Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Αγαπητοί φίλοι του LIAKO NEWS, ο Λιακόπουλος Δημοσθένης δεν είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση ή μη των σχολίων σας ,αφού όπως είναι αυτονόητο δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Η γενική του οδηγία προς εμάς που ασχολούμαστε με τα σχόλιά σας, είναι να μην αναρτώνται ύβρεις και ρατσιστικά συνθήματα. Αν κάποια φορά κάτι μας ξεφύγει ζητάμε συγγνώμη και από αυτόν και από εσάς.
Πολλές φορές, πολύ σημαντικές και έξυπνες τοποθετήσεις δεν αναρτώνται διότι κάπου μέσα τους ο συγγραφέας βγάζει τα απωθημένα του λίγο πιο έντονα από ότι θα έπρεπε. Όταν λειτουργήσει κανονικά η νέα μεγάλη ιστοσελίδα μας περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία για FORUM και CHAT και σχολιασμό των ειδήσεων.
Αυτό που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή είναι κάτι λίγο, που βασίζεται στην όρεξή μας για επικοινωνία. Μην ξεχνάτε ότι όλοι μιλάτε ανώνυμα και εκείνοι που δηλώνουν ένα όνομα δεν σημαίνει ότι είναι και το αληθινό τους. Επίσης θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι εμείς που κάνουμε τον διαχειρισμό των σχολίων δεν γράφουμε δικά μας σχόλια. Παρακαλούμε να μένετε στο σχολιασμό σας και να μην χαραμίζετε τα σχόλιά σας ως απορριπτέα επειδή ξαφνικά σας ήρθε να βρίσετε κάποιον. Καμία άποψη δεν «μπανάρεται». Μόνο οι ύβρεις και η ρατσιστική διάθεση.
Και κάτι άλλο .Σε λίγο οι ζωντανές εκπομπές στο διαδίκτυο με δική σας τηλεφωνική συμμετοχή θα αυξηθούν δραστικά.
Κατά πάσα πιθανότητα σε μερικές μέρες
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ LIAKO.GR με κάθε τρόπο. Κλικάρετε τα LIAKOTV βιντεάκια στο youtube .Διαδώστε τη σελίδα μας παντού, μπείτε στα FORUM που κατηγορούν τον Λιακόπουλο οι ανεγκέφαλοι της Νέας Τάξης και παλέψτε ενάντια στη μαυρίλα και την παγκόσμια σκλαβιά που προωθούν χωρίς οι ίδιοι οι υβριστές να καταλαβαίνουν πολλές φορές τι κάνουν, εκτός από αυτούς βέβαια που τα παίρνουν .
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας αυτά που θα σας προσφέρουμε στη νέα μας ιστοσελίδα. Εκεί θα υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες για συνεργασίες καθώς όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας.
Ευχαριστούμε πολύ.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Etsi paidia na sa pane olla kala to evxome apo ta vathi tis kardias mou..giati i Ellas wraia xora einai alla i politiki tis(kai ta prosopa kai i politiki askisi tis eksousias) tin xalane APISTEVTA poli...Avta pou lete na ta doume kaina xaroume kai emeis..Evxome ta kalitera!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο τροπο θα μπορουμε να συνεργαστουμε μαζι σαs;Aυτο ακουγεται μα το Δια ενδιαφερον.

hellasdp είπε...

gia sunergasia eimai mesa ,oti mporo gia na boithiso

hellasdp

Foititis είπε...

Θα έχουμε "Live" εκπομπή στο Liako TV την Τετάρτη;;
Γιατί τώρα με την εξεταστική θέλουμε και λίγη παρηγοριά, μπας και ενεργοποιηθεί η "ελληνική πονηριά" εν ώρα εξέτασης και περάσουμε κανένα μάθημα παραπάνω. :P

Επίσης, ναι, το ξέρουμε ότι δεν τα κάνει όλα ο Λιακόπουλος αλλά ότι υπάρχει ένα "δυνατό" team από πίσω που χωρίς αυτό αμφιβάλω αν θα είχε την δυνατότητα να βγαίνει μόνος του σήμερα να μας μιλάει. Συγχαρητήρια και στο team, λοιπόν!

Και τέλος, αν υπάρχουν άθεοι και άπιστοι που δεν πιστεύουν και βρίζουν εδώ μέσα, κακό του κεφαλιού τους!! Η μέρα που θα πιστέψουν θα έρθει. Είτε σε αυτόν τον κόσμο, είτε στον άλλο!

ΥΣ: Απορώ πάντως όταν ολοκληρωθεί το site και υπάρξει "forum" τί βρισίδι θα πέσει εκεί μέσα από τέτοιου είδους άτομα....
Τέλος πάντων, ο Καιρός γαρ εγγύς!

sagma είπε...

Κατ'αρχήν θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικό μας Λιακό αλλά και σε όλους εσάς που τον πλαισιώνεται σ'αυτην την προσπάθεια. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις εκπομπές στην TV αλλά και στο site, σε διάφορα Forum τις συζητήσεις περί όλων αυτών των εξελίξεων αλλά και των ξεσκεπασμάτων. Τώρα άρχισα να διαβάζω και τα βιβλία από κάποιους που τα δίνουν δωρεάν στο internet καθώς δεν ανήκω ούτε καν στην γενιά των 700 ευρώ (670 ο μισθός μου) παρ'όλα αυτά αισθάνομαι την ανάγκη να ενώσω τη φωνή μου μαζί με τους χιλιάδες, ακόμη, (εκατομμύρια αύριο) ανθρώπους που είναι αγανακτισμένοι και αηδιασμένοι με αυτά που επιμελώς μας έχουν κρύψει και μας κρύβουν συνεχώς. Δεν ξέρω ακόμη αν όσα λέει ο ΛΙΑΚΟ είναι η πραγματική εικόνα όμως με κάνει να ψαχτώ και αυτό είναι που κάνει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος και γι'αυτό τον ευχαριστώ. ΌΜΩΣ θα πρέπει, αυτό το φορτίο που επέλεξε να σηκώσει να μην το αφήσει στη μέση της διαδρομής. Αυτές οι σκόρπιες πληροφορίες (σε διάσπαρτα κανάλια και side) να γίνουν σώμα που θα μας τραβήξει απ' το χέρι, ώστε να βρουμε όλοι ποιά είναι η αλήθεια. Ελπίζω το νέο side να έιναι έτοιμο γρήγορα και άν χρειαστείται βοήθεια είμαστε αρκετοί που θα τρέξουμε. Αυτό που με όδήγησε σ'αυτό το σχόλιο είναι η ανάγκη να βρούμε οι νέοι κάτι για να γίνουμε καλύτεροι. Είδα σε πολλά side νέους να σηκώνουν σημαία και να φωνάζουν (δώστε στο λαό Λιακό, Λιακό ζούμε προθυπουργό να σε δούμε κ.α.)χωρίς να μπορούν οι περισσότεροι κι έγω μέσα, να ενώσουμε τη φωνή μας σ'έναν δρόμο που θα γίνει η αρχή για να δωθούν πίσω αυτά που μας στέρισαν τόσο καιρό. Ελπίζω Λιακό να καταλαβαίνεις την αναγκαιότητα της εγρήγορσης. Έχεις τη δύναμη, έχεις τους ανθρώπους δίπλα σου, προχώρα δυνατά κι ελλhνικά και Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO RE PAIDIA ALLA GIATI DEN ANAFERETE KAPOY TO PROGRAMMA POU VGENEI STIN THLEORASH.TA KANALIA KAI TIS ORES DHLADH.DEN KSEROYME POTE THA TON DOUME.

Ανώνυμος είπε...

παιδια την τεταρτη στηs 9.15 παιζει η εθνικη με την λετονια. Kαλυτερα για να εχουμε περισσοτερο κοσμο στο live του δημοσθενη να μετατεθει η εκπομπη για την παρασκευη η κανονικα παλι για την αλλη εβδομαδα.Εγω θελω να γινει τεταρτη το live οπωs και πολυ αλλοι, αλλα δεν θα εχουμε τον κοσμο που θελουμε, και ειναι λογικο αυτο γιατι πολυs κοσμοs θα βγη εξω για να το δει το ματs λογο και τηs παρατεταμενηs καλοκαιριαs.Τωρα η αποφαση ανηκει σε εσαs φυσικα.

Ανώνυμος είπε...

geia sas. tha ithela na rwtisw pote akribws ginontai oi ekpompes sto internet... euxaristw

Ανώνυμος είπε...

αυτο οντως αποτελουσε ενα προβλημα για το site.θα ηθελα να δω τι εχει να πει και η αντιθετη πλευρα αλλα και η ουδετερη.το internet ειναι ενα ελευθερο μεσο εκφρασης,προς το παρον τουλαχιστον η΄ εστι θελω να πιστευω,και ειναι κριμα να περνουμε μονοπλευρη ενημερωση απο οποιαδιποτε πλευρα.παντα ομως θα πρεπει να υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος..περα απο'οσα λεει ο Λιακοπουλος το σημαντικοτερο που εχει κανει και πραγματικα τον παραδεχομαι ειναι οτι εχει κανει τον κοσμο να αρχισει να σκεφτεται και ετσι πρεπει να ειναι..πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε και την αντιθετη πλευρα ετσι ωστε καποια στιγμη να καταφερουμε να σκεφτουμε και πολυπλευρα..!αυτα προς το παρον και περιμενουμε το φορυμ με αγωνια,για εκφραση και ανταλαγη αποψεων!

187

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν μπορω να μπω στο λιακο τν.καντε κατι!ευχομαι το προβλημα να'ναι παροδικο

Γιώργος είπε...

mpravo sto team k sto liako.kanete poly sosti k sovari douleia.sinexiste na mas enimeronete k na mas anigete ta matia.oti voithia thelete peite mas k tha tin exete.i panagia mazi sas aderfia el

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΩΣ?Γ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Κατι ασχετο ξερει κανεις τι σχεση εχουν οι : Ανουνακι και οι Νεφελιμ ;

Ανώνυμος είπε...

yeia k hara.symfwnw k kalyptomai plyros apo tin anakoinwsi afti edw...ehete apolyto dikio paidia prohorate,mazi sas.[tin paraskeyi den egine ekpompi;yiati;...enimerwste yia tin epomeni]efharistw poly,dynata k ellinika panta.....pant-el-is ano glyfada...'lefteria sti voria epiro'

Ανώνυμος είπε...

Den peirazei pou den bgazete ola ta sxolia( kai ta dika mou) mallon kalitera etsi. Alla emeis se stirizoume dinata kai ellinika opos kai na exei!!!

Ανώνυμος είπε...

to pio kalo einai oti stis ekpompes tou afinei kai kosmo na mila na katathetei thn apopsh tou kai na sizhta mazi tou na antalasoun apopseis pano se ayta ta themata oti pio omorfo epikinonia !!!!!!!!!!

Anezina είπε...

Μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε. όλοι εμείς σας ευχαριστούμε. Κι εγώ μέσα για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Ανώνυμος είπε...

EGO APO TOTE POU ARXISA NA MPENO EDO MEBNO ME TIS ORES KAI DIAVAZO KAI VAZO SXOLIA PERNA OMORFA H ORA MOU KAI PERNO GNOSEIS GIA POLLA PRAGMATA THELO NA DO TI OMORFO THA GINEI TOTE POU LENE STA MESA SEMPEMVRH POU THA GINEI PIO PLOUSIO SE ULIKO KAI ALES DINATOTOTITES EDO

Ανώνυμος είπε...

Εγω σε φορουμ οχετουs που βριζουν τον λιακοπουλο δεν μπαινω. Το εκανα καποιεs φορεs και κοντεψα να φαω τον υπολογιστη μου.Αυτοι οι ανθρωποι ειναι κατευθυνομενοι και στενομυαλοι,οτι και να τουs πειs κοροιδευουν και χλεβαζουν χωριs να μπορουν να μιλησουν σοβαρα μαζι σου βαζονταs παντα μπροστα το προσχημα οτι ολα γινονται για να οικονομηση ο λιακοπουλοs και οταν το κανει καποιοs αυτο γραφη και βλακειεs στα βιβλια του για να το καταφερει. Και ειστε ελαυρομυαλοι ολοι εσειs που τον πιστευετε, και φυσικα εκεινοι ειναι οι εξυπνοι που τον καταλαβαν. Αυτο τον τροπο σκεψειs δεν μπορειs να τουs το βγαλειs με τιποτα απο τον στενομυαλο κεφαλι τουs. Aυτοι ζουν στο δικο τουs μιζερο και βολεμενο απο την νεα ταξη τροπο ζωηs,και ετσι αποφασισα οτι καλυτερα ειναι να τουs αφησω εκει στην ησυχια τουs να συνεχισουν να βλεπουν το θεατρο σκιων που καποιοι μαs επεβαλαν εδω και χιλιαδεs χρονια, και αφου καλοπερνανε με αυτην την ψευδαισθηση και δεν θελουν να αλλαξουν τιποτα απο ολα αυτα, ειτε απο φοβο ειτε γιατι ειναι οι βολεμενοι του συστηματοs,ειπα να μην χαλαω αλλο την ζαχαρενια μου μαζι τουs και αποχωρισα.

Ανώνυμος είπε...

Σαν τι στνεργασία θα μπορούσαμε να έχουμε; Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣεπικρητες τι να πω ρε παιδια? οτι ειναι στενομιαλοι βολεμενοι φοβουμενα ανθρωπακια που νομιζουν οτι θα χασουν τη καρεκλα που νομιζουν οτι εχουνΑΧ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΟΔΙΑΒΟΛΟΣ?[και οταν δεν εχει δουλεια ξερετε τι κανει στα παιδια του].Σωτηρης

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣεπικρητες τι να πω ρε παιδια? οτι ειναι στενομιαλοι βολεμενοι φοβουμενα ανθρωπακια που νομιζουν οτι θα χασουν τη καρεκλα που νομιζουν οτι εχουνΑΧ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΟΔΙΑΒΟΛΟΣ?[και οταν δεν εχει δουλεια ξερετε τι κανει στα παιδια του].Σωτηρης

Ανώνυμος είπε...

enas pou rotisa ti gnomh exeis gia ta vivlia tou liakopoulou sta themata ayta pou analiei xerete ti mou eipe?aaaaaa vlakies einai de exoun ti na kanounn apo th varemara kai vgazoun fantasies oste na kinoun to endiaferon ligo mesa sthn ania !!!!! akou tora logikh o typos pou exei !!! diladi exoume leei varethei pou zoume etsi kai vgazoun paramithia gia na niothoume oti de zoume etsi apla gia to tipota !!!!!! ti tou les tora aytounou?????kimate gia de kmimate orthios??????????

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ!!!
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!


Υ.Γ.
ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ Κ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ).ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΩ(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΤΛ)ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΤΩΝ 19 ΦΟΙΤΗΤΗΣ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)