Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΧΟΛΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Δεν επιθυμώ να λογοκρίνω τους συνεργάτες μου, αλλά την πρόταση αυτή την έκανα πριν από πάνω από ενάμισυ χρόνο και τότε ήτανε έξυπνη και βιώσιμη, επειδή θα τους την φέρναμε αλα Πούτιν, διεκδικώντας εδάφη με τον γεωγραφικό όρο Μακεδονία και αναγνωρισμένους από τον ΟΗΕ ελληνικούς πληθυσμούς να κατοικούν εκεί.
Τώρα όμως μετά από ενάμισυ και βάλε χρόνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και μας συμφέρει να το καθυστερούμε το πράγμα, αφου η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ πλησιάζει.
Ούτε στην Κύπρο μπορούμε να ζητήσουμε τίποτε αφού ήδη άρχισαν συνομιλίες για συγκυβέρνηση, ούτε στο Αιγαίο μπορούμε να κάνουμε τίποτε αφού το στρατηγείο της Λάρισας αδρανοποιήθηκε.
Τώρα χρειάζεται σκληρή στάση και απαίτηση να παραδεχθούν οι Σκοπιανοί ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες. Επειδή δεν πρόκειται να το κάνουν, συμφωνία δεν θα έλθει, ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ.

Υπομονή και θάρρος παιδιά, λίγο έμεινε.

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pou einai to ektakto deltio gia afto to thema gia na ta hosete kanonika, h kamia zontanh ektakti diktiaki ekpombh?

Alexander είπε...

fagame ton gaidaro,sthn oura tha kolisoume?XDD

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο και κόντεψα να λαλήσω πρίν....χε χε χε
Ο Καιρός γάρ εγγύς αλλιώς την έχουμε πολύ άσχημα.Είμαστε στριμωγμένοι απο παντού

Ανώνυμος είπε...

Mias pou xeroume pou pane ta pragmata as kanoume ligo upomoni..Ligo omos!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο, Δημοσθένη!!Να σε ρωτήσω, όμως: Πότε θα μας κοινοποιήσεις αυτά που σου ζήτησε ο παπα-Γιώργης να μας πεις;Αν θυμάμαι καλά σου είπε ότι "μόλις που προφταίνεις να τα κοινοποιήσεις" πριν τα παρακολουθήσουμε να συμβαίνουν live. Μην το καθυστερείς!Μόλις που προφταίνουμε...
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθενη πωs καταφερνειs και εισαι παντα ενα βημα μπροστα απο τουs αλλουs;

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΣ Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΔΟΣΗ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ.ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΦΥΛΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ,ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΚΕΙΝΟΥ.ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...

Desumor είπε...

===================================

www.hagiasophiablog.com

If you believe in the just case that Hagia Sophia should be restored to its proper religious role as a church, for which it was built in the first place, then please support this petition to the EU Parliament that Turkey should not be admitted as a member of the European Union until it restores Hagia Sophia to its original purpose as a church and not a museum.

A minimum of 1.000.000 signatures are needed in order to persuade the European Union to consider this proposal seriously.

===================================

Ξέρατε τον κρητικό παπά Λευτέρη Νουφράκη που έκανε τη Θεία λειτουργία στην Άγια Σοφιά?

"Μια ομάδα Ελλήνων αξιωματικών με επικεφαλής το γενναίο κρητικό και μαζί του τον ταξίαρχο Φραντζή, τον Ταγματάρχη Λιαρομάτη, το Λοχαγό Σταματίου και τον Υπολοχαγό Νικολάου αγνάντευαν από το πλοίο την πόλη και την Αγια-Σοφιά, κρύβοντας βαθιά μέσα στην καρδιά τους το μεγάλο μυστικό τους, τη μεγάλη απόφαση που είχαν πάρει το περασμένο βράδυ, ύστερα από πρόταση και έντονη επιμονή του λιονταρόψυχου Κρητικού παπα-Λευτέρη Νουφράκη. Να βγουν δηλαδή στην πόλη και να λειτουργήσουν στην Αγια-Σοφιά."
===================================

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΟ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ.ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Parakalo: peite tou LIAKO na pei kai sti TV ta nea tou pater-GEORGIOY..euxaristo.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοs ειναι ο παπα γιωργηs βρε παιδια και τι ειπε στον λιακοπουλο ξερει κανειs;

Ανώνυμος είπε...

perimenetai stis 24/9
delf

Ανώνυμος είπε...

Tora to ematha ki ego kai de mporo na koimitho! LIAKO mi mas vasanizeis allo,pesto kai de tha to poume oute tou papa pou leei o logos diladi.!

Ανώνυμος είπε...

As diabasoun ton orko tou M.Alexander pou eipe sthn erhmo ths Sivas .o opoios dinei thn apanthsh gia to an htane h oxi Ellhn .Pragmatika einai dyskola gia tous ellhnes alla Η Ελλάδα δεν θα χαθεί ποτέ.Δεν έχουμε κανένα ανάγκη και δε χρειαζόμαστε καμία βοήθεια απλά θα ξυπνήσουμε όταν θα καταλάβουμε ότι είμαστε σε αδιέξοδο και πάλι μόνοι και τότε θα αντιδράσουμε όπως το έχει η ιστορία αποδείξει.

Zulu είπε...

Ένα βράδυ είδα στην ΕΤ3 στην εκπομπή "ανιχνεύσεις" με θέμα την Μακεδονία.
Ο δημοσιογράφος ρώτησε έναν καλεσμένο εάν τα Σκόπια τα λέγανε στο παρελθόν ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ πριν αρχίσουν να αποκαλούνται Μακεδονία. Ο καλεσμένος είπε ότι ναι λεγόταν ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ αλλά πριν την ονομάσουν ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ πάλι Μακεδονία την αποκαλούσαν. Αυτό σημαίνει ότι το ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ ήταν μία προσωρινή ονομασία. Και πριν και μετά την αποκαλούσαν Μακεδονία.

Θα ήθελα την γνώμη του Λιακόπουλου σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

about 24/9 apla epeidh ka8e fora oti blepw dysthxws ginetai etsi kai gia tis 24/9 exw dei tis teleutaies meres oti 8a xekinhsei auto pou oloi de 8eloume.
delf

Ανώνυμος είπε...

θερμή παράκληση να μάθουμε κι εμείς τι είπε ο παπα-Γιώργης. Έχουμε που έχουμε στο νού μας πότε θα βγούν οι τόμοι 4,5,6, ας μην έχουμε και αυτό που είναι και πιό κοντινό απ'ότι καταλαβαίνω! Ευχαριστώ. Ευαγγελία

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!!

ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ!!!(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)

ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ F.B.I ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ???

ΕΙΝΑ ΙΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ TOP SECRET???

Ανώνυμος είπε...

ego pantos eimai etoimos na polimiso an xriasti gia tin patrida moy oxi mono logia

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΕΧΩ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Γ.Κ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

λιακο θελω να πω κατι για τα λαμογια να το ξερουν!!υπαρχει η λεξη ηθικο!!για αυτους ειναι μια λεξη,εμεις ξερουμε απο που προερχεται αυτη και τι αντιπροσωπευει!!να ξερουν οτι το ηθικο μας ειναι ακμαιοτατο ακομα και οταν τελειωνουν τα πυρομαχικα,ειναι ανωτερο απο την ελπιδα γιατι την καταλαβαινει,εχει συμμαχο την λογικη διοτι την εκλαμβανει,ειναι ομοιο της αθανασιας διοτι αυτη το εχει γεννησει και αξιοι του ειναι οσοι το κατανοουν!!ο καιρος ηρθε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά στα σχέδια .Εγώ βλέπω ένα ανύπαρκτο Αλβανικό κράτος δεν μπορούν να κουμαντάρουν οι πολιτικοί μας και το θέμα της Βορείου Ηπείρου το έχουν ΘΑΨΕΙ κυριολεκτικά.

Αισθάνομαι άσχημα που είμαι Έλληνας με όλα αυτά που βλέπω.

Αλλά όσο α..δύναμη πολιτική και αν έχουμε ο Άγιος Κοσμάς περπάτησε σε εκείνα τα μέρη και τους είπε πως θα ελευθερωθούν. Δεν εννοούσε ελευθερία από τους Τούρκους και σκλαβιά στους Αλβανούς !!!

Ανώνυμος είπε...

RUSSIA ATTACKED GEORGIA'S AIR STRIPS TO BE USED FOR ISRAEL'S ATTACK ON IRAN - SEPT 9 This could be why Sept 11 attacks never transpired = Russia foiled the attack plans by destroying the air strips designated for the attacks in Georgia . I can only guess but be happy something has derailed the attacks on Iran and Syria to a later date.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΕΣ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.ΑΣ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΛΑΧΝΙΖΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ.ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΝΕΥΗΤΕΣ.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΑΝΟΙΞΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΠΛΗΣΘΗΣΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΤΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΕΨΑΝΤΟΣ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΑΡΑΧΘΗΣΟΝΤΑΙ(ΔΑΥΙΔ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ: ΛΑΚΟΝ ΩΡΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΝΕΣΚΑΨΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΣΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΟΘΡΟΝ ΩΝ ΕΙΡΓΑΣΑΤΩ!!!!!!!!!!(ΠΑΛΙ ΔΑΥΙΔ)

ΔΗΛ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΕΦΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .....ΓΕΝΙΚΩΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

konta einai i ora

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΣΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΠΑΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΠΙΦΑΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ(ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ)ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΗΛΟ ΘΑ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΕΜΝΩΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΩΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΣΕΜΝΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ
ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!!!!!!

ΕΥΑΝΔΡΟΣ είπε...

Δημοσθένη είμαστε μαζί σου και είμαστε πολλοί. !!!!!!!

medabots είπε...

kala to eipes.fagame ton gaidaro sthn oura tha kolisoume? :p

Anezina είπε...

Περιμένουμε να ακούσουμε τα λόγια του πατήρ Γεωργίου με πολύ μεγάλη αγωνία. Μην καθυστερείτε κύριε Δημοσθένη διψάμε να τα ακούσουμε.
Τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα και πρέπει να γίνουμε σκληροί και αδιάλλακτοι στο θέμα με τα Σκόπια.

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO RE LIAKO WRAIA TA EIPES!!!
SINEXISE KAI MEIS MAZI SOU!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά μου ακούγονται ευσεβείς πόθοι. Αν κάποιοι πολιτικοί ήθελαν πραγματικά να πράξουν υπέρ της πατρίδας, απλούστατα δεν θα κέρδιζαν ποτέ τις εκλογές. Κανένας ¨Ελληνας πολιτικός δεν κέρδισε εκλογές χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ από τις United Papal States (το σύγχρονο παπικό κράτος της υφηλίου). Όπως ελέγχουν τις περισσότερες χώρες στον κόσμο (Σαουδ. Αραβία, ΗΑΕ, Μεξικό, Καναδάς) έτσι και η αμερικανόδουλη πατρίδα μας...

Ανώνυμος είπε...

Λίγος χρόνος έμεινε για ποιό πράγμα??Τι και πως θα γίνει??

Ανώνυμος είπε...

arxontas o liako !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

makari oloi natan sa ton liako !!!!! naxan xekatharh stash se oti afora gnomes apopseis ithikh kai patriotismo

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.....ΠΩΣ......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ/ΕΛ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο λιακο

Ανώνυμος είπε...

ellines eimaste etoimoi... spathia na parete xalkina... to diko mou einai etoimo... stis 24/9 ti tha ginei? dimostheni pes mas ti eipe o papagiorgis mpas kai ksipnisoun oi koimismeni... o kairos gar eggis.... dimitrios

Ανώνυμος είπε...

A RE LIAKOPOYLE GENNHMENOS HGETHS EISAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είχες πεί Δήμο πως είχαμε μπει να σε δούμε 70000 άτομα περίπου. Ιδιωτικό στρατό σου φτιάχνουμε όλοι εμείς!

Ανώνυμος είπε...

Λιακό, extra-S0S! Το μοναδικό κανάλι που σε δίχνει καθημερινά στην Έδεσσα είναι το Θεσαλονίκη, και αυτό δεν πιάνει τώρα! Κάνε κάτι! Να δείχνεις τις νέες σου εκπομπές, έστω και σε επανάληψη, στο Λιακοtv.

Appolon είπε...

oi skopianoi den tha stamatisoun para mono otan ginoun ena me tin makedonia o samael tous to eipe mallon gia na paroun tin gi ton el omos o kairos gar eggys opos les

Nantia είπε...

Εδώ μεταξύ τους τρώγονται (στα Σκόπια) το όνομα τους μάρανε...τους "βάρβαρους". Απλά εύχομαι η νέα γενιά να ξυπνήσει, όταν θα έρθει η ώρα. Αυτή η γενιά είναι το μέλλον της Ελλάδας!

Ανώνυμος είπε...

Symfono ki epauksano!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
ΜΟΝΟ Η ΘΥΡΑ 4 ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι οι πολιτικοί μας να ήταν σαν τον Λιακόπουλο. Θα ήθελα όμως να μάθω τί θα μπορούσαμε να κάνουμε εκτός από το περιμένουμε. Έχουμε αυτίά και μάτια ανοιχτά.
Ο Θεός να έχει καλά Δημοσθένη εσένα και την όμορφη οικογενειά σου.

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

Η ΛΙΜΝΗ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ...ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ.....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΥΝ ΓΑΡ.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΝΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ JOHNY WALKER .