Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Η αστυνομία της Χάγης είδε έναν νεαρό με αναπηρικό καροτσάκι που πήγαινε «τρελά» στον δρόμο. Ανακάλυψαν ότι ο νεαρός είχε πιει μπύρες σε πάρτι γενεθλίων. Τον πήγαν στο δικαστήριο όπου ο δικαστής του επέβαλλε 100 ευρώ πρόστιμο γιατί ήταν η πρώτη παρανομία του.
Όμως η γερμανική γραφειοκρατία έκανε το θαύμα της. Του επιβλήθηκε «απαγόρευση οδήγησης» για έναν μήνα παρόλο που είναι παράλυτος και φυσικά χρειάζεται το καροτσάκι του για να εξυπηρετηθεί!
Ο νεαρός έκανε έφεση σε αυτήν την απόφαση αλλά απορρίφθηκε.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

imarton

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχοs στουs εγκεφαλικα αναπηρουs δικαστεs για αυτη τουs την αποφαση ενoψη και των παραολυμπιακων αγωνων.

Ανώνυμος είπε...

na pou mas eftase i ditiki epiroi..kati tetoio na sinevene stin ameriki tha itan kathimerino simvan..alla kai stin europi.... ELEOS

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που ο άνθρωπος αυτός έχει μόνο κινητικά προβλήματα, και όχι διανοητικά, φέρει πλήρη ευθύνη των πράξεών του. Οδηγώντας στον αυτοκινητόδρομο μεθυσμένος, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και τη ζωή των διερχόμενων οδηγών, άρα καλώς του επιβλήθηκαν οι ποινές – την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός. Αν του την χάριζαν την πρώτη φορά, η δεύτερη θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, ενώ έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη το ξανακάνει. Τα περίεργα είναι άλλα, όπως, για παράδειγμα, ένας παπάς στη Ολλανδία που του επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή λέει «το πρωί χτυπούσε δυνατά την καμπάνα, διαταράσσοντας των ύπνο των ανθρώπων» ή ένα ζευγάρι Αμερικάνων που έδωσε τα νεογέννητα δίδυμά τους σε ορφανοτροφείο «για να μην πάθουν ψυχολογικό πρόβλημα ή ζηλέψουν τα δυο σγουρόμαλλα σκυλάκια που είχαν»…

Ανώνυμος είπε...

οταν σε αντιμετοπιζουν σαν πραγμα δεν υπαρχουν συναισθηματα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,Η ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΩΡΑ?ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ston aftokinitodromo me karotsaki ? Pou to leei auto? Siga pedia, den einai kanena fortigo.

Anezina είπε...

Εγώ πάλι λέω πως η ποινή που του έκοψαν ήταν δίκαιη. Αλλά για ένα μήνα το καροτσάκι είναι πολύ βρε παιδιά. Άλλωστε για καλό του το έκαναν για να προσέχει άλλη φορά γιατί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα με θύματα. Κακά τα ψέμματα έξω υπάρχουν νόμοι που εφαρμόζονται χωρίς διάκριση.Το θεωρούμε σκληρό βέβαια αυτό γιατί ο άνθρωπος ειναι παράλυτος αλλά θα μπορούσε και ο ίδιος να πάθει κάτι κακό οπότε μετά τι θα γινόταν; Είμαι σίγουρη οτι θα κατηγορούσαν όλοι την πολιτεία για την αδιαφορία της προς τους ανάπηρους. Για σκεφτείτε το λίγο.

Nikolas είπε...

Καλα πατε, καλα πατε!
Πρωτα περνατε χειροπαιδες σ'ενα δεκαχρονο κοριτσακι (μαυρακι ητανε το αμοιρο!!!)
Τωρα απαγορευση οδηγησης στον αμοιρο αυτον ανθρωπο!!!!
Μα καλα ρε ηληθια ζωα....με ποσο πια πηγαινε αυτο το οχημα?
Κινητηρα πορσε λετε ναχε φορεση πια επανω?
Και νατρεχε με 200?
Καλα τα μυαλα της ΝΤ μου φαινεται τελειως καμμενα ειναι πλεον!

Nikolas είπε...

Και σε οσους και σε οσους λενε οτι εκανε καλα το δικαστηριο δεν αντιλεγω....απλα αυριο το πρωι να βγαλουνε ενα εισιτηριο να πανε στην Χαγη για να εξυπηρετησουνε αυτον τον ανθρωπο που δεν μπορε να κινηθη!
Αμα τωρα το δικαστηριο ομως του οριζε και καποιον για να τον εξυπηρετη....τοτε εγκρινω και επαυξανω!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ!