Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ

Ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρέσβη της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ κ. Ρογκόζιν στο Σότσι όπου βρίσκεται, δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να διακόψει τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ. Αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με το ΝΑΤΟ εδώ και πολύ καιρό και θα θέλαμε να γίνουμε πραγματικοί συνεργάτες, αλλά δεν θέλουμε καμία ψευδαίσθηση συνεργασίας. Όταν περικυκλωνόμαστε από στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ γύρω από τα σύνορά μας και όλο και πιο πολλές χώρες εξαναγκάζονται να μπουν στο ΝΑΤΟ, σίγουρα αυτό δεν μας αρέσει, είπε ο Ρώσος πρόεδρος. Η συνεργασία πάνω απ’ όλα συμφέρει το ΝΑΤΟ και όχι την Ρωσία, τόνισε.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ!ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Θ'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι οσο ο ρωσοs βλεπει την μποτα του αμερικανου να παταει μεσα στο δικο του γηπεδο, δεν μπορει παρα να αισθανεται εναν δικαιολογημενο εκνευρισμο και μια ανησυχια αφου οι βλεψειs των αμερικανων στην περιοχη ειναι καθαρα να του αποσπασουν ενα μεγαλο μεροs αυτου του γηπεδου και να τον αναγκασουν με αυτον το τροπο στο εγγυηs μελλον να παιζει πλεον εκτοs εδραs, χανονταs ετσι το μεγαλυτερο μεροs τηs επιρροηs του στη ευρυτερη περιοχη του καυκασου και τηs μαυρηs θαλασσαs.

Ανώνυμος είπε...

H iremia prin tin kataigida. Prin kathe syrraksi diakoptontai oi diplwmatikes sxeseis. Alla ontws, potre tha arxisei i sygkrousi? Sigoura einai lypiro na ginetai polemos, alla an einai na ginei, na ginei grigora, mi mas kratane kai se agwnia.

Ανώνυμος είπε...

MPABO PE MEGALE. AIDE EMPENE POYTIN EMPENE.

Ανώνυμος είπε...

AIDE EMPENE POYTIN EMPENE.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ .... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .... ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΥΚΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και θα διακόψουν σχέσεις οι Ρώσοι με το ΝΑΤΟ (αν δεν έχει γίνει ήδη). Στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται.

medabots είπε...

ara gia na einai atoimh na diakopsei me to n.a.t.o. de masaei tipota h rosia.ante me to kalo pedia

Ανώνυμος είπε...

για δεν το λες και δεν το κάνεις

mia είπε...

Η αφορμή θα είναι ασήμαντη όπως και στον Α' παγκόσμιο "μια δολοφονία στο Σαράγιεβο". Η Ελλάδα τι θέση θα κρατήσει?? Είναι πολύ δύσκολο σε τέτοιες στιγμές να κρατάς ουδέτερη στάση, μοιάζεις με προδότη.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου μπορει ετσι να γλιτωσειs τηs πανελληνιεs εξετασηs οπωs λεs, αλλα το οπλο κρανοs εξαρτηση δεν το γλιτωνηs μετα με τιποτα.Τωρα τι απ'τα δυο προτιμαs να γινει.

Satrapis21 είπε...

Την καλυτερη δουλεια εκαναν οι Ρωσοι μακαρι να περναμε και εμεισ μια τετια αποφαση.

...by Satrapis21