Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ – ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Την Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008, και νέο αμερικανικό πλοίο, η φρεγάτα USS Taylor πέρασε από τα στενά του Βοσπόρου και κατευθείνεται στη Ρουμανία για να πάρει μέρος σε άσκηση του ΝΑΤΟ.

10 σχόλια:

iskandar είπε...

to mono pou exo na po as sjeftoun ton lao tipota allo, alla sapos tous endiaferei

Ανώνυμος είπε...

Άσκηση το λέμε τώρα;

Δώρα

medabots είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
medabots είπε...

sth roumania ti paei na kanei na agorasei xasis paei h narkotikes ousies?sa den ntrepontai ligo :p . lol

Unknown είπε...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ "ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα πολυ να ξερω,αυτη η μαυρη θαλλασα εγινε ξαφνικα η πιο βολικη θαλλασα πανω σε αυτο των πλανητη και οι νατοικοι προστρεχουν εκει συνεχωs για ασκησηs;Η οπωs λεει ο σοφοs λαοs μαs;Εχει μελι εκει τωρα, για αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΣΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΚΑΛΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ.ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΠΛΟΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΣΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ

ALS 07 είπε...

Ξεκάρφωτο, αλλά δείτε το:


Σχέδιο δολοφονίας του Ομπάμα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Ντένβερ με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον δημοκρατικό υποψήφιο Μπάρακ Ομπάμα, μετέδωσε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Κολοράδο.

Ενας από τους συλληφθέντες ομολόγησε στις αρχές ότι "σκόπευαν να πυροβολήσουν τον Ομπάμα από κάποιο υπερυψωμένο σημείο με μιά καραμπίνα, από απόσταση 750 μέτρων" μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS 34.

Η απόπειρα κατά του Μπάρακ Ομπάμα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, όταν ο αφροαμερικανός γερουσιαστής θα μετέβαινε στο στάδιο του Ντένβερ για την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον 75.000 οπαδών του, μετά και την τυπική ανάληψη του χρίσματος των Δημοκρατικών, μετέδωσε το δίκτυο.

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη ενός ατόμου την περασμένη Κυριακή, στο φορτηγό του οποίου βρέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα μεγάλου βεληνεκούς,σύμφωνα με το CBS 34. Ένας από τους συλληφθέντες είχε στην κατοχή του έναν αγκυλωτό σταυρό και ενδέχεται να διατηρούσε διασυνδέσεις με ναζιστικές και ρατσιστικές οργανώσεις.

Η εισαγγελία του Ντένβερ πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο εισαγελλέας Τρόι Εϊντ δήλωσε πάντως στο CBS34 πως δεν πιστεύει ότι υπήρχε πραγματική απειλή κατά του Ομπάμα.

Την υπόθεση ερευνά πάντως και η "μυστική υπηρεσία" που έχει συγκροτήσει το Κογκρέσσο για την ασφάλεια του συνεδρίου των Δημοκρατικών, σε συνεργασία με 55 πράκτορες του FBI και της CIA.

Για την ασφάλεια των συνέδρων, έχουν επιστρατευθεί 3.000 έως 5.000 αστυνομικοί που περιπολούν από χθες στους δρόμους του Ντένβερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ZESTAMA KANOUN.DYSTYXOS,DYSTYXOS
O THEOS VOITHOS