Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

NEO ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ο Γιωργος Παπανδρέου είπε στη συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη, ότι την πρώτη τετραετία θα αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης κράτους και πολιτών και στη δεύτερη τετραετία θα αρχίσει τις κοινωνικές παροχές. Είπε επίσης ότι θα ξαναφέρει το κράτος σε αναπτυξιακή πορεία και θα αυξήσει την φορολογία των πλουσίων, δηλαδή εκείνων που πρέπει να βάλουν τα λεφτά και να πάρουν τα ρίσκα για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Αν ο Παπανδρέου αυξήσει τη φορολογία των επιχειρήσεων, θα φύγουν όσες έμειναν στην Ελλάδα και δεν τις έδιωξε ο Αλογοσκούφης και θα πάνε στη Βουλγαρία, όπου το κράτος ξέρει να παίρνει τα λεφτά των πολιτών. Η ανεργία θα ξαναπάει από το 7% στο 12% και το έλλειμμα στα ουράνια.
Θυμόσαστε που ο Καραμανλής είχε πει ότι θα επανιδρύσει το κράτος ; Δεν το επανίδρυσε. Είναι όλοι τους τόσο ανίκανοι να κάνουν αυτά που κάνουν οι Βούλγαροι και οι Κύπριοι και άλλα ευρωπαικά κράτη στη φορολογία και την επιχειρηματικότητα ή είναι ανίκανοι να πουν ΟΧΙ σε αυτούς που τους εμποδίζουν να σκεφτούν ελεύθερα;
Προς απογοήτευση όλων ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε να μην μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του τόπου.
Όλοι οι πολιτικοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Διστάζουν να διοικήσουν.
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής να καθυστερήσει τις εκλογές για να ηρεμήσουν τα πράγματα, γιατί θα αρχίσουμε να παρακαλάμε τον.......Σαακασβίλι να έρθει να διοικήσει την Ελλάδα, αφού τα τρία μικρά κόμματα με περισσή ευθυνοφοβία δήλωσαν ότι δεν συνεργάζονται με κανένα κόμμα εξουσίας και επομένως δεν θέλουν την ευθύνη της διοίκησης του κράτους.
Ο μισθός και οι αβάντες του βουλευτικού αξιώματος όμως τους πάνε γάντι.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανεργία είναι στο 7%; Τι λέτε ρε;

Foititis είπε...

Ε ναι βρε! Αν εγώ δούλευα πχ. "γκαρσόν" δεν θα ήμουν άνεργος και ας είχα και πτυχίο από ανώτατο πανεπιστήμιο!
Δεν καταλάβατε ακόμα πως μετράνε την ανεργία;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΙΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΦΡΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!!!!!!!!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Υστερούμε όμως σε όλους τους άλλους παράγοντες όπως επικοινωνίες, κτλ
Πιστεύω ότι εάν δεν γίνει σύντομα κάποια αναδιανομή πλούτου σε Δεν έφυγαν οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει είτε νόμιμος είτε δολίως γιατί δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη εδώ στην Ελλάδα.
Με την πολιτική της η παρούσα κυβέρνηση διάλυσε κλάδους ολόκληρους πχ κατασκευαστικός από τον όποιο το κεφάλαιο διανέμεται σε παρά πολλούς άλλους κλάδους και παράγει προϊόν προς όφελος όλων.
Επέλεξε να επενδύσει χρήματα σε αντιπαραγωγικές θέσεις εργασίας στο δημόσιο είτε μόνιμες είτε με σύμβαση έργου για πολιτικό όφελος επιβαρύνοντας όλους τους υπόλοιπους .
Άφησε τις μεγάλες επιχειρήσεις ανεξέλεγκτες να μην πληρώνουν φόρους η να βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό και θέλει τώρα να φορολογήσει εκ νέου τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελευθέρους επαγγελματίες
Όσο για τις επιχειρήσεις της Ελλάδας έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους και πληρώνουν τους μικρότερους μισθούς στην Ευρώπη.
συνδυασμό με την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού θα κλείσει τελείως το μαγαζί δεν εννοώ βεβαία να επιβαρυνθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν στήριξη.
Όσο για το πασοκ συγκριτικά με την νέα δημοκρατία τα έκανε πολύ καλύτερα

Anezina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
skarman είπε...

Τι να πω ρε παιδιά!Εμένα σήμερα ο Παπανδρέου μου απέδειξε ότι έιναι μακράν πιο ανίκανος από όσο φαινόταν ότι είναι!Τα πράγματα σιγουρα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και δεν στηρίζω κανένα από τα 2 μεγάλα κόματα αλλά όταν λέει ότι θα πάρει τα λεφτά από τις επιχειρήσεις και θα τα δώσει στο λαό, αυτό μόνο αναπτυξιακή πορεία δεν είναι αλλά απλή δήλωση για να γίνει αρεστός στον απαίδευτο πληθυσμό της χώρας μας!Τέλος να πω πως όπως έχει η κατάσταση δεν εξαρτάται από καμία κυβέρνηση το πως έχει η οικονοπμία στη χώρα αλλά από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις!Η εκάστοτε κυβέρνηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει κάποια μέτρα με σκοπό τη διατήρηση της ισορροπίας με σκοπό να μην καταρρεύσει η οικονομία στη χώρα!

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειαζόμαστε καλό παιδί για πρωθυπουργό. Άξια "παιδά" και με κότσια θέλουμε και δυστυχώς τέτοια παιδιά δεν υπάρχουν πια, τα πάτησε το τρένο...

Ανώνυμος είπε...

Eχουμε μπει εδω και χρονια σε εναν φαυλο κυκλο πολιτικηs απαξιωσηs τηs πολιτικηs σκηνηs του τοπου για τα δυο μεγαλα κομματα εξουσιαs αλλα και τα μικροτερα αντιπολιτευομενα κομματα ωs προs αναποτελεσματικοτητα τουs απο τουs μεν να διαχειριστουν και να επιλυσουν τα καθημερινα προβληματα του πολιτη καθωs και ζητηματα θεσμων και αξιων,και απο τουs δε να στερουνται σοβαρων προτασεων για την αρση απο αυτο το αδιεξοδο.Kαι για να ακριβολογουμε δεν ειναι ακριβωs προτασειs ειναι απλα αποψειs χωριs βαθοs ουσιαs γιατι δεν τουs ενδιαφερει να κυβερνησουν,αλλωστε δεν ηταν και δεν θα ειναι ποτε αυτοs o σκοποs τουs,απλα και μονο θελουν να υπαρχουν στο πολιτικο γιγνεστε ξεκουραστα χωριs πολλεs πολλεs υποχρεωσειs και να κανουν την αντιπολιτευση τουs απο τα εδρανα τηs βουληs εκ του ασφαλουs. Δυστυχωs αυτη ειναι η αληθεια.Οσο για τα δυο μεγαλα κομματα βγαλαν τα ματια μονοι τουs η ματαιοδοξια τηs εξουσιαs τουs εκανε να απομακρυνθουν απο τα απλα καθημερινα προβληματα του πολιτη που για αυτο το λογο τουs ψηφισε και να στραφουν σε μεγαλοεκδοτεs μεγαλοεπιχειρηματιεs και μεγαλοεφοπλιστεs εξυπηρετωνταs πρωτιστωs τηs δικεs τουs επιχειριματικεs αναγκεs για να εξασφαλισουν μια δηθεν σιγουρη θεση στη βουλη και μια διαλου ευκαταφρονητη οικονομικη ευχερια ξεχνωνταs το περιφημο συμβολαιο με το λαο και χρεωνονταs μαs καθε φορα απο δικα τουs πολιτικοοικονομικα λαθη ηθελημενα η μη με υπερογκα εξωτερικα δανεια που καλουμαστε παντα ωs ευκολα θυματα να πληρωνουμε χωριs να φταιμε και χωριs να βλεπουμε φωs στο τουνελ.Δεν το κανουν αυτο ολοι οι βουλευτεs μαs προs θεου, αλλα και αυτοι που γνωριζουν και δεν μιλουν δεν ειναι και αυτοι με καποιο τροπο συνενοχοι.

Anezina είπε...

Χρειζόμαστε άνδρες με πυγμή και σκληράδα όπου επιβάλλεται. Που θα βρούμε τέτοιους; Άραγε υπάρχουν;
Ο Γιωργάκης απλώς θέλει να πάρει τις εντυπώσεις έχουμε χορτάσει απο παχιά λόγια πλέον. Τα ΘΑ δεν τα θέλουμε...Πράξεις και έργα έχουμε ανάγκη για όλους,αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει κανείς.

Anezina είπε...

Οσον αφορά την ανεργία έχει δίκιο ο foititis αν όλοι μας δεν ψάχναμε γραφεία και το πως να μπούμε στο δημόσιο όλα θα ήταν πολύ καλύτερα, Για ανοίξτε καμμιά εφημερίδα αγγελιών να δείτε πόσες αγγελίες υπάρχουν...Πως έχουμε ανεργία λοιπόν; Μήπως όλα αυτά είναι φτιαχτά; Λέω εγώ τώρα..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ.

Antonis είπε...

Θα διαφωνήσω με το άρθρο σε ότι αφορά την "ευθυνοφοβία" των μικρών κομμάτων. Το θέμα δεν είναι αν μία κυβέρνηση θα πάρει λεφτά από τις επιχειρήσεις για να τα δώσει στον κόσμο ή το αντίθετο. Όλο το θέμα είναι να υπάρξει επιτέλους μία κυβέρνηση που θα σταματήσει να κατακλέβει το δημόσιο χρήμα και τη δημόσια περιουσία. Πρόκειται για κοινούς κλέφτες. Γιατί λοιπόν τα μικρά κόμματα που καταγγέλουν αυτούς τους κλέφτες, ξαφνικά να αποτελέσουν το δεκανίκι τους; Γιατί θα πρέπει να συνεργαστούν με αυτούς που κατηγορούν; Δηλαδή τώρα που επιτέλους ο δικομματισμός δεν μπορεί να σταθεί πια μόνος του, να τον στηρίξουν όσοι πλήττονται από αυτόν;

Η λύση δεν είναι να στηρίξουν τα μικρά κόμματα κάποιο από τα 2 μεγάλα, που τόσες δεκαετίες κατακλέβουν τους πάντες. Αλλοίμονο αν το κάνουν κι αυτό.

Η μόνη λύση για μία χώρα σαν την Ελλάδα όπου η απατεωνιά θεωρείται προτέρημα και "μαγκιά", είναι μία οικουμενική κυβέρνηση όπου ο καθένας θα είναι και ελεγκτής των υπολοίπων. Θυμάστε τι είχε πει προεκλογικά ο Καραμανλής; Κυβέρνηση συνεργασίας αποκλείεται να δεχτεί και θα πάει τη χώρα από εκλογές σε εκλογές μέχρι να βγει αυτόνομο κόμμα. Αν αυτό δεν είναι εκβιασμός, τότε τι είναι...

Ανώνυμος είπε...

Όλλοι μιλούν για Αλλαγές στην πολιτική, δυστυχώς, πηγαίνουν όλη στην ίδια κατεύθυνση. Καθένας για διάφορους λόγους ( δύναμη, χρήματα, κ.λπ…. ) Έχουν φέρει κάτι νέο με το χρόνο, δυστυχώς, έχουν προσγειωθεί πάλι στον ίδιο. Για εμένα είναι όπως! Ίσως έχετε δει την ταινία ( Συμμορίες της Νέας Υόρκης ) Όπου καθένας θέλει για το είδος του τη δύναμη. Τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν. Αυτή θα είναι μία γιγαντιαία αλλαγή και μια νέα αρχή στην αληθινή δημοκρατία!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έφυγαν οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει είτε νόμιμος είτε δολίως γιατί δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη εδώ στην Ελλάδα.
Με την πολιτική της η παρούσα κυβέρνηση διάλυσε κλάδους ολόκληρους πχ κατασκευαστικός από τον όποιο το κεφάλαιο διανέμεται σε παρά πολλούς άλλους κλάδους και παράγει προϊόν προς όφελος όλων.
Επέλεξε να επενδύσει χρήματα σε αντιπαραγωγικές θέσεις εργασίας στο δημόσιο είτε μόνιμες είτε με σύμβαση έργου για πολιτικό όφελος επιβαρύνοντας όλους τους υπόλοιπους .
Άφησε τις μεγάλες επιχειρήσεις ανεξέλεγκτες να μην πληρώνουν φόρους η να βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό και θέλει τώρα να φορολογήσει εκ νέου τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελευθέρους επαγγελματίες
Όσο για τις επιχειρήσεις της Ελλάδας έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους και πληρώνουν τους μικρότερους μισθούς στην Ευρώπη.
Υστερούμε όμως σε όλους τους άλλους παράγοντες όπως επικοινωνίες, κτλ
Πιστεύω ότι εάν δεν γίνει σύντομα κάποια αναδιανομή πλούτου σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού θα κλείσει τελείως το μαγαζί δεν εννοώ βεβαία να επιβαρυνθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν στήριξη.
Όσο για το πασοκ συγκριτικά με την νέα δημοκρατία τα έκανε πολύ καλύτερα.

Σε αντικατάσταση του προηγούμενου σχολίου.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τραγικο, σε μια δημοκρατια λενε δεν υπαρχουν αδιεξοδα. Εμειs πωs το καταφεραμε αυτο και φτασαμε σε αδιεξοδο.

Ανώνυμος είπε...

AMAN KI AYTOS O PAPANDREOU LUSAXE XAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA PSIFISTE EMENA!!!! THA KANW PERISSOTERA APO AYTOUS POU LENE OTI XEROUN PWS THA KANOUN THN XWRA DUBAI!!

OLOI PSEMMATYA LENE ! AFOU TO KRATOS EINAI XREWKOPMENO KAI XREWMENO GIA TA EPOMENA 50 XRONIA!

ALLA OXI PALI NA PESOUME STA IDIA KAI TA IDIA.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης μπορεί να ήταν υπουργός αλλά τουλάχιστον δεν κυβέρνησε καμμία 4ετία ενώ πάμε απο το κακό στο χειρότερο με αυτούς εδω,έχουνε ξεφύγει τα πάντα.
Τουλάχιστον ας ψηφίσει ο κόσμος για 1 Φορά στην Ζωη του για το καλό του τόπου κανένα απο τα δύο "μεγάλα" στήν μάσα κόμματα και ας βγάλει συνασπισμό 2-3 μικρότερων κομμάτων.
Πρός Θεού οχι πάλι τα ίδια !!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ,ΑΤΟΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ.
ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Απλως φανταστείτε κάτι..τον Λιακό βασιλιά..πόρωση? :))) Μονο αυτος θα μπορουσε να στρώσει την Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο σχόλιο 6.54 ανωνυμος

O Γιώργος έκανε αυτό το δώρο στο Κώστα στα γενέθλια του πιστεύω για δυο λογούς
Πρώτον γιατί οι εταιρείες τους σε πολλά σκάνδαλα έχουν συστήσει κοινοπραξία και δεύτερον εξαιτίας σκανδαλών έπαθε κάρδια ο πατέρας του γι αυτό νομίζω ότι ήταν
τόσο προσεκτικός μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ!Γ.Κ

medabots είπε...

ego de thimamai na ypograpsa tipota...

Ανώνυμος είπε...

Ο παπανδρεου ειναι παιδι των αμερικανων και τηs νεαs ταξηs, οταν μαλιστα ηταν υπουργοs εξωτερικων επι εποχηs σημιτη ειχε απαγορευση στο επιτελειο του μεσα στο υπουργειο εξωτερικων να μιλουν ελληνικα, βγαλτε τωρα συμπερασμα.Προσωπικα για τη εξωτερικη μαs πολιτικη θα ειναι μεγαλο πληγμα εαν φυγει τωρα ο καραμανληs που η ελλαδα επι πρωθυπουργια του αποκατεστησε πληρωs και με το καλυτερο τροπο τη σχεση μαs με την ρωσια του πουτιν και εχει κλεισει αλλα και ετοιμαζεται να κλεισει και αλλεs συμφωνιεs με τουs ρωσουs σε θεματα ενεργειαs και στρατιωτικων εξοπλισμων.Εαν ερθει ο παπανδρεου πολυ φοβουμε οτι η σχεση αυτη θα διαταραχθει και ολεs αυτεs η συζητησηs και η διαπραγματευσηs θα κοπουν απο τηs φιλοαμερικανικεs του θεσειs αλλα και απο τηs εντολεs που θα παιρνει απο το στειτ ντιπαρτμεν να εχει μια πιο υποτονικη σχεση με τουs ρωσουs, και να αποφευγει τιs επαφεs του με τον βλαδιμηρο τον πουτιν.Για το σκοπιανο θα πω μονο ο θεοs να μαs φυλαει,αυτο συγκρατηστε το.Για το εσωτερικο μην περιμενεται τιποτα, μια απο τα ιδια με τον καραμανλη τον πρωτο χρονο θα δωσει καποιεs ψευτοπαροχεs για το θεαθηναι και μετα που σε πονει και που σε σβαζη, θα δουλεψη παλι κουραμανα που θα παει καπνοs.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω με το 7 και 12 τοις εκατο Ανεργια. Ειναι παραπανω το ποσοστο. Στην ουσια και η γενια των 700 ευρω (μικτα) ανεργοι ειναι.
ΟΧΙ στην οικογενειοκρατια. ΟΧΙ στα μικρα ευθυνοφοβα κομματα. Το πολιτικο μας συστημα ειναι χρεοκοπημενο.
Ας δημιουργησουμε το Κομμα του ΚΑΝΕΝΑ, να βρουμε αρχηγους. Ας τους δωσουμε ενα ηχηρο χαστουκι, και να πανε στα σπιτια τους (Εξω απο την χωρα μας) γιατι εκει ειναι τα σπιτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε με αγωνία να εκπληρωθεί η προφητεία του Αγίου Κοσμά για το ψευτορωμαιικό που θα φύγει και θα ζήσουμε καλά! Ο καιρός γαρ εγγύς!

Ανώνυμος είπε...

thelo na po ston filo antonis oti pios ine o rolos ton mikron komaton na gawgizun oti kati lene.
i sinergasia ine wasiko giati an klepsi kapios richno tin kiwernisi.ego parakolutho ton karatzaferi hronia,ama mpume emis stin ewropi elege...alaxe kati apo ta skopia apo turkia apo kypriako.
na ton psifiso na kathete stin wuli ke na prospathi na antipolitevti ton karamali gia logariasmo tou pasok.oxi.okaramalis ine ypodigma politikou k anthropou,prepi na alaxi pola nai.i politiki apo ta mikra komata proerchonte apo parthenogenesi gia paradigma o karatzaferis wrisi tin dora kapote tin imnuse i ola tote dulewan stin nd san roloi kai tora klewune kai ine ahristi,ipotimai tin noimosinimas ela tora entaxi ego ton simpatho san anthropo ala ta parapano.kostas apo germania oli gia tin ellada liakopoule exo pola newra mazisou den mporo na paragilowiwlia apo germania perno tilefono k me koroidewun trawa kanena ayti perimeno apantisi wresmou tropo na perno wiwlia sagapame oli stin germania

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον antonis έχει απόλυτο δίκιο . Δεν θα είναι τίποτα άλλο, πέρα από δεκανίκια .

apollo512 είπε...

MIPOS EIMASTE MELOS TIS EBROPAIKIS ENOSIS? MIPOS KOUMANTO KANOUN I BRIKSELES? SE OLLA TA KRATOI MELOI ,PANO KATO TO IDIO HALI EPIKRATI.EHOUME GEMISI KLEFTE PSEFTES KAI APATEONES:

Nikolas είπε...

Καλα ε
Αμα τα συμβολαια του Γιωργακη ειναι σαν αυτα της μονης Βατοπεδιου.....ζητω που καηκαμε!!!!!
Δευτε τελευταιον ασπασμον ενα πραμα!

Ανώνυμος είπε...

Ο έλληνας δεν είναι χαζός όπως νομίζουν απλά πράγματα , πρέπει να υπάρχει κράτος που να κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους τους τομείς .
Και πρώτα πρώτα πρέπει το ίδιο το κράτος να κάνει οικονομία και όχι σπατάλη του δημόσιου χρήματος , για να πιστή και ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας ότι αξιοποιούνται τα χρήματα του και δεν πηγαίνουν για μίζες και τέτοια .

Nantia είπε...

Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν χαζοί. Το κακό είναι ότι δεν αντιδράμε όταν πρέπει. Όσο για τους πολιτικούς, ο καθένας κοιτάει το τομάρι του. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά ο λάος. Για τα λεφτά τα κάνουν όλα...