Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Πάνω απο 60 νεκροί απο το τυφλό χτύπημα στο ξενοδοχείο Marriot στο Πακιστάν. Στο ξενοδοχείο αυτό συγκεντρωνότανε η οικονομική και πολιτική ελίτ της χώρας.

Ο Ομπάμα δήλωσε οτι η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα ,

Δημοσθένη επειδή τα γεγονότα ήδη τρέχουν θα τρέξουν ακόμη γρηγορότερα ΑΜΕΣΑ !!! Αιτία ???
το παρακάτω :
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει την Κυριακή «μεγάλη στρατηγικής σημασίας» περιοδεία σε έξι «φιλικές» χώρες, την Κούβα, την Κίνα, την Ρωσία, την Λευκορωσία, την Γαλλία και την Πορτογαλία.
Σε δηλώσεις του το Σάββατο ο πρόεδρος Τσάβεζ είπε ότι η περιοδεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει από την Κούβα όπου θα συναντηθεί με τον Φιντέλ Κάστρο και τον αδελφό του Ραούλ για να τους εκφράσει την «αλληλεγγύη» του μετά από τις καταστροφές που προκάλεσαν στο νησί οι πρόσφατοι κυκλώνες.

Στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κίνα, «στρατηγική σύμμαχο» και από εκεί στην Ρωσία, βασικό στρατιωτικό εταίρο της.

Για την Λευκορωσία δεν ανέφερε λεπτομέρειες αλλά στο Παρίσι είπε ότι θα συναντήσει τον «φίλο» του Νικολά Σαρκοζί. Τελευταίος σταθμός του θα είναι η Πορτογαλία.

===================================
Δεν νομίζω να ολοκληρωθεί....η περιοδία του Ούγκο Τσάβες εσύ Δημοσθένη γνωρίζεις περί της προφητείας που λέει ότι μόλις φάνε...αυτόν που το όνομα του αρχίζει από Ο τότε όλα θα τρέξουν γρηγορότερα...!!!

( Oύγκο...!!!)

ΑΤΕΛΩΣ

V P X

Zulu είπε...

Το Ομπάμα είναι το επώνυμο και όχι το όνομα (που είναι το Μπάρακ).

Ενώ το Οσάμα είναι το όνομα και όχι το επώνυμο (Μπιν Λαντεν).

Τελικά όλα θα αρχίσουν όταν σκοτωθεί αυτός που το όνομά του αρχίζει από Ο ή το επώνυμό του;

Nantia είπε...

Και ο Μπους τα ίδια έλεγε και τώρα βλέπουμε πια είναι τ' αποτελέσματα... Ένα τεράαααααστιο μπάχαλο!!!

Necrophiliac είπε...

O philos VPX eipe:........etc...
Ego leo ean to proto onoma tou Chaves pragmatika arxizi apo to "O" opos kai to epitheto tou Opama tote pithanon na einai o Chaves pou tha skotosoun.....
Apo tin alli meria ton Opama mpori stin amerikin na ton skotosoun gia na min gini pote mauros proedros
Fovame kai tous dio......
Krimas.......

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΠΥΡΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ(LIAKO NEWS 16/09/08).

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΘΡΙΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ" ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑ "ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ" ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ θεό(ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΘΗΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΠΙΛΑΦΙ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΡΙΣΚΕΙΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΗ ΛΟΓΟ ΓΝΩΜΗ.

Gigas

medabots είπε...

gia na doume oloi xtypane tromokratia kai kaneis de xtypaei telika

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ??ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΦΙΞΗΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 10/9.ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.