Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΙΝΑΪΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Το αρχαιότερο γνωστό αντίγραφο της Βίβλου, του τέταρτου αιώνα μ.Χ. πρόκειται να «βγει» στο Διαδίκτυο. Συνεργάζονται σε αυτήν την προσπάθεια η Βρετανική Βιβλιοθήκη, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ρωσίας, η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Λειψίας και το Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, που συνδέονται μέσω του Διαδικτύου. Πρόκειται για τον Σιναϊτικό Κώδικα, όπως είναι γνωστός στους ειδικούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι αντίστοιχο γινότανε σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ , όπου συγκεντώνανε το σύνολο της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας. Ψάχνουνε κωδικοποιημένες γνώσεις για τους σύγχρονους Einstain.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΙ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!(ΣΤΑΥΡΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ!!!ΕΚΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ????ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ !!ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΦΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!!Η ΛΙΜΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΡΕΝΕΤΕ???Ο ΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ?????ΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΙΣΩΣ???(ΣΤΑΥΡΟΣ)ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

polla krivonte pou de gnorizoume

Nikolas είπε...

Λετε να δουμε και κατι καλο?
Για να δουμε τι θα δουμε γιατι μεσα στην αληθεια το ψευδος παραμονευει.....
Οπως εκει στα ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!!!!
Που μεσα στα ωραια.... υπαρχουνε και κατι αγκωναρια που βγαζουνε ματι!

Ανώνυμος είπε...

FILE MAS
D. D. LIAKOPOYLE
EXO PARI OLLA TA PAKETA
KAI OTAN PIRA TA ''MISTIRIA''
I DINAMI TOY NOY, TO AGNOSTO ENERGIAKO PEDIO TIS GHS...
DEN IPIRXAN PIA TA ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!!!! (EKSANTLITHIKAN)
PIGA KAI STO BIBLIOPOLIO POLES FORES, ALLA PIRA KAI TEL.
KAI DEN TA IXAN. :(
SE PARAKALO BGALE XANA TA
ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!!!!