Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Η ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ

Η Τουρκία συνεχίζει τις επαφές για την δημιουργία της Ένωσης του Καυκάσου. Στα πλαίσια αυτών των κινήσεων, η Γεωργιανή υπουργός εξωτερικών κ. Τκεσελασβίλι, επισκέφθηκε την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2008, την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό της κ. Μπαμπακάν. Μετά το τέλος της συνάντησης η Γεωργιανή υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι η Γεωργία βλέπει θετικά την δημιουργία της Ένωσης του Καυκάσου, αν και πρέπει πρώτα να αποχωρίσουν τα ρωσικά στρατεύματα από τη εδάφη της, για να μπορεί να ενταχθεί η Γεωργία σε μια τέτοια ένωση. Επίσης τόνισε ότι η στρατιωτική επιθετικότητα της Ρωσίας μπορεί να έχει αποτελέσματα ντόμινο στην περιοχή και ιδίως σε χώρες όπως η Ουκρανία.
Σε δύο μέρες ο κ. Μπαμπακάν θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό εξωτερικών κ. Λαβρόφ επίσης στην Κωνσταντινούπολη για το ίδιο θέμα.

21 σχόλια:

hellas είπε...

Από ότι φαίνεται τους καίει πολύ το θέμα του Αφγανιστάν!!! και κάνουν οι Αμερικανοί σπασμωδικές κινήσεις του στιλ: οι Ρώσοι θα κλείσουν το φυσικό αέριο στην Ευρώπη αλλά για Αφγανιστάν ουδέν σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γίνεται χαμός και η Τουρκία το χαβά της με το σύμφωνο Καυκάσου!Μα είναι δυνατόν να πιστεύει ότι μπορεί σύντομα να επιτευχθεί μια συμμαχία ανάμεσα στη Ρωσία και στη Γεωργία;!!
Δώρα

Foititis είπε...

Λιάκο! Κάνε την Live Εκπομπή στο Liako TV γρήγορα!!!! Γιατί με τον ρυθμό που τρέχουν τα γεγονότα βλέπω να μας κόβονται τα internetια και μετά να μην γίνεται τίποτα!! Σώσε ζωές όσο είναι καιρός!!

Zulu είπε...

Η αποσχισθείσα από την Μολδαβία φιλορωσική περιοχή της Υπερδνειστερίας ακολούθησε το παράδειγμα της Ρωσίας, αναγνωρίζοντας την ανεξαρτησία της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας.

"Έχουμε αναγνωρίσει αμοιβαία η μία την άλλη. Για μία φορά ακόμη συγχαίρω τις αδελφές χώρες της Αμπχαζίας και της Νοτίου Οσετίας", τόνισε ο αυτόκλητος πρόεδρος της Υπερδνειστερίας Ιγκόρ Σμιρνόφ.

Zulu είπε...

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες εξέφρασε την υποστήριξή του στην αναγνώριση από τη Ρωσία δύο αποσχισθεισών από τη Γεωργία περιοχών.

Η Βενεζουέλα είναι μόλις η δεύτερη χώρα που υποστηρίζει τη στάση της Μόσχας.

Η γειτονική προς τη Ρωσία χώρα και στενός σύμμαχός της, η Λευκορωσία, εξέφρασε παρόμοια υποστήριξη.

Nikos είπε...

kala tin blepo tin ipourgesa anastenarisa sta karvouna apo ta apokaidia pou tha afinoun oi vomves tou poutin e kai meta terma oi enosi kaukasou ola ena are POUTIN (peraste na sas kerasoume kai gliko)

Ανώνυμος είπε...

Και η τουρκια συνεχιζει το καυκασιανο βιολι τηs.Προσπαθει μεν με τον κ.μπαμπακαν τηs,αλλα στο τελοs βλεπω να τoυ λεν μπαμπακια του κ.μπαμπακαν.

Nikolas είπε...

Α ρε Σακαρακασβλι....παλι τοκανες το θαυμα σου...Εστειλες εκει την Τεκεσελασβιλη, να παει στον....Μπαμπακα!!!!! να παρη βοηθεια!!!!
Μπαμπακα, Μπαμπακα με βαρανε ενα πραμα, κανε τους ντα!!!!
Τραβα αγορι μου εκει στην μαμμακα σου και πες της να σου σιδερωση εκεινες τις γραββατες που σουφερε η condomleeza kai o dick γιατι θα σου χρειαστουνε μου φαινεται!!!!

e είπε...

Οι Ρώσοι δεν είναι ηλίθιοι να αφήσουν πρώην εδάφη τους να πάνε να πάνε να ενωθούν με την ... Τουρκία. Θα προτιμήσουν δέκα φορές να τα καταλάβουν όλα αυτά τα κρατίδια με τη βία παρά να τα χαρίσουν στην Τουρκία. Σε περίπτωση που η Τουρκία παρατραβήξει το σκοινί τότε μάλλον θα πρέπει να ξαναθυμιθούμε την εξίσωση 1453 + 555 = 2008...
Τί ωραία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Liakopoule opos blepeis borei na ginei doy stin oykrania...
kala kaneis kai de xairese opos eipes logo dikaiosis(dikaiosi ton gerodan gia tin akribia) alla lipase fisiologika gia ta gegonota me aisthima aisiodoksias gia ton kosmo meta,alla an kanoun dou sti oukrania, etimasou gia geri mahi enandion toy xamogelastoy ypoulou theriou tis dikaiosis:P:P

Ανώνυμος είπε...

Πως το βλέπω... Θα γίνει ενωση του Καυκάσου χωρίς την Ρωσία παιδιά. Κ φυσικά αυτή η ένωση θα εξυπηρετεί Αμερικάνικα συμφέροντα(βλ. Τουρκία, Γεωργία κτλ.) οπότε δε με εκπλησει να δω την Ρωσία ενάντια στην Τουρκία

Ανώνυμος είπε...

Η αρμενια θα πουλησει τους νεκρους της απ την γενοκτονια για να συνεργαστει με τους Τουρκους? Χλωμο.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΜΑΝΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΟΣΟ Θ ΑΝΤΕΞΕΙ?ΗΔΗ ΕΧΕΙ 2 ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΩΡΑ.
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ?

metaldiakos είπε...

Xa! Astous na kanoun thn enwsh oi dyo tous giati oi ypoloipoi exoun anoiksei business me ton Putin kai vgenoun kerdismenoi.Giati loipon na pane me thn Tourkia k th Gewrgia?Den exoun na kerdisoun tipota apo auth thn enwsh

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα προσπαθούν και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος είναι πίσω απ'αυτήν την ανούσια πρωτοβουλία(μην μου πείτε ότι είναι οι Τούρκοι γιατί αυτό είναι ψέμα).Καλό θα ήταν οι Τούρκοι να ήταν πιο ήσυχοι και να μην μπλέκονται σε τέτοια θέματα γιατί λίγο πολύ όλοι μας ξέρουμε πως η κατάληξη τους δεν θα είναι και η καλύτερη....

Ανώνυμος είπε...

τελικα ρε παιδια δεν εχει γινει κατι στη γη ποτε το οποιο να γινετε για το λογο που μας αναφερουν η εγω ειμαι καχυποπτος??ποια ενωση προωθει η τουρκια??αλλα λογια να αγαπιομαστε ειναι αυτα!!εχω να πω στους τουρκους να αλλαξουν ονομα και συνηθειες η να κανουν τους κινεζους γιατι σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει τουρκια πανω στο χαρτη!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ειναι ιστοριουλες για να περνα η ωρα, -η- διαφημιστικο της Τουρκιας για να φενεται στα δελτια ειδησεων.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΝΙΓΗΡΥ .

medabots είπε...

teliose to paramythi

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΩΡΑ.ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?