Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Αφού ο Σαακασβίλι την πάτησε με τις κινήσεις που έκανε βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων έφερε δυσκολίες στην επιβίωση της Γεωργίας αφού, κακά τα ψέματα, όλες οι πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες εξαρτώνται από την Ρωσία. Έτσι οι Γεωργιανοί προσπαθούν να μπαλώσουν λίγο την κατάσταση ενεργοποιώντας και πάλι την διαδικασία εισόδου-εξόδου (η γνωστή βίζα) με την Ρωσία.
Όμως ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να σταματήσει την έκδοση αδειών εισόδου στους Γεωργιανούς πολίτες. Η υπαναχώρηση αυτή της Γεωργίας, από την «σκληρή» στάση της, δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτήν. Παρά τα δολάρια που στέλνουν οι Αμερικανοί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω ολοκληρη ευρωπη γονατισε μπροs τον κινδυνο του ρωσικου χειμωνα,ο σακασβιλι θα την γλιτωνε; H ειχε την εντυπωση οτι τα φιλαρακια του οι αμερικανοι θα του εδιναν συνεχωs λεφτα για να την βγαζη καθαρη.Τωρα αρχισε να ξυπνα ο σακασβιλι κατοπιν εορτηs, αλλα τωρα ειναι λιγο αργα για εκεινων και τον λαο του που προδωσε για τριαντα αργυρια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κακόμοιρο πτώμα που πας?Να τα βάλεις με την αρκούδα?Τρελός είσαι?Ουτε οι Αμερικάνοι δεν μπορούν.Εσένα που σε εχουν δίπλα είσαι ότι πρέπει για πρωϊνό.Πάρτο χαμπάρι.Ο καύκασος είναι της αρκούδας.Ο Πούτιν δεν αστιεύεται.Σε μία μέρα σε εκανε καλοκαιρινό για την πλάκα του με όπλα παμπάλαια.Αντε πήγαινε στις ΗΠΑ μπας και γλυτώσεις προσωρινά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΑ Ο ΣΑΚΑΣΒΙΛΙ.