Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...................

Οταν "αποκαλύπτεται" ένα σκάνδαλο, αυτό το οποίο ανακοινώνεται στον κόσμο, συνήθως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού δεν ξεμπροστιάζονται όλοι, ή οι βαθύτερα εμπλεκόμενοι. Τα λεγόμενα σκάνδαλα είναι μικροαποκαλύψεις για να φάνε κάποιον πολιτικό. Η διαφθορά βρίσκεται μέσα στην ίδια την υφή και τη νοοτροπία του συστήματος.
Όποιος μπλέκεται με την πολιτική θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να αποδεχθεί να συνυπάρχει με την διαφθορά.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ..ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝΙ....ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΛΑΉΤΕΡΟ ΜΟΝΟΛΟΓΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 2024 ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΕΦΤΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ton afro vgazoun mesa einai h sapila apo th ryza prepei na ktipiete to kako ki oxi epilektika

Ανώνυμος είπε...

Οπως λεει και ενας φιλος μου: ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ολα γκρεμισμα και απ' την αρχη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα από το «σκάνδαλο του θεού» όπως το ονομάζουν. Έχει να ρίξει σφαλιάρες η Παναγία που είσαι ακόμη .

Ανώνυμος είπε...

I diafthora inai pantou !
Opios beni stin polotiki prepi na tin palevi tin diafthora, alla distixos, poli ine blegmeni !

Ανώνυμος είπε...

omws den mou eipan oi agirtes,oute pou to skefthkan oi alites,ta orfana mes stis plateies ti tha ginoun apo thn peina ta kormakia tous tha sbhnoun,ntropoi se olous mas
MA PIO POLU SE EKEINOUS....!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ 100%.ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ? ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Καποτε δουλεψα σε χωματερη και μετα και σε γραφειο βουλευτη,δεν θα σαs πω που ανεπνευσα καθαροτερο αερα.Αυτο το αφηνω στην κριση σαs και στο ενστικτο σαs.

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια να το κλείσουν και να φύγουν!!!!!!Πρέπει να ντρέπονται κάτι Αλογοσκούφηδες και κάποιοι άλλοι για την μεγάλη τους αποτυχία!!!!!Είναι ανίκανοι και άπειροι!!!Είναι πιόνια της νέας τάξης και των άχρηστων νεφελίμ!!!!Ξεχνάνε οι άχρηστοι ότι εμείς τους ανεβάσαμε.....εμείς θα τους βάλουμε στη θέση τους όταν έρθει η ώρα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το φίλο "Γεώργιο Λακεδαιμόνιο"
Διπλή Πασχαλιά σημαίνει ότι γιορτάζεται την ίδια ημερομηνία το Πάσχα των Ορθόδοξων και το Πάσχα των Καθολικών (Για το 2024 η
5η Μαϊου, αν δεν κάνω λάθος)

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβωs φιλε μου μια πασχολια ειναι η ανασταση του κυριου και μια θα ειναι η ανασταση του ελληνισμου αρα διπλη πασχαλια αφου θα ειναι πολυ κοντα σε ημερεs η μια με την αλλη και θα τηs γιορτασουμε σχεδον ταυτοχρονα μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε λακεδαιμόνιε εξαιτίας σου τσάμπα μπήκα τελικά στον κόπο να φτιάξω ένα πρόγραμμα και να υπολογίσω τις ημερομηνίες του πάσχα και να ψάχνω μετά να βρω αν συμπίπτει το Πάσχα μας με τον ευαγγελισμό η με το καθολικό. Μάλλον όμως την απάντηση την έδωσε ο ανώνυμος που έγραψε πάνω από μένα.Για την ιστορία το Πάσχα του 2024 δεν συμπίπτει με το καθολικό.Αυτών πέφτει 31 μαρτίου και επίσης ο ευαγγελισμός δεν πέφτει ποτε με το πάσχα για μας τους ορθοδοξους μονο το πάσχα τον καθολικών πέφτει ίδια μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Nαι αλλα αυτην την διαφθορα ποιοι την εκτρεφουν; Μηπωs ειναι οι ιδιοι που τελικα πεφτουν θυματα των ιδιων των επιδιωξεων τουs για εξουσια απο ισχυρουs του συστηματοs που καποτε τουs ανεδεικνυαν με αντιτιμο την εκδουλευσει τουs προs αυτουs;π.χ Ο βουλγαρακηs που ειναι και προσωπο των ημερων σιγουρα γνωριζει προσωπα και καταστασηs και για τηs υποκλοπεs και για τουs πακιστανουs και για την υποθεση παυλιδη( αφου ειναι υποθεσειs που περασαν απο τα χερια του ) που αν ανοιξει το στομα του θα κλεισουν πολλα σπιτια, γιατι δεν το κανει και αφηνει να πλανιεται αυτη η σκια προs το προσωπο του; Γιατι οπωs και να το παρη κανειs και αυτοs ειναι μεροs του ιδιου συστηματοs στο βαθμο εκεινο βεβαια που του αναλογη.Και εκει υπαρχει ο νομοs τηs σιωπηs που ειναι νομοs απαραβατοs για ολουs τουs εμπλεκoμενουs. Βλεπε ακου σωπα το τριπτυχο για να συνεχισηs να εχειs μελλον στην πολιτικη και να ζησειs πολλα ακομα χρονια.

Unknown είπε...

Για το φίλο "Γεώργιο Λακεδαιμόνιο"
ta 2 kalokairia kai tis 2 pasxalies o liakopoulos elege oti ta eixame to 2007.
giati:
to pasxa einai kinhth eorth kai perusi htan 8 apriliou.
sumfwna me to palaio hmerologio (13 meres prin) h kuriakh tou pasxa epefte perusi 26 martiou...
ara h 25 martiou htan megalo savvato. omws opoia eorth peftei thn idia mera me to megalo savvato giortazetai apo thn ekklhsia mia mera meta
ara stis 26 martiou anhmera ths pasxalias eixame kai ton euaggelismo ..so 2 pasxalies..
uparxei kai to hxhtiko klipaki pou to e3hgei o liako

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΙΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΣ.ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2024 ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ(ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ)ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το άσχημο είναι πως η διαφθορά δεν είναι "προνόμιο" μόνο των εξυπνάκηδων που εδρεύουν στην Βουλή μας, αλλά έχει εξαπλωθεί παντού και όποιος μπορεί "τρώει" τον άλλον, γίναμε χειρότερα κι απ' την ζούγκλα των άγριων ζώων!

medabots είπε...

oti na nai

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιο το σχολιο/α σας.
Ο Λαος εψηφησε και ανανεωσε την εντολη σε ανικανους και διαφθορεις.
Ποιος φταιει γι' αυτο το χαλι?

Nantia είπε...

Γενικά αυτά που ανακοινώνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ή αν έχουν είναι τόσο διαστρευλομένα που τελικά δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και ψέμα!
Η διαφθορά υπάρχει γιατί υπάρχει το χρήμα. Έχετε αναρρωτηθεί πως θα ήταν ο κόσμος μας αν δεν υπήρχαν τα χρήματα; Από εκεί ξεκινάει το όλο κακό.