Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ


Η Σαουδική Αραβία είναι ένα μέρος με τεράστιο πλούτο, όπου οι νέοι «ξεδίνουν» με «παιχνίδι» τα αυτοκίνητα. Και πολλές φορές αυτά που κάνουν είναι πάρα πολύ επικίνδυνα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επικίνδυνες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές δεν είναι κάτι νέο .Ξεκινούν ως κάτι μοδάτο απο την υψηλή κοινωνία όπως το τσιγάρο και τα ναρκωτικά και επεκτείνονται στο ευρύ κοινό.Το θέμα είναι οτι μας αποκρύπτουν εξ αρχής τις βλαβερές συνέπειες, και περνάνε δεκαετίες μέχρι να συνειδητοποιήσει η ανθρωπότητα τι γίνεται. Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα κινητά όπου γίνεται συγκάλληψη χοντρή και δεν παραδέχονται οτι κάνει καρκίνο του εγκεφάλου, όπως παλαιότερα δεν παραδέχονταν το καρκίνο του πνέυμονα απο το τσιγάρο. Ποιός γνωρίζει οτι η βαφή των μαλλιών προκαλεί λεμφώματα δηλ. καρκίνο του αίματος? ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΝΕ ενώ το γνωρίζουν .Και κάνουν χρυσές δουλειές.

alex είπε...

το χρήμα τους έχει βαρέσει στο κεφάλι...

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ..ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΣΟΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ?ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ,ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ...ΟΠΟΤΕ Η Μ.... ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

φιλε δημοσθενη σου μιλάω σαν μικρότερος αι θέλω να με ακούσεις.Αυτο το βιντεο κακως που το έβαλες γιατί υπάρχουν μ....σμένα που οτι βλέπουν θα πάνε να το κάνουν.Για σκεφτειτε να σπάσει κανένας το κεφάλι από τετοιες βλακείες.

Ανώνυμος είπε...

Ena exw na pw...!
H kaliterh piotita odostromatos pou exw dei se sxesh me tous dikous mas dromous...an epixirisoun kati tetoio edw se emas....provlepw apo vgalmena nixia ews spasmena podia....!!!!

Ανώνυμος είπε...

pithikoi eprepe na min exete to petrelaio.Autoi me ta petrodollara kai ti sataniki thriskia einai pio epikindinoi apo tous masonous.
ZOG ZOG ZOG

Admin είπε...

tha thela na spage i porta apo to varos na dw poso akoma tha xairontousan.

www.youtube.com/aspr3 είπε...

auto 8a pei paidi stokos...

Ανώνυμος είπε...

autoi pou to kanoun ekei einai epagelmaties. an ginoun stin ellada tetoi dromoi ta efimerevonta tha trexoun kai den tha ftanoun ap' tous kseroles pou tha savourdizontai sthn (matomeni)asfalto.

Nikolas είπε...

Ενα μονο σχολιο:
Πυροβολημενα + ακατοικητα!!!
Ιδου τι κανει το ευκολο χρημα!!!!
Αργια μητηρ πασης κακιας πουλεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι
Ειναι και αυτο μια αυτοκτονικη ταση.
Αμα ταχης ολα τι να θες πια?