Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Ο ΤΣΕΪΝΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. κ. Τσέινι αναμένεται να επισκεφθεί τη Γεωργία μέσα στον επόμενο μήνα. Θα επισκεφθεί επίσης και άλλα γειτονικά κράτη, όπως το Αζερμπαϊτζάν.

37 σχόλια:

ilias είπε...

σπασμωδικες κινησεις των αμερικανων. δεν θα καταφερουν κατι. το σχεδιο του θεου προχωρα.

iskandar είπε...

Aftos tous eleipe kai tora desane tah ta kanei ola ano kato kai opos eipa th tous niazei o georgianos laos tha thn plirosei aftoi tah kapnizoun ta poura tous sthn aneth polithronoutas kai tha pinoun thn sampania tous otan oi alloi tha pethenoun fovero politismo exoume pravo mas.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθεί να μιμηθεί τον Πούτιν που επισκέφτηκε τα θύματα του πολέμου στη Ν.Οσσετία. Μόνο που ο Πούτιν νοιαζόταν πραγματικά για το λαό που επισκέφτηκε!!Αυτός ούτε που ενδιαφέρεται!Θα πάει προφανώς να υπαγορεύσει στους Γεωργιανούς την επόμενη κίνησή τους...
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριοs τσεινι παει στην περιοχη του καυκασου καθαρα για να μετρηση τηs δυναμηs των αμερικανων. Nα ξεκαθαρισει δηλαδη ποιοι ειναι οι εχθροι και ποιοι οι συμμαχοι τουs.Με σκοπο να αναδιαρθωσουν τα στρατηγικα τουs σχεδια στην περιοχη,και να δουν σε ποιoυs μπορουν να στηριζονται μελλοντικα σε μια γενικευμενη συρραξη με την ρωσια και με ποιεs οχι.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτισμός και ερπετοειδείς δεν κολλάει. Στην κόλαση να πάνε είναι χαμένοι από χέρι.

iskandar είπε...

Den leo kalo to sxedio tou theou alla an den kanouem kati kai emeis ora einai na xipnisei o Ellhnas mesa mas arketa koimithike

Ανώνυμος είπε...

Ρωσικό καταδρομικό καταφθάνει κοντά στη Γεωργία
Αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, ανέφεραν ότι απέπλευσε από τον ναύσταθμο όπου υπάγεται, στη Σεβαστούπολη της Ουκρανίας, το ρωσικό καταδρομικό «Μόσκβα», με προορισμό του τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την Γεωργία.

Ας σημειωθεί ότι το «Μόσκβα» είχε καταπλεύσει στον ναύσταθμο στη Σεβαστούπολη, μόλις το Σάββατο, αφού είχε εκτελέσει υπηρεσία πάλι στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη Γεωργία, από τις 9 Αυγούστου και μετά.

Το καταδρομικό αυτό διαθέτει αρκετούς εκτοξευτήρες πυραύλων, σημειώνεται. Επισήμως, ανακοινώθηκε ότι κατά τη νέα του αποστολή θα υπάρξει η ευκαιρία να γίνουν «επαληθεύσεις» στα ηλεκτρονικά και τηλεπικοινωνιακά του συστήματα.

Nikolas είπε...

Α ρε Dick!!!
Ονομα και πραμα εισαι πια!!!!
Παρε και την Χαλι-Μπουρδα σου και παιξε χαλι-γκαλι!!!!

Ανώνυμος είπε...

me to olo skiniko oi amerikanoi evalan pyravlous stin polonia kai voithane stis ekloges ton Mc Cain.Telika isxyei i theoria pos i georgia einai ena "pioni"pou thysiastike sti skakiera?
pantos oi rosoi deixnoun na min fovountai kai na sikonoun kefali

Ανώνυμος είπε...

O δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος.

medabots είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μόνο που ο Πούτιν νοιαζόταν πραγματικά για το λαό που επισκέφτηκε!!Αυτός ούτε που ενδιαφέρεται!

Pes mas kai alla tetoia.

medabots είπε...

aytoi mono taksidakia kseroun na kanoun?

lava-servia είπε...

"Ο ΤΣΕΪΝΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ"
Profanos thelei na ektimis tin katastasi autoprosopos,na xtipisi plates,na piesi, na ekbiasi.....

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως τα 'καναν εκει,επρεπε να στειλουν το τζινι με κανα λυχναρι,οχι Τσεινι...

medabots είπε...

oloi sth georgia phgainoun.

Ανώνυμος είπε...

ta gegonota trexoun pio grigora apo oti perimename

medabots είπε...

opos eipa kai prin olo taksidakia einai oloi tous.

Ανώνυμος είπε...

"και η μυλωνού (usa) τον άντρα της (τσέϊνι) με τους πραματευτάδες (Πούτιν)"

fwtis_koridallos είπε...

Dimostheni arxonta min masas re pesta opos esi mono ksereis na milas kateuthian stin kardia mas.dunata kai ellinika

Ανώνυμος είπε...

Aftos perase ton filo tou gia kinigi kai ton pirobolise.Perimenei kaneis kati kalo apo afton ton tipo?


matrix2

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗς ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΑΞΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΓΡΙ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΦΕΛΗΜ ΝΑ ΣΕ ....ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΚΑΣΒΙΛΙ 10 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΛΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ.........

Ανώνυμος είπε...

e bebaia ksafnika tous epiase o ponos gia tous laous..oxi oti psaxnoune simaxous..

ilias είπε...

ο ελλην ειναι παντα σε ετοιμοτητα. το προβλημα ειναι οτι τον κυβερνουν ατομα που δεν εχουν σχεση με την ελ-λας. οι αποστατες εχουν προσβασεις παντου. οποιος ειναι ψαχμενος καταλαβαινει καλα τι εννοω.....

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά.Δεν μπορούμε από την μία πλευρά να είμαστε υπέρ της Σερβίας στο θέμα της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου, και από την άλλη κατά της Γεωργίας που έκανε κάτι που θα έκανα και οι Σέρβοι αν έβρισκαν την ευκαιρία.Είμαστε υπέρ της ανεξαρτησίας των κρατών , τα οποία δημιουργήθηκαν με συμφωνίες ή υπέρ της ανεξαρτησίας των Εθνών,οπότε δεχόμαστε και την ανεξαρτησία των Κούρδων ,την ανεξαρτησία των Οσετιων , την ανεξαρτησία των Μουσουλμάνων της Θράκης αν την επιδιώξουν και πάει λέγοντας.Νομίζω ότι τα κράτη από αρχής της ιστορίας έχουν κερδίσει το δικαίωμα να εφαρμόζουν την πολιτική τους, όσο βίαιη αν μας φαίνεται.

www.youtube.com/aspr3 είπε...

o tritos pagkosmios einai poli konta....oi amerikanoi stirizoun tous georgianous...i kagkelarios tis germanias enantionete stous rossous zitontas tin apoxorisi tous apo ti georgia...xores tis kentrikis europis kanoun simfonies me ameriki gia tin antipirauliki zoni.....rossia vs nato...
KAI KATI ALLO...STOIXIMA OTI TA GEGONOTA 8A GINONTAI TOSO GRIGORA P OUTE TO LIAKO NEWS! DEN 8A PROLAVENEI NA TA GRAPSEI OLA...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εγω εχο και μια αλλη απορια.η ουκρανια τι ρολο θα παιξει;αν εμπλακει τοτε τα πραγματα ειναι επικυνδινα για την παγκοσμια ειρηνη.διαβασα απο καποιον αλλον οτι το σχεδιο του θεου προχοραει.πιο ειναι το σχεδιο;ο γ παγκοσμιος πολεμος;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:28, ποιος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το λαό που επισκέφτηκε: ο Ρώσος Πούτιν που πήγε να δει Ρώσους υπηκόους ή ο Αμερικανός Τσέϊνι που πήγε να δει Γεωργιανούς πολίτες, τους οποίους η κυβέρνησή του χρησιμοποίησε σαν αναλώσιμα (δυστυχώς) πιόνια για να πετύχει το στόχο της;Αυτό ακριβώς εννοώ!
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Πραγματική αιτία του πολέμου. Η αμερική χρωστά τον πούτιν 87 δισ. δολάρια. Ο Βυς αρνήτε να τα δώση.Μέχρι σήμερα ειναι προθεσμία διαφορετικά ο πούτιν θα κατασχέση το αγωγό πετρελαίου στην Γεωργία.
Διαβάστε μόνη σας απο το Πεντάγονο:
http://www.worldreports.org/news/16_u.s._military_to_bush_we_will_not_allow_a_war_

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ. ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Αρε Λιακοπολε, πραγματικα εισαι αξιος συχγαρητηριων. Τα γεγονοτα θα τρεχουν οταν δολοφονησουν αυτον το ονομα του οποιου ξεκιναει απο Ο. Διαβαστε την παρακατω ειδηση την οποια πηρα απι γνωστο ειδησεογραφικο πρακτορειο που για ευνοητους λογους δεν αναφερω.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Ντένβερ με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον δημοκρατικό υποψήφιο Μπάρακ Ομπάμα, μετέδωσε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Κολοράντο.

Ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε στις αρχές ότι "σκόπευαν να πυροβολήσουν τον Ομπάμα από κάποιο υπερυψωμένο σημείο με μια καραμπίνα, από απόσταση 750 μέτρων" μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS 34.

Η απόπειρα κατά του Μπάρακ Ομπάμα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, όταν ο αφροαμερικανός γερουσιαστής θα μετέβαινε στο στάδιο του Ντένβερ για την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον 75.000 οπαδών του, μετά και την τυπική ανάληψη του χρίσματος των Δημοκρατικών, μετέδωσε το δίκτυο.

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη ενός ατόμου, την περασμένη Κυριακή, στο φορτηγό του οποίου βρέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα μεγάλου βεληνεκούς, σύμφωνα με το CBS 34. Ένας από τους συλληφθέντες είχε στην κατοχή του έναν αγκυλωτό σταυρό και ενδέχεται να διατηρούσε διασυνδέσεις με ναζιστικές και ρατσιστικές οργανώσεις.

Ανώνυμος είπε...

To kalitero kommati einai oti i rwsia den paei san Th "Foteinh dynamh" enantia sti nea taksh alla san mia Pragmatiki YPERDYNAMH kai etsi katalabainei kapios ti mporei na diathetei wste na min masaei an ta valei kai me NATO kai me ameriki kai me oles tis xores tou kosmou apenanti ths.
---------------------
Behindthepc

mirmidon είπε...

πρωτα παει η γυναικα του Πατατα και μετα ο Τσεϊνι?

Nikolas είπε...

Και το ανεκδοτο της....Χαλι-Μπουρδενας....Ξερετε ποτε γιορταζει ο Dick-ακος μας?
Του αγιου dick ανημερα!!!!!
Παντως το οτι θ'ακουγα αντιπροεδρο της αμερικης με τετοιο ονομα...ουτε στα wildest dreams μου!!!!!
Μην περιμενετε...δεν το μεταφραζω το..... dick με τιποτα!!!!!!!!
www.dictionary.com

Vrasidas είπε...

Εκεί που ο περίφημος σαλταδόρος Dick, αρμενίζοντας αμέριμνος και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, κοντά 2 τετραετίες, γύρω από την Ανατολική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή, τραγουδούσε σε σαλταδόρικο ρυθμό,


"....Βενζίνες και πετρέλαια εμείς τα κυνηγάάάάάμε...

γιατί αφήνουνε πολλα λεφτάάάάάά.....

και όμορφα περνάάάάάάμε....

και το ρεφραίν

....Βενζίνες και πετρέλαια όλο θα κυνηγάάάάάμε...

δεν θα σας λογαριάάάάάζουμε....

.... τον κόσμο κυβερνάάάάμε..."


Ξαφνικά κάτι αρκούδες εκεί στον Καύκασο, αγουροξυπνημένες από την χειμερία νάρκη... άρχισαν να του χαλάνε του ανθρώπου την δουλίτσα του, χωρίς να τον ρωτήσουν, και μάλιστα να έχουν και το θράσος, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, να του πάρουν και την μπουκιά από το στόμα ρε γαμώτο... βρε τον φουκαρά...!

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, με τι μούτρα αυτός ο εξαίρετος άνθρωπος θα ξαναβγεί στην κοινωνία...!

Σας ρωτάω έτσι είναι οι σαλταδόροι ρε παιδιά?

ΥΓ. Να ετοιμάζονται οι μισθοφόροι του για την πρώτη γραμμή στον Καύκασο όπου εκεί θα διεκδικήσουν κατοχυρόνωντας τις πετρελαιοσωληνώσεις του DICK, όχι τίποτε άλλο, η θητεία τελειώνει, ε να μην πάει χαμένος και ο κόπος, δυό πύργοι πέσανε....

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο VRASIDAS. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΑ