Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΕΤΑΡΤΗ 10:30 μμ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ
ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ
ΤΟ
ΜΗΝΥΜΑ
ΠΡΟΣ
ΚΑΘΕ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΥΝΑΤΑ
ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

97 σχόλια:

melissa είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ...
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΚΙΔΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Re pedia.. den ginete na anartate kapou h teleutea ekpompi magnitoskopimeni, etsi oste na tin katebazoume ston ipologistimas kai na tin blepume osoi den ginete na ksenixtame logo proinhs doulias ?
Fantazome pos oxi. Mia skepsi ekana. Signomi gia ta GreekEnglish.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα λιακο

Ανώνυμος είπε...

ola ta lefta....

palace είπε...

armata thelei o polemos kai antres na ta vastoune kai mia merarxia krhtikous tsi skopianous na vroune!me agapi gia liako krhth

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxaxaxaxaxa! Super i fwtografia!na ste kala paidia! Tha maste ekei! Alexandre kai loipoi 'ta mixanimata sas'! Tha ginei k pali hamos!

koula είπε...

Σχετικά με τις προκλήσεις των Σκοπιανών απορώ γιατί συγχιζόμαστε.
Ο Γκρούεφσκι είναι αμερικάνικη μαριονέτα απόφοιτος του Γέιλ όπως ο Μπους και ο Κλίντον.Όπου βλακεία και ένα αμερικανάκι απο πίσω.
Γειά σου ρε Πούτιν ,περιμένουμε να σε δούμε να παίζεις μπάλα με έργα και όχι με λόγια.Να δω την Κοντολίζα όταν θα ρίχνεις τους πυραύλους και τί στον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

etsi etsi na tous valei sth thesh tous

nikos είπε...

meto megalo ayto peirama ti ginete kanena neo liako?perimeno na grapseis....

Ανώνυμος είπε...

nai o fasismos kai h vlakia den exei patrida...

mporei na proerxete apo tin ellada, apo tin ougada, apo tin rosia, apo tin ameriki, apo opoudipote !!!!

kai h konoma episis...

den exei patrida...

omos... akou kai afto..


...simoria apogonon
ton 7 sofon progonon, pou leei kai ena tragoudaki.....

os el , oi protoi didaksantes dld...

Ανώνυμος είπε...

Δυνατά και Ρώσικα!

Θανάσης είπε...

Πούτιν, τι ύποπτη φάτσα είναι αυτή ; Σαν λαμόγιο κοιτάς. Πράγμα που μου θυμίζει, οτι αν τα αρχιλαμόγια θέλαν να φέρουν διεθνή αναταραχή, δεν θα κρύβονταν μόνο πίσω από τους αμερικάνους, αλλά και από τους ρώσους. Το παιχνίδι τους είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Διαίρει και βασίλευε ...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας ρε παιδιά!! Πολύ καλή εικόνα!! Δυνατα και Ελληνικά!!!!

nikos είπε...

ole ole ole ole

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο βλεμα,ξερω κοιταει την κοντη-λιζα,θελει να την κανει κορνιζα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22:30 ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ LIAKO GR ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΡΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ OI GOIM ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ! ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

βρηκα ενα εκπληκτικο βιντεο.... δειτε το ολοι!!! και συ δημοσθενη γιατι ειναι πολυ καλο βιντεο με μηνυματα... αν ειναι βαλτο και σε ζωντανη η οχι εκπομπη να παιξει!!! πραγματικα το αξιζει!

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ... THN TETAΡTH 22:30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΤΟ LIAKO GR KΡΕΜΛΙΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ!!!!
ΚΑΙ Η ΣΑΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ Κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ?

Foititis είπε...

Λέω να προλάβω να δω την εκπομπή! Θα λείπω σε άλλη πόλη για να δώσω ένα μάθημα που έμεινα εκείνη την ημέρα και θα γυρίσω βράδι. Λογικά, θα είμαι σπίτι περίπου κατα τις 10:30, δηλαδή την ώρα που αρχίζει η εκπομπή! Οπότε ίσως να την προλάβω και από την αρχή! :D

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε ο Δημοσθένης να διαβάζει τις ερωτήσεις μας κ να μας απαντά στις εκπομπές του?

Ανώνυμος είπε...

Καλα,μιλαμε για πολυ πρωτη μοντα!!! [fox 2]

Ανώνυμος είπε...

Εμπαινε Πουτιν

ΦΥΣΙΚΟΣ είπε...

kontoliza pos ton blepeis ton poutin , koultouriari?....pano apo ola o theos xronia polla se olous!!

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAXAXAXAXA!! Εσκασα στα γελια!!!
ΟΧΙ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

Ανώνυμος είπε...

Tην τεταρτη βγαζουμε γουστα

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

λιακοπουλε,εγινε θεμα σε κρητικα καναλια για 7ρωσους και 1αμερικανο επιστημονα στη γαυδο που κανης δεν ξερει τη κανουν εκει.εχεις καμια πληροφορια?

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ...ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΛΛΟΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΣΑΝ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΑΝΗΣΥΧΩ...ΡΕ "ΚΟΝΤΕ" ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ 260 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΕΝΩ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕΤΑ! (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ)

Anezina είπε...

Πολύ πετυχημένη η φωτογραφία!!!Όλα τα λεφτά!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ.................

ΦΥΣΙΚΟΣ είπε...

paidia kana msn paizei?

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΧ! ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ..........

Ανώνυμος είπε...

κύριε Λιακόπουλε εδώ στην Ελλάδα και σύμφωνα με αυτά που σας λένε οι πατέρες αλλά και μέσα από τις προφητείες,θα χαθούν ζωές μέχρι να κοπεί το φώς? γιατί μετά δεν το συζητώ....!

jvs είπε...

Φοβερό το φωτομοντάζ που κάνατε με τον Πούτιν να κρατά στα χέρια του ένα χαρτί που γράφει : Στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται . Αλλά η φάτσα του είναι το κάτι άλλο, τύφλα νά’χει ο Nosferatus.
Από τους Scorpions προς τον Πούτιν με πολλή αγάπη.
The Wind of Change blows straight into the face of time like a storm wind that will ring the freedom bell for peace of mind let your balalaika sing.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, Έλληνες είμαστε, όχι Ρώσοι για να αποθεώνουμε έτσι τον Πούτιν...

Δεν νομίζω να μας αγαπά και τόσο πια... Την χώρα του κοιτά ο άνθρωπος.

Ας κοιτάξουμε τι θα κάνουμε εμείς και ας μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα...

Περιμένω την εκπομπή. ;)

Ανώνυμος είπε...

Α,ΒΡΕ ΠΟΥΤΙΝ!!!
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΦΡΙΛΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ....ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΜΙΑ

ΖΩΗ είπε...

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΥΡ. ΣΤΑΘΜΟ!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΤΙΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

Parakaloume na mas dosei to msn tou o kirios Liakopoulos!

medabots είπε...

makari na paei kala h ekpomph sou.to eyxomai !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.ΣΥΓΖΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΠΣΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΙΜΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΟΗΣ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Paidia sas parakalo dld peite mou giati dn boro na bo sto live tis tetartes eno tis alles meres benei sta steam! Einai krima re gmt k kali sindesi exo k kalo pc gia pio logo dn boro na bo k na to do! an kserei kapoios kati parakalo pol a apantisei! eyxaristo k kalimera sas!

Ανώνυμος είπε...

...kai i ipiros einai edw,mia eniaia k elliniki k ama lahi k aytonomi.etsi einai kyrioi k na to honepsoun oi koproi k synergates twn nazi alvanotsamides.lipon,oloi xana stin ekpompi k akoma perisoteroi.katalaveteto ellines,monoi mas k pano apo ola e-n-w-m-e-n-o-i ehoume ti dynami na synehisoume tin poreia tou trisendoxou ethnous mas k na petyhoume tous stohous mas k tous pothous mas opou eimaste ypohreomenoi k tagmenoi na exasfalizoume k na proaspizoume en omomati tis zwis tis idias k tou anthrwpinou genous...o liako mas dynei to vima na katathetoume to megalio k to pneyma mas pou mas kanei xehoristous enanti twn anthropwoidwn pou mas peritrigyrizoun k zileyoun k oregonte trela pragmata kata tis gis k tis istorias twn e l l i n w n...ayta aderfia,oloi simera stin ekpomi mas 10.30

Ανώνυμος είπε...

Αρκετοί θα σκεφθούν ότι και η Ρωσσία ως άλλος ένας ισχυρός του πλανήτη εφαρμόζει τα ηγεμονικά της σχέδια όπως ακριβώς και η ΗΠΑ. Αυτό μου φαίνεται αληθινό, όμως ποιό το συμφέρον της Ελλάδας, γιατί οι Έλληνες θα πρέπει να χάιρονται με τα γεγονότα; Η απάντηση είναι όπως είπε και ο Λιακό "οι ισχυροί της γής με τις πράξεις τους προωθούν το σχέδιο του θεού". Σύμφωνα με μια άλλη άποψη όμως, αυτή των αναρχικών, "ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ".

Ανώνυμος είπε...

Kαι "πολύ" φωτογραφία,να' στε καλά μου φτιάξατε την μέρα! Αύριο βράδυ θα γίνει χαμός, κανείς δεν θα λείψει, περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις, περιμένουμε και τα νεότερα απ' τον γέροντα! Δυνατά και ελληνικά, Δημοσθένη, εμείς "κάτω από τ' αυλάκι" είμαστε μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο πούτιν υπερετή τούς 19 Ρώσους δισεκατομιριούρχους ολιγάρχες(ρώσους ιλλουμινάτι)μα σε τι παγκόσμιο θέατρο πέφτεται θύμα.
Παλιό παχνίδι καλοί και κακοί, αυτή η πλήση εκγεφάλου έχει παράδωση στην Ελλάδα από της 9964 π.Χ. Αντί να δείτε τούς ιλλουμινάτι στην κυβέρνηση σας όχι μόνο δεν τούς βλέπετε αλλά τούς ψηφήζεται κάθε χρόνο και σας προγραμματίζουν έτσι ώστε οι κακοί να ειναι αυτή τη φορά στην αμερική. Θεέ μου πόσο μωρός μπορει να ειναι ο Ελληνας και οι 3334 μασόνοι στην Ελλάδα τριβουν τα χέρια τους απο τη χαρά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ
ΛΑΜΟΓΙΑ...........

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΣΕΙ Τ' ΟΝΕΙΡΟ Ο ''ΚΟΝΤΟΣ''!!! ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΥΛΟΓΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Ontws eimaste Ellines kai den nomizw oti prepei pia na apo8ewnoume ton Poutin toso poly! Alla an einai o Poutin na epalh8eysei tis profhteies twn pateradwn ths ekklhsias mas tote giati na mhn ton apo8ewsoume?
episis 8a symfwnhsw me tous prolalhsantes gia thn dhmiourgia enos chat wste na mporoume emeis oi liakopoulikoi na ta leme meta3y mas kai na kanoume kapoies erwthseis ston dhmos8enh.Episis, aytoi pou ta 3eroune pio kala na enhmerwnoun kai emas tous ypoloipous mesw tou chat...
Episis as mas pei kapoios o logariasmos tou liako sto facebook einai pragmatikos h' kapoios allos ton anoi3e?
Dynata kai Ellinika thn Tetarti ...8a eimaste oloi ekei!!

Ανώνυμος είπε...

εμπαινε πουτιν!!

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η΄ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ.-

Ανώνυμος είπε...

Εγω δε μπορουσα να δω την εκπομπη με τον mozzila και τον opera.
τελικα με τον internet explorer ανοιξε.Δοκιμαστε παιδια κ θα το βρητε!!!
Ελα ΛΙΑΚΟ Δ Υ Ν Α Τ Α και
Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Κ-Α!!!
Και μη ξεχνιομαστε περιμενουμε με ανυπομονυσια αυτο που εχεις να μας δωσεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PEDIA TA NEA SIMERA TA DIABASATE , KIKLOFORI STO INTRENET

AGGELIA GIA YPOPSIFIOUS POLITIKOUS ARGIGOUS

ANAZITITE DIADOXOS TOY POUTIN STIN ELLADA.

H ENDIAFEROMENI NA STILOUN TO BIOGRAFIKOTOYS SIMIOMA STO T.D. POUTIN ELLAS
B.K.
PATRA

Ανώνυμος είπε...

Χαχα , θα βάλω τη φωτό wallpaper...

Ανώνυμος είπε...

Σωστα φιλε δημοσθενη!!!Και θα σε δουμε την Τεταρτη παλι.Και για τα αμερικανακια οπως λεει κι πουτιν :" o κωδικας"

.-.. .. .- -.- --- .--. --- ..- .-.. . .--. --- ..- ... - .. --. .- -- .. ... --- ..-

Δυνατα κι ελληνικα.
Δημητρης.

Κωνσταντινα είπε...

Μακάρι οι πολιτικοί μας να ήταν σαν εσένα Δημοσθένη. Θα ήθελα όμως να μάθω τι μπορούμε να κάνουμε εκτός από να περιμένουμε. Έχουμε αυτιά και μάτια ανοιχτά.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να φανεί ελαφρύ αλλά η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα (που γενικά δεν την παρακολουθώ αλλά λόγω του ότι είμαι υποψιασμένη από τον Λιακόπουλο σας το παραθέτω)έλεγε ότι η θέση των πλανητών αυτό το διάστημα δείχνει κοινωνικές εξεργέσεις, επαναστάσεις και την σύγκρουση δύο μεγάλων δυνάμεων. Μήπως Η.Π.Α./Ρωσία? Γιατί Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ αποκλείεται.

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ! ΕΠΑΜΕ , ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ .ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

το μήνυμα θα το στείλουμε δυνατά και ελληνικά και από τη ΧΑΛΚΙΔΑ που αν και το ονομα της πολη μου σύμφωνα με το λεξάριθμο ειναι ο αριθμός του αντιχρίστου ο άντρας μου εγώ και η μικρή μου Μαρίνα είμαστε ταγμένοι στο πλευρό του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ!!! Και όπως λέτε παιδιά ο Πούτιν κοιτάζει το δικό του συμφέρον, θέλοντας και μή όμως προωθεί μόνο τα σχέδια ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

arxaios.ellinas@gmail.com είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ LIAKOTV ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

τέτοια να βλέπω να ανέβει το ηθικό μας

Zulu είπε...

Λιακόπουλε, έχω ιδέα για το νέο website. Δεν είναι κάτι δύσκολο προγραμματιστικά αλλά θέλει πολύ - πάρα πολύ υλικό - ελληνικό υλικό!!!

Μία ενότητα "Σαν Σήμερα" τι έγινε στην ιστορία και την προϊστορία της Ελλάδας ανά τις χιλιετίες.

Το αποτέλεσμα θα είναι η ΜΝΗΜΗ σε όλους όσους χρωστάμε .... και δεν το ξέρουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τω σχόλιο του φίλου Στεφανου λίγο πιο πάνω..
Καλο θα ήταν να μη φτάνουμε στα όρια της ειδωλολατρίας με τον Πούτιν..
Ok, τον γουστάρουμε, μας αρέσει ο τσαμπουκάς που πουλάει στους αμερικανους, μας αρέσει που πουλάει τρελα στην νέα τάξη πραγμάτων, αλλα είμαστε Έλληνες και ο Πούτιν είναι ρώσος.
επίσης εγώ δεν έχω ξεχάσει ακόμα ότι αποκάλεσε τα σκοπια μακεδονία διπλα στον καραμανλή όταν συναντήθηκαν πριν λίγους μήνες..
Με λίγα λόγια, τον γουστάρουμε, αλλα δεν είναι καλο να γινόμαστε ειδωλολάτρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 'Ο' ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ????....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ:
1) ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΣ
2) ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΜΕΙΣ.ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ Κ ΤΗΝ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ. ΦΙΛΙΚΑ "Ε Λ ΛΗΝΙΔΑ"

Ανώνυμος είπε...

Όντες θα εκπληρωθούν
οι προφητείες των αγίω,
Ελλάδα θα φωνάζουνε
οι πέτρες των ανδρίω!
(Για όσους εν κατάλαβαν το τελευταίο στίχο εννοώ τσι πεθαμένους για την πατρίδα)
Γειά σου μπρε Λιακό με το παρεάκι σου!

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

ΣΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ (ΜΑΓΚΙΕΣ)ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!ΑΧ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 144000!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ SUPER PARADISE ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Μ Α Σ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ(ΤΟΥΡΚΙΑ,ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ Κ.Α.)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ 2-3 ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ(ΝΑΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΒΑΖΕΤΕ) ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Υ.Γ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΠΙΣΩ" ΑΠ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Pisw aptin eikonitsa tou Agiou Gewrgiou tou Hozevitou i profiteia 10 leei:'... 23 megaloi andres tha xathoun k 1gunaika...' H gunaika mipws itan i Benazir Bouto?lew mias k mou rthe opws to diavaza..

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ να παραδοθεί στα χέρια του κου Λιακόπουλου. Τον ενδιαφέρει!

Φίλε Δημοσθένη καλησπέρα
Σε βλέπω πολλά χρόνια τώρα, από τότε που ξεκίνησες (τον Νοέμβριο του 2004)
Από μικρό παιδάκι (τώρα πλησιάζω τα πενήντα) που πήγαινα διακοπές τα καλοκαίρια στο χωριό της μητέρας μου, ο παππούς μου, μου έλεγε για τον παπουλάκο (έτσι μου τον έλεγε και όχι Κοσμά τον Αιτωλό) που πέρναγε τα χωριά και έλεγε τις προφητείες του. Όλα αυτά που λές. Και ακόμη κάτι που δεν ξέρεις. Στην περιοχή της Πελοποννήσου (ανάμεσα στο Αίγιο και τα Καλάβρυτα και αρκετά κοντά στην αρχαία Ελίκη) υπήρχε ένα χωριό (ο παππούς μου το έλεγε Μαμουσιά) ο παπουλάκος είχε ειδοποιήσει τους κατοίκους του να φύγουν γιατί θα βουλιάξει. Κάποιοι έφυγαν αλλά κάποιοι άλλοι έμμειναν. Όταν έφτασε η μέρα ο παπουλάκος γύρισε (γιατί γύριζε από χωριό σε χωριό) και άρχισε να φωνάζει. Φύγετε γρήγορα τώρα. Πάρτε ότι έχετε πρόχειρο και φύγετε από τα σπίτια σας. Έτσι έφυγαν και οι τελευταίοι και σώθηκαν μιας και σε λίγο μια τρομερή κατολίσθηση βούλιαξε όλο τον τόπο και το χωριό χάθηκε (διασταύρωσε το αλλά θυμάμαι όλοι οι γέροι στο χωριό που πήγαινα, αυτό έλεγαν). Αυτό έκανε τον παππού μου να πιστεύει πολύ στον παπουλάκο και σε αυτά που έλεγε. Ο παππούς μου, (είχε πολεμήσει στο Σαραντάπορο, Ελασσόνα, Γιαννιτσά και ήταν από τους πρώτους που μπήκε στη Θεσσαλονίκη ελευθερωτής κι αυτός μαζί με τους άλλους φαντάρους) μου περιέγραψε όλα αυτά που θα συμβούν από το 1992 και μετά. Μου έλεγε πως από το 1992 μέχρι το 2008 θα υπάρχει πόλεμος και εμείς θα νομίζουμε πως έχουμε ειρήνη. Μου Έλεγε πως όλα θα ξεκινήσουν από την Γιουγκοσλαβία αλλά τη λύση θα τη δώσουν οι Ρώσοι όταν ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Όλη αυτή η ιστορία με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Κάθε χρόνο της ζωής μου κάτι βγαίνει μπροστά μου που να έχει σχέση με αυτά τα πράγματα όπως και με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ένα τεράστιο πάζλ που ξεκίνησε όταν ήμουνα παιδάκι και σήμερα μοιάζει να παίρνει μορφή. Δεν σου λέω το πραγματικό μου όνομα γιατί δεν έχει σημασία. Το όνομά μου για σένα είναι Ι Α. Θα επικοινωνήσω πάλι μαζί σου άλλη φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑς ΔΗΜΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΤΡΗ Κ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες χάκερ σπάνε την ασφάλεια του CERN
Οι Έλληνες χάκερ δείχνουν τα προβλήματα ασφαλείας στο CERN

Τα υπολογιστικά συστήματα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων κατάφεραν να παραβιάσουν έλληνες χάκερ σύμφωνα με αξιωματούχους του CERN.

Η ομάδα των χάκερ που αυτοαποκαλείται «Ελληνική Ομάδα Ασφάλειας» (Greek Security Team) δεν είχε κακές προθέσεις καθώς θέλησε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τι «μαύρες τρύπες» ασφαλείας που υπάρχουν στο σύστημα υπολογιστών.

Οι υπολογιστές στους οποίους εισέβαλαν οι χάκερ είναι συνδεδεμένοι στο σύστημα CMS, έναν από τους τέσσερις τεράστιους ανιχνευτές του LHC.

Οι χάκερ υποστηρίζουν ότι απέκτησαν πρόσβαση στους υπολογιστές μέσω ενός δικτυακού τόπου που υποδεχόταν τους επιστήμονες για τα εγκαίνια της εγκατάστασης.

[MAΡΚΟΣ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ]

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις παρτετο χαμπαρι ο θεος εινε απο τη μερια που εινε τα περισσοτερα κανονια

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ"ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα αυτό αποτελεί μία σαφή προειδοποίηση προς τον αδερφό Δημοσθένη. Πρέπει να ξέρεις ότι έχει συσταθεί ομάδα κρούσης η οποία, στην περίπτωση που μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν μεταφέρεις αυτά που σου είπε και σου έστειλε ο παπα-Γιώργης, θα σε απαγάγει, και μπροστά σε κάμερα θα σου εφαρμόσει βασανιστήρια πέμπτης γενεάς, για να κάνεις τις αποκαλύψεις.

Πέρα από τη πλάκα, πραγματικά στεναχωριέμαι που διαβάζω μηνύματα που φανερώνουν ήδη την ύπαρξη πανικού. Να πάρουμε προμήθειες, να αγοράσουμε γάλατα, κλπ. Τρία πράγματα πρέπει να κάνουμε. Ένα απλό, ένα δύσκολο και ένα περίπλοκο. Το απλό είναι να έχουμε μαζί μας τη βίβλο. Το δύσκολο είναι να πιστεύουμε κάθε στιγμή στο Θεό. Το περίπλοκο είναι να ανακαλύψουμε τη χαμένη μας ανθρωπιά και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι άχρηστα.

Και όπως είπε και ο γέροντας Π. εξετάσεις θα δώσουμε. Και δεν θα εξεταστούμε στα γάλατα και στα μακαρόνια. Και σε αυτές τις εξετάσεις δεν αρκεί να πετύχουν δύο ή τρεις. Πρέπει να πετύχουμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

В Putin Putinies они не становят

palace είπε...

ela pame

Ανώνυμος είπε...

pliktrologiste sto youtube sto search Ellines Ksupnate! katapliktiko video

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας εφτανε ενας επυταγχυτης στην ελβετια τωρα θελουν οι ρωσοι τον δικο τους στην μοσχα. Μαλλον κατι αλλο κρυβουν οι επυταγχυτες σωματιων
http://english.pravda.ru/science/tech/12-09-2008/106353-Russia_linear_collider-0

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;
Αφου θα εξακολουθησει να πεθαίνει και μετα τον Πολεμο;
Αν καταλαβα καλά οι ανθρωποι θα σκοτωθουν για μαι ακομα φορα για χαρη των νεφελιμ και των Ελ (που είναι αυτοι νεφελιμ.
Ομως ο ανθρωπος ηταν΄, είναι και θα είναι θνητός.
Εμεις τί έχουμε να κερδίσουμε απο όλα αυτά; Ποια είναι η ελπίδα για εμας και τους προγόνους μας;

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι κατάλαβα παγιώθηκε η εκπομπή να βγαίνει ζωντανά κάθε Τετάρτη.
Συμπέρασμα: όλοι όσοι δουλεύουμε Τετάρτη βράδυ είμαστε καταδικασμένοι να μη δούμε ποτέ live e-εκπομπή;

ΕΛ-ΛΗΝ είπε...

ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ !!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ.... ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :


Putin believes in friendship with USA

WEBSITE: http://english.pravda.ru/russia/politics/15-09-2008/106367-putin_usa-0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΙΤ

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Λιάκο, ομορφο το θέμα (η παγκοσμιοποίηση) Ξέρουμε αυτοί που θα βάλουν το τσιπάκι τί τέλος θα έχουν - έχω ακούσει ότι θα πεθάνουν από φρικτούς πόνους, από τη χειρότερη μορφή καρκίνου, τι γνωρίζεις για αυτό?.
Εχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Προς τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας: Κάντε κάτι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τις ζωντανές εκπομπές σε επανάληψη.

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΘΑΝΑΣΗ. ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΕΦΕΛΙΜ) Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΙΝΚΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΟΠΛΩΝ. ΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ. ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΝΙΑ, ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?
ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΗΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... ΑΣΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

paidia me areostato tote otan ginei h maxh me ta terata na petaxoun pano saytous skonh xalkou na pesoun kato xeroi oloi

Ανώνυμος είπε...

K.Λιακόπουλε συγχαρητήρια για τη δυνατότητα αφύπνισης που προσφέρετε ιδιαίτερα στους νέους και που επιτέλους αξιοποιούνται τα μέσα ενημέρωσης για να ακουστεί ο λόγος του ΘΕΟΥ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia sou re poutin,,, dinata kai ellinika simera to vradi...

Ανώνυμος είπε...

k giati dld na mhn paradexteite ton Poutin?exete kanenan allon politiko k kuriws Ellhna na einai tetoio noumero?
Sunexhse Dhmos8enh...xereis ti kaneis....

E/\ /\HN είπε...

Auth einai h Rwssia arketa koimh8ukame...

Nantia είπε...

Φίλε/η ανώνυμε/η, ΟΤΑΝ η Ρωσία επιτεθεί στην Τουρκία & βγουν οι "κουλτουριάρηδες" για να τους υποστηρίξουν, σου υπόσχομαι ότι θα σου φέρω το κεφάλι τους!
Αμάν πια! Δεν μας φτάνουν οι εξωτερικοί ανθέλληνες, έχουμε και τους εσωτερικούς (που είναι χειρότεροι!)
Καιρός να καθαρίσει αυτός ο τόπος από τη βρώμα μια και καλή...