Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΡΚΕΛ – ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2008, η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ και ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ, η κ. Μέρκελ είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να μεταβούν ευρωπαϊκές ειρηνευτικές δυνάμεις στη Ν. Οσσετία για να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην περιοχή. Ο κ. Μεντβέντεβ διαφώνησε έντονα λέγοντας ότι οι κάτοικοι της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας εμπιστεύονται μόνο τις ρωσικές δυνάμεις για να διασφαλίσουν την ειρήνη στην περιοχή και δεν θέλουν κανέναν άλλο μετά από όσα έγιναν.
Η κ. Μερκέλ εξέφρασε ανησυχία και για την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας, αλλά ο κ. Μεντβέντεβ της θύμισε ότι οι κάτοικοι της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας δεν θέλουν να επιστρέψουν πλέον στη Γεωργία. Η Ρωσία, είπε, σέβεται τη θέληση του λαού και θα στηρίξει όποια λύση θέλει ο λαός της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Logiko na thelei i Eyrwpi na xwnei ti myti tis pantou, eidika otan myrizei xrimata.

Giannis T είπε...

Χα χα χα. τελικά ο Μεντβεντεβ είναι πολυ καλά "δασκαλεμένος" τόσο στο τι θα πει όσο και στο ύφος με το οποίο θα το πει. γεια σου ρε Βλαδίμηρε...!

Ανώνυμος είπε...

Και άμα έρθουν οι φλώροι με τα καλτσόν κάτι έγινε...

Ανώνυμος είπε...

opws i alaska giati oxi kai i abhazia kai h n.ossetia?

Ανώνυμος είπε...

Μέρκελ μπεχαλόμ!!!Οσο θα κάνει έλεγχο η Ε.Ε στον Βλαδίμηρο άλλο τόσο είμαι εγώ φιλοαμερικανή,δηλαδή καθόλου!Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνει ο κοντός μπας και καταλάβουν ότι στον Πούτιν πουτινιές δεν κάνουν!!!

medabots είπε...

mono h kina tha kanei symaxia me thn rossia kai meta einai gg