Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

Η Ουκρανία δήλωσε πρόθυμη να συνεργαστεί με άλλες χώρες και να προσφέρει τα εδάφη της και τα συστήματά της για να δημιουργηθεί αντιπυραυλική ασπίδα.
Στις αρχές του χρόνου η Ρωσία και η Ουκρανία υπαναχώρησαν από κοινή συμφωνία σύμφωνα με την οποία η Ρωσία νοίκιαζε χώρους μέσα στην Ουκρανία για την τοποθέτηση ραντάρ.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η Ουκρανια παιρνει αγρια σταση? Και εσυ Τεκνον βρουτε? Χοντραινει το πραμα. Παντως Λιακοπουλε, αν τελικα ρε, βγουν αυτα που ελεγες, μισος θα γελαω και μισος θα κλαιω.

Ανώνυμος είπε...

ολα θα βγουν φιλε μου.. θα δεις....

Ανώνυμος είπε...

μα δεν τα λεει ο Λιακο βρε παιδια. οι γερονταδες τα λενε.τεσπα, περιμενω πως και πως να παρακολουθησω θεια λειτουργια μεσα στην Αγ.Σοφιά. λετε να προλαβω? φανταζομαι το σκηνικο,η πρωτη λειτουργια μετα απο 100αδες χρονια με εκατομμυρια κοσμου απο καθε γωνια της γης γυρω απο τον ναο,ακομα καιμε πλοια γυρω-γυρω κρατωντας αναμενες λαμπαδες και κεριά.Η απολυτη κατανυξη!

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός γαρ ....εγγύς

X NEWS είπε...

Όταν σε μια παρτίδα σκακιού ο αντίπαλος σε φέρνει σε δύσκολη θέση σε όλο το μήκος και πλάτος της σκακιέρας, η πιο συνηθισμένη αντίδραση -απελπισίας συνήθως- είναι η επίθεση στην περιοχή που κινείται ο βασιλιάς του.
Και όμως όλα αυτά γίνονται για το Τουρκμενιστάν.ΕΚΈΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Foititis είπε...

Αφού νοικιάζει χώρους η Ρωσία εκεί μέσα τότε αν μπει η αντιπυραυλική ασπίδα θα μπορεί να ελέγχει ένα μέρος της! Και την ώρα της κρίσης θα μπορεί να σαμποτάρει την "ασπίδα"!!

GEORGE είπε...

και η ουκρανια στο κολπο ειναι

Ανώνυμος είπε...

Όλα φαίνεται να ακολουθούν τις προφητείες.

Μόνο για την Τουρκία δεν είμαι πλέον σίγουρος.
Θα δούμε τι θα γίνει πάντως , γιατί είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

αντιπυραυλικη ασπιδα??για τον πουτιν??χαχαχαχαχαχαχα!!!ο πολεμαρχος ειναι ο πουτιν!:)

aetos2 είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΒΟΡΑΣ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

to mono pou 8elo einai na ta ziso ola!!!!!! pisteuo 8a prolabo!! eimai 14 xronon!! ksefeugei siga siga h katastasi! 8a steiloun kai eirineutiki dunami!!! 8a ginoun tou koutrouli o gamos!! STON POUTIN POUTINIES DEN GINONTAI!

Desumor είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ? ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ

ΠΟΙΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ?

ΣΤΗ ΠΡΑΒΔΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ

ΑΠΟ PRAVDA:

"Russia’s well-known psychologists claim that the Georgian leader is a mentally unstable individual."

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ. ΔΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ. ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

sagma είπε...

Μήπως τελικά όλο το κόλπο δεν είναι να πιέσουν την Κόκκινη αρκούδα αλλά να δούν ποιοί είναι με το μέρος της ώστε να έχουμε ένα νέο Ιράκ;

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακομα φορα στην ιστορία της η Ουκρανία δείχνει την αχαριστία της στο Κρεμλίνο! Ασφαλώς και θα πληρώσει την αγνωμοσύνη της προς την Ρωσία! Μεγάλο σφάλμα του Σοβιετικού ηγέτη Νικήτα Χρουστσόφ να δώσει ως δώρο την εποχή εκείνη την Κριμαία στην Ουκρανία με αντάλλαγμα να διατηρηθεί ο ελλημενισμός του Ρωσικού Στόλου στην Σεβαστούπολη! Θα πρέπει να τονισθεί οτι στην Κριμαία κατοικούν κατα ποσοστό 90% Ρώσοι υπήκοοι και θέλουν να αποσχισθούν απο την Ουκρανία, διότι η χώρα αυτή προβαίνει συχνά σε διακρίσεις σε βάρος τους. Θεωρώ σίγουρη μια μελλοντική εισβολή του Ρωσικού Στρατού στην Κριμαία εαν το ΝΑΤΟ πάει να τοποθετήσει δήθεν αντιπυραυλική ασπίδα εκεί! Ας ενθυμηθούμε τι συνέβει προ τετραετίας όταν το Νατο με την παρότρυνση της Ουκρανίας έκανε στρατιωτικά γυμνάσια στην Κριμαία. Υπήρξε μαζική εισβολή και απόβαση των επίλεκτων μονάδων κομάντος του Ρωσικού Στρατού στην Κριμαία με αποτέλεσμα να εξαναγκασθεί σε άτακτη υποχώρηση ο στρατός του ΝΑΤΟ και να μην διεξαχθούν οι προγραμματισμενες ασκήσεις. Αυτό βέβαίως φρόντισαν τα καθοδηγούμενα απο την Νεα Τάξη πραγμάτων να το αποσιωποιήσουν, αλλά τώρα που η Κόκκινη Αρκούδα ξύπνησε θα αναγκασθούν τουλάχιστον ενα μέρος των γεγονότων να τα προβάλλουν. Τέλος για όσους δεν γνωρίζουν η Ρωσία κάθε χρόνο πληρώνει ενοίκιο για τον Στόλο της στην Σεβάστούπολη μέχρι το 2014.

Ανώνυμος είπε...

Ο πετρομένος βασιλιάς θα ξυπνήσει επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά όλη η διεθνής πολιτική κατάσταση δείχνει σχεδόν ολοφάνερα ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα λένε οι προφητείες των αγίων μας. Όποιος δεν το βλέπει το πιο πιθανόν είναι να εθελοτυφλεί. Αλλά θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Μην κατηγορείτε αυτούς που δεν τα πιστεύουν αυτά. Ίσως οι άνθρωποι να είναι καλοπροαίρετοι αλλά έτσι μας έχουν μεγαλώσει. Και δεν εννοώ τους γονείς μας. Αλλά το σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία ωραία όλα αυτά αλλά πωε γινεται να καιγεται ολοι η ευρωπη και ολος ο κοσμος και μια χωρα σε ολοκληρο πλανητη (εμείς) να μην μπλεχτουμε καθολου και πουθενα δεν ειναι περιεργο;;;;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η πρώτη λειτουργία στην Αγία Σοφία μετά την απελευθέρωση δεν θα είναι έτσι. Αν δεν γκρεμιστεί κατά τη διάρκεια του πολέμου που θα γίνει εκεί (και σύμφωνα με τις προφητείες θα είναι ένα από τα λίγα κτίρια στη Πόλη που θα μείνει ανέπαφο) η πρώτη λειτουργία θα γίνει ανάμεσα σε σκόνες, πτώματα (δυστυχώς), βόμβες. Ανάμεσα σε πολλούς, πολλούς θανάτους. Οπωσδήποτε όμως φαντάζομαι πως η κατάνυξη θα είναι απόλυτη. Και θα αποτελέσει σίγουρα τον φωτεινό φάρο ελπίδας και παρηγοριάς για όλο το κόσμο.

epsilon είπε...

Ριχνεις πρωτα με οπλα TESLA για να διαλυσεις τα αντιπυραυλικα συστηματα και μετα αρχιζει το γλεντι!!!

Ανώνυμος είπε...

θερμη παρακληση στον κυριο λιακοπουλο να αναρτηση την φωτογραφια που φαινετε η ρομφαια με τον σταυρο σε μια φωτο στο διαστημα που ειχε δειξη παλαιοτερα σε εκπομπη του.

Ανώνυμος είπε...

Liako mhpws tha borouses na valeis ena chat window sto site opou oloi kai oles tha borousan na zisitane metaxi tous???
Nomizw tha itan para poli kalw
ama borei na ginei efikto.

Ανώνυμος είπε...

Ok, o kairos gar eggys alla prosexete pws odigeite!gmt, molis xeblokarame meta apo mia wra akinisias logw troxaiou stin ethniki odo, revma pros adirrio ligo meta tin kleisoura..4nekroi,t'amaxia fusarmonika..ellines prosoxi!an theloume na doume leitourgia stin agia sofia..me tin hari tis panagias..oi oukranoi dialexan lathos stratopedo..h skakiera stithike,ta pionia kinoudai..o theos na valei to xeri tou.Basilefs Basilewn Basilea Boithei.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, κι εγω δυσκολευομαι λιγο, μετα απ τη χρηση των Greeklish, να γραφω στα Ελληνικα. Αλλα ειναι σημαντικο οπλο η γλωσσα μας. Γι αυτο ταλαιπωρηθειτε λιγακι και γραφετε στα Ελληνικα.
Ειδικα για το 14χρονο φιλαρακι που εχει πολυ μελλον μπροστα του. Ειναι μεγαλο προσον να γνωριζεις να μιλας και να γραφεις Ελληνικα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτεs η αντιπυραυλικεs ασπιδεs αρχισαν να γινονται πολυ τηs μοδαs τελευταια.Ακομα και η κουτση μαρια σε λιγο θα τηs ζηταη. Γιατι τοση πρεμουρα για αυτεs; Μηπωs γιατι δεν μπορουν πλεον να αποφυγουν το αναποφευκτο;

Unknown είπε...

κυριε Λιακοπουλε φωναξτε για να ξυπνησουν οσο περισσοτεροι γινεται
νασται παντα καλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ....λιακο!!!γεια σας ελληνες..δυνατα και ελληνικα...παντα στις επαλξεις του αγωνα για δυνατη και ε λ λι ν ι κ η ...ελλαδα.Τωρα οσο για την ουκρανια παει φαει μονη της το κεφαλιτης..γιατι στον πουτιν πουτινιες...δεν χωρανε...

medabots είπε...

idea den exo

medabots είπε...

olos o kosmos tha valei antipiravliki aspida..h ellada exei thn kalyterh aspida(tou Theou)

medabots είπε...

ego ksanalew san thn aspida tou enos kai pragmatikou θeou den yparxei pouthena.kai aste tous alous na trwne Balanidia

Ανώνυμος είπε...

Πως ειναι δυνατο να αρχισει πολεμο η Ουκρανια με την Ρωσια? αφου μεγαλο μερος της ειναι Ρωσοι, οι οποιοι μαλιστα αρχισαν διαδηλωσεις υπερ της Ρωσιας μεσα στην Ουκρανια? κι αφου η Ρωσια ηδη εχει βασεις μεσα στην Ουκρανια. ο πολεμος του παραλογου θα ειναι αυτος.