Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Τα δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-160 απογειώθηκαν από αεροδρόμιο της Βενεζουέλας την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008. Αφού πετάξουν πάνω από διεθνή ύδατα στον Ατλαντικό και τον Β. Αρκτικό Ωκεανό, πραγματοποιώντας περιπολίες, αναμένεται να προσγειωθούν στην ρωσική αεροπορική βάση Ένγκελς στις 19 Σεπτεμβρίου.

15 σχόλια:

Zulu είπε...

Σήμερα επίσης η ρώσικη Διοίκηση Στρατηγικών Δυνάμεων ανακοίνωσε την καταστροφή 6 βαλλιστικών πυραυλικών συστημάτων Topol (παρωχημένων) στο πλαίσιο της συνθήκης START 1 περί μείωσης των στρατηγικών / πυρηνικών όπλων.

Zulu είπε...

Η Ρωσία και η Κούβα βρίσκονται πολύ κοντά στην δημιουργία διαστημικού κέντρου στην Κούβα. Η Ρωσία επιθυμεί την παροχή διαστημικής τεχνολογίας στην Κούβα.

Zulu είπε...

Η Ρωσία επιθυμεί να πουλήσει στην Βενεζουέλα αντιαεροπορικά συστήματα, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) και μαχητικά αεροσκάφη, όπως είπε πρόεδρος μεγάλης αμυντικής βιομηχανίας.

Nikolas είπε...

Οι διακοπες τελειωσανε!!!!
Για να μαζευομαστε σιγα σιγα πισω!!
Για να παη και κανας αλλος ρε παιδια!!!
Καποιος εκει με κανα...TU-180!!!

Zulu είπε...

Σήμερα κλείνουν 180 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.

Επίσης έγινε ανακήρυξη του προολυμπιακού έτους 2013 ως έτους Ελλάδας στη Ρωσία και Ρωσίας στην Ελλάδα, ως "ορόσημα και ενδεικτικές αναφορές μιας ιστορικής πορείας, που βασίζεται στη φιλία και εκτίμηση μεταξύ των δύο λαών".

magos είπε...

Το ξανθό γένος πήρε φόρα και ποιος θα το συγκρατήσει;

Η Ρωσία πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου "Boulava" με πολλαπλές κεφαλές, που μπορεί να διαπεράσει σύμφωνα με τη Μόσχα την αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ.
"Η εκτόξευση και η πτήση του πυραύλου έγιναν κανονικά", δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός, προσθέτοντας ότι οι κεφαλές του πυραύλου που εκτοξεύτηκε από ρωσικό υποβρύχιο πέτυχαν τους στόχους τους στο πολύγωνο της Κούρα, στην χερσόνησο της Καμτσάτκα στις 18.05 ώρα Ελλάδας.
πγή: ΑΠΕ

Zulu είπε...

Όσο για το Tupolev Tu-180 δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο πότε σε περιοδικό αμυντικού περιεχομένου.

Από την αναζήτηση στο internet φαίνεται ότι ήταν απάτη (hoax) η συγκεκριμένη φωτογραφία το 1996 με χρήση photoshop.

Βέβαια αυτό δεν αποκλείει ή αποδεικνύει το ότι υπήρχε κάποιο μυστικό σχέδιο για αεροπλάνο (βομβαρδιστικό, μαχητικό, UAV, κτλ)

Άκουσα τον Λιακόπουλο να αναφέρετε σε εκπομπή του την προηγούμενη εβδομάδα και ότι σύντομα θα έχει λεπτομέρειες.

Οπότε περιμένω ...

Zulu είπε...

Η Ρωσία πραγματοποίησε με επιτυχία την Πέμπτη δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου "Boulava" με πολλαπλές κεφαλές, που μπορεί να διαπεράσει, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, την αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ.

"Η εκτόξευση και η πτήση του πυραύλου έγιναν κανονικά", δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός, προσθέτοντας ότι οι κεφαλές του πυραύλου που εκτοξεύτηκε από ρωσικό υποβρύχιο πέτυχαν τους στόχους τους στο πολύγωνο της Κούρα, στην χερσόνησο της Καμτσάτκα στις 18:05 ώρα Ελλάδας.

Zulu είπε...

Στη Φιλανδία και τη Σουηδία μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε θέμα συμμετοχής στο ΝΑΤΟ. Αλλά μετά τις εξελίξεις στη Γεωργία οι υπέρμαχοι της συμμετοχής άρχισαν τις συζητήσεις.
Η Φιλανδία αν και έχει 1200 χλμ κοινά σύνορα με την Ρωσία, θέλει να συμμετάσχει στην Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ και τα οπλικά της συστήματα είναι πιστοποιημένα με τα νατοϊκά πρότυπα, έτσι όταν αποφασιστεί η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, αυτή να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.ΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...
ΚΑΙ 180.000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

Gigas

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΒΑΙΑ....

ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΑΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ!!

Necrophiliac είπε...

o philos Pepper Moon mas egrapse.. ti na po kamposa...theli kai sxolia.................
Ti echriazeto na mas pis ta texnika tou rosikou pliou kai egrapses tosa polla otan edo sto Liako News mas legoun na mi graphoumen tosa polla...(KISS)
Opos legi kai o Liakopoullos stin varvariki(KEEP IT SHORT AND SIMPLE)
Gia ti ora auta exo na po...

e.efthymiou
uk

Necrophiliac είπε...

E doulia egine....
Piasane kamposa techika stichia makros- platos-tachitita-Velocity-kai sto mellon auta ta posika aeroplana tha epistrepsoun na teliosoun ti doulia pou archise o Poutin..........
Giasou re Poutin......

e.efthymiou
uk

Nikolas είπε...

Ναι ρε pepper αλλα δεν μας ειπες το ΠΟΙΟΣ εκανε αυτηντην δημοσιευση που ειναι και το πιο βασικο!!!
Αν την κανανε τα αμερικανα....πετα την στα σκουπιδια
Για να τηνε κανανε οι Ρωσσοι χλωμο το βλεπω
-- "Εκλεισε τα χρηματιστηρια":
και πολυ καλα εκανε για να μην κερδοσκοπουνε ασυστολα καποιοι καποιοι και τα κανουνε καζινα.
Και πετανε market κατι εκατομμυρια κομματια για να σπειρουνε τον πανικο και να μαζευουνε απο κατω!