Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑΡΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ


Αγριο ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας για το τζαμί που σχεδιάζεται να φτιαχθεί στην Κολωνία. Η Νέα Τάξη αφού ανακάτεψε τους λαούς, μετά τους έπεισε οτι δεν μπορούν να ζήσουν με ειρήνη. Να δούμε τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα μας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΓΙΝΕ?ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?

Necrophiliac είπε...

Vevaios oxi.........
Eimeis eimaste politismeni anthropi kai yiauto ta tourkika aeroplana alonizoun sto Aigaion....

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής οι φύλοι μας Ευρωπαίοι δεν θέλουν να πιστέψουν τι εστύ "μογγολια". ¨άσε να φτιάξουν τα πρώτα τζαμιά και να βρίζουν τους εδώ και ίσος τότε καταλάβουν τι πρόβλημα έχουμε και θα έχουν και αυτοί. Σε δέκα χρόνια μουσουλμανικό κώμα ετοιμάζουν.
Χαιρετίσματα από κεντρική Ευρώπη

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θεωρούν κάποιοι ότι δημοκρατία είναι μόνο το δίκαιο των ισχυροτερων - των χριστιανών - και ότι οι μουσουλμανοι δεν έχουν δικαίωμα να λατρεύουν τον θεό τους.Νομίζω ότι η μισαλλοδοξία καλό θα είναι να λείψει τουλάχιστον σε αυτό το Blog.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΑΝΕΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.ana-mpa.ΕΔΩ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΠΙΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η νεα ταξη βαδιζει βαση σχεδιου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΕΞΙΘΡΙΣΚΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ "ΝΕΦΕΛΙΜΟΣΚΥΛΑ" ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΥΝ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ,ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ!

Gigas

medabots είπε...

emeis tora den exoume eirhnh
tha exoume meta?