Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Την Τετάρτη το βράδυ στις 22:30 ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή αποκλειστικά και μόνο στο LIAKO TV!
Οργανωθείτε λοιπόν από τώρα!!!

Περιμένουμε να σας ακούσουμε ζωντανά στον αέρα.
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

20 σχόλια:

ThanHawk είπε...

Etsi mprabo na exoume xrono na organothoume!!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβω αρχηγε να γνωριζουμε νωριτερα για τις ζωντανες!!!!!!

Anezina είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη, θερμή παράκληση να αναφερθείς στην εκτεταμένη εκπομπή του HISTORY CHANNEL της περασμένης Κυριακής που παρουσίαζε τους κατοίκους της Κινεζικής πόλης Λι Τσιέν οι οποίοι έχουν Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, θεωρούν δεδομένη την καταγωγή τους από Ευρωπαίους που επισκέφτηκαν την αρχαία Κίνα και αναζητούν τις ρίζες του με εξετάσεις DNA.Μιάλμε τώρα για κοκκινομάληδες Κινέζους με στρογγυλά μάτια. Απίστευτο! Όταν το λες εσύ τους ξυνίζει. Όταν το παρουσιάζει το DISCOVERY μαζί με τις μελέτες δύο κορυφαίων καθηγητών πανεπιστημίων...τι έχουν να πουν;;;;

Ανώνυμος είπε...

Oleee! Afto tha pei egkairi enimerwsi!;-)
Kala ti itan afto gia to katana?koufathika dimostheni!k as ehw paei 2fores mitilini pou eixa to mualo mou k den to eida?i mipws eleipe otan imoun egw ekei?eftuxws pou perase o aderfos mou ekei na me axiwsei o Theos na paw na to dw..

crom είπε...

ante re liako....etsi mhn stamatas!!!pio poles live ekpompes...
iasonas apo hania krhths...

Ανώνυμος είπε...

A!Anezina eides telika kati xtes?pou eleges gia 7 sept?

Ανώνυμος είπε...

Δειτε την ταινια hellboy 2!Ειναι φοβερο!Κατι πρεπει να ξερουν αυτοι που τη δημιουργησαν!Οι νεφελιν που αναφερει ο Λιακοπουλος επιβεβαιωνονται!

Ανώνυμος είπε...

Thn Tetarth to bradu,oloi mazi,dunata kai Ellhnika!!!
kleiw!!!

medabots είπε...

meta tis 12 an ginete

jvs είπε...

Προς όλους τους φίλους του liakotv.gr Έλληνες και αλλοδαπούς ( εκτός όμως των λαμογιών).
Έχω να προτείνω μια αρκετά καλή και εντελώς δωρεάν λύση στο πρόβλημα της εγγραφής –recording- των εκπομπών του liakotv.gr. Επειδή οι εκπομπές αυτές είναι Streaming δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο σκληρό δίσκο με απλά προγράμματα όπως π.χ. το realplayer (διότι θα εγγράψει μόνο τον ήχο, όχι όμως το video). Γι’αυτό προτείνω σε όλους τους φίλους της εκπομπής του liakotv.gr να χρησιμοποιήσουν προγράμματα για (screen recording and capturing), εκτός βέβαια αν έχουν tv card. Στο internet υπάρχουν πολλά και δωρεάν προγράμματα .Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ένα αυστραλοαμερικάνικο πρόγραμμα. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε την εγγεγραμμένη εκπομπή όποτε σας βολεύει εσάς. Δεν θα μπορέσετε μεν να μιλήσετε με τον Δημοσθένη, αλλά τουλάχιστον θα δείτε την εκπομπή .Παρακαλώ να αναρτήσετε το σχόλιο αυτό -παρόλο που είναι μεγάλο - για το καλό όλων. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συντελεστές του liako.gr , των καναλιών και των συγγραφέων κλπ.

Υ.Σ. Φοβερό το φωτομοντάζ που κάνατε με τον Πούτιν να κρατά στα χέρια του ένα χαρτί που γράφει : Στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται .
The Wind of Change blows straight into the face of time like a storm wind that will ring the freedom bell for peace of mind let your balalaika sing. Από τους Scorpions προς τον Πούτιν με πολλή αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ την Τέταρτη ο δάσκαλος ή μάλλον ο αφυπνιστής του γένους ή καλύτερα της ανθρωπότητας ,αν έχει την ευγενή καλοσύνη ας απάντηση στην εξής ερώτηση:
Δάσκαλε Δημοσθένη αφού στο Αραντίς θα γίνει μια μάχη τόσο μεγάλη που όμοια της δεν θα έχει υπάρξει άλλη ,τότε γιατί λες ότι η Ελλάδα θα βγει αλώβητη από τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο , μια και θα γίνει κυριολεκτικά χαμός στο ίσωμα (δηλ. στο Αραντίς). Εκτός και αν η μάχη στο Αραντίς – μεταξύ ανθρώπων και νεφελίμ - γίνει μετά από πολλές δεκαετίες μετά τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!!
Υπάρχει περίπτωση να δείξετε σε βίντεο τις "ζωντανές" διαδικτυακές εκπομπές?
(Δεν έχω ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι και μόνο τα πρωϊνά στη δουλειά, μπορώ να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.)
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε πως και πως την ώρα,μιας και χάσαμε τις δύο προηγούνες live της Δευτέρας.Δυνατά και ελληνικά!!

Ανώνυμος είπε...

Etsi re liakopoule! Dinata Kai Ellhnika!

jidol_gr

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!! Ευαγγελία ΒΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθενη, καλησπερα , ειμαι φανατικος οπαδος σου , σε περιμενουμε ολοι να σε δουμε την Τεταρτη
δυνατα και Ελληνικα

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμένουμε να την δούμε, αφού χάσαμε τις δύο προηγούμενες! Παρακαλούμε να ενημερώνετε νωρίτερα (πιο έγκαιρα) για να προλαβαίνουμε να παρακολουθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε τις τελευταίες δύο εκπομπές και περιμένουμε με αγωνία αύριο το βράδυ!Ας ελπίσουμε δεν θα υπάρξει πρόβλημα!

Ανώνυμος είπε...

Kαι με ηλιο και βροχη και με χιονι και χαλαζι εμειs θα ειμαστε για ακομα μια φορα εδω ΤΕΤΑΡΤΗ 22:30 ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ LIAKO.GR KAI META ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ LIAKO TV. θα περιμενουμε και νεα σχετικα με το πειραμα cern που θα εχει ηδη ξεκινησει την ιδια ημερα.