Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Οι ειδήσεις στο LIAKONEWS ετοιμάζονται και αναρτώνται απο εμάς τους συνεργάτες του κ. Λιακόπουλου. Όταν ο κ. Λιακόπουλος γράφει κάτι ,το γράφει πάντα ενυπόγραφα.
Παρακαλούμε θερμά να στέλνετε τα σχόλιά σας πάνω στις ειδήσεις χωρίς ερωτήσεις προς τον κ. Λιακόπουλο, διότι, αφού δεν προλαβαίνει να τα σχολιάσει, δεν αναρτώνται.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΙΑΚΟ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ HELLBOY 2!!!!ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ(ΝΕΦΕΛΙΜ) ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΘΑΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ????

ΜΕΤΑΦΕΡΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ΄ΛΙΝΚΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!

HELLBOY 2..ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ή ΟΧΙ?

Ανώνυμος είπε...

Τη σχολιο να κανω για το Hellboy 2,τυφλα να εχει το Hellboy 1 αυτο αρκει.

Ανώνυμος είπε...

zsevaston :):):)

Ανώνυμος είπε...

lene oti to pirama ekeino pou xekinisan to kanoun gia na enosoun tous pano me tous kato

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Λιακοπουλε! Που εισαι, στη Τουμπα εισαι? βλεπεις το ντερμπυ με την Αεκ? Ποτε θα κανεις Live εκπομπη? xexexe! Αντε σε περιμενουμε να μας πεις τί σου ειπε ο παπαγιωργης που θα μας φυγει το καφασι!!!

liako-believer7

Ανώνυμος είπε...

πείτε στο κύριο Λιακόπουλο να μας πεί τί του είπε ο πατέρας Γεώργιος από το Τραχώνι!Δεν μπορούμε να περιμένουμε βρέ παιδιά!Κρεμόμαστε από τα χείλη του ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είχε πεί σε μια ζωντανή εκπομπή ο Λιακό ότι ο λεξάριθμος της Χαλκίδας είναι ο αριθμός του αντιχρίστου!Επειδή μένω Χαλκίδα μήπως πρέπει να αλλάξω πόλη? Ας μας πεί κάτι πιο συγκεκριμένο αν γνωρίζει κάτι!Θα πρέπει να περιμένουμε κάτι κακό?Ας μας προετοιμάσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Με το web counter τι γινεται θα το βαλεται να δουμε που εχει φταση η επισκεψιμοτητα στο liako gr;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ WEB COUNTER ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ?

medabots είπε...

ola ta diavazei

Ανώνυμος είπε...

paidia oi dinosavroi telika ti itane?terata sa ayta kato apo th gh?