Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ

Πολλοί εξεπλάγησαν που γράφηκε σε εφημερίδες οτι ο Σαακασβίλι, πρόεδρος της Γεωργίας έχει στην κυβέρνησή του δύο Ισραηλινούς Εβραίους, δηλαδή Εβραίους απο το Ισραήλ και όχι Εβραίους της διασποράς των Εβραίων. Μα...........αν το σκεφθείτε όλοι οι Εβραίοι πριν απο μερικά χρόνια ήταν στη διασπορά.
Το θέμα είναι οτι κανείς δεν ρώτησε τον ίδιο τον Σαακασβίλι αν είναι και αυτός Εβραίος της διασποράς, αφού οι Ρώσοι δήλωσαν με νόημα, οτι ο Σαακασβίλι δεν είναι ούτε Γεωργιανός, ούτε και Χριστιανός.
Απορίας άξιον βέβαια είναι το ότι όταν κάποιος πάει να πει τη λέξη "Εβραίος" χαρακτηρίζεται άμεσα απο "κάποιους" σαν ρατσιστής.
Να θυμίσουμε την είδηση που βγάλαμε για τον βομβαρδισμό, απο τους Ρώσους, αμερικανοισραηλινής βάσης νότια της Τυφλίδας που είχε προφανή σκοπό να πλήξει το Ιράν σε περίπτωση εμπλοκής.
Μην ξεχνούμε οτι το κράτος του Ισραήλ δημιουργήθηκε απο το λεγόμενο αμερικανοισραηλινό λόμπυ με σκοπό την νόμιμη και έντονη στρατιωτική παρουσία του στην περιοχή και όχι απο περισή αγάπη για τους Εβραίους της διασποράς, που είναι απλοί μεροκαματιάρηδες και όχι μεγαλοτραπεζίτες Σιωνιστές.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ.ΛΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ .........EXTREAM!!!!!!KAI NA EINAI TOY POYT_INN!!!!!!!

Zulu είπε...

Το Εβραίος παραπέμπει σε θέμα θρησκείας. Να το λέμε πιο απαλά Ισραηλίτης.

Έτσι υπάρχουν Ισραηλίτες Εβραίοι, Ισραηλίτες Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, και υπάρχουν και Αμερικάνοι (και Έλληνες) Εβραίοι.

Το θέμα είναι ότι το Ισραήλ έχει ταυτιστεί με τους Εβραίους και όλοι οι Εβραίοι σε όλον τον κόσμο θεωρούν σαν πατρίδα τους το Ισραήλ.

ThanHawk είπε...

Θα την φάει την πιπίλα απο τον Πούτιν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σκέφτηκα και εγώ μόλις το είδα...

taxiarxis είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΟΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΗ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

To extreme με του.. Πούτιν έχει γίνει ήδη. Αυτό που μένει είναι να δούμε και την αμερική να ακολουθεί τα πάθη του

Ανώνυμος είπε...

htan mia arkouda pou ton luko fulage,fulage ton luko pou thn parafulage,luke h arkouda den einai akundinh,twra plhgwmenh einai epikundinh..probata ksupnate!

Ανώνυμος είπε...

den tha einai o monos pou tha trwei thn grabata tou k ta nuxia tou....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΜΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΧΛΙΤΣΑ. ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γινεται σιγα σιγα κατανοητο οτι οι ΡΩΣΙΑ κερδισε πριν καν κινηθει.
Αυτο γιατι εγινε;
Εγινε διοτι παντα ειχε στις υπηρεσιες της αναλυτες οι οποιοι ειναι προσγειωμενοι και δεν ειναι φουλαρισμενοι στα 30000 ποδια σαν τους αλλους, οι οποιοι θυμιζουν απο την μια φουσκωμενα γαλια που καμαρωνουν οτι δηθεν ειναι οι σωτηρες και οι εγγυητες του κοσμου και απο την αλλη αδυνατουν να αντιληφθουν οτι πολεμουνται με το ιδιο οπλο που χτυπουν τις αδυνατες χωρες, δηλαδη το οικονομικο κοστος. Συρρονται σε ενεργειες που το κοστος τους ει ναι υπολογισμενο απο μαθηματικους εκει απανω οι οποιες σε συγκεκριμενο χρονικο οριζοντα θα αποσαρθρωσουν τον φεροντα οργανισμο - οπως λενε οι πολιτικοι μηχανικοι - του κοινωνικου ιστου του παγκοσμιου ιμπεριαλισμου. ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ - ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΣΕ 15 ΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

τον αλλον πισω με το χακι τον ειδατε?δεν ξερει την παροιμια που λεει "Μην κοιτας ψηλα θα πεσεις"? Εκτος αν βλεπει κοσμοσφαιρες πανω απ'το κεφαλι του!

Ανώνυμος είπε...

«Λες αργότερα να δούμε τίποτα πιο»… Διορθώστε με, αν κάνω λάθος, αλλά κοροϊδεύοντας τους άλλους, δεν γινόμαστε καλύτεροι, ούτε πιο μάγκες, και οι κοροϊδευτικοί εμπαιγμοί δεν είναι χαρακτηριστικό Χριστιανών, αλλά της απέναντι πλευράς, γι’ αυτό, αν θέλετε, προσπαθήστε να είστε αξιοπρεπείς στις εκφράσεις σας – ας κρατήσουμε το site αυτό σε υψηλό επίπεδο, αποφεύγοντας τις χυδαιότητες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλά - γνωστός ότι οι άνθρωποι που δεν λένε την αλήθεια βάζουν συνεχώς τα χέρια ή τα δάχτυλά τους μπροστά από το στόμα τους. Αυτός που το κάνει συνεχώς τι προσπαθεί να μας πουλήσει;

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxa sostos eisai file !

Desumor είπε...

ΠΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι οταν βλεπω αυτον τον ανθρωπο μου γυρνανε τα αντερα.Οταν τον βλεπω μου βγαζει την εικονα ενοs ανθρωπου θρασυδειλου υποτακτικου και δουλοπρεπει που ζει μονο για να υπηρετη τα αφεντικα του και να λεει ευχαριστω κανονταs επικυψηs οταν του πετανε κανενα ξερο κοκαλακι. Kαι οταν τα πραγματα δεν πανε καλα για αυτον να ιδρωνη ολοκληροs απο εντονο στρεs οταν τα αφεντικα του τον μαλωνουν.

Antonis είπε...

Του έχει μείνει από τον ύπνο. Όταν κοιμάται έχει συνήθως μία πιπίλα με τη σημαία των ΗΠΑ επάνω. Έτσι λοιπόν, στον ξύπνιο του κάτι του λείπει :P

Ανώνυμος είπε...

LIAKOPOYLE BGALE TA PAKETA 4,5,KAI 6 !!!
NA GINI PANIKOS STIN BABYLONA.
FERE TO PAKETO O, O, O ! ! !
OLE!, OLE!! OLEE ! ! ! O, O, O O !!!
FERE TO PAKETO O, O, O ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΖΩΝΥΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ
ΤΟ LIAKO.GR ΣΤΑ ΥΨΗ!! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

tsailiketes είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,project lucifer,project blue beam,Iron Mountain Project

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ...(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ) :-)

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, όσοι γράφουν με ελληνικά να προσέχουν την ορθογραφία τους.
Ορισμένες φορές βγάζει μάτι!! και δεν αρμόζει σε όσους ασχολούμαστε με την
αναζήτηση της αλήθειας.
(π.χ. χρησιμοποιείστε τον ορθογράφο του MSword).

Κε Λιακόπουλε συνεχίστε την προσπάθεια αφύπνισης. Είμαστε μαζί σου
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Δαναός

Ανώνυμος είπε...

KALE AYTOS SA PAIDAKI EINAI XAXAXA KOITA UFOS

Ανώνυμος είπε...

Σαν το γκόλουμ της ταινίας είναι...νεφελιμοφέρνει λιγάκι ή είναι η ιδέα μου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΤΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ ΑΓΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ!!!

Nikolas είπε...

Αμ ετσι εξηγουνται ολα!
Ειπα και εγω πως η Σακαρακαρβιλα εχει IQ ραδικιου?

Ανώνυμος είπε...

κυρία ελληνίδα δεν λέω οτι έχετε αδικο για την ορθογραφία αλλά σκεφτείτε και άλλες παραμέτρους!μπορεί κάποιος να μην είναι μορφωμένος όπως εσείς και να μην ξέρει σωστή ορθογραφία ή ακόμη καλό συντακτικό και απλά να προσπαθεί να επικοινωνήσει!Άλλωστε σημασία έχει η ουσία των λόγων μας! Με σεβασμό και αγάπη!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Liako Fan είπε...
Το Εβραίος παραπέμπει σε θέμα θρησκείας. Να το λέμε πιο απαλά Ισραηλίτης.

Έτσι υπάρχουν Ισραηλίτες Εβραίοι, Ισραηλίτες Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, και υπάρχουν και Αμερικάνοι (και Έλληνες) Εβραίοι.

Το θέμα είναι ότι το Ισραήλ έχει ταυτιστεί με τους Εβραίους και όλοι οι Εβραίοι σε όλον τον κόσμο θεωρούν σαν πατρίδα τους το Ισραήλ.

14 Σεπτέμβριος 2008 11:06 πμ

--------------------------------

Ο λόγος που όλοι οι Εβραίοι σε όλον τον κόσμο θεωρούν σαν πατρίδα τους το Ισραήλ, είναι ότι είχαν (την εποχή που γραφόταν η θρησκεία τους) ένα άθλιο ιερατείο που πάντα φρόντιζε να μπερδεύει το έθνος και την πολιτική με τη θρησκεία και κάποιους λίγους προφήτες που διαφωνούσαν τους σκότωναν.

Έεσι οι μη Εβραίοι ήταν για αυτούς "υπάνθρωποι ίσοι με τα ζώα", οι γυναίκες τους "ακάθαρτες ως πόρνες" και οι θεοί τους ήταν "οι διαβόλοι από την κόλαση"....

Κάθε εβραιόπουλο μεγάλωνε μαθαίνοντας να μισεί τους γείτονικούς λαούς και να νομίζει ότι επειδή είναι "ανώτερος" και αυτοί "κατώτεροι" μπορεί να τους κάνει ότι θέλει.

Αυτά ηρθε να αλλάξει ο Χριστός και τον σκοτώσανε κι Αυτόν...

Το μόνο τους ελαφρυντικό είναι ότι γενικώς εκεινη την εποχή τα ιερατεία όλα την ίδια δουλειά έκαναν πάνω - κάτω. Δουλεύανε τον κόσμο ψιλό γαζί προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κράτος τους.

e

Zulu είπε...

Όσο για τα ορθογραφικά λάθη: για να ελέγχετε την ορθογραφία σας σε κάθε πεδίο που βάζετε κείμενο, χρησιμοποιήστε τον Firefox με Add-On Ελληνικό ή Ελληνο-Αγγλικό λεξικό.
Όταν υπάρχει λάθος εμφανίζεται κάτω από τη λέξη μία γραμμή από τελείες όπως στο Word (ελληνικό). Με δεξί κλικ εμφανίζονται οι προτεινόμενες σωστές λέξεις.

Zulu είπε...

τον Χρηστό δεν τον σκοτώσανε, τον σταυρώσανε (μόνο).

medabots είπε...

opos aksion esti :p

Ανώνυμος είπε...

Ας κοιταξουμε τα δικα μας.. δεν εχουμε και λιγα!

Nikolas είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
..... Kαι οταν τα πραγματα δεν πανε καλα για αυτον να ιδρωνη ολοκληροs απο εντονο στρεs οταν τα αφεντικα του τον μαλωνουν.

14 Σεπτέμβριος 2008 2:31 μμ

------
Ακριβως ετσι ειναι....
Σαν την σακαρακα!
Στην ανηφορα ιδρωνει
Στην κατηφορα....εχουνε σπασει τα φρενα!

Ανώνυμος είπε...

Οι απλοί Έλληνες πολίτες δεν κολώνουν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Σε σπίτια, σε καφετέριες, σε καφενεία κτλ, όπου και αν έχω βρεθεί σε συζήτηση και αναφερθεί ο ρόλος των Σιωνιστών, όλοι τους κατακρίνουν για τις ραδιουργίες τους. Ξέρουν καλά τι παίζεται πλέον.
Μόνο αυτοί οι "κάποιοι" μέσα στους οποίους είναι και όλοι οι δημοσιογράφοι που υπηρετούν τα συμφέροντα της Νεά Τάξης "κόβουν" όποιον πάει να πει την αλήθεια.
Ο κόσμος όμως τους έχει πάρει από πολύ καιρό χαμπάρι τι δουλειά κάνουν, γι'αυτό και τους λοιδωρεί.