Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Πούτιν επισκέφθηκε την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2008, το εθνικό πάρκο Ussuri στην ανατολική Ρωσία, όπου ζουν οι τίγρεις Αμούρ, που είναι προστατευόμενο είδος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και καθώς τον ξεναγούσαν, μια τίγρη ελευθερώθηκε και κινήθηκε επιθετικά εναντίον του τηλεοπτικού συνεργείου του ρωσικού καναλιού VESTI TV, που βρισκόταν εκεί για να καλύψει την επίσκεψη του κ. Πούτιν. Ο κ. Πούτιν, μόλις το αντιλήφθηκε, δεν έχασε χρόνο, άρπαξε άμεσα ένα όπλο που εκτοξεύει βέλη με αναισθητικό, σημάδεψε την τίγρη, με μια βολή την ακινητοποίησε και έσωσε έτσι τη ζωή των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου!
Μοιάζει με παραμύθι; Κι όμως συνέβη!

ΣΧΟΛΙΟ: Πάντα ετοιμοπόλεμος ο Βλαδίμηρος!!!

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πω πω...... μιλαμε ο ανθρωπος ηταν πραγματικα πρακτορας της kgb.... το αποδεικνυει με τις πραξεις του.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ!

Ανώνυμος είπε...

otn paei kapou o prothipourgos an einai o poutin i o bous kapoios dinatos dld, kai exi kai exthrous, einai 500 fouroi kai bravoi kai skopeytes sniper...kai elenxoun os kai to kounoupi pou leei o logos...
ara skeytomai...a) i tigris toys ksegelase, pou kai natan anthopos na thelei na ton skotossei dld...
b)tha eperne to risko na astoxisei?an kapoios skotonodan apo to sinergeio oloi oi eidoksoi foniades tha epernan poli aera...olous toys filousan...

Ara kataligo sxedon me asfaleia, pos to olo skiniko eixe stithei apo prin gia dimiourgia edyposeon...
kalitera omos etsi, para me polemous...

magos είπε...

Εδώ ο άνθρωπος τα έβαλε με τίγρη και υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσουν οι μπούφοι; Μόνο που τα βέλη του αυτή τη φορά δεν θα είναι αναισθητικά.

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο κουβαλάει πάνω του ο κοντός; Σκέτο KGBιτικο πολύεργαλείο, made in Russia είναι!

Ανώνυμος είπε...

Σικέ γεγονός κατά τη γνώμη μου, σε καιρούς που η ενίσχυση του προφίλ του ως δυναμικός τον βοηθάει.Μου θυμίζει τα παραμύθια της Χίλαρι Κλίντον για τους πυροβολισμούς που τάχα τάχα μου δεχτηκε.

magos είπε...

Φαντάζεστε ρε παιδιά να ήταν στη θέση του ο Μπους, θα γέμιζε τα βρακιά του κι αυτός και οι μπράβοι του.
Πάντως η συμπεριφορά και τα αντανακλαστικά του Πούτιν θυμίζουν κάποιους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες (π.χ. ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος πολέμούσε στα 60 του) και όχι σαν τα δικά μας τα χαϊβάνια και το ψευτορωμαίϊκο που κυβερνά τώρα. Τα μόνα τους αντανακλαστικά που λειτουργούν είναι της κλεψιάς, της ρουφιανιάς, και της υποτάγής της συνείδησης του περήφανου λαού μας.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για KGB πράκτορας σε εγρήγορση!!Οι άλλοι ούτε που πρόλαβαν να αντιδράσουν!
Δώρα

e είπε...

Αν έβγαζε αληθινό όπλο από την τσέπη του και σκότωνε την τίγρη, θα το πίστευα αλλά εκεινη την ώρα βρήκε έτοιμο αναισθητικό όπλο... μάλλον παραμύθι είναι.

Ούτε στημένο είναι γιατί ένα σοβαρό κράτος δεν ασχολείται με τέτοια. Απλά είναι παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

Θηριο ανημερο ο πουτιν δεν καταλαβενη ουτε απο τιγρειs ουτε απο λιονταρια ουτε απο λαμογια,εχει τη στοφα το θαρροs και το ενστικτο του μεγαλου κυνηγου. Πραγματικοs εξολοθρευτηs.Γεια σου ατρομητε πουτιν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΖΑΜ ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ;ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ EIΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ.

Necrophiliac είπε...

Yasou re Poutin Atromitos eisai den pezese.....
Tora ekatalava giati otan tin imera eginesoun Proedros tis Rosias sto ourano emphanistike to Spathi tou Arhangelou kai auti itane photographia tis Nasa kai oxi tis Rosias.....
O Kairos Gar Engis..
E.Efthymiou
U.K.

Ανώνυμος είπε...

arage i tigris poion paromoiazei????

Ανώνυμος είπε...

Είναι αγριεμένος λεμέεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε παιδιά στημένο ήτανε μην τρελαθούμε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια ελατε στα συγκαλα σαs.θα εστηναν ποτε ενα τετοιο σκηνικο, αμολωνταs μπροστα σε εκαντονταδεs εντρομουs ανθρωπουs μια τιγρη μονο και μονο για να παρη μετα το οπλο ο πουτιν και να την πυροβολισει για να ανεβαση και αλλο τη φημη του;ποσο δηλαδη ακομα να την ανεβαση απο εκει που ειναι. Και αντε οτι ηταν στημενο το ολο γεγονοs,αν ο πουτιν αστοχουσε;Την τιγρη μετα ποιοs θα βρισκονταν να τηs εξηγηση οτι ολα ηταν ενα καλοστημενο κολπο αλλα αποτυχημενο,και οτι τωρα θα επρεπε να την κανη με ελαφρα πηδηματακια για το κλουβι τηs,και οχι να κατσει να φαει για μεζε κανεναν δημοσιογραφο.

Ανώνυμος είπε...

To mono paramithi sthn olh fasi isws na einai pws ths erikse me alithino oplo kai apla gia na mhn xalash to profil tou ipan pws tis erikse me anesthitiko!!! apla pramata!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στημένο γεγονός...

Που βρήκε το όπλο έτοιμο εκείνη τη στιγμή;...

Ανώνυμος είπε...

ρε βλαδημηρε μηπως ξερεις τιποτα για τους τυφωνες στην νεα βαβυλωνα(αμερικη)!!!!!!!!!!!αν και ο νικολα τεσλα ηταν φιλειρηνιστης θα χαιρονται τα κοκαλακια του.βλεπεις και αυτοι τον προδωσαν.τι διατσο αναισθητικο τουσ εχει ριξη.ακοου τωρα και το φιναλε.τι θα ελεγεσ να πσεκαζες πουτινινι πανω απο τα λαμογια.

TheopoulaGR είπε...

Βρε μπας και η τιγρης ηταν πρακτορας της America?? Και μουφε να ηταν το περιστατικο, την πετυχε την τιγρη του ο Πουτιν. Αντε και ΟΚ το την χτυπησε την τιγρη, στον πολεμο (οχι των αστρων) που θα βρουνε "στοχους" ανταξιους της τιγρης??

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΕΡΗ Η ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Μπορει και να το σκασε η τιγρης κανονικα! Ποιος θα οργανωνε κατι τετοιο και θα διακινδυνευε τη ζωη του Πουτιν! Ενα οπλο με αναισθητικο σε τετοιο παρκο βρισκετε αμεσως ! ...Και στημενο να ειναι την πετηχε με τη πρωτη! Σιγουρα αν εβλεπε αετο θα τον χτυπαγε με μπαζουκα! Μη μασας Πουτιν!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ.ΤΙ ΤΡΕΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?ΑΡΕ kGB POWER.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.2 ΝΤΑΝ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩς ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

qnice poutink you are kai gamo tous malakes

Ανώνυμος είπε...

Καλο!Αλλα μαλλον στημενο για ενιχυση προφιλ οπως ειπωθηκε!
Μεσα στις εντονες εξελιξεις δε νομιζω να κολαγε η βολτα στα ζωακια και τις κουνιες.

Ανώνυμος είπε...

φοβαται η αρκουδα την τιγρη????σας ρωταω...??? χεχε


{μητσος 19}

Ανώνυμος είπε...

Για επικοινωνιακό παιχνίδι μου μοιάζει :-)))))

AlexTDJ είπε...

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Πουτιν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις (και σωματικές και ψυχικές) για να τα βάλει με μια τίγρη αλλά και οτιδήποτε άλλο.
Όμως, το συγκεκριμένο σκηνικό δεν αποκλείεται να ήταν και στημένο με σκοπό να περαστούν πολλαπλά μηνύματα προς το εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό της χώρας

Ανώνυμος είπε...

THERIO ANIMERO O VLADIMIROS.EMPAINE POUTIN EMPAINE.

Ανώνυμος είπε...

ALLOS POLITIKOS DEN THA TO EKANE STIN THESI TOY.KOITANE SIMERA OI POLITIKOI PWS NA TA PERNOUN. AFTOS EDEIKSE ANTHRWPIA.PANTOS DE MOY LEEI TIPOTA AFTO OTI O POUTIN ITAN KGBITIS.ENAS ARXONTAS O POYTIN SWZEI TAPINOUS MERWKAMATIARIDES REPORTER APO TO THERIO.

Ανώνυμος είπε...

kserete pos ekpedeuontan i praktores tis KGB to na antidrasi se mia tigri einai to ligotero o poutin apla einai auto pou xriazontan tora i rossia enas dinamikos atromitos kai kathola ortologistis prothipourgos.oso gia ta amerikanakia tin patisan. to kalitero pou mporoun na kanoun einai toumpeki.

Ανώνυμος είπε...

Ναι Ναι!!!!!!!Δώσε Πούτιν!!!!!Όχι μόνο την Τίγρη.....δώσε και κανά χαστούκι σε κανά βλαμμένο γκρί δούλο και πες του να πάει και να ενημερώσει τους από κάτω ότι έρχεται η ώρα τους!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

aytos th skotose ?

Ανώνυμος είπε...

mesa se ola o poythn kale sozei zoes katastrefei zoes ftiaxnei anaktora kai ta gkremizei ama tou th varesei

dimitris 208 είπε...

όλα καλά με τον Βλαδίμηρο αλλά αυτό δεν μου κάθισε καλά, κάτι μου μυρίζει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

kala den blepete ti forane oi an8ropoi?!poli logiko mou fenete pou o poutin kratouse tetio oplo gia logous asfalias. episis o poutin exi kai mavri zoni se kapia polemiki texni pou den mou'rxete auti ti stigmi

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το συμβάν έχει κάποιο συμβολισμό δεν γνωρίζω εάν ήταν τυχαίο η σκηνοθετημένο. Θέλει όμως να πει ότι ο ίδιος θα πολεμήσει τον εχθρό για να προστατεύσει αυτούς που είναι μαζί του.

apollo512 είπε...

Den anfibalo oti o bladimiros san proin praktoras exei akomi oles tis esthisis tou akonismenes san ksirafi,alla auto to gegonos eitan kalodoulemeno senario ,me mia tigri profanos imeri san gatoula.
min ksexname oti ton bladimiro ton akolouthoun dekades praktores se olla ta bimata tou!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα υπήρχαν εκεί φρουροί του πάρκου, οι οποίοι όπως είναι λογικό δεν κουβαλούν πάνω τους αληθινά όπλα, αλλά όπλα με αναισθητικό!!!Άρπαξε, λοιπόν, ένα όπλο με αναισθητικό από κάποιο φρουρό!Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς;;Αυτό το λέω για όσους αμφιβάλλουν για το γεγονός.
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι για να μή τρελαθούμε κιόλας...Ο άνθρωπος πήγε εκεί γι'αυτό το λόγο,επειδή το είχε σκάσει η τίγρης δηλαδή.Ήταν αποστολή εντοπισμού και περισυλλογής.Φυσικά και ήταν σκηνικό για τις κάμερες αλλά μη ξεχνάτε πώς ακόμα και έτσι ο Βλαδήμιρος δεν έκανε πίσω ούτε και φοβήθηκε.Άξιος πραγματικά.Άξιος και ο Μπούς βέβαια που έχει και αυτός υπερφυσικές δυνάμεις και βλέπει και μέσα από κυάλια σφραγισμένα αλλά και κάνει όλες αυτές τις γκάφες και δε χρειαζόμαστε να ακούμε ανέκδοτα για να γελάμε κι εμείς

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ είπε...

MA EINAI AΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ.Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΤΙΓΡΗ .ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιος πολιτικος θα εκανε κατι τετοιο σε μας?
Σιγα να μη...
Πιο πιθανο να τους αφηνε να τους φαει
.................................

Ανώνυμος είπε...

Ο Πούτιν δεν είναι τυχαίος, ρε παιδιά!
δεν είναι μπους!!!
Δέσποινα

Ανώνυμος είπε...

δεν παίζει ο άνθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

kai stimeno na eitan to palikari prepei na exei kalo simadi, xaxa!

anestis είπε...

paramithei dn einai apla enas xesmenos fulakas an astoxisei logiko dn einai na tous eixe katasparaksei? kai etsi to edwse se kapion eidiko .. opws kserete oi praktwres kseroune ta panta apo patini mexri na pilotaroune maxitiko na kanoune koumanto puriniko upovrixio kai kai kai na min ta leme ta kserete exete dei 007 .. gi auto giati na einai pseutiko?