Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Με αφορμή πρόσφατο post διευκρινίζουμε ότι δεν σας ζητήσαμε να μπαίνετε στα FORUM των υβριστών για να τους ανοίξετε τα μάτια ,ούτε για να τους πείσετε για τις ιδέες σας, ούτε για να τους θυμίσετε ότι είναι οι GOIM της Νέας Τάξης.
Απλά θα γράφετε την άποψή σας με τρόπο απλό και με λίγα λόγια και το δυνατόν περισσότερες φορές ώστε ο όποιος καλοπροαίρετος μπαίνει μέσα να μην διαβάζει μόνο τις βλακείες τους αλλά και την αυτονόητη άποψη ότι μπορούμε και εμείς να έχουμε άποψη. Μην ξεχνάτε, λίγα λόγια χωρίς ύβρεις, για να μη σας μπανάρουν και πολλές φορές στο δυνατόν περισσότερα FORUM.
Όσον αφορά το ότι δίνουμε τα βιβλία των εκδόσεών μας σε πολύ χαμηλές ,αυτό δείχνει το ότι ο κεντρικός σκοπός δεν είναι το κέρδος.
Αν κάποιος GOIM βρεί τρόπο να τα δίνουμε δωρεάν αλλά και να πληρώνόμαστε για να ζούμε τις οικογένειές μας όλοι εμείς που δουλεύουμε στις εκδόσεις του Λιακόπουλου ή στην παραγωγή των τηλεοπτικών προγραμμάτων ή στο liako.gr και ταυτόχρονα να πληρώνεται το χαρτί στους χαρτέμπορους και οι τυπογράφοι και τα υπέρογκα έξοδα στα τηλεοπτικά κανάλια τότε να μας το πει κι εμάς ,διότι δεν σας κρύβουμε ότι όλοι πιέζουν τον Λιακόπουλο να ανεβάσει έστω και λίγο τις τιμές,
γιατί εδώ που τα λέμε ένας Θεός ξέρει πως τα καταφέρνει να δίνει τα βιβλία τόσο φτηνά και τα DVD δωρεάν.
Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για σκεπτόμενους ανθρώπους και αυτών των ανθρώπων την βοήθεια έχουμε ανάγκη για να μην παραδοθεί το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
απόλυτα στα χέρια των καθυστερημένων ή εκείνων που τα παίρνουν για να ξεσηκώνουν τους καθυστερημένους εναντίον εκείνων που μπορούν να δουν τι παίζεται γύρω τους. Αν μάλιστα κάποιος που μπορεί να «δει» είναι και επώνυμος
όπως ο Λιακόπουλος ,τότε γίνεται στόχος.
Ο Λιακόπουλος δεν έχει χρήματα για να πληρώσει στρατιές λαμογιών και διαδικτυακών λασπολόγων και εκβιαστών όπως αυτοί που τον συκοφαντούν. Έχει όμως εσάς και εμάς.
Θα τον στηρίξουμε με πάθος επειδή είναι ο μόνος που τα λέει και δεν απορροφήθηκε από το σύστημα .
Ευχαριστούμε πολύ και με χαρά θα διαβάσουμε τα σχόλιά σας πάνω στο θέμα.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to oti o liakopoulos kai oi anthropoi pou synergazete mazi tous ta dinoun toso ftina ta vivlia tous apodikniei oti de to kanei gia to kerdos ala epidi exei exoda ki aytos kai anagkastika to kanei sa voithia gia na vgazei ta vivlia ayta oste na mas prosferei gnoseis !!!!!!!! iparxoun piso tosoi pou doulevoun gia ayto to logo ki exoun ki aytoi anagkes !!!einai pros timhn tou ayto fenete ayto aloste apodikniete !!!!!

Ανώνυμος είπε...

mono osoi xeroun na anagnorizoun kapoies axies katanooun to tropo litourgias kapoion pragmaton kai katastaseon oxi mono na parexigoume katastaseis !!! as dixnoume ktanoish polles fores krivete mia polu omorfh praxh piso apo kati pou fenete poniro gia tous kakovoulous !!!!!!!opos ayto me to liakopoulo pou dinei gnoseis me elaxisto antalagma ki ayto gia logous pou prepei na ginei !!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχετε. +φωνώ μαζί σας απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw apolutws!Prospathoume na afupnisoume kosmo eite mesw internet eite me face to face suzitiseis!&pistepste me einai polu duskolo.oi perissoteroi einai prokatilimenoi&antidroun akrws arnitika otan milas gia Liako.fusika oi times twn vivliwn kaluptoun pasis fusews exoda den uparxei diathesi kerdoskopias opws padou gurw mas.
Maria 21

Ανώνυμος είπε...

Mporei kapoios apo osous afinoun sxolia na mou pei ti simainei goim parakalw? To eida k sto videaki ..alla den ehw ta vivlia..:-S efxaristw!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι, αρχικά θα ήθελα να σας παρακαλέσω να γράφουμε όλοι με ελληνικούς χαρακτήρες για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας.

Κατόπιν, θα ήθελα να διατυπώσω την άποψη, ότι η απάντηση που δίνεται στο παραπάνω σχόλιο για τον λόγο κατά τον οποίο το πνευματικό έργο του κ. Λιακόπουλου (βιβλία, CD κ.ά.) γίνονται αντικείμενο εμπορικής πράξης και δεν διατίθενται δωρεάν είναι πολύ διευκρινιστική, ολοκληρωμένη και προπάντων σοβαρή και ευπρεπής.

Χρειαζόταν να δωθεί αυτή η απάντηση, παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη απαντά στα αυτονόητα.

Οποιαδήποτε προσπάθεια δωρεάν διάθεσης του έργου για κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο, θα αποτελούσε ακύρωση της προσπάθειας διάδοσης των μηνυμάτων τα οποία εμπεριέχονται σε αυτό.

Εκτός, αν είναι αυτό το οποίο επιδιώκουν οι κάθε λογοίς δημιουργοί σκαιών, προπαγανδιστικών και παραπλανητικών μηνυμάτων.

Desumor είπε...

ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΙΣΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ MATRIX

Ανώνυμος είπε...

Goim mas apokalousan k mas apokaloun oi nefelim.. pou shmainei.. katanalosimos....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΤΣΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ!ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Se efxaristw file pou mou apadises gia ton oro Goim..k upothetw oti to lene epeidi trefodai me anthrwpous an prosexa kala ta logia to k. Liako stin tileorasi..

Ανώνυμος είπε...

oti didete dorean to agnoei o kosmos oti exei kapoios dixos na dosei kati de to ektima !!! ta dinei se logikes times o anthropos gia kapoio skopo gia na dosei gnosh ala gia na vgoun ayta ta vivlia exoun kapoia exoda pou prepei na kalifthoun kai pali o liako ta dinei se polu kales times !!!kai opos kai naxei h gnosh exei kapoio antitimo tipote de xarizete etsi giati de ektimate kati an to pareis tzampa telios !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ayto to goim einai aytoi kai fenonte pou to lene gia emas na tous trone ta skulia mono axizoun ase pou ki ayta ta lipame na tron axrista pramata

Ανώνυμος είπε...

H PATRA einai mazi sas kai dynata kai ellinika!!

Ανώνυμος είπε...

etsi na sunexisei o liakopoulos na xerei oti osoi einai aniktomualoi kai ta psaxnoun ola thane mazi tou !!!!!! giati prepei na psaxnoume se ola ta themata to ti krivete de einai ola opos fenonte distyxos h eytixos !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

paidia meno sto eksoteriko kai exo na po oti se alles xores den exei kanenas ta arxidia na diadosi toso poly uliko mazemeno se vivlia k dvd opos kanei o liako...lypyme gia tous ellines stin ellada pou oi perisoteri theoroune ton liako karagkiozi kai empora...opos k naxei tha upostirizo olli auti tin fasi pou dimiourgise o liako kai oi synergates tou.naste kala.....

Ανώνυμος είπε...

γκοιμ ειναι στη γλωσσα των νεφελιμ ο καταναλωσιμος,και μας λεγανετσι γιατι μας ετρωγαν..ΤΩΡΑ καποιος θα γελαει με αυτα που ενστερνιζομενος τον ΛΙΑΚΟ λεω.θα απαντησω με μια ερωτηση=ξερετε γιατι οΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ χρισιμοποιει λεξεις οπως γκοιμ κτλπ?ΑΠ=γιατι ετσι αποδεικνυει στα λαμογια οτι ξερει πολλα περισοτερα απο οσα λεει στα βιβλια του.και δεν τους φοβαται.Ρε παιδια λετε να ειναι οΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ??? ΟΣΟ για τα λεφτα εμενα ο ανθρωπος δεν μου εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα οτι κερδοσκοπει,αν και τον παρακολουθω[δεν ειμαι εφοριακος]στενα.Αντιθετως πιστευω οτι καμια φορα θα εχει και γκρινια απο το σπιτικο περ/λον πχ=τρεχεις κανεις ρανεις τα λεφτα σου πουντα? Α ΡΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ δισκολα θα καταλαβουν πως σκεφτεσαι.ευτιχως που εχεις την οικογενια σου και ολους εμας και θα στηριξουμε μεχρι τη νικη. συνεχισαι...Σωτηρης

Ανώνυμος είπε...

Τα βιβλία είναι πολύ φτηνά και καλά κάνετε!!!Μπράβο σε εσάς και στον Λιακό που προσπαθούν να ανοίξουν τα μάτια μερικών...Είμαι 16 χρονών και ευτυχώς είμαι ξύπνιος...Και υπάρχουν πολλοί που είναι ξύπνιοι αλλά πρέπει να οργανωθούμε και να κάνουμε κάτι...Ανυπομονώ να δω την ανανεωμένη σελίδα του liako.gr με chat και forum...Ωραία θα είναι αρκεί να βρίσκω χρόνο με τις χιλιάδες ώρες που ξοδεύουμε άσκοπα στο σχολείο...Το σχολείο,έτσι όπως το κατάντησαν τα λαμόγια,δεν είναι πια σχολείο αλλά βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων(που μπορώ να βρω το βιβλίο??)Άσχετο:Θα γίνει το ''θερμό επεισόδιο'' μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας??Και αν ναι,πότε περίπου??

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ?Η ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΟΡΑΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν δεν θα ασχοληθώ με τις ύβρεις παντός είδους! Δεν με ενδιαφέρουν καθώς δεν είμαι άνθρωπος που όταν διαφωνεί με κάποιον τον καθυβρίζει! Δεν είσθε το μοναδικό site που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.
Εν συνεχεία όμως, θα ήθελα και εσείς με την σειρά σας να μην χαρακτηρίζεται όσους διαφωνούν(άλλο διαφωνία άλλο βρισιά,να το έχετε αυτό υπ'όψιν σας) μαζί σας ως «υπάλληλους της νέας τάξης» «λαμόγια» και διάφορα τέτοια!
Νομίζετε πως οι «σκεπτόμενοι» άνθρωποι έχουν μόνο παρόμοιες απόψεις με τις δικές σας?
Ποιοι είναι τελικά οι καθυστερημένοι? αυτοί που σας βρίζουν ή αυτοί που διαφωνούν ριζικά μαζί σας?Διευκρινίστε το αυτό διότι δημιουργεί συγχύσεις.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.


Για παράδειγμα, ο κ.Λιακόπουλος είχε πει σε μία πρόσφατη εκπομπή: «Κάποιοι γράφουν εναντίον του Θεού και θα τους εντοπίσω»!!!
Σας ενημερώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον Θεό ενώ συγχρόνως είναι ηθικοί , σκεπτόμενοι άνθρωποι, υγιείς από όλες τις απόψεις ενώ έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να επικρίνουν όσα τους ενοχλούν. Επίσης, είναι αγανακτισμένοι για όσα διαπράττονται στο όνομά της Θρησκείας σε συνδυασμό με τις επικίνδυνες εθνικιστικές αρχές που πάντα την εξάπτουν.
Δεν είμαι πολεμοχαρής, δεν θέλω να ξαναπάρουμε πίσω τις «χαμένες πατρίδες» άλλωστε τι καθορίζει την πατρίδα περισσότερο η αγάπη προς τον συνάνθρωπο ή θρησκεία και ο στρατός?
Μιλάτε για την επιστήμη λες και δεν έχει διακαίωμα στο λάθος ενώ για τον εαυτό σας αρκετε φορές λέτε:"Δεν ξέρω, ίσως να κάνω και λάθος"! Η επιστήμη ΔΕΝ βασίζεται σε θέσφατα και σε δόγματα αλλά σε αποδείξεις.Αντίθετα, με την Θρησκεία για παράδειγμα.

Το ότι πιστεύετε ότι ο δημιουργός του σύμπαντος έγραψε βιβλίο που πρέπει να διέπει την ζωή μας είναι δικαίωμα σας. Όπως, επίσης είναι δικό μας να σας κρίνουμε για αυτό.Αλλά μην έχετε την απαίτηση να δεχόμασθε και να αφομοιώνουμε και όλοι υπόλοιποι αυτό διαφορετικά είμαστε σατανάδες κ.α.
Εξάλλου, ποτέ δεν έγινε πόλεμος στο όνομα του αθεϊσμού παρά μόνο στην θρησκεία και σε διάφορα άλλα φυλετικά κριτήρια κλπ.

Διατηρώ το δικαίωμα μου να είμαι ΑΘΕΟΣ, χωρίς να με χαρακτηρίζουν κάποιοι ΣΑΤΑΝΑ για αυτό, και συγχρόνως να με θεωρούν επικίνδυνο μόνο και μόνο για μία πεποίθηση μου.Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ "ΜΑΣΑΤΕ" ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ"
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΠΡΟΣ ΣΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ...ΜΕ'ΗΜΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ...ΝΥΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ,ΝΥΝ ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΤΑΝΟΙΑΣ..
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Λιάκο , μπορεί να μην πιστεύω 100% από αυτά που λες , αλλά πλέον σκέφτομαι!...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάποιος συνάνθρωπος απέκτησε κάποιες γνώσεις που αφορούν αμεσα όλους μας, και αισθάνεται την ανάγκη να τις μοιραστεί μαζί μας, δεν σημαίνει πως παύει να έχει καθημερινές ανάγκες. Η τιμή των βιβλίων είναι εξαιρετικά χαμηλότατη και ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΦΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤY ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Κρήτη (και ένα μέρος των Ζωνιανών) μαζί σου Λιακοπουλε!Δυνατά και Ελληνικά!Ετσά!

Ανώνυμος είπε...

makari natan mithos aplos ayta ta terata pou zoun kato apo th gh

Ανώνυμος είπε...

oloi exoun dikaioma na vazoun tis apopseis tous dixos vrisies fusika sevastes oles oi gnomes opoies ki an einai !!!! pidia dialogo kanoume vazoume tis apopseis mas kai tis sizhtame apla

ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΩΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΚΟΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ . ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΑΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ . ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ Κο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ Κ.Τ.Λ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ} ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΔΕΤΕΣ (Η ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ . ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

συνεχια αρα η ελευθερια[ΠΑΤΡΙΔΑ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ οταν η νεα ταξη προσπαθει να με κανει ναξεχασω αυτο το αγαθο και να με κοιμησει να μην θυμαμαι Ποιος μου το χαρησε,και οι ανθρ. της ΝΤΑΞΗΣ να περνουν τη εικονα του επικυνδηνου εθνικηστη σε οποιο υπερασπιζεται τη ελευθερια του ε τοτε φιλε η επ/νια αυτη που εχουμε ειναι εμπιρια γιατι ειναι σαν να μιλησα με τον ιδιο τον διαβολο καπως ετσι θα τα ελεγε κι αυτος "ωραια καλοστοιχισμενα λογια" ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.. Αλλοστε ο δρομοσ προς τη κολαση ειναι στρωμενος με "αθωες" προθεσεις ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ οποιος θελει το διαβαζει δεν μας το επιβαλει κανεις.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ "ο αλλος μας επιβαλει πολλα με τη Ν Τ .Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΤΡΙΓΡΑΜΑΤΟΣ ΟΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΠΙΑΣΕ..Σωτηρης

Ανώνυμος είπε...

mr.giorgos Ευχαριστουμε για την εμπειρια που μας εδωσες να ακουσουμε καινα δουμε την αποψη της απεναντης οχθης.ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣθα συνφωνησω μαζι σου για το δικαιωμα της ελευθεριας της αποψης.Αλλα για να υπαρχει αυτη πρεπει να σεβομστε το αγαθο αυτο που μας εδωσε Ο ΘΕΟΣ. Ετσι πχ αν χασω την πατριδα μου δεν μπορω να εχω δικη αποψη παρα μονο του καταχτητη συνεχ..=

Anezina είπε...

Εγώ παιδιά όταν αρχίζω να μιλάω για τέτοια θέματα όλοι μου λένε " αμάν πάλι τέτοια θα μας πείς;Σιγά κάθεσε και ακούς τέτοιες βλακείες.Αυτά είναι παραμύθια" Τι να τους πείς λοιπόν; Αυτοί έτσι έχουν μάθει να ζούν μέσα στο ψέμα και την πλάνη. Οσο κι αν προσπαθώ να τους φέρω επιχειρήματα αστοχώ. Ευτυχώς έχω μερικά άτομα που πιστεύουν σε ολα αυτά που γίνονται στις μέρες μας και συμφωνούν με τις απόψεις του Κ.Δημοσθένη.Δεν πτοούμαστε όμως προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να υψώσουμε τη φωνή μας μπας και ξυπνήσουν ορισμένοι.
Συνεχίζουμε Δυνατά κι Ελληνικά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mpravo re Liakopoule,pes ta giati gyrw mas oi perissoteroi exoun akoma kleista matia!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΧΡΙΤΙΑΝΟΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΟΗΘΟΥΜΕ...ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗ-ΝΙΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΓKEMΠEΛ EBΡAIOΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΘΩΣ Κ ΑΛΛΟΙ.....
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.