Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Μετά την έκτακτη σύνοδο οι ηγέτες της Ε.Ε. αποφάσισαν να αναστείλουν τις συζητήσεις για συνεργασία με την Ρωσία μέχρι να αποσύρει όλα τα στρατεύματά της από τη Γεωργία. Δεν προχώρησαν πάντως σε επιβολή κυρώσεων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη επειδη ειμαι αδαης... Η ρωσια δεν ανηκει στην ε.ε

medabots είπε...

giati eipe o putin opios kanei kyroseis tha kyrothei o idios

Nikolas είπε...

Και απο την μανια του ο Πουτιν πυροβολησε το αμοιρο το ζωντανο με αναισθητικον!!!
Μπας και ειχε εκεινη την ωρα στο μυαλο του την ....Μερκελ η τον Σολανα?
-----
ΣΣ. Αυτο το ονομα Σολανα....ειναι οντως το ονομα για ...ολες τις δουλειες......αρκει να προσθεση κανεις κατι γραμματακια εκει πριν η μετα απο το ....σ - καντε παιχνιδι - εχει φαση!

ICXCNIKA888 είπε...

ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ.

mia είπε...

Τι κυρώσεις θα μπορούσαν να επιβάλουν???? Αστεία λέμε??? χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι κυρώσεις να επιβάλλουν ρε; Που άμα κλείσει την κάνουλα ο κοντούλης θα τρίβουν τους κώλους τους να ζεσταθούν...απλά με προβληματίζει λίγο αυτό που λέει στην Αποκάλυψη ότι οι 10 βασιλείς της Ευρώπης θα παραδώσουν την εξουσία τους στο Θηρίο! Η Ελλάδα είναι η 10η χώρα που εντάχθηκε στην Ε.Ο.Κ. μην ξεχνάτε! Εμένα μου φαίνεται ότι η koula σαν να έχει δίκιο...στημένο είναι! Από εκεί που ήταν όλο αγκαλιές, λουλούδια και φιλιά ο Μπούς με τον Πούτιν, μέσα σ'ένα χρόνο παίζουν σφαλιάρες! Εμείς μου φαίνεται θα την πληρώσουμε πάλι και είμαι λίγο δύσπιστος για την 6η Παντοκρατορία κλπ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ?ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ...

ΝΟΤΙΟΣ