Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΝΙΚΑ

Πριν από χρόνια ο ελληνισμός είχε κατορθώσει να αποκρούσει το απαράδεκτο σχέδιο Ανάν.
Τώρα χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς χρονοτριβές και χωρίς πολλά λόγια η παράδοση της ελληνικής μεγαλονήσου Κύπρου στους κατακτητές της νομιμοποιείται.
Πόσοι από εσάς γνωρίζετε το περιεχόμενο των συζητήσεων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τούρκων;
Ποια μορφή συγκυριαρχίας τους προσφέρουμε;
Γιατί βιαζόμαστε, αφού η κυριαρχία των αφεντικών της Τουρκίας έχει ημερομηνία λήξεως και μάλιστα κοντινή;

15 σχόλια:

medabots είπε...

nai pos nikaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ !!! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ: "ΛΙΑΚΟ ΑΡΓΑ , ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ"

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει Θεός, αλλιώς το πολύ πολύ την Αθήνα να μας είχαν αφήσει μόνο...

Nikolas είπε...

Τα σχεδια ενος....αυνανισμενου καφε
ειναι....για πεταμα!!!!
Τωρα βεβαια, μια σοφη παροιμια λεει:
Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.....
Κατι ξερει επ'αυτου και ο Σαμαελ ο οποιος ενω "θυμαται" τι επαθε εκει με την Ατλαντιδα! και υποψιαζεται τι τον αναμενει στο εγγυς μελλον.... αυτος εκει...δυνατα και..... νεφελειμικα!!!!

Foititis είπε...

Ισώς γιατί αν δεν "βιαστούμε", δεν θα έρθει γρήγορα η ημερομηνία λήξεως της Τουρκίας!!
Όλα στο σχέδιο του Θεού είναι...

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

Zulu είπε...

Πέραν των προφητειών.... οι "συμβατικές" λύσεις του Κυπριακού είναι οι εξής:
- Λύση τύπου Ανάν. Εδώ στο Βέλγιο έχουν πρόβλημα με τους δύο διαφορετικούς λαούς που συνυπάρχουν και δεν μπορούν να έχουν σταθερή κυβέρνηση. Πόσο μάλλον στην Κύπρο, με διαφορετικό πολιτισμό και θρησκεία.
- Να πείσουν οι Έλληνες για την παράνομη εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος της Κύπρου από τον Τούρκικο Στρατό. χαχαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
- Πόλεμος. Με μία ταχύτατη και συνδυασμένη ενέργεια οι ελληνικές και ελληνοκυπριακές δυνάμεις να απελευθερώσουν το βόρειο τμήμα. Μήπως δεν γίνεται; Άνδρες και εξοπλισμός μπορούν να μεταφερθούν με εμπορικά πλοία και αεροπλάνα καμουφλαρισμένα και μυστικά. Στην τελευταία φάση να σηκωθεί μεγάλο μέρος της πολεμικής αεροπορίας και να χτυπήσει στόχους. Τα υποβρύχια να αναπτυχθούν μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας. Αλλά ποιος από τους "ηγέτες' μας παίρνει τέτοιες αποφάσεις, με κόστος ανθρώπινες ζωές (Έλληνες, Κύπριοι και Τούρκοι) και τεράστιες καταστροφές; Ίσως είναι ο μόνος τρόπος οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες να πάνε πίσω στα σπίτια τους. Άραγε πως θα αντιδράσουν οι "σύμμαχοί" μας Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί, κτλ;
- Η άλλη λύση είναι οι Τούρκοι να δώσουν το μέγιστο των εδαφών (70-75 % του συνόλου της Κύπρου να ανήκει στο Ελληνοκυπριακό κράτος) που μπορούμε να πάρουμε με διπλωματία και διαπραγματεύσεις και να υπάρξουν δύο ξεχωριστά και ανεξάρτητα κράτη στην Κύπρο. Τουλάχιστον θα υπάρχουν μόνο Έλληνες στο Ελληνοκυπριακό κράτος με τη σημαία και τον εθνικό ύμνο, με στρατό και όχι προτεκτοράτο της Ε.Ε, του ΟΗΕ, των Άγγλων και των Αμερικανών. Το τουρκοκυπριακό κράτος δεν θα ανήκει στην Ε.Ε. και θα έχει περιορισμένη κυριαρχία, αφού το Τουρκοκυπριακό θα έχει ακτές μόνο προς την Τουρκία (Η Καρπασία και η Αμμόχωστος θα αποτελεί μέρος του Ελληνοκυπριακού κράτους). Αυτό το Ελληνοκυπριακό κράτος θα ελέγχει την Ανατολική Μεσόγειο. Θα κλείσει και το ένα μέτωπο με τους Τούρκους.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Nikolas είπε...
Τα σχεδια ενος....αυνανισμενου καφε
ειναι....για πεταμα!!!!
Τωρα βεβαια, μια σοφη παροιμια λεει:
Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.....
Κατι ξερει επ'αυτου και ο Σαμαελ ο οποιος ενω "θυμαται" τι επαθε εκει με την Ατλαντιδα! και υποψιαζεται τι τον αναμενει στο εγγυς μελλον.... αυτος εκει...δυνατα και..... νεφελειμικα!!!!

14 Σεπτέμβριος 2008 1:04 πμ

-------------------------------

Δείτε τα Sukhoi SU 47 εναντίον αμερικάνικων
αεροπλάνων που έχουν και παρέα σκάφη των
νεφελείμ...

http://www.youtube.com/watch?v=HIACx8q7t7Y

αφού καθαρίσουν στα γρήγορα τους αμερικάνους
μετά περιλαβαίνουν και τους νεφελείμ (αυτοί
είναι πιο δύσκολοι βέβαια...).

Εξαιρετικά αφιερωμένο στον "κ. Γιώργο Θάμνο"
και λοιπούς δούλους των νεφελείμ. Να το παίζετε
σε κάθε εκπομπή για να βλέπουν τί τους
περιμένει και αυτούς και τους αφέντες τους
και για να μας φτιάχνετε την (καταρακωμένη)
διάθεση...

Είναι μια εξήγηση γιατί "η Ρωσία πρέπει να
βελτιώσει το στρατό της"...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ξεχνάμε: το σχέδιο Ανάν το είχαν υποστηρίξει και τα 2 κόμματα της Ελλάδας που ανταλλάσουν μεταξύ τους την εξουσία. Επίσημα, λοιπόν, η Ελλάδα το είχε εγκρίνει. Αυτός που ψήφισε εναντίον ήταν ο Κυπριακός λαός και η τότε Κυπριακή κυβέρνηση που πήγε το θέμα σε δημοψήφισμα.

Αλήθεια, πόσα δημοψηφίσματα έχουν γίνει στην Ελλάδα για σημαντικά εθνικά θέματα; Σε πόσες αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων συμφωνεί και ο κόσμος;

Belisarios είπε...

Η λύση είναι μία να έρθει εδώ και τώρα το πραγματικό Ρωμαίικο. Όταν τα πρόβατα κυβερνούν τους λέοντες προκοπή δεν υπάρχει. Άντε βαρεθήκαμε ο Ιχώρ μας βράζει και δεν αντέχουμε να περιμένουμε άλλο! Τότε θα ξηγηθούν πολλά όνειρα σε "φίλους" και "συμμάχους"...

Ανώνυμος είπε...

e more gia ta matia ginete ayto xaxaxa afou tourkoi kapout se ligo kairo

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΟΡΕ?ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ?ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΚΡΩΠΟΡΤΑ..ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΞΕΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά εγώ όποτες ακούω Κύπρος τσε παράγωγα θυμούμαι δύο ονόματα!Σολομός Σολομού τσε Τάσος Ισαάκ!Αν χρειαστεί θα πατήσουμε πόδα εν νομίζω να μείνουν ετσά τα πράματα!

Ανώνυμος είπε...

Απο: Κapustin Yar
Ανασυντασονται τα στρατοπεδα εκατερωθεν απο την στιγμη που οι δυτικοι αντιληφθηκαν οτι ολα λειτουργησαν αυτοματα στην Ρωσια και δεν χρειαστηκε να παρεμβει ο Πουτιν, ο οποιος βρισκοταν στο Πεκινο και γυρισε στη Ρωσια δυο ημερες μετα.Αποτομα καταλαβαν οτι εχουν να κανουν με σοβαροτατη χωρα και εξοπλισμενη και με νεες εξελιγμενες τακτικες πολεμου που οι οποιες ειναι ενσωματωμενες στην πολιτικη της χωρας και λειτουργουν ως πολλαπλασιαστες ισχυος. Η προσγειωσή τους ηταν αποτομη. Χρειαστηκε να αναδιαταξουν δορυφορους διοτι δεν ειχαν πληροφορια σε πραγματικο χρονο. Η συνεχης και σε τρλους ρυθμους κινησης του Ρωσικου Στρατου, ακομα και μετα την εξασφαλιση του κεφαλοκλειδώματος στον αντίπαλο και η καταστροφη καθαρα δυτικων στρατιωτικων εγκαταστασεων χωρις περιστροφη και αναστολη, πανικοβαλε στρατιωτικους στις ΗΠΑ οι οποιοι υπολογιζαν σε LOW PROFILE αντιδραση ,αλλα επεσαν εξω. Εκτεθηκε η εξωτερικη πολιτικη της και για πρωτη φορα η ΕΥΡΩΠΗ με τον Σαρκοζι ανοιχτηκε στο πελαγος. Φροντισε βεβαια ο Μεντβεντεφ να του αναβασει την διεθνη εικονα κανοντας τον αποδεκτο συνομιλιτη. Τα στρατοπεδα λοιπον εκατερωθεν θα ανασυνταχθουν. Φοβαμαι οτι θα παρουμε θεση δυτικα. οιΗΠΑ εχουν εφεδρειες (Γιωργος - Ντορα -Καρατζαφερης). Φοβαμαι!