Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών συζήτησαν μια ιδέα που είχε κάποτε ο κ. Λιακόπουλος, να προτείνουμε δηλαδή το όνομα Βόρεια Μακεδονία διότι αλλιώς κινδυνεύουμε να απεμπολίσουμε εθνικά μας εδάφη, αφού τα 3/4 του Σκοπιανού κράτους είναι στημένα πάνω σε ελληνικές περιοχές.
Απαραίτητη όμως προυπόθεση για να μην ξεπουληθεί το όνομα θα ήταν:
1) Να δηλώσουν οι Σκοπιανοί οτι δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες, μέσα στο σύνταγμά τους.
2) Να αναγνωρίσει ο ΟΗΕ την ελληνική κοινότητα μέσα στο κράτος των Σκοπίων.
3) Να πάρουμε απο τους Αμερικανούς βοήθεια για λύση στο κυπριακό που να είναι συμφέρουσα για εμάς, αφού θα κάναμε υποχώρηση στο όνομα και θα δεχόμασταν να μπούν τα Σκόπια μέσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ.
4) Να υπάγεται το στρατηγείο του ΝΑΤΟ της Σμύρνης στο αντίστοιχο ελληνικό που θα γινότανε στη Λάρισα, ώστε ο Έλληνας διοικητής να ελέγχει τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, πράγμα που κάνει τώρα ο αντίστοιχος Τούρκος.

Με όλα αυτά θα το παίζαμε καλοί στους Αμερικάνους και θα λύναμε υπέρ ημών το κυπριακό, θα ελέγχαμε τον εναέριο χώρο όλου του Αιγαίου και θα διεκδικούσαμε τα μισά τουλάχιστον εδάφη του σημερινού κράτους των Σκοπίων με Έλληνες βουλευτές κατά τη δημιουργία των "μικτών" αυτοδιοικούμενων περιφερειών της Ευρωπαικής Ένωσης.

Χωρίς τις παραπάνω προυποθέσεις ο κ. Λιακόπουλος, σαν γνώστης των διεθνών κανόνων, ήταν κάθετα αντίθετος στη χρήση του ονόματος ή του συνθετικού όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απο τους Σκοπιανούς.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στο ελληνικό ΥΠΕΞ, ακούστηκαν ωραία, μόνο που δεν υπάρχει εκεί
κάποιος για να προσπαθήσει έστω να τα υλοποιήσει εδώ που φτάσαμε.
Υπάρχουν βλέπετε δύο ειδών πολιτικές. Η βυζαντινή με την οποία προσπαθείς να πάρεις πλαγίως αυτό που θέλεις και η πολιτική του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, η οποία υπαγορεύει να τα παίρνεις όλα με το σπαθί σου.
Ο Λιακόπουλος σαν ρομαντικός είναι υπέρ της πολιτικής του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ, μέχρι τότε όμως χρειάζονται υπεύθυνοι και έξυπνοι χειρισμοί και όχι λεονταρισμοί τύπου Σαακασβίλι.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poly suzhthsh gia to skopianiko edo kai hronia, alla praxeis den ginontai. Efoson zoune 200.000 ellhnes (to amfivalo kai tha po seligo giati) kai ean onomastei boria makedonia, to vorio makedoniko edafos me tous ellhnes na entahtei sthn ellada, kai sigekrimena sthn makedonia mas. To ypolipo ton skopion as to mirastoune oi alloi tosoi alvanoi kai bulgaroi kai ola ta ypoloipa ypokatastata onta. Distihos omos, oute oi "ellhnes" ton skopion den fonaxan gia na isakostoune kai na yperaspistoune ta makedonika ethnika ideodi. Giafto, gia mena, o mi yperaspizon tou alexandrou den esti makedon alla "efialtis". Ego edo kai kairo tha ellhna ton skopiano me mia eisvolh sta skopia tou idous, irthame na paroume afto pou einai diko mas pou to ftinete, na sproxoume tous alvanous piso sthn alvania, tous voulgarous sthn voulgaria, kai oi dithen makedones na exontothoun... giati to na poulisoune emas mia allh istoria, kai na "exontosoun" to diko mas parelthon, pou fysika simenei horis parelthon den ehoume mellon, prepei na energisoume sthn timh ton makedonikon progonon mas pou ehisan to aima tous!!! Kathe fora pou allionoun kai mas vrizoun, o pappous mou fernei toumbes ston tafo tou, kai to theoro ypohreosh mou, efoson den ginontai edo kai hronia tipota me ta logia, kai h katastash hirotereyei, na ginei kati me tis praxeis!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ LIAKOTV ΠΑΙΖΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?ΞΕΡΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Λιακοπουλε συμφωνο σε ολα εκτοs απο το βορεια μακεδονια αυτο μου καθετε σαν αγκαθι στο λαιμο αλλα ασπαζομαι και συμφωνο με ολεs τηs αλλεs τοποθετηση σου που ειναι οτι καλυτερο εχω ακουση ωs σημερα απο το 1992.

Foititis είπε...

Ρε Λιάκο! Μήπως θα είσαι εσύ πρωθυπουργός όταν ο Πούτιν μας δώσει την Κωνσταντινούπολη;;
Λέω μήπως ο Πούτιν έβλεπε πόσο πολύ τον συμπαθούσες παλιά και σου έκανε δωράκι τότε την Κωσνταντινούπολη. :P

ICXCNIKA888 είπε...

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΑΛΛΑ... ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΟΤΙ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"

Ανώνυμος είπε...

makari na ton akougan ton liako

Ανώνυμος είπε...

SE PAME ME XILIA LIAKO GIATI EISAI AFTHENTIKOS !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

apo to stoma sou!kai Tou Theou t`auti!!!dunata kai Ellhnika!!!
kleiw!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ! ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

yeah! its much better,

Zulu είπε...

Όταν οι Σκόπιανοι είχαν πρόβλημα με τους Αλβανούς του Τέτοβου η τότε ελληνική κυβέρνηση δώρησε στρατιωτικό εξοπλισμό όπως ΤΟΜΠ και ελικόπτερα UH-1 και καλά επειδή την Ελλάδα την συμφέρει να υπάρχει το κράτος των Σκοπίων (Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί). Και αντί να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση τότε περιμέναμε τους "σύμμαχους" αμερικάνους να αναγνωρίσουν τα Σκοπια σαν Δημοκρατία της Μακεδονίας. Και αφού το έκαναν οι Αμερικάνοι η δική μας αντίδραση ήταν να αγοράσουμε επιπλέον F-16, αντί να επιλέξουμε επιτέλους ένα μαχητικό αεροσκάφος 4ης γενιάς Eurofighter ή Rafale. Τότε θα έτσουζε κάποιες τσέπες στις ΗΠΑ.

DIMITRAKIS είπε...

ΕΜ, ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ Α Π Λ Ο ΚΑΙ Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Ι Κ Ο!!!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΥΑΛΑ(?) ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΩΣ..... ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ!!! THIS IS HELLAS LAMOGIA! DO YOU KNOW APO Ε Λ Λ Α Σ? ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ(ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΓΩ) ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ(ΕΚΑΣΤΟΤΕ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ-ΑΚΟΥΣΩ-ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Kyrie Liakopoule wraia h protash sou alla mhn xexname oti ola einai kai htan dika mas opote kamia protash den prepei na dektoume giati poly apla den tous ankei tipota ao ayta pou ypostrizoun. OXI LOIPON SE KAMIA PROITASH!

Ανώνυμος είπε...

Προχωρα Λιακο.

Ανώνυμος είπε...

Βόρεια από τη Μακεδονία είναι και όχι Βόρεια Μακεδονία....

Zulu είπε...

Η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τους Σκοπιανούς για ένα όνομα που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Το θέμα είναι όταν ο κάθε Έλληνας αναφέρεται στα Σκόπια να μην ντρέπεται. Οπότε από όλες τις επιλογές και τα ονόματα που έχουν ακουστεί αυτά με την λιγότερη ντροπή είναι: Βόρεια Μακεδονία, Άνω Μακεδονία και Μακεδονία του Βαρδάρη (Vardar Macedonia). Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το Μακεδονία του Βαρδάρη που ανταποκρίνεται κάπως στην πραγματικότητα. Για το Βόρεια Μακεδονία έχουν αντιρρήσεις οι Βούλγαροι αφού η Μακεδονία του Πιρίν είναι το κομμάτι της Μακεδονίας που έχουν. Το θέμα είναι αν οι ξένοι θα συνεχίσουν να λένε τα Σκόπια Μακεδονία μετά την όποια συμφωνία.

Αλλά όπως το βλέπω το Βόρεια Μακεδονία θα αποδεχτούν οι σκοπιανοί.

Χειρότερο από το όνομα θεωρώ το όνομα της γλώσσας και την ψευδή ιστορία που μαθαίνουν.

Άραγε μετά την συμφωνία, πως θα ονομάζεται η γλώσσα τους; μακεδονικά, βορειομακεδονικά;

Εγώ πάντως όταν αναφέρομαι στην γλώσσα που μιλάνε οι περισσότεροι στα Σκόπια λέω Δυτικοβουλγάρικα και Αλβανικά.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλησπέρα. Καλό θά ήτανε νά βάζεται ενδιάμεσα, τοίς ζωντανες εκπομπές πού έκανε στο διαδίκτυο ό φίλος μας Δημοσθένης, γιά νά τοίς βλέπουμε καί εμείς πού δέν τό κατορθώσαμε, ή αναρτήστε τοις κάπου γιά νά μπορέσουμε νά τοίς κατεβάσουμε. Καλά θά ήταν, αύριο τό πρωί νά γίνει μιά παραγγελία στόν Πούτιν 50 SUCHOI 45 BERKUT(Ελπίζω νά τό έγραψα σωστά), καί ακύρωση οποιασδήποτε άλλης παραγγελίας μαχητικών, μπάς καί πονέσει λιγάκι τούς Αμερ..Χμ..ΝΕΦΕΛΙΜ, μπάς καί κάνουν λιγάκι πίσω σέ τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι Μακεδόνας ο Πολέμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

WRAIOI WS ELLHNES.POLHTISMOS PAIDIA
KAI BALE O ELLHNAS.O KAIROS GAR EGGYS.MIA EINAI KAI ELLHNIKH PAIDES MHN TO KSEXNATE.

Ανώνυμος είπε...

ETSI....Liakopoule polemarxe tou 8eou sinexise!!!!!

Mpravo omos gt o k.Liakopoulos einai enas apo tous PIO EKSIPNOUS an8ropous me poli ENDIAFEROUSES IDEES!!!

Keep Walking....

Ανώνυμος είπε...

Βρε liako fan τι θα πει λιγοτερο ντροπη και περισσοτερο ντροπη εαν δεν το καταλαβεs εδω μιλαμε για ενα παγκοσμιο ιστορικο ονομα μιαs παγκοσμιαs ιστορικηs περιοχηs τηs ελλαδαs δεν μιλαμε για την γυναικα του φιλου μαs που δεν μπορει να καταλαβη εαν πρεπει να αισθανεται λιγοτερο ντροπη βλεπονταs την γυναικα του να κυκλοφορει εξω με μαξι μινι απο οτι αν τι εβλεπε να κυκλοφορη με σκετο μινι.Μην τα μπερδευηs αυτα μεταξυ τουs καμια σχεση.H το δεχεσαι να εχει μεσα ονομα μακεδονια η δεν το δεχεσαι ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.

Zulu είπε...

Ποιο προτιμάς Ανώνυμε, το Δημοκρατία της Μακεδονίας ή το Βόρεια Μακεδονία;

Με ποιο από τα δύο θα αισθανόσουν περισσότερη ή λιγότερη ντροπή, για τους "ηγέτες μας", έτσι όπως τα έκαναν εδώ και χρόνια; Η αντίδραση έπρεπε να είχε γίνει από τότε που είχε πρωτοπαρουσιαστεί το θέμα.

Unknown είπε...

KAMIA PROTASI! MONO ETSI PEDIA...

medabots είπε...

den yparxei kratos oloi eimaste mia psyxh
ti makedones kai skopianoi mou lete tora kai amerikanoi

Anezina είπε...

Εγώ θα έλεγα να πάρει πάλι το αρχικό όνομα που είχε Βαρντάρσκα. Τους ταιριάζει καλύτερα.

Spartan είπε...

Ένα μεγάλο κομμάτι των Σκοπίων είναι Μακεδονία ως γεωγραφική περιοχή. Το θέμα είναι ότι αν εξαιρέσει κάποιος τους Έλληνες που ζουν εκεί δεν είναι κανένας άλλος Μακεδόνας ως καταγόμενος δηλ. από τους τελευταίους. Αυτό είναι γνωστό σε όλη την παγκόσμια πανεπιστημιακή κοινότητα. Εμείς λοιπόν τώρα καθόμαστε και συζητούμε ποιό όνομα θα είναι το σωστό: Άνω, Βόρεια, Νέα Μακεδονία κ.τ.λ. Κατά την ταπεινή μου άποψη το παιχνίδι είναι δύσκολο να κερδηθεί ως προς το όνομα εκτός και αν συμβούν άλλα πράγματα όπως μας λέει ο Δημοσθένης δηλ. ένωση των Σκοπίων με την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες ως πολίτες και σαν να μην περιμένουμε τίποτα από τους αμερικανόδουλους-συμφεροντολόγους θιασώτες της εξωτερικής πολιτικής των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων να διεκδικήσουμε αυτό που είναι γνωστό ανά τους αιώνες σε όλους τους φιλομαθείς ανθρώπους παγκοσμίως: "ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Πρέπει λοιπόν να προβάλουμε την αναμφισβήτητη ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και να πιέσουμε και τους δικούς μας πολιτικούς (όσους τουλάχιστον έχουν διατηρήσει την ηθική τους υπόσταση ακέραιη) και όλοι μαζί να σταματήσουμε την ληστρική επιδρομή εναντίον της ιστορίας μας και μάλιστα από άτομα σαν τον Αλεξαντρόφσκι Μακεντονόφσκι Γκρουέφσκι, τον "Μέγα" σημειωτέον...(τρομάρα του)

Ανώνυμος είπε...

EXOYME TOYS BASILIKOYS TAFOYS THS BERGINAS. EPISHS EXOYME TA OSTA (SKELETO) TOY FILLIPOY. AS GINEI LOIPON MIA EKSETASH DNA, NA DOYME POIOS LAOS, OI ELLHNES H OI SLAYOI TWN SKOPIWN EINAI POIO SYGGENEIS ME TO DNA TWN BASILIKVN TAFWN.
ANTE EPITELOYS GIA NA MAS AFHSOYN YSHXOYS!!
SHM. AN YLOPOIH8EI H PROTASH MOY, ELPIZW NA MHN PAROYN DEIGMA DNA APO ELLHNA (POY KSEXASAME TELEIWS)STA SKOPIA, ALLA APO GNHSIO SLAYO. EYXARISTW !

Ανώνυμος είπε...

εχω μια αποροια αγαπηε μου Δημοσθενη.Εφ΄¨οσον τα ΄΄ριχνεις στουσ νεφελιμ και εφ¨¨οσον εχει κατακλυστει ο κοσμος μας απο δαυτους πως και δεν σου την εχουν πεσει να σε φανε¨?

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου Μακεδονία στο όνομα των Σκοπιανών και άν τους αρέσει.Μας κούρασαν πια και μαζί με αυτούς και οι πολιτικοί μας όλοι όμως που είναι κότες λυράτες.Γειά σου ρε Τσάβεζ,είσαι κορυφή

Ανώνυμος είπε...

Protimo tin Byzantini h kalitera na po tin Romaiki afou to Byzantio einai lexi ton Gallon.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ!!!!ΑΧ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΥΝ ΓΑΡ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΛΕΞ-ΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ?? ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΥΣΤΕΡΑ ΕΚΟΙΝΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ@#$%&!!
ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞ-ΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΠΩ ΠΩΩΩΩ!!! ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ!!!
ΑΜΕΡΙΚΑ-ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΥΝ ΓΑΡ.ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ (ΣΤΗ ΠΕΔΙΑΔΑ)ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

To σχόλιο/απάντηση στην πρόταση Λιακόπουλου δεν το δημοσιεύσατε.

Τί έγινε; Δεν βόλευε; Ή «δεν χωρούσε» (ήταν κάπως μεγάλο, είναι η αλήθεια);

Κρίμα...