Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ


Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν οτι ετοιμάζουν ένα υπερόπλο ηλεκτρομαγνητικού παλμού. Η ισχύς του θα ανέρχεται σε μερικά δισεκατομύρια βατ και το μέγεθός του θα είναι τόσο μικρό που θα μπορείς να το αφήσεις πάνω σε ένα τραπέζι.

Η στοχευμένη επίδραση ενός τέτοιου παλμού μπορεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα σε οποιοδήποτε όχημα σε μεγάλες αποστάσεις και να προκαλέσει την έκρηξή του.

26 σχόλια:

Zulu είπε...

Από σχόλιό μου στην χθεσινή ανάρτηση: ΝΑΤΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Η Ρωσία θα κατασκευάσει ηλεκτρομαγνητικό υπερόπλο ισχύος όσο μίας πυρηνικής μονάδας δισεκατομμυρίων watt σε μικρό μέγεθος. Δύο τέτοια συστήματα έχουν αναπτυχθεί (ένα μικρό και ένα μεγάλο) στο Αικατερινσμπουργκ. Το όπλο αυτό ονομάζεται Nika (=victory).

Μήπως το Nika προέρχεται από το Εν Τούτω Νίκα;

21 Σεπτέμβριος 2008 2:22 πμ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στους ΄Ρώσους λοιπόν που όπως και οι Αμερικάνοι και οι Εγγλέζοι και οι Γερμανοί κ.λ.π. "εκσυγχρονίζουν" τον θάνατο.
Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι τα υπερόπλα δημιουργούνται για να νικήσουν τα Λαμόγια...εξ' άλλου αυτά τα έχει αναλάβει ο Πολέμαρχος....

Zulu είπε...

Όσον αφορά τον εξοπλισμό που παράγγειλαν οι Τούρκοι από τους Ρώσους πρόσφατα, περιλαμβάνονται πάνω 800 βλήματα και 80 εκτοξευτές KORNET-E, αντιαρματικό που είναι ήδη σε υπηρεσία με τον ελληνικό στρατό (πεζικό, ειδικές δυνάμεις και επίλεκτες δυνάμεις, εθνοφυλακή νήσων).

Ανώνυμος είπε...

Αμαν! 'Αμα φτάσαμε στο σημείο να ανακοινώνουν επίσημα υπερόπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, τι θα έχουνε φτιάξει χωρίς να το ανακοινώνουν ακόμα;;;

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για πάρτυ!!!
Άντε να μείνουμε ηλεκτρονικά νεκροί μπας και ξεκολήσει το μυαλό μας, μπας και επιστρέψουμε στην φύση.

Ανώνυμος είπε...

Και το όνομα αυτού: "Ν Ι Κ Α"

Α.Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΤΙ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.

epsilon είπε...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ''ΑΚΤΙΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΝΚ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ"ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ"
ΣΕΛ"28"!! ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ(ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΕΧΟΥΝ...ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ (ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

de xeromai me ayto to oplo akoma kai an einai ton rosson...
ti simasia exei? an itan polemos, oso pio dinata itan ta opla enanti tou allou, toso pio polloi plisiazoume sta pirinika apo tin anagi tou xamenou...
A, ton anonimo pou ton rotisame gia to keimeno me to cern(apo ton P.Porfyrio opos leei tha mas pi ou tha to doume sto int?

Ανώνυμος είπε...

Ενα τετοιο όπλο στα Μικ και Σουκχόι τους μάλλον θα τα κάνει άτρωτα για τα αντιαεροπορικά συστήματα ;-)
Ισος τώρα ανακοινώνονται ο εξοπλισμός των κοσμοσφαίρων.

ELVIS είπε...

Στις προφητείες του ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ αναφέρεται ένα Υπέρ-Όπλο των Ρώσων με το Όνομα ROD, o που θα το χρησιμοποιήσουνε στην εκστρατεία τους στην δυτική Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

RE BLADIMHRE.BARBEQIOU THA KANEIS TA AMERIKANAKIA?

Ανώνυμος είπε...

kurie liakopoule afto t agalma sto metaksourgio ine o pesontas agkelos giati mas lene oti ine o ikaros ke aftos o nefelim pou exoun stisi eeki ti rolo varaei parakalo sxoliasteto stin ekpompi sas.....

Ανώνυμος είπε...

sas to leo apo edo giati den mporo na sas vro allios parakalo therma apantisteto na mathoume gt tosi koroidia ke toso psema katarxin o ikaros den epese me to kefali mono enas agkelos pou ksero epese me to kefali ke aftos ine o ekso apo edo... efxaristo poli sinexiste dinata kai ellinika.....

Ανώνυμος είπε...

to oti mas psekazane to iksera apo ta 14 moy otan pigena dimotiko ekti gia tin akrivia...

Ανώνυμος είπε...

o theos na mas exi olous kala kai na mas odigi se kathe mas vima...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ!!!

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα...υπερόπλα.Βλέπω τους Ρώσους να βιάζονται να κάνουν καλοκαιρινούς τα λαμόγια.Ποιός είδε τον ΠΟΥΤΙΝ και δεν τον φοβήθηκε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΑΣΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ Su-37,Su-47;ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ ΟΠΟΩΣ ΤΑ F-22 ΝΑ "ΧΑΛΑΝΕ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,EΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΕ "AIR SHOWS" ΧΑΧΑΧΑ!

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε πλεον στην διαστημικη εποχη πουτιν.

Ανώνυμος είπε...

ωραιο οπλο ελπιζω και ευκολοχρηστο

Ανώνυμος είπε...

είναι βαριά η ντουντούκα του πούτιν

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς...Συνέχεια φτιάχνονται όπλα για να σκοτώνονται οι άνθρωποι. Τι κρίμα που ξοδεύονται τόσα χρήματα για το θάνατο των λαών
Anezina

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα όπλα πλεον φτιαχνονται για εκφοβισμό. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει εάν χρησιμοποιηθεί έστω και ένα μέρος από αυτά που έχουν. Δεν νομιζω ότι έχει και νόημα να συγκεντρώνουν όπλα που θα μπορουν να καταστρεψουν τον πλανήτη πολλαπλές φορές

medabots είπε...

tha vgaloun kai ta biologika oplo sth fora se ligo