Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Νανοτροφές.

Δεν μας έφταναν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Τώρα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ τρόφιμα που παράγονται με την χρήση νανοτεχνολογίας. Οι εταιρίες λένε ότι η νανοτεχνολογία βελτιώνει την μυρωδιά και την θρεπτική αξία των τροφίμων. Σε λίγο θα εμφανιστούν και στα δικά μας σούπερ μάρκετ, αν δεν έχουν ήδη κυκλοφορήσει πρώτα εδώ για πειραματικούς λόγους. Έτσι κι αλλιώς κανείς Έλληνας δεν διαβάζει τα ταμπελάκια με τα τόσο μικρά γράμματα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος!Εγώ πάντα τα διαβάζω!Χιχι!Σιγά μην μας πιάσουν κορόιδα!

Ανώνυμος είπε...

apisteyto alla apo tora tha prosexo den tha piasto koroido!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας βλεπω να φτιαχνουμε μπαξεδες και να καλλιεργουμε τις τροφες μας...

Ανώνυμος είπε...

όταν μπαίνω σε σούπερ μάρκετ έχω την εντύπωση ότι μπαίνω σε μαγαζί ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
τα περισσότερα πράγματα δεν τρώγονται, μοιάζουν με πλαστικά και μυρίζουν περίεργα.
ενώ τα παλιά τα χρόνια όταν έμπαινες σε παντοπωλείο σε πλημμύριζε μια ευωδιά ασύγκριτη και σου έτρεχαν τα σάλια.

Ανώνυμος είπε...

Κι έστω ότι έχουν κατασκευάσει τα τρόφιμα με νανοτεχνολογία, ποιος τους αναγκάζει να το αναγράψουν έστω και στα μικρά γράμματα;Και μη μου πείτε οι κυβερνήσεις, διότι κι αυτές ποιος τις ελέγχει;! Μπορεί να είμαστε ήδη πειραματόζωα και μάλιστα να μη φταίμε που δεν κοιτάξαμε τα μικρά γράμματα, διότι πολύ απλά αυτά δεν υπήρχαν!!!

Frog είπε...

Ego sigoura exo faei apo afta... kala ine... Giati ime sinexos afragkos otan pao sto super market agprazo panta ta pio ftina(agnostou proelefsis). afou ipoptevome oti afta pou troo vgikan apo ximiko ergostasio sthn kina kai exoun kanei sigoura kana dio fores to giro tis ghs mexri na kataliksoun...pou alou... sto stomaxh mou.

chrysakasap είπε...

Δημοσθένη,διαφώτησέ μας σχετικά με τα (Ε)και τις χημικές ονόμασίες τους.παλιά έγραφαν τα χημικά πρόσθετα με το όνομά τους.Μετά από διαμαρτυρίες του κόσμου "γιατί τα βάζουν μέσα", ήρθε εντολή ευρωπαϊκή να γράφουν επάνω, μόνο τις κωδικές ονομασίες(Ε)για τα χημικά.ο κόσμος ξαναδιαμαρτυρίθηκε."Τι είναι αυτά τα(Ε)δεν τα θέλουμε στις τροφές μας", κι έτσι τώρα γράφουν λίγα (Ε)και διάφορες χημικές ονομασίες που δέν καταλαβαίνουμε.Το σίγουρο είναι ότι τα φάγαμε και τα τρώμε.Είμαστε πειραματόζωα με ή χωρίς την θέλισή μας.Τουλάχιστον να έχουμε μία μικρή γνώση, επιλογή,αφού όλα είνα μολυσμένα και φυσικά δεν θα ρωτίσουν για τη γνώμη μας...

Ανώνυμος είπε...

άρε Δημοσθέση πάλι δικαιώνεσαι.Μόλις σήμερα διάβασα και το βίβλιο σου η τεχνολογία του κακού,Αυτό το άρθορ όπως και ένα προηγούμενο θα τα βάλω και εγω στην σείδα μου ,θα βάλω ως πηγή λιακόπουλος >μ¨ηπως χρειάζεται να βάλω και κάτι άλλο