Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Συνεχίζεται η πολιτική κρίση στην Ουκρανία, καθώς διαλύθηκε και επίσημα ο κυβερνητικός συνασπισμός που είχαν σχηματίσει τα κόμματα του κ. Γιούσενκο και της κ. Τιμοσένκο. Εντός των επόμενων 30 ημερών αν δεν σχηματιστεί κυβερνητικός συνασπισμός ανάμεσα σε άλλα κόμματα, η χώρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές.
Να θυμίσουμε ότι η κρίση ξέσπασε όταν η κ. Τιμοσένκο, η οποία μαζί με τον κ. Γιούσενκο ήταν οι επικεφαλείς της Πορτοκαλί Επανάστασης με φιλοδυτικές τάσεις, αρνήθηκε να πάρει θέση εναντίον της Ρωσίας και να καταδικάσει την αναγνώριση της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας. Η στροφή της κ. Τιμοσένκο προς τη Ρωσία έχει ταράξει την πολιτική ζωή της Ουκρανίας.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΥΛΑ.ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ.ΤΑΚΙΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΝ ΛΕΠΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

θα φάτε καλά κι εσείς

Ανώνυμος είπε...

Και αν διώξει η Ουκρανία τον ρωσικό στόλο ο Πούτιν χεσ...κε. Ετοιμάζει καινούργιο λιμάνι ο "κοντός"
http://en.rian.ru/russia/20080915/116801633.html
Όταν έρθει το χιλιαρμενο θαρθει το ποθούμενο ετσι δεν λένε οι προφητίες εαν δεν κάνω λάθος.
Χαιρετίσματα Λιάκοπουλε

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΩΝ PINK FLOYD RICHARD WRIGHT.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ

Gigas

Ανώνυμος είπε...

egw eimai oukranos k den 9elw tous amerikanous,oute k o laos ths oukranias 9elei na exei kamia sxesh me autous,autoi pou tous 9eloun einai oi politikoi pou ta pernoun apo ta amerikanakia,oi rwsoi oi oukranoi k oi leukorwsoi einai adelfia giati proerxomaste oloi apo tous prwtous slavous pou katevhkan apo thn skandinavia kai ftiaksane to kratws twn rws me prwtevousa to kievo

Ανώνυμος είπε...

Η Κα. ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ (ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ)

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

:)

medabots είπε...

gia na ormiksei h rossia kalytera

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η Κα. ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ (ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ)

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

:)

16 Σεπτέμβριος 2008 11:47 μμ

-------------------------------

Έχεις απόλυτο δίκιο εκτός από όμορφη είναι και γάτα η Γιούλα. Να δούμε πως θα τα πάει στις εκλογές. Αν τις κερδίσει θα είναι στα αλήθεια πριγκήπισσα...!

Βάλτε και καμμιά φωτό που να είναι μόνη της να την κατεβάσουμε...

e

Ανώνυμος είπε...

Αντε παμε για αλλα τωρα και να δουμε που θα κατσει η μπιλια αμερικη η ρωσια;

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τα αρχαία μας στην Χερσόνησος της Σεβαστούπολης και με πιάνει κάτι.
Μεγάλος λαός είμαστε, και δείτε που έχουμε καταντήσει. Το κάθε λαμόγιο να κάνει κουμάντο.
Χθες διάβαζα Ροΐδη, διάνοια ο άνθρωπος μπροστά από την εποχή του προφανώς καταλυπημένος γιατί έβλεπε από τότε τι σόι κουμάσια είναι οι πολιτικοί μας και πόσο εύκολα έτρωγε τη φόλα ο λαός μας.
:(

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τις εξελίξεις!
Anezina

Ανώνυμος είπε...

εμεις οι ελληνες δε, δεν θελουμε να φαμε και να καταπιουμε κανεναν λαο ή κρατος. Οι πολιτικοι μας ομως κοιμουντε ορθιοι και μας εκνευριζουν, μας, βγαζουν απο τα ρουχα μας και μερικες φορες απο αγανακτηση και μονο παραφερομαστε και μπινελικωνουμε καποια κρατη, αναφερομενοι ομως περισσοτερο στα λαμογια που κυβερνουν τη καθε χωρα παρα τον ιδιο το λαο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε απο την Ουκρανια εγς νομιζα οτι εκει υπαρχουν πολυ Ελληνεσ και ξερω οτι παλια οταν φτιαχτηκε η Ουκρανια ο ποιο πολυς λαοσ απαρτιζοταν απο Ελληνες και Ρωσσο-Ουκρανους.

Οσο για αυτο που λες δεν πιστευω κατι τετοιο γιατι δουλευω με Ουκρανους σε ναυτιλιακο γραφειο εδς και 10 χρονια και εχω αλλη γνωμη για αυτο που λες.

Nikolas είπε...

Οχι ρε...Με τα αμερικανα να πατε....Να ας φτιαξουνε μια Λεχμαν (στα Γερμανικα Λεχ-μαν ειναι...οπως Μπαφομεχ ενα πραμα + καταληξη μαν), να σας τα φανε ολα και να σιριζετε μετα!!!!