Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ

Πορεία έγινε στην Αθήνα για να ευαισθητοποιήσει τους πολλούς για τα προβλήματα εκείνων που πάσχουν από την ασθένεια και εκείνων που υπομονετικά πάσχουν μαζί τους και τους φροντίζουν. Το αλτζχάιμερ λένε οτι προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τη συγκέντρωση βαρέων μετάλλων στον εγκέφαλο και προκαλεί αμνησία και διάλυση της χρονολογημένης δομής των αναμνήσεων και των δεδομένων της γνώσης γενικά.
Να θυμίσουμε ότι οξείδια βαρέων μετάλλων ψεκάζονται καθημερινά μέσω των chemtrails.

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Φιλε admin μπορεις να πεις στο Λιακο σε μια εκποπμη να μας πει επιτελους απο που απογειωνοντα αυτα τα εροπλανα? απο πολεμικες βασεις απο πολιτικα αεροδρομια? και ποιο υπουργειο ειναι υπευθυνο για αυτους τους ψεκασμους?Τα λετε αυτα και δεν τα εχω ακουσει η δεν τα λετε??

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να διαφημίσω καμία εταιρεία, συστήνω στους φίλους του LIAKO.GR να κάνουν προληπτικά μια γενική αποτοξίνωση για βαρέα μέταλλα - και όχι μόνο - κάθε εξάμηνο, ή εναλλακτικά να παίρνουν σε καθημερινή βάση σπιρουλίνες και χλωρέλλες (Chlorella) που είναι οι πιο πλούσιες τροφές σε χλωροφύλλη, σε ποσότητες γύρω στα 5 - 10 γραμμάρια την ημέρα και είναι διαπιστωμένο, ότι απομακρύνουν τα βαρέα μέταλλα.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΠΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Nantia είπε...

Σιγά μην ασχοληθούν οι επιστήμονες με την ασφάλεια των λαών... Αυτοί είναι απλά μαριονέτες των λαμογιών. Και καλά προσπαθούν να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη/καλύτερη/υγειέστερη, αλλά το μόνο που πραγματικά κάνουν είναι να μας ρίχνουν περισσότερη στάχτη στα μάτια. Ο μοναδικός τρόπος για μας ελέγχουν πλήρως είναι να μας καταντήσουν "ζόμπι": χωρίς γνώση και χωρίς μνήμη. Αυτά είναι τα μοναδικά όπλα που μας έχουν απομείνει ώστε να τους αντισταθούμε και θέλουν να τα διαλύσουν!
Η μητέρα μιάς φίλης μου έχει και δεν μπορείτε να φανταστήτε πως είναι... Το πιο περίεργο είναι ότι όλο και περισσότερο νέοι άνθρωποι πεθαίνουν ή έχουν κάθε μορφής καρκίνο!

koula είπε...

Την προηγούμενη εβδομάδα ψέκασαν στο νομό Πέλλας και το απόγευμα έβρεξε.Πολλοί απο το οικογενειακό μου περιβάλλον είναι άρρωστοι απο γρίπη κάποια παιδιά που ΄΄επαιζαν έξω γέμισαν σπυράκια όλα είναι συμπτώσεις ρε παιδιά?Καλά κάνουν οι Ταλιμπάν και έχουν αντιαεροπορικά μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό εδώ στην Ελλάδα!!!!

koula είπε...

Συμφωνώ με nantia και εκτός απο τους ψεκασμούς ,το νερό ,τα φάρμακα και οι τροφές που μας σερβίρουν οι πολυεθνικές ένας Θεός ξέρει τι περιέχουν.Μας μιλάν για το τσιγάρο αλλά αρρωσταίνουν άνθρωποι που δεν καπνίζουν αλλά και μικρά παιδιά

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΤΗΛ.3359002-3,3359935.ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΌΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη γιορταζουν οι βουλευτεs μαs και οι αρχηγοι των δυο μεγαλων κομματων,χρονια τουs πολλα λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΛΣΧΑ'Ι'ΜΕΡ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ!!!

Gigas

medabots είπε...

se liga xronia gia na doume

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ.ΣΑΤΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΤΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΑΤΥΡΑ!!!