Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΣΕΪΝΙ: ΟΙ Η.Π.Α. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ

Ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, όπου βρίσκεται στα πλαίσια της περιοδείας του στον Καύκασο, δήλωσε ότι οι Η.Π.Α. ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ευημερία και την ασφάλεια των συμμάχων τους στην περιοχή του Καυκάσου. Και συμπλήρωσε ότι οι Η.Π.Α. πιστεύουν ότι μαζί με τα κράτη της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, πρέπει να δουλέψουν μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και τις άλλες χώρες στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία για να δημιουργηθούν επιπλέον δίοδοι για την εξαγωγή ενέργειας.
Επόμενος σταθμός του κ. Τσέινι είναι η Γεωργία, όπου θα φτάσει την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου.

9 σχόλια:

Spartan είπε...

"... στηρίζουν τους συμμάχους τους στον Καύκασο". Ως πότε και γιατί όμως; Ρε, αυτοί ούτε του αγγέλου τους νερό δεν δίνουνε αν είναι προς το συμφέρον τους. Παλιότερα οι αμερικανοί δήλωναν σύμμαχοι των Αφγανών στον αγώνα τους εναντίον των Σοβιετικών αλλά όλοι είδαμε τι έγινε τελικά. Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι όλου του πλανήτη. Θα τους χρησιμοποιήσουν οι αμερικανοί και μετά "μη τους είδατε". Δεν έχουν τιμή και δεν κρατούν τον λόγο τους όπως άλλωστε ορίζει η διπλωματία.Έννοια τους όμως και θα τους κάνουνε οι Ρώσοι την μάπα στέρνα για να πίνουν οι κότες νερό.

Unknown είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ....
ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΝΟΣ....

Sisyfos είπε...

Οι Η.Π.Α. ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την περιοχή του Καυκάσου. Μόνο που ήταν λανθάνουσα γλώσσα η πρόταση " ευημερία και ασφάλεια των συμμάχων τους " διότι αυτή την φορά η λανθάνουσα γλώσσα δεν είπε την αλήθεια. Αυτό που πραγματικά εννοούσε είναι " για την εκμετάλευση και εκφοβισμό των μή συνειδητοποιημένων κρατών ". Κι επειδή εμείς κάθε άλλο παρά φοβισμένοι δεν είμαστε, ποτέ δεν μπόρεσαν να μας βάλουνε 'χέρι'...

Ανώνυμος είπε...

είμαι σίγουρος ότι ο πούτιν τρεεεεεμει την κίνηση αυτή των αμερικάνων.δεν θα μπορεί να κοιμηθεί απο τον φόβο του!! (Ασε ρε Τσέινι)

medabots είπε...

kai kala tous stirizoun.palia stirizan kai to Irak opos kai to polemisan

Anezina είπε...

Τους στηρίζουν ακούω...μάλλον κάτι θα θέλουν σαν αντάλλαγμα.

Ανώνυμος είπε...

kati tha kseri o tseini parapano gia tin evimeria tis periohis...idika ton skopion k kosovou

Ανώνυμος είπε...

liga ta psomia tou ntik

Nikos-Spartan είπε...

Γειά σου Spartan!!! Πες τα αγόρι μου. Ετσι, να ξέρουν τα αμερικανάκια, τι τους περιμένει !!!
Yankies go home!!!