι είναι χαζοχαρούμενοι στην καλύτερη των περιπτώσεων και μιλάνε για ηλίθια πράγματα όχι σοβαρά κι ελληνικά.

Λέτε Δυνατά κι Ελληνικά, αλλά για σταματήστε το ανέβασμα αυτών των σχολιων που μάλλον δείχνουν τόσο πορωμένα άτομα με το πρόσωπο σε βαθμό προσωπολατρείας, και ξεκαθαρίστε μερικά πράγματα μεταξύ σας οι συνεργάτες ρωτήστε και τον κ. Λιακόπουλο, θέλει να βγαίνει τέτοιος σαματάς προσωπολατρευτικός προς τα έξω;

Είναι ένας από τους λίγους που μας ενημερώνει γι' αυτό τον εκτιμάμε και τον συμπαθούμε. Γι' αυτό και λαμβάνουμε υπ' όψιν και την γνώμη του. Είναι άνθρωπος που του έρχονται πληροφορίες κι έχει ψαχτεί κι ο ίδιος. Αλλά παραμένει ένας απλός άνθρωπος σαν κι εμάς. Γι' αυτό τον συμπαθήσαμε. Κι επειδή για παράδειγμα ο Πούτιν τον έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ και απόκτησε πολύ ρώσικο τουπέ γι' αυτό τώρα πια δυσπιστούμε ως προς αυτόν. Δεν χρειάζεται ο κύριος Λιακόπουλος ή οι συνεργάτες του να δικαιολογούν τις ρωσικές παρεκτροπές για πωλήσεις όπλων στην Τουρκία και τα λοιπά. Το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ίματζ χαλάτε όχι του Πούτιν.

Καταλάβετέ το επιτέλους, ακούμε το Λιακόπουλο γιατί λέει πράγματα ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ και δεν τα διασταυρώναμε αν δεν γινόταν τίποτα από αυτά που έλεγε και του λένε να πει, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ τουλάχιστον εμείς.

Να' στε καλά και δεν με ενδιαφέρει αν θα ανεβάσετε το σχόλιο. Τα τραγουδάκια σχόλια πάντως δεν προέρχονται από ώριμα άτομα και υπάρχει πιθανότητα να είναι κι άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν λαυράκι δυσφήμισης.

Γειά σας,
Σοβαρά κι Ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ-ΑΘΗΝΑΣ-ΡΩΜΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Κ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ!