Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Νικήτρια των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος Καντίμα αναδείχθηκε η υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ κ. Λίβνι, η οποία θα διαδεχθεί τον τωρινό πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Όλμερτ, ο οποίος δέχεται πιέσεις εδώ και πολύ καιρό για να παραιτηθεί, αφού έχει εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα. Η κ. Λίβνι έχει αρχίσει ήδη επαφές για να σχηματίσει νέα κυβέρνηση, μετά την παραίτηση του κ. Όλμερτ. Αν δεν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, η χώρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές.
Η κ. Λίβνι θα είναι η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ μετά την Γκόλντα Μέιρ τη δεκαετία του ’70. Ανάμεσα στα άτομα που έσπευσαν να συγχαρούν την κ. Λίβνι για την εκλογή της ήταν η υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Ράις, η οποία ελπίζει να συνεχιστούν οι συνομιλίες με τους Παλαιστινίους για να βρεθεί μια λύση και να επέλθει ειρήνη στην περιοχή, πριν τελειώσει η θητεία του κ. Μπους.

18 σχόλια:

Zulu είπε...

Πάλι κάτι άσχετο με το θέμα...
Πριν από κάποιους μήνες αγόρασα από ένα σούπερ μάρκετ κορν φλεϊκς (γνωστής εταιρείας).
Όταν τα άνοιξα για πρώτη φορά η συσκευασία περιείχε ένα δώρο προφανώς για μικρά παιδιά. Νόμισα ότι ήταν κάποιο ανθρωπάκι, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη και σοκ. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα ανθρώπινο σώμα με κεφάλι κροκόδειλου!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ,ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

Gigas

Ίκαρος είπε...

-Πίσωωωω, ...γορίλλα.
Ατιμο παιδι γορίλλα, θα μου κλείσεις το τσαντήρι!!!

Στον "Liako fan"

Ανώνυμος είπε...

"να βρεθεί μια λύση και να επέλθει ειρήνη στην περιοχή, πριν τελειώσει η θητεία του κ. Μπους"

σε κανά μήνα δηλαδή;

μαζί με τη νίκη στο Αφγανιστάν, την είσοδο της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ, την συμφωνία Σκόπια-Ελλάδας, τη λύση του Κυπριακού, την αποκατάσταση της οικονομίας στις ΗΠΑ, την εγκατάσταση του αντιπυραυλικού στην ανατολική ευρώπη...

και γενικά όλα αυτά που θα συμβούν μέχρι το τέλος της θητείας Μπους....

εκτός εάν η Κοντολίζα μας λέει με άλλα λόγια ότι ΔΕΝ θα γίνουν εκλογές σύντομα.

μπα, ψιλό γαζί πάει όλο τον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

DEAR MR LIAKOPOULE KALA TA ANAFERIS OLA GIA TON POUTIN,

DEN TOY PROTINIS NA AGORASI TO BEPATRON KAI NA TO BALI SE EFARMOGI EKI PSILA STON OURANO PANO APO TIN ELLAS ,

NA EISIXASOUME ME OLA TA LAMOGIA ..
KAI TIS TSOUKRANES NA TIS EXOUME GIA TA TRIFILIA H AGROTES MAS.

GIATI H POLITIKI MAS MONON GIA KAMIA SFALIARA EINAI TO POLI ...

O SIXOREMENOS GIOLBAS EXEI AFISI MEGALI KLIRONOMIA GIA TIN ELLADA........!!!!!!!!!!!!


B.K.
PATRA

koula είπε...

Όπως λέει ο liakofun όχι μόνο στα κόρν φλέικς αλλά στα περισσότερα προιόντα που απευθύνονται σε παιδιά υπάρχουν αυτά τα παράξενα παιχνίδια όπως και στα περισσότερα κινούμενα σχέδια.Εμείς τα βλέουμε και παραξενευόμαστε ενώ τα παιδιά μας έχουν εξοικιωθεί με αυτά.Με το γιο μου είχα μεγάλο πρόβλημα όταν στις κάρτες που μάζευε δεν είχε ανθρωπάκια αλλά κανονικούς δαίμονες!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι πρώην πράκτορας της Μοσσάντ!

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ κάτι άσχετο θα πω....
ακούσατε που τελικά το cern χάλασε???
σύμπτωση ???
costisk

Ανώνυμος είπε...

Peite kati gia auton ton fotino ellina G.Giolva!!!

Στρατής είπε...

Σχετικά με αυτό το γεγονός, ήθελα να επισημάνω κάτι σχετικά με την προφητεία που λέει: "όταν σκοτωθεί αυτός που το όνομα του ξεκινάει από 'Ο', οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν τα γεγονότα".

Μήπως είναι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Όλμερτ;
Είτε θα δολοφονηθεί από τρομοκράτες του Ιράν και ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος, είτε θα πεθάνει μιας κι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη.

Τι λέτε γι'αυτό, συμφωνείτε;
Φίλε Λιακόπουλε το είχες σκεφτεί;

Nantia είπε...

Θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους η Σκύλα με τη Χάρυβδη...για το πως θα εξαφανίσουν το κράτος της Παλαιστίνης από προσώπου γης.
Μήπως θέλουν να βγάλουν τον Μπους και άλλη τετραετία; Ξέρω ότι βάση του Συντάγματός τους, αυτό δεν γίνεται... εκτός αν βρουν άλλο τρόπο.

Nantia είπε...

Ο κ.Γκιόλβας έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά για Ελλάδα.
Αλλά η Ελλάδα τον απέρριψε ενώ η Γαλλία & άλλες χώρες τον κυνηγούσαν για να τους τα δώσει!
Τόσο μυαλό (;) έχουν οι πολιτικοί μας & οι επιστήμονές μας... (μην πως καμιά βαρία κουβέντα & γι' αυτούς)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΡΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΟΥ...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ..ΕΔΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΙΓΗΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ...Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΡΙ ΦΩΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ....ΟΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ....Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΗΘΙΟΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΙΑ....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ!!1ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΙ...!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημοσθένη αυτό είναι για σενα,
Προχτές ήμουν σε μια παρέα που απαρτιζόταν από άτομα που δουλεύουν σε υπηρεσίες πολυεθνικών και συζητούσαν για υπάρχον εναλλακτικό σχέδιο της μεταφοράς του Ισραήλ στη Μακεδονία (κρατίδιο απαρτιζόμενο από τη δική μας Μακεδονία και τα Σκόπια) λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχει πια δημιουργηθεί με του Παλαιστίνιους. Κάθισα και άκουγα αλλά δεν είπα τίποτε. Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε,
Αυτό που αναφέρω δυστυχώς δεν είναι για την είδηση της υπουργού, αλλά δεν υπάρχει κάπου που να μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς με ό,τι ειδήσεις βρίσκουμε. Δείτε αυτή την είδηση από το pathfinder.gr. Τα έλεγε ο Λιακόπουλος πως θα διακοπεί το πείραμα. http://news.pathfinder.gr/scitech/504961.html
Σας ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ? ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Υ.Γ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ Ε? ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Ανώνυμος είπε...

Παρατήρησε κανένας τα χαζάρικα (τουρκομογγόλικα σχιστά μάτια) χαρακτηριστικά της εν λόγω κυρίας;;;

Nikolas είπε...

Για τουρκομογγολη δεν τη κανω αλλα για.....μογγολο πουλεγε και η μακαριτισσα η Μαλβινα σιγουρα και με IQ ραδικιου παντα!