Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ

Την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2008, και άλλο αμερικανικό πολεμικό πλοίο το USNS Pathfinder πέρασε από τα στενά του Βοσπόρου με άγνωστο προορισμό. Πρόκειται για ωκεανογραφικό πλοίο το οποίο συνήθως συνοδεύει μεγαλύτερα πολεμικά πλοία και είναι εφοδιασμένο με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και ραντάρ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά θα μας πει κανείς τίποτα για το πείραμα στις 10 Σεπτ Cern εννοώ. Είναι τρομακτική η πιθανότητα. Αν και λένε πως στις 10 θα κάνουν ένα τεστ να βάλουν μπρος τα πάντα στις 21 Οκτ θα γίνει το πείραμα. Σόρρυ που το γράφω εδώ ολίγον άσχετο αλλά παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να μας πει.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να αραιώνουν αυτοί ενισχύουν τα υπόλοιπα πλοία τους... Είδωμεν... Μπαρούτι μυρίζει η Μαύρη θάλασσα...

Spartan είπε...

Δεν μασάνε οι Ρώσοι...Δεν στέλνουν και όλο το στόλο τους οι αμερικανοί; Δεν ιδρώνει το αυτί των Ρώσων. Νόμιζε το ΝΑΤΟ ότι οι Ρώσοι δεν έχουν την απαιτούμενη δύναμη για να τους αντιπαρατεθεί. Πίστευαν οι δυτικοί ότι θα κάνει πίσω ο Πούτιν. Γελάστηκαν όμως. Σε 2 μέρες έφτασαν οι Ρώσοι εξω από την Τιφλύδα ενώ οι αμερικανοί παλεύουν χρόνια για να σταθεροποιηθούν σε Ιράκ-Αφγανιστάν. Όσο για την Σερβία μόνο μαγκιές από τον αέρα ήξεραν, στην ξηρά όμως κότες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΗΜΑΡΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Γκενάντι Ζιουγκάνοφ (ηγέτης ΚΚ Ρωσίας): Ο ιδεολογικός μας αρχηγός είναι ο Ιησούς

Ας μελετήσουν τη δήλωση του σημερινού ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ πως οι αξίες και η ιδεολογία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας «απορρέουν από τις ίδιες αξίες και ιδέες της Ορθοδοξίας. Ο ιδεολογικός μας αρχηγός, τονίζει, είναι ο Ιησούς Χριστός».

medabots είπε...

tora tha kanei 21 lepta gia na ta pniksei ola ta karavia hehe