Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ

Τα δύο αμερικανικά πλοία USNS Comfort και USNS Mercy δεν έχουν περάσει ακόμη από τα στενά του Βοσπόρου με προορισμό τη Γεωργία.
Σύμφωνα με διπλωματικές πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις εκπροσώπου της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα, οι Η.Π.Α. δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημα αίτηση άδειας για να περάσουν από τα στενά του Βοσπόρου.
Σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, τα πλοία θα κάνουν πολλές εβδομάδες να φτάσουν και παραπονέθηκαν ότι η Τουρκία είναι απρόθυμη να τους δώσει άδεια να περάσουν από τα στενά του Βοσπόρου.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως για τα "μάτια των Ρώσων" τάχα μου δεν τα αφήνει να πέράσουν τώρα? Αλλά σε λίγο δώσει το ο.κ?
Είναι πονηρός ο Τούρκος, δεν βιάζεται, το παίζει και από εδώ και από εκεί, μέχρι να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... Και βέβαια όλο και κάτι θα πάρει από τα Αμερικανάκια τώρα που καίγονται και βιάζονται (βλέπε Κύπρο, που στις 3 Σεπτέμβρη αρχίζουν οι συνομιλίες Χριστόφια με Ταλάτ)

Ανώνυμος είπε...

δεν προκειται να γινει τιποτα.τζαμπα περιμενετε

Ανώνυμος είπε...

Diladi, mexri na perasoun POU VRISKONTAI??? sto Aigaio profanos! emeis pos to xeirizomaste afto efoson oi Rossoi theorountai eteroi mas?

aetos2 είπε...

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι θα τουs πεση η υποληψη των αμερικανων αν κανουν και επισημα αιτηση αδειαs διελευσηs απο το βοσπορο; Τι φοβουνται μην δειξουν κατωτεροτητα.

Δημήτρης είπε...

Τι ξέρει ο Πούτιν για τα κατα τα άλλα νοσοκομειακά πλοία των αμερικάνων που είναι τόσο φιλάνθρωποι και καλοί άνθρωποι;

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι η τουρκια αυτη τη στιγμη ειναι πελαγωμενη δεν ξερει τι να κανη . Απο τη μια εχει τον πουτιν να την προειδοποιη οτι αν αφηση να περασουν τα πλοια απο το βοσπορο θα εχει να κανη μαζι του.Και απο την αλλη μερια εχει τον αμερικανο τον κλασσικο συμμαχο τηs να την πιεζη ωστε να περαση απο τα στενα του βοσπορου για να φταση στη γεωργια. Μπροs γκρεμοs και πισω ρεμα δηλαδη. Θα εχει παντωs πολυ ενδιαφερον να δουμε που θα καταληξη αυτη η ιστορια τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Οίδωμεν
Άκτιστον Φως, εκ Φωτός Αληθινού.
Δεύτε πάντες οι Λαοί τιμήσωμεν την του ΘΕΟΥ επί Δικαίω Εμφάνισην.
Και αυτή εστίν η αγγελία, ην ηκούσομεν απ' αυτού και αναγγέλλομεν υμίν, ότι ο Θεός φως Δίκαιον εστί και σκοτία και αδικία εν αυτώ ουκ εστίν ουδεμία.
Ότε την Σωτήριαν Αναστασίν υμνήσομεν, δεύτε πάντες οι Πιστοί Λαοί λάβετε Φως, εκ του ανεσπέρου και ασπίλου Φωτός, με την λαμπρότητα και την θέρμη του όποίου, συγκρινόμενα όλα τα κτιστά φώτα αλλά και ο ήλιος, ευρίσκονται φώτα ψευδή.

ΩΦΕΊΛΕΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΊΑ ΠΆΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΚΟΠΟΝ ΕΧΟΥΣΗΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΊΑΝ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΜΑΣ
Μετα τιμής
ΦΑΝΗΣ

notispanos είπε...

Η βοήθεια δεν θα φτάσει ποτέ και αν φτάσει 8α είναι αργά δεν θα την χρειάζονται

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως όλοι μας λίγο πολύ ξέρουμε τι θα κάνει η Τουρκία ειδικά αν λάβουμε υπ'όψην τις προφητείες.Οπως είπε πριν ο/η ανώνυμος οι Τούρκοι είναι αρκετά πονηροί και γι'αυτό δεν πρέπει να τους εμπιστεύονται οι Ρώσοι(πόσο μάλλον εμείς).Είναι δηλωμένα τσιράκια των Αμερικάνων και είναι σχεδον σίγουρο ότι θα πουλήσουν τον Πούτιν αλλά ο Βλαδίμηρος δεν χαμπαριάζει από τέτοια!!!

manios είπε...

ποτε προβλεπεται να γινει το θερμο
επισοδιο με την τουρκια
ξερει κανεις

Ανώνυμος είπε...

Παιζει και το σεναριο να μην αφηνει η τουρκια τα αμερικανικα να περασουν σε συννενοηση με τους αμερικανους. και καλα... εμεις θελουμε να σας βοηθησουμε αλλα η τουρκια δεν μας αφηνει !!

Ανώνυμος είπε...

...αλλιως η αμερικη 8α εστελνε μικροτερα πλοια μεχρι 45.000 τονους και με βαση τη συνθηκη θα ηταν δυσκολο στην τουρκια να μην επιτρεψει τη διελευση.

Λ είπε...

O KAIROS THA DIKSEI..GIA TO KALO TWN TOYRKWN...AS MHN PERASOYN TA PLOIA

Ανώνυμος είπε...

ego pali leo: oti ola auta einai gia na exei o kosmos na asxolitai ,den yparxi i periptosi na ginei kati ola einai diplomaties gia ton ftoxo ton kosmo na fovate

Giannis T είπε...

Είτε περάσουν είτε δεν περάσουν τα πλοία, το μόνο σιγουρο είναι ότι θα "περάσει" το σχέδιο του ΘΕΟΥ, όπως είπε και ο Λιακό. Τα υπόλοιπα είναι απλές λεπτομέριες. όσο για το αν περιμένουμε τζάμπα όπως λέει ο ανώνυμος, υπομονή και θα δούμε...

medabots είπε...

mia xara tha perasoun apo tous tourkous...emas de mas koroidevoun me tis propagandes tous

medabots είπε...

tha argisoyn poly na perasoun malon...gia na doume

medabots είπε...

Hδη γινετε πολεμοσ Αμερικανων και Ρωσων και δε μας λενε τιποτα απο τα Μ.Μ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

emeis oi ellines ftaime filoi mou telika pou oloi pernane apo ta edafi mas kai den kanoume tipota den antidrame mia zoi mesa sti mizeria kai to psema zoume!! mipos prepei telika oi ellines na ginoun planitarxes mipos prepei na ksipnisoume ligo??i mia zoi th koimomaste!!KSYPNISTE ADERFIA KSIPNISTE!!