Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ


Δεν σκόπευα να γράψω τίποτα στο blog μας μέχρι να ανοίξει η νέα ιστοσελίδα μας.
Πώς όμως να μείνω άφωνος ή αμέτοχος στο κατάντημα και το ολίσθημα της μικρής μας πατρίδας. Με όποιο τρόπο κι άν κανείς αντιλαμβάνεται την έννοια της πατρίδας.
Ο θάνατος του 15χρονου ήταν το κερασάκι στην τούρτα (συγγνώμη για την φράση) που ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες ετοίμαζαν τόσο καιρό. Πικρή η δικαίωσή μου, αλλά όσο καθυστερημένοι κι αν είναι πολλοί από αυτούς σίγουρα θα μπορούσαν να λύσουν ή να προλάβουν πολλά απο τα προβλήματα του κόσμου, των πολιτών αυτής της χώρας. Αντί αυτού τρώγονται μεταξύ τους ,για το ποιός θα πάρει την καρέκλα και βέβαια την κουτάλα.

Η πράξη του αστυνομικού απαράδεκτη, απερίσκεπτη και καταδικαστέα. Το κάψιμο του μόχθου του κόσμου το ίδιο. Κανείς δεν μπορεί να συνψηφίζει με αυτό τον τρόπο. Στο κάτω κάτω για αυτό το ακατονόμαστο και παράλογο, σατανικό θα έλεγα, περιστατικό δεν έφταιγαν αυτοί που δέχτηκαν την παράλογη φορομπηχτική επίθεση της κυβέρνησης του Καραμανλή και σαν επιστέγασμα τους έκαψαν και τις περιουσίες τους, μικρές ή μεγάλες.


Είναι γνωστή η θέση μου, για τη στήριξη του έργου της αστυνομίας σε γενικές γραμμές.
Το έργο όμως της αστυνομίας, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, είναι να εκπροσωπεί όλους εμάς για να μην παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και οδηγηθούμε σε χάος.
Όλοι εμείς, δεν είμαστε ούτε τρελλοί, ούτε δολοφόνοι. Η απόλυτα συντριπτική πλειοψηφία μας αποτελείται απο απλούς και λογικούς ανθρώπους. Φιλότιμους ανθρώπους.

Καταδικάζω την συντεταγμένη πολιτεία που άφησε τους "αναρχικούς" να διαλύσουν την αγορά για να "εκτονωθούν".

Κύριοι λυπάμαι, αλλά έχετε χάσει την μπάλα και την χάσατε γιατί όταν είσασταν μικροί δεν παίζατε μπάλα, αλλά πιάνο, σαν GOLDEN BOYS που είστε όλοι.


Μαζευτείτε όλοι οι πολιτικάντηδες, αφείστε την προσπάθεια για την κουτάλα και ακούστε τι λέει ο κόσμος για να δώσετε λύσεις.
Καλεστε τον κόσμο σε ηρεμία και καθείστε και δώστε λύσεις στα προβλήματα του γιατί αν ξεσηκωθούν οι μικρομεσαίοι, που δεν καθοδηγούνται ούτε από κόμματα ούτε απο εργατοπατέρες, θα καταλάβετε τι πράγματι θα πει ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: