Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ: Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ

Την Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008, εκπρόσωπος του ρωσικού στρατού δήλωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώνουν από διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών, η Γεωργία σχεδιάζει στρατιωτική επίθεση εναντίον της Αμπχαζίας. Οι πληροφορίες χαρακτηρίζονται ως σοβαρές από τη Ρωσία και μιλούν για επίθεση και προσπάθεια κατάληψης της πρωτεύουσας της Αμπχαζίας, το Σοχούμι.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεράσιμος

Θα τολμήσουν οι Γεωργιανοί δεύτερη επίθεση;;;Με τι δύναμη;Οι Ρώσοι θα τους συντρίψουν.

iskandar είπε...

Den piran to mathimatous fainetai pigan ta natoika ploia kai piran aera pou na ixeran as tous pei kapios poses fores emeinan afta ta ploia aplh theates krima gia ton kosmo sthn georgia an tolmisoun kati tetio ase pou kai akoma na prospathisoun na kanoun kato ta natoika ploia pou den to pistevo oute kix den tah prolavoun na kanoun

Ανώνυμος είπε...

Εαν η γεωργια σχεδιαζη επιθεση οντοs εναντιον τηs αμπχαζιαs αυτο ειναι σκετη τρελα και αυτοκτονια μαζι.Την στιγμη μαλιστα που η ρωσια εχει καταφερει μεγαλο πληγμα στηs στρατιωτικεs τηs εγκαταστασηs και τιs υποδομεs τηs. Εκτοs εαν βρισκεται κατι αλλο πισω απο αυτεs τηs πληροφοριεs.Iσωs καποιοs παραπλανητικοs ελιγμοs απο μεριαs του νατο.Ιδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Και να τολμήσουν, σίγουρα δε θα το κάνουν με δικές τους δυνάμεις!!Τόσο "φιλανθρωπικό" στρατό έχουν στείλει οι Αμερικανοί εκεί πέρα!!

Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Μετά την συντριπτική ήττα τους οι Γεωργιανοί προσπαθούν να συγκροτήσουν τον στρατό τους με πολεμοφόδια που στέλνουν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Πόρι! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι όλες οι νηοπομπές που αποστέλλουν βοήθεια στη Γεωργία θα υποβάλλονται σε έλεγχο απο τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος έλαβε την εντολή να εφαρμόσει στην πράξη όλα τα σχέδια ελέγχου συμπεριλαμβανομένου και ναυτικού αποκλεισμού στην περιοχή.Οι Αμπχάζιοι είναι γενναίοι πολεμιστες και περιμένουν τον Γεωργιανό στρατό με το χέρι στην σκανδάλη, διότι δεν έχουν σκοπό να πάθουν ότι έπαθαν οι Οσέτιοι οι οποίοι δέχθηκαν την άνανδρη επίθεση των Γεωργιανών στρατευμάτων με αποτέλεσμα να σκατωθούν 2000 άμαχοι μέσα σε 12 ώρες.Η πρωτεύουσα της Αμπχαζίας το Σοχούμι με την βοήθεια και των Ρωσικών στρατευμάτων ετοιμάζεται πυρετωδώς για την απόκρουση του επίδοξου εισβολέα και για ανταπίθεση με σκοπό αυτή την φορά την κατάληψη της Τυφλίδας.

Nikolas είπε...

Αμα ειναι να σταματηση η αιματοχυσια πια στον Καυκασο τι να πω...τιναχτε αυτους τους αγωγους and burn them to the ground! εις την βαρβαρικην!
Θα τα βγαλουμε περα και με λιγωτερο πετρελαιο!
Α ρε καρακασβιλι....σε λιγο θα καταλαβης γιατι η νεα ταξη αποκαλει την κολαση.....HELL!!!!

Ανώνυμος είπε...

AN TOLMHSOYN META DEN TOYS SONEI TIPOTA.KAT ARXHN DEYTERJ FORA DEN THA TOUS XARISTOUN OI ROSOI.DEN THA UPARXEI GEORGIA PIA.ROSIA KAI TOURKIA THA SUNOREUOUN.MESA SE 48 ORES

medabots είπε...

oi rosoi de tha anamixthoun sthn ampxazia.exei kai h ampxazia strato kai de masaei

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα ο Γεωργιανος "αρχηγος"βαδιζει με πλατες "ΑΛΛΩΝ". Οι "ΑΛΛΟΙ"ισως ηθελαν να δουν,αναιμακτα αν η Ρωσια δαγκωνει οντως,και το ειδαν... Αν συνεχισει ετσι εκτος απο τη γραβατα,θα φαει και το υπολοιπο συνολακι,ακομα και τις σολες απ τα παπουτσια!!!Δεν θα υπαρξει δευτερη επιθεση,αυτα ειναι ψευτοπαληκαρισμοι απο πληγωμενο εγωισμο.

Anezina είπε...

Να γιατί τόσα πλοία δήθεν με ανθρωπιστική βοήθεια πέρασαν τα στενά. Εμπαινε Πούτιν...Πάνε να στη φέρουν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι ψεκασμοί - chemtrails έχουν σταματήσει στην Ελλάδα εδώ και δύο μήνες.
Μήπως ψεκάζουν αλλού, εκει που πρόκειται να γίνει πόλεμος;
ας μας πεί κάποιος άν ψεκάζουν στην Γεωργία ή στην Περσία.