Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κ. Μεντβέντεβ ανακοίνωσε την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2008, τις πέντε βασικές αρχές της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής.
Πρώτον, η Ρωσία αναγνωρίζει τους διεθνείς νόμους που καθορίζουν τις σχέσεις μεταξύ των πολιτισμένων κρατών.
Δεύτερον, ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ-πολικός. Ένας πόλος είναι απαράδεκτος και η Ρωσία δεν μπορεί να δεχθεί μια παγκόσμια τάξη, στην οποία οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από ένα μόνο κράτος, ακόμη και αν είναι σοβαρό κράτος όπως οι Η.Π.Α. Μια τέτοια παγκόσμια τάξη θα είναι ασταθής και γεμάτη συγκρούσεις.
Τρίτον, η Ρωσία δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με κανένα κράτος. Θέλει να αναπτύξει φιλικές σχέσεις με όλα τα κράτη.
Τέταρτον, η προστασία της ζωής των πολιτών της Ρωσίας, όπου και αν ζουν, είναι προτεραιότητα. Επίσης η Ρωσία θα υπερασπιστεί όλες τις επιχειρήσεις ρωσικών συμφερόντων στο εξωτερικό.
Πέμπτον, η Ρωσία έχει χώρες φιλικές προς αυτή, οι οποίες περιλαμβάνουν περιοχές με ρωσικά συμφέροντα και απολαμβάνουν ειδικά προνόμια. Και αυτό δεν αφορά μόνο γειτονικές χώρες της Ρωσίας.
Τέλος, ο κ. Μεντβέντεβ είπε ότι όσον αφορά το μέλλον των διπλωματικών σχέσεων της Ρωσίας, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη Ρωσία, αλλά και από τους φίλους, τους εταίρους και τη διεθνή κοινότητα εν γένει. «Θα πρέπει να διαλέξουν», είπε με έμφαση ο Ρώσος πρόεδρος.

25 σχόλια:

znoopy είπε...

βεβαια αυτο σημαινει οτι θα χυθει πολυ αιμα οπως και στον 2 παγκοσμιο και το θεμα εδω ειναι οτι η ιστορια επαναλαμβανεται ακριβως οπως και τοτε αρα θα επαναληφθει και η σφαγη

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα είπε. Τον έχει δασκαλέψει καλά ο Πούτιν. Μόνο με ένα πράγμα διαφωνώ: όχι και σοβαρό κράτος οι ΗΠΑ...!!!
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Λιακοπολε τα βιβλια που εστειλεs στη ρωσια οπωs ειδεs τα παρελαβε ο πουτιν,εξ ου και η σχετικεs δηλωσηs.Γεια σου ρε πουτιν γιγαντα!!!!!!! Εισαι μεγαλη παιχτουρα!

Ανώνυμος είπε...

Οπως φαίνεται απο τα προηγούμενα σχόλια, το blog αυτό έχει θορυβήσει πολύ "κάποιους". Γι αυτό έβαλαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ bloggers να ρίξουν λάσπη για να εξουδετερωθεί η σημασία του blog αυτού. Οπως είναι γνωστό αυτοί ο επαγγελματίες βγάζουν γύρω στα 50-100 $ το post. Αν ρε σεις φιλαράκια, σας δίνουν λιγότερα, να κάνετε απεργία. Στην Αμερική οι συνάδελφοί σας πληρώνονται καλά για τη δουλειά που κάνετε.

Να ξέρετε όμως ότι η μ..κία απο μακρυά φαίνεται, όπως και τα δικά σας σχόλια.

Liako έχεις κάθε δικαίωμα να αφαιρέσης σχόλια που νομίζιες ότι είναι μ... και σαμποτάρουν το blog. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το γράψεις με μικρά γράμματα σε κάθε blog.

Κάνετο.

e είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Καλά τα είπε. Τον έχει δασκαλέψει καλά ο Πούτιν. Μόνο με ένα πράγμα διαφωνώ: όχι και σοβαρό κράτος οι ΗΠΑ...!!!
Δώρα

31 Αύγουστος 2008 10:49 μμ

Δώρα μου, είναι πολύ σοβαρό κράτος οι ΗΠΑ. Όποιος υπότιμά τον εχθρό του την παθαίνει...

mia είπε...

Ούπς... Κωστάκη πρέπει να διαλέξεις με ποιόν είσαι, Ρωσία ή ΗΠΑ? Πρόσεχε, γιατί εμείς θα την πληρώσουμε. Φέρσου σαν Έλληνας και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Ή μαύρο ή άσπρο. Το γκρι δεν υπάρχει ούτε για το Θεό ούτε για τους Έλληνες.
Είμαστε με τους Ρώσους, φαντάζομαι! Ύψωσε το ανάστημά σου και μη φοβάσαι τίποτε. Ο Θεός είναι μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!!!ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ,ΑΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα οτί οι προφητείες θα βγουν αληθινές!!!!
Οι ρώσοι την έχουν στήσει καλά τη δουλειά!!!!
Μπορούμε να μιλάμε πλέον για Ρώσικη Παντοκρατορία μέχρι να έρθει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καντε μια συγκριση προσωπικοτητων μεταξυ του κ.Μεντβέντεβ και των περισσοτερων δυτικων ηγετων. Ο τελευταιος ειναι μακραν σοβαροτερος και λογικοτερος ολων!Μπροστα δε στο καραγκιοζακι Μπους και στον δυσκοιλιο Μακεην, φανταζει κλασεις ανωτερος, απο το παρουσιαστικο μεχρι τις ορθολογικες του ομιλιες και τη συνεση της σκεψης του. Ο Πουτιν δεν μπορουσε να κανει καλυτερη επιλογη! Καλη τυχη του ευχομαι στο δυσκολο εργο του κυριως για τον ρωσικο λαο. Καλη τυχη και σε μας γιατι νομιζω οτι βρισκομαστε μολις στις ..αρχες οδυνων.

Ανώνυμος είπε...

Προς χάριν της διπλωματίας αναφέρθηκε στις ΗΠΑ σαν σοβαρό κράτος.

Γ/Κ

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε εγινε η ΗΠΑ σοβαρο κρατος?

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα με τη ρωσια!!το θεμα ειναι οτι και αυτη εξυπηρετει τα δικα της συμφεροντα!!το κουβαρι θα αρχισει να ξετυλιγεται κατα το 2012!!εκει θα φανει ποιος ειναι με ποιον!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μεντβεντεφ με αυτεs του τηs δηλωσηs απεδειξε για ακομα μια φορα οτι η ρωσια ξερει που πατα και που βρισκεται,και ειναι καθολα πιο ετοιμη απο ποτε.να αντιμετωπιση καταλληλα αυτουs θα προσπαθησουν να υποθαλψουν τα συμφεροντα τηs χωραs εντοs και εκτοs των συνορων τηs,τωρα αλλα και στο εγγυs μελλον. Mια ρωσια δηλαδη,να την πιηs στο ποτηρι! Μπραβο στον πουτιν και στουs ρωσουs πολιτικουs τηs λοιπον.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΝΕΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ.ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια καλα τα ειπε. Αρκετα πια με τους δηθεν εταιρους, συμμαχους, και υπερφιαλους αυτοαποκαλουμενους πλανηταρχες. Η ρωσσια αναλαμβανει να
παιξει το ρολο της στη Νεα Ταξη πραγματων. Πολεμοι και σφαγες γινοντουσαν και οταν υπηρχε "Διπολισμος", και θα γινονται ακομη και οταν θα υπαρξουν περισσοτεροι πολοι. Τα δικαια των μικρων κρατων θα καταπιεζονται, οσοι 'πολοι' και εαν υπαρχουν. Ας μην ξεχναμε το ρητο και την παροιμια..Πολεμος πατηρ παντων (Ηρακλειτος) και..Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ), ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η΄ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΟΝΤΕΣ Η΄ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ΄΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

sostoi oi xanthoulides xeroun ti kanoun kai de kolonoun na provaloun ta thelo kai tis apopseis tous de ta tron kai loufazoun sa tous alous !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο φίλος που αναφέρει τα βιβλία... Και όχι μόνο αυτό... ΄Ηθελα να σημειώσω ότι ο Πούτιν τις τελευταίες μέρες κάλυψε και το Δημοσθένη αφού είπε ότι για όλα αυτά τα γεγονότα υπεύθυνοι είναι οι Αμερικάνοι... Είναι φυσικό γιατί ήθελε να καλύψει το Λιακό για να μην φανεί ότι τα κάνει όλα για να πουλήσει βιβλία...
...Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου...

Υγιαίνειν προς όλους,
Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

ston 4o sxoliasmo tou proedrou tis rwsias mallon ennoouse KAI tin ELLADA mas??? MIPWS???

medabots είπε...

olos o kosmos prepei na paei enantia sthn nea taksh oxi mono h rosia.tora prepei na fanoun polloi

Ανώνυμος είπε...

oi rosoi de kanoun oti tous poun oi aloi einai aytonomoi kai aytoi epivalonte an xriastei

www.youtube.com/aspr3 είπε...

death to the NWO
putin alani anapse ntoumani putin aliti....katasxe tous to spiti

Ανώνυμος είπε...

H Amerikh einai sobaro kratos alla mono ekei pou tin symferei diladi ta symferota ths kai avta den ta afhnei. Tora ean arxisei ai o pouti rossia ta idia marmagka pou mas efage emas tous mikrous, mpalaki eimastan kai tora giname mpala.
Alla ti leei to rito: "oloi exoun ta sxedia tous alla sto telos tha ginei to sxedio tou theou" as evxomaste giavto
Liako synnexise tin douleia sou, min fobasai tipota kai esei stosxedio tou theou eisai

Ανώνυμος είπε...

Φάτε τα λαμογια Ήρθε η ωρα τους