Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού στρατού, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν αρχίσει σταδιακά την αποχώρησή τους από τα γεωργιανά εδάφη. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η γεωργιανή πλευρά. Βέβαια ακόμα ελέγχουν μεγάλο μέρος της χώρας, καθώς και τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο που διασχίζει τη χώρα.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ρωσίας, οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις δεν πρόκειται να φύγουν από την Αμπχαζία και τη Ν. Οσσετία, καθώς πρέπει να διαφυλάξουν την ασφάλεια των δύο περιοχών.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατασταση βενη προs εκτονωση προs το παρον.Τωρα ο πολεμοs μεταφερεται σε διπλωματικο επιπεδο για τιs αντιμαχωμενεs χωρεs.

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι θα έχουμε γεγονότα, αφού την ερχόμενη εβδομάδα η Πολωνία (σύμφωνα με πληροφορίες) θα εγκαταστήσει το αμερικανικό αντιπυραυλικό σύστημα.
... Έερε γλέντια

sotos είπε...

kai o sarkozi apilise ton menbetbef?????????

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΤΩΡΑ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

sotos είπε...

pos ta blepete ta pragmata?????!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα λογικά οι Ρώσοι θα ασχολούνται με την Ουκρανία και την Πολωνία γιατί όπως βλέπετε έχουν φροντίσει καλά τα αμερικανάκια να υπάρχουν πολλά τσιράκια τους στις γειτονικές χώρες της Ρωσίας.Εννοια σας και θα φάτε καλά όλοι σας!Πε μπάλα Βλαδίμηρε!!!

medabots είπε...

psemata mas lene...oi rosoi ayth th stigmh parelash kanoun mesa sth georgia

medabots είπε...

an einai stadiakh h apoxwrhsh katalava..tha argisoun poly telika na apoxorisoun

medabots είπε...

an einai stadiakh h apoxwrhsh katalava..tha argisoun poly telika na apoxorisoun

medabots είπε...

Δε τηα αποχωρισουν οι Ρωσοι.τηα χτισουν βασεις στη Γεωργια και θα αναπτυξουν στρατιωτικο υλικο.

medabots είπε...

stadiakh ala oxi oloklhromenh apoxorhsh dioti tha svisoun poles xores apo ton xarth

Ανώνυμος είπε...

re ELLINES mipos prepei telika na arxisei i 3os pagkosmios?? na deiksoume kai emeis ligo ti aksizoume??alla pou na vgoume ekei ekso emeis!!!emeis exoume mathei na zoume sto psema kai sti siopi! ksipniste ellines prepei na mpei louketo stin ko...kyvernisi kai stin pseytia pou mas peritrigirizei!!