Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ

Η Ουκρανία θα ζητήσει αύξηση του ενοικίου που δίνει η Ρωσία για να έχει τη ναυτική βάση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας. Το ποσό που δίνει η Ρωσία είχε αποφασιστεί το 1997, όταν υπογράφηκε η συμφωνία. Ο υπολογισμός του ποσού είχε γίνει σε σχέση με το χρέος που έχει η Ουκρανία στη Ρωσία, το οποίο τότε ήταν 2 δισεκατομμύρια δολάρια, και το ποσό του ενοικίου είχε συμφωνηθεί σε 98 εκατομμύρια δολάρια συνολικά μέχρι το 2017 που τελειώνει η μίσθωση.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΔΡΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΟΥΤΖΗΔΕΣ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

firi firi to paei mou fainetai i oukrania gia psixro xeimona xwris fusiko aerio. ti skandalizesai re mana mou apo to nato afou den tha se swsei apo tin (rosiki)arkouda....

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚ.. ΤΑΚ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Η ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ,ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΝΑΙ... ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΝΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ. ΓΙΑΤΙ; E...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΥΡ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ, ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΙΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΠΙΑ ME ZHΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟ Ο ΚΥΡ ΝΑΤΟS ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΕΜΗ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΑΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ. ΚΥΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

medabots είπε...

me ayto pou kanoun tha arxisei to paramythi

J.P. είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Ουκρανοί καίγονται τόσο για την βάση στην Σεβαστούπολη την στιγμή που οι Ρώσοι ετοιμάζουν την καινούργια βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο Novorossisk και θα είναι έτοιμη μέχρι το 2012?
Με το δημιουργούν προβλήματα στην Ρωσσία υποσκάπτουν την σταθερότητα στην περιοχή της αυτονομής δημοκρατίας της Κριμαίας.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις για την βαση στην Σουδα, δεν θα ζητησουμε αυξηση ενοικιου!!
Ο πληθορισμος τρεχει...ποσα παλιοσιδερα της μηχανης πολεμου θα μας δωσουν?