Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΚΟΠΙΑΝΟ


Η Κοντολίζα πρότεινε για τα Σκόπια το όνομα Βόρεια Μακεδονία, πακέτο με την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής εθνότητας.
Λέγεται, οτι ενώ επισήμως συζητούμε το θέμα μόνο του ονόματος του διπλανού κράτους, πάμε προς αποδοχή του ότι δεσμευόμαστε να λύσουμε το θέμα της εθνότητας και της γλώσσας στα επόμενα 10 χρόνια.

46 σχόλια:

Desumor είπε...

Ε ρε αυτή η γυναίκα μια ζωή πετάγετε σαν το ...

Α ρε αμερικανάκια θα έρθει και σας η ώρα

ΦΥΣΙΚΟΣ είπε...

kontoliza esi apo tin alli meria tou atlantikou ti douleia exeis me auta ???????? ante katse spiti sou!!!

ΦΥΣΙΚΟΣ είπε...

eleos

Ανώνυμος είπε...

Ama dexthoume kati tetoio pou nai skoini na kremastoume k gialos na pesoume!re an dextoume ethnotita k glwssa tote ti diafora exei na legodai boreia makedonia i sketo makedonia?...o Theos na valei to xeri tou gia tous 2laous k oxi i kodoliza...

Anezina είπε...

Τι δουλειά τώρα έχει αυτή και ανακατεύεται... Ας παει να κάνει κάτι για τη χώρα της κι ας μας αφήσει εμάς να κάνουμε τη δική μας δουλειά άλλωστε εμάς αφορά και όχι αυτούς. Άντε να δούμε τι θα γίνει επιτέλους και μέχρι πότε θα σκύβουμε το κεφάλι σε όλους αυτούς.

melissa είπε...

Ως Ελληνίδα που ζω στην Μακεδονία όλη μου την ζωή, Δεν δέχομαι να δεσμευτώ να λύσω κανένα πρόβλημα των Σκοπιανών, για τα επόμενα 1.000.000.000 χρόνια.
Ας μηλάνε και Κινέζικα αν θέλουν.
Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και αυτή είναι ΕΛΛΑΔΑ.!!!!

marina είπε...

Εκείνη καλά την κάνει την δουλειά της μάλλον της την κάνουν... τα δικά μας χαϊβάνια πού είναι; Έπρεπε να βρουν άλλο θέμα να τους απασχολούν πχ τον αγωγό και άν θέλουν να τον περάσουν από την Ελλάδα. Αυτοί όπως καιοι Ρώσοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο γιατί προετοιμάζονται γιά τον επερχόμενο πόλεμο. Δεν είναι έτοιμοι όπως οι Ρώσοι αλλά δεν είναι και βλάκες οι βρυ-κόλακές τους τους έχουν ερμηνεύσει ότι κάτι δυνατό θα φανεί...Εμείς μέχρι τότε πρέπει να μάθουμε να περπανάμε πάνω στο τεντωμένο σχοινί που κρατούν και τα δύο μέρη...Αυτό είναι πολιτική. Politics στην βαρβαρική ορολογία σημαίνει να παίζεις ένα παιχνίδι άσχετο με αύτό που πραγματικά παίζεται.

Ανώνυμος είπε...

MAKEDONIA ESTI GHS E L L H N W N

Panbax είπε...

ΚΟΙΤΑ ΒΛΕΜΑ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ....
ΑΧ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ , ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

very awsome.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να διαβάζετε μη χαλιέστε..
Ο Παΐσιος ήταν σαφής

«Τι θα γίνει , γέροντα , με την Μακεδονία ; ». «Το είπε ο Άγιος Κοσμάς » , έλεγε ο γέροντας . «Φως φανάρι είναι . Αυτοί ούτε δύναμη ούτε δίκιο έχουν . Πολλά χωριά θα καταστραφούν, αλλά στις τρεις χώρες μια θα μείνει » . :)

matrix2 είπε...

Aytoi koitazoun ta symferonta tous.Enapokeitai se allous an mas prodwsoun i oxi.Kai oi prodotes arga i grigora pairnoun ayto pou tous aksizei

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι να διεκδικήσουμε και εμείς το όνομα Ηνωμένες Ελληνικές Πολιτείες της Αμερικής την αναγνώριση της ελληνικής γλώσσας και της ελληνικής εθνότητας.

Anezina είπε...

Κοίταζα το πρόγραμμα του λεξάριθμου και μου ήρθε η ιδέα να βάλω το όνομα του Πούτιν.Έβαλα λοιπόν Βλαντιμιρ Πούτιν και ξέρετε ποιός αριθμός βγήκε;
1453.. Καλό ε;

Ανώνυμος είπε...

very nice! hahahahaha

Unknown είπε...

OPION ELLINA ROTISIS, THA SE PI OXI TIPOTA OUTE ONOMA NA PAROUN POU ANAFERETE TO ONOMA "MAKEDONIA" MESA,
GIATI I DIKI MAS POLITIKI DEN MAS AKOUN? "TO SKEFTIKATE AFTO?"

Ανώνυμος είπε...

akou tin simbouli tou poutin..ante pline kana piato!

Ανώνυμος είπε...

Καλα σε 10 χρονια απο τωρα θα γινεται χαμοs σε ολο τον κοσμο τα γεγονοτα θα ειναι κοντα προs την εκπληρωση ολων των προφητειων

Ανώνυμος είπε...

pali xonete h ksinh

Ανώνυμος είπε...

Δεν κρατιεμαι θα το πω: Δεν ειναι μουτρα αυτα να κυκλοφορουν ελευθερα στον κοσμο!!!

Ανώνυμος είπε...

O X I ! SE KAMIA PROTASH KAI SYMFNIA!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς φταίμε μάλλον που δεν αντιδρούμε...να στείλουμε σπίτια τους κάποιους πρεσβευτές κι εμείς μαζί με όλους τους πολιτικούς μας.Κάποτε κάναμε και καμιά πορεία διαμαρτυρίας τώρα πια τα τρώμε όλα όσα μας σερβίρουν.Μας ψεκάζουν;Κι εμείς που το γνωρίζουμε γιατί δεν κάνουμε κάτι;Το τρώμε κι αυτό μαζί με τα άλλα.Η μόνη ελπίδα μας είναι να φτάσουμε στο απροχώρητο διότι μόνο τότε οι Έλληνες κάπως συνέρχονται...

Zulu είπε...

Οι Αμερικάνοι όταν μιλάνε για έθνος νομίζουν ότι είναι σαν το χωνευτήρι το δικό τους δεν κατανοούν την κοινή καταγωγή, πολιτισμό, ήθη, έθιμα, θρησκεία, γλώσσα.

Ανώνυμος είπε...

σε ποια φυλη νεφελιμ ανοικει αυτη ρε παιδια;ΧΑΖΟΛΙΖΑ ΡΑΙΧ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΗ.......ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!!!!!!!!!
ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΑΛ!!!
ΩΧ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ...

ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΣΥΧΗ.-

Ανώνυμος είπε...

φίλε Δημοσθένη υπάρχουν ανθρωπόμορφα νεφελιμ?Αν ναι πως θα τα ξεχωρίζουμε?μήπως αλήθεια η Κοντολίζα ειναι ενα από αυτά?καλά για το τελευταίο μην απαντάς αλλά απάντησέ μου στα δύο πρώτα ερωτήματά μου

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΖΗΝΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΜΕ 1453 ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΩΣΗ ΜΕ 1453 ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ ΜΠΟΥΣ ΟΜΠΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΤΣΕΧ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ανθρωπόμορφοι νεφελείμ και είναι πολύ όμορφοι, ψηλοί ξανθοι με γαλάζια ή πράσινα μάτια. Τους αποκαλούσαν ξωτικά, elves κλπ. Σίγουρα η φάτσα της Κοντολίζας δεν ταιριάζει με αυτήν την περιγραφή...
Και οι Ολύμπιοι - Ελ ανήκουν στους ανθρωπόμορφους νεφελείμ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Βουλγαροι που εχουν την λεγομενη "Μακεδονια του Πιριν" εχουν αναγνωρισει Μακεδονικη εθνοτητα και γλωσσα? Οι Σκοπιανοι δεν εχουν προβλημα με αυτους?
Οσο για τα λεγομενα της κυριας αυτης, ας μην βιαζεται τοσο πολυ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

medabots είπε...

an yparksoun 10 epomena xronia

Anezina είπε...

H Kοντολίζα έχει τον αριθμό 311 με το επώνυμο και όλο μαζί το όνομα 869. ο Μπους εχει το 790 και ολο μαζί 1574. Και ο Ομπάμα 232.
Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν αλλα ο Πούτιν έχει μαγικό αριθμό...

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε όλοι, το σύνθημά τους είναι ένα: λευτεριά στη Μακεδονία (Σκόπια), λευτεριά στην Τσαμουριά (υπέρ Αλβανών), λευτεριά στην Αν. Θράκη (Τουρκία), συνδιοίκηση στο Αν. Αιγαίο (υπό το ΝΑΤΟ). Για εμάς θα μείνει τίποτα; Βλέπω να μένει μόνο η Αθήνα, σαν το Σαν Μαρίνο στην Ιταλία, μια κουκίδα στον χάρτη!!!

Nantia είπε...

Η "γυναίκα" έχει διαβάσει ποτέ της ιστορία; Επειδή είναι αγράμματη & λέει ότι την συμφέρει, δεν σημαίνει ότι & εμείς είμαστε το ίδιο! Για μαζέψου κυρά μου γιατί δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει Έλληνας...

Ανώνυμος είπε...

Στην Ζηνα αλλα και σε ολους με αγαπη.
το 1453 του πουτιν σημαινει
προγραμματιστης
Δηλιος Απολλων
ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ομπαμα=Ισαακ
Αιγηις
και η λεξη φθειρω
Για την κοντολιζα βγαζω διαφορετικο λεξαριθμο και το αποτελεσμα δεν μπορω να το γραψω θα υποβιβασω την ποιοτητα του σαιτ

Ανώνυμος είπε...

Αλλά από την άλλη μάλλον εμείς φταίμε που δεν αντιδρούμε. Είμαι ο ίδιος με πριν.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να λέει ότι της κατεβαίνει και ότι την συμφέρει,δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αυτοί, όσο ψηλά και αν βρίσκονται αν ο Θεός δεν το επιτρέψει! Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα, γιατί ο Σωτήρας Χριστός είναι μαζί μας και η Παναγιά μας και τόσοι Άγιοι!

koula είπε...

παιδιά αυτή η γυναίκα είναι ξαδέρφη του Άνουβι δε μου το βγάζετε απ'το μυαλό!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαοί που άλλα λεν την μια και άλλα την άλλη, καθώς και έλληνες του ιδίου πράγματος είναι εχθροί της Ελλάδος και δεν πρέπει να πιστεύουμε ούτε την ποιο μικρή τους τρίχα!

Ανώνυμος είπε...

pote de eixa kakia gia tous mavroulides maythn omos polu ta perno sth krana !!!!! giati einai upoxthonia kai kakoyrga !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kontoliza?kotsosouvli more kalhtera !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρονιο γενος φιλοι μου,τι περιμενετε!!!

apollo512 είπε...

To kako me tous skopianous eine(milao gia tin neoteri gienia)oti edo kai polla hronia ,apo mikra paidia exoune yposti plisi enkaifalou (sxoliea,mme)oti eine makedones,kai oti i ellada eine o exthros! KSIPNISTE SKOPIANOI !

Nantia είπε...

Η πλύση εγκεφάλου, δυστυχώς, δεν γίνεται μόνο στους Σκοπιανούς ή στους Τούρκους, αλλά και σ' εμάς! Πως; Με το να μην ξέρουμε την Ιστορία μας, να μην εκτιμάμε τη χώρα μας (με τα καλά & τα στραβά που έχει) και το βασικότερο να μην αντιδράμε όταν οι "Βάρβαροι" έρχονται να διεκδικήσουν τα κεκτημένα μας ή να μας διαβάλουν σαν έθνος!!! Απραξία=Θάνατος. ΑΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην βιαστεί η Ντόρα να κάνει συμφωνία για το όνομα πριν τις εκλογές στις 4 Νοέμβρη στις ΗΠΑ. Αν βγει ο Ομπάμα θα αλλάξουν τα δεδομένα στο Σκοπιανό. Ο ίδιος δηλώνει στους Έλληνες της ΗΠΑ ότι μας υποστηρίζει και όντως το κάνει.

Δείτε ότι ο Ομπάμα έχει υπογράψει το Senate Resolution SR300 and House Resolution HR 356 στο Link:

http://www.hancusa.net/content/view/298/