Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ


Σε προεκλογική συγκέντρωση ο Ομπάμα δήλωσε σε στελέχη της Παμμακεδονικής Ένωσης οτι γνωρίζει και στηρίζει τις ελληνικές θέσεις στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

Εμείς πρέπει να βιαστούμε για συμφωνία;

41 σχόλια:

Foititis είπε...

Το πε αυτό μωρέ ο Ομπάμας;;

Ανώνυμος είπε...

χρυσε μου ενταξη θελεις ψηφους απο τους ομογενης.μην τα λες τοσο αποτομα γιατι φιρι φιρι το πας να βγη του πατροκοσμα η προφητεια.

Ανώνυμος είπε...

Auth ti fora tha dex8oun to paketo oi Skopianoi pou tous volevei,einai&afti i Amerikaniki kuvernisi me to meros tous&tha to aporripsoume emeis afou milaei gia makedoniki ethnotita.Ara emeis tha fanoume oi kakoi&tha dikaiwthei o Gruefski me tis epistoles.Aptin alli pistevete oti tha voithisei emas o Obama?&tin istoriki alitheia na xerei den tha mas kanei tin xari.Afou tha ton eleghoun oi Nefelim,i mipws tha paraiti8oun meta ton Karagiozi ton Bush pou proeklogika elege den tha anagnwrisei ta Skopia.meta omws?

Ανώνυμος είπε...

I profiteia ektos aptin enwsi twn hwrwn leei k oti polla hwria tha halastoun...einai krima pou tha pethanoun Ellines&Slavoi -giati panw ap'ola eimaste anthrwpoi- egw efxomai to kalutero gia olous..

marina είπε...

Λόγια της συμφοράς. Μην πιστεύετε τίποτε είναι πολιτικό παιχνίδι. Το θέμα έκλεισε με τα σημερινά δεδομένα και με ψευτορωμιούς πολιτικούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο,τι μπορούν κάνουν μεμονωμένα οι Έλληνες σε κάθε χώρα αλλά με το κέντρο έχουν πέσει οι γραμμές έδώ και 150 χρόνια. Περιμένουμε να ξυπνήσουν οι επάνω αλλά φαίνεται δοκιμάζουν από τα χημικά των chemitrails να δουν τι κανουν....

Ανώνυμος είπε...

den to katalaba to teleytaio sxoleio...

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA TA SKOPIA EINAI 2 x 2 AINTE TORA.O ELLHNAS DEN PAIZETE AN TA PAREI STO KRANIO.

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε θα ζησει μεχρι το νοεμβριο ο ομπαμα;Και δεν ειναι λογια δικα μου,το εχω διαβαση αυτο απο ελληνικα και ξενα σαιτ λετε να γνωριζουν κατι περισσοτερο απο εμαs;

Ανώνυμος είπε...

Aytos einai sympathis anthropos

Ανώνυμος είπε...

Τωρα γιατί να είμαι αλλεργικός σε αυτούς που λένε να μας βοηθήσουν ενα πράμα δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ανώνυμος είπε...

re paidia kala ta leei o obama alla mipos ayto einai ena trik gia na kaparwsei tis psifous twn ellhnwn thymizw oti kai o bush me to pou vghke anagnwrise ta skopia mhn masate pada hmastan monoi mas se ayto ton kosmo kai tha synexisoume den exoume anagh thn stiriksh kanenos

WOLFDOG είπε...

Μα μονο η παμμακεδονικη ενωση δραστηριοπειειται στην Αμερικη? δεν υπαρχει αραγε ισχυρο ελληνικο λομπι? Το ελληνικο ΥΠΕΞ προς τα; που το κατευθυνει? Τι πολιτική θέση εχει παρει για το θεμα της εκλογης του Προεδρου?
Στο τελος τελος γιατι και το ΥΠΕΞ και οι ελληνες η μαλλον οι ελλαδιτες Ακαδημαικοι γιατι δεν κανουν το αυτονόητο? τι δηλαδη? Να ζητήσουν απο τρια τεσσερα επι πληρωμεί αν χρειαστει για το κοπο που θα κανουν... το χαρβαρντ ας πουμε την οξφορδη τη χαιδελβεργη κλπ να παντησουν στο απλο ερωτημα. τι γλωσσα μιλουσε ο Αλεξανδρος κι ο Αριστοτελης, τι παιδεια ειχε, ποιος ηταν ο οικος των Μολοσσων ολα αυτα απο γραπτα κειμενα.
Αληθεια ο Ομπαμ(ι)ιας ανηκει κι αυτος στην αδελφοτητα skuls&bones που εχουν σαν οροσημο το 322 π.χ. ???

Ανώνυμος είπε...

pantelis anw glyfada....prwton den prepei na biazomaste k defteron i istoria leei pws den prepei na pistevoume k na empistevomaste kanenan ma kanenan xeno.etsi den einai;pote kanenas xenos dithen filos den tirise to logo tou gia ipostirixi.ayta kyrioi ehw na pw egw gia ti dilwsi tou obama k nomizw oti symfwnoume oloi se ayto.telos.efhomai dynata k ellinika se olous kai.........lefteria sti voreio ipiro..

Ανώνυμος είπε...

Ο Ομπάμα θα ζήσει μέχρι τον Νοέμβριο και σίγουρα πολύ περισσότερο αφού θα εκτελέσει την θητεία του κανονικά ως πρόεδρος των ΗΠΑ σαν καλό παιδί της Νέας Τάξης. Αποδεδειγμένα. Τόσο ο Ομπάμα όσο και ο Μπάιντεν έχουν πει πως στηρίζουν τις Ελληνικές θέσεις παντού (Κυπριακό, Σκοπιανό, Βόρια Ήπειρο, Αιγαίο). Η πραγματικότητα όμως, ας μην γελιόμαστε, είναι πολύ διαφορετική. Άλλα λένε πριν τις εκλογές και άλλα πάν και κάνουν μετά. Έτσι δεν είναι;;

matrix2 είπε...

To idio ekane kai o fystikas tote me tin KYPRO to 1976 peripou.Ypostyrize ta dikaia tou ELLINISMOU alla poulouse opla kai diafora alla pragmatakia stous TOURKOUS.O typos(KARTER) itan episis dimokratikos.Otan prokeite gia tin eksoteriki politiki tous einai oloi tous AMERIKANAKIA.Pisteyei kaneis akomi oti stin USA kanei koumanto o proedros?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ ΚΑΙ ΟΛΜΠΡΑΙΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε πρωτα να εκλεγει προεδρος! και τοτε θα δειτε τι πραγματικα θα στηριξει. Ελληναρες μου ας μην γελιομαστε, και να μην στηριζομαστε σε ΚΑΝΕΝΑ. Μονοι μας ειμασταν παντοτε, και οτι καταφεραμε το κερδισαμε με αιμα και το σπαθι μας.

medabots είπε...

giati oxi?

medabots είπε...

kai giayto tha ton fane
epeidh einai kalos opos o Kenedy

marina είπε...

Ηθελα να ξέρω γιατί δεν βάζετε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο. Ο κάθε Ομπάμα πέρνει πληροφορίες από τα ίδια κέντρα σκέψης και απλά κάποιος στην ομάδα του έχει διαχωρίσει τις διάφορες εθνότητες της Αμερικής που έχουν δύναμη ψήφου και ανάλογα παπαγαλίζει. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. Εσείς γίατί χαλάτε φαιά ουσία γιά τέτοια δεν καταλαβαίνω αντί αυτού κάντε κάτι πιό οιδοδομητικό. Αφήστε την πολιτική όπου και να την αγγίξεις βρομάει.

Ανώνυμος είπε...

Αν είπε τέτοιο πράγμα και το πιστεύει, όχι μόνο εκλογές δεν θα κερδίσει στο United Papal States, αλλά τον βλέπω σύντομα να τον ''καθαρίζουνε'' τα παγκόσμια λαμόγια αλά Κένεντι. Δεν διστάζουνε να ξεκάνουνε όποιους στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

marina είπε...

Γιά όποιον δεν καταλαβαίνει η κεντρικές κυβερνήσεις της Ελληνικής Επικράτειας δεν έχουν καμία επαφή με τις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού. Όποτε ειδοποιούντο ότι ο ελληνισμός κινδύνευε το πολύ πολύ να απαντούσαν ναι το έχουμε υπ'όψιν μας. Ό,τι έκαναν και κάνουν οι Ελ του εξωτερικού μόνοι τους το κάνουν εκκλησίες, σχολεία, κλπ κλπ. Γι'αυτό το λέει ψευτορωμαίϊκο ο Πατροκοσμάς γιατί δεν αφορά όλον τον ελληνισμό ανά τον κόσμο. Ελάχιστοι εκ των πολιτικών της νέας Ελλάδας είχαν και έχουν συνείδηση! Αυτό το γνωρίζω από χέρι αλλά δεν μπορώ να πώ κάτι.... Ο Θεός μόνο είναι μάρτυράς μου. Και Τον ευχαριστώ που μας προστατεύει όλους εντός και εκτός των τειχών.

magos είπε...

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς πια αμερικανό πολιτικό. Στην αρχή κάνουν τα γλυκά μάτια για να πάρουν τις ψήφους της Ομογένειας και μετά χορεύουν το γνωστό χορό των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων.
Στην προκειμένη περίπτωση αμφιβάλλω αν ο εν λόγω κύριος γνωρίζει καν που βρίσκεται στο χάρτη η Ελλάδα και τα Σκόπια.¨
Οστόσο ο αντιπρόεδρος που διάλεξε ο Ομπάμα είχε κρατήσει στο παρελθόν όντως φιλλεληνική στάση όπως επίσης είναι και κατά των Τούρκων.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ.Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΣ,ΜΑΚΕΙΝ.ΚΛΙΝΤΟΝ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Η ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ/ΕΛ

Ανώνυμος είπε...

"ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ" Το αλλο με τον τοτο το ξερεις???

Nantia είπε...

Η στήριξη καλή είναι...αλλά με τι αντάλλαγμα; Αν δεν ήθελε τις ψήφους των ομογενών, θα έλεγε τα ίδια; Αρκετά μας έχουν δουλέψει "ψιλό γαζί". Μήπως είναι καιρός να δείξουμε κι εμείς "τα δόντια μας";

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΜΑΧΟΙ.

Ερασιτεχνης είπε...

Μήν τούς πιστεύτε τούς αλητήριους.Τά ίδια έλεγε καί ό Κάρτερ τό '75 γιά τήν Κύπρο καί παραμύθιαζε τούς ομογενέίς,αλλά όταν εξελέγη,άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.

Unknown είπε...

Μόνοι είμαστε αδέρφια σιγά μην κάτσει ο Ομπάμα η μαριονέτα να ασχοληθεί με μας.γυμναστε σωμα και νου να ειστε ολοι αξιομαχοι πλεον φαινεται ο πολεμος ειναι κοντα.ποσο θα αντεξουμε ακομα να μας πατανε να μας λενε τοσα οι λαοι χωρισ ιστορια και πολιτισμο.ΦΤΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά αμα το κάμει έχει καλώς αλλά θα δείξει!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ...ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ Ο ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνει για ψήφους ο μάγκας, αλλά οι ομογενείς δεν είναι αμερικανάκια και δεν τσιμπάνε!!!
Συμπαθητικός ο Ομπάμα αλλά αν γίνει Πρόεδρος(που δεν το βλέπω)αναγκαστικά θα "προσκυνήσει" και αυτός την Νέα Τάξη Πραγμάτων, για τί ως γνωστόν άλλοι κυβερνούν και όχι αυτοί που φαίνονται!

Ανώνυμος είπε...

vre paidia ayton edo ego polu ton pao !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,
Ο Ομπάμα δέχτηκε μέχρι τώρα τρείς απόπειρες δολοφονίας απο τού ιλλουμινάτι, μόνο μία είπαν οι ειδήσεις.
Άν ήταν δικός τους άνθρωπος γιατί να τον σκοτώσουν?
Ο Ομπάμα προστατέβεται απο τις δυνάμεις τις Γαλαξιακής Ένωσης του Φωτός που θα παρουσιαστούν επίσημα τον άλλο μήνα στον ουρανό μας για πολλες μέρες. Υπομονή ακόμα λιγο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά, τον πιστέψαμε τώρα τον Ομπάμια... Τους ψήφους θέλει μόνο. Μόλις βγει τα ίδια και χειρότερα θα κάνει. Αυτός είναι Χίτλερ... Δεν τον ακούσατε στο Βερολίνο; Μόνο σβάστικα δε φόραγε. Μόνο "ein volk, ein reich, ein furer" δεν είπε... Δεν τον είδατε πως γυάλιζε το μάτι του και τι παρανοϊκό χαμόγελο είχε; Εγώ κατατρόμαξα που τον είδα. Είπα μέσα μου "Αυτός είναι τρελός!".

Αυτός δεν ήταν που είπε ότι θα δώσει (και επίσημα) τα Ιεροσόλυμα στους Εβραίους και θα φτιάξουν το ναό του Σολομώντα με τις ευλογίες των ΗΠΑ;

e

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβούμαι ότι σε περίπτωση που εκλεγεί τελικά πρόεδρος ο Ομπάμα , αυτοί που διοικούν πραγματικά τον κόσμο θα τον βάλουν να κάνει ίσως τα ποιο φοβερά πράγματα μόνο και μόνο να αποδείξουν ότι ,όποιος και αν είναι πρόεδρος ,ρεπουμπλικάνος ή δημοκρατικός ,λευκός ή έγχρωμος ,άνδρας ή γυναίκα , κουμάντο θα κάνουν πάντα άλλοι και ξέρουμε ποιοι . Άλλωστε η μάχη για το αξίωμα του προέδρου των δημοκρατικών ,ανάμεσα σε έναν έγχρωμο και μια γυναίκα μόνο τυχαίο δεν ήταν.

apollo512 είπε...

Ο/Η marina είπε...
KANENA SXOLIO ME KALIPTI APOLITA I
MARINA !

Zulu είπε...

Τώρα που το θυμήθηκα...
Είδα και ένα βίντεο του Ομπάμα από την επίσκεψή του στο Ισραήλ πρόσφατα. Είχε επισκεφθεί το τοίχος το δακρύων και φορούσε το εβραϊκό "καπέλο".

Λες να είναι Εβραίος; ή μήπως όσοι πάνε εκεί θα πρέπει να το φορέσουν;

Να 'το και στο YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=wUFa6d4R6OU

Nantia είπε...

Το ότι οι πολιτικοί μεταξύ τους "τρώγονται" δημοσίως, δεν σημαίνει ότι ισχύει και πραγματικά. Μία κλίκα είναι όλοι τους. Μας κυβερνούνε Κρόνιοι (εντός κι εκτός)! Όλα τα υπόλοιπα είναι "για τα μάτια του κόσμου"...

Ανώνυμος είπε...

Να μην βιαστεί η Ντόρα να κάνει συμφωνία για το όνομα πριν τις εκλογές στις 4 Νοέμβρη στις ΗΠΑ.

Αν βγει ο Ομπάμα μπορεί και να αλλάξουν τα δεδομένα στο Σκοπιανό. Ο ίδιος δηλώνει στους Έλληνες της ΗΠΑ ότι μας υποστηρίζει και όντως το κάνει.

Δείτε ότι ο Ομπάμα έχει υπογράψει το Senate Resolution SR300 and House Resolution HR 356 στο Link του Απόδημου Ελληνισμού:

http://www.hancusa.net/content/view/298/