Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Δείτε στο LIAKO TV ντοκουμέντο όπου ο Γεωργιανός πρόεδρος κ. Σαακασβίλι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δηλώνει ότι πρέπει να προασπίσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Επίσης δείτε ένα 12χρονο κορίτσι μαζί με τη θεία του από τη Ν. Οσσετία πώς φιμώνονται από αμερικανικό κανάλι όταν μιλούν για τους βομβαρδισμούς των Γεωργιανών στη Ν. Οσσετία και τη βοήθεια από τους Ρώσους.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Einai fos fanari ti paizetai!

Alla k. Liakopoule, distixos oi perisoteri ellhnes kai o upoloipos kosmos koimountai orthi kai pedeuontai me xrei, gynaikes, pota, champions league, psemata kai ksero egw me ti allo kai nomizoun oti avta einai olla paramithia.

To paramithi omos einai h kathimerini zoh mas...

Xronia polla se ollous!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δημοσθένη, από την ώρα που "άνοιξε" το liako.tv δεν έχω ξανανοίξει τηλεόραση! Βέβαια παραμένω "κολλημένος" στον υπολογιστή μου αλλά δεν τα χορταίνω τα βιντεάκια και τις συνομιλίες με τους συνέλληνες. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά. Να ξέρετε όμως ότι δεν είμαστε και τόσοι πολλοί όσοι νομίζουμε. Έχουν αλλοτριωθεί και εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό οι συμπατριώτες μας ώστε την Κρόνια νοοτροπία δεν μπορούν ή δεν θέλουν να την αποβάλλουν. Γιαυτό πιστεύω ότι όταν χωρίσει η ήρα από το σιτάρι δεν θα μείνει απέξω η Ελλάδα από αυτήν την διαδικασία. Είδομεν....

Ανώνυμος είπε...

Που ακριβώς βρίσκονται τα συγκεκριμένα βίντεο? Στο LIAKO TV STREAMING?

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά το video με το 12χρονο κορίτσι και τη θεία του είναι απίστευτο!Εχω μείνει άναυδη!Τι λαμόγια που είναι Αμερικανοί δημοσιογράφοι,όχι ότι οι δικοί μας δεν είναι...είναι πραγματικά απίστευτη η προπαγάνδα απ'τα ΜΜΕ!Πάντως Λιακό να 'σαι καλά και 'συ και το επιτελείο σου για την συνεχή και σωστή(πάνω απ'όλα)ενημέρωση!

Ανώνυμος είπε...

Τη σκνηνή που ο Σακασβίλι έτρωγε τη γραβάτα του την είδατε ? Πολύ γέλιο !!! Μου θύμισε ελληνική ταινία με το Νίκο Σταυρίδη χα χα χα !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λιακό ανέβασε μόνιμα στα Videos σου όλο το αυτό το επεισόδιο...μαζί με τα σχόλια που κάνεις για τον συσχετισμό των δυνάμεων και τις κινήσεις των Ρώσσων....το είδα χτες και έμεινα άναυδος...ανέβασέ το κάπου να το βλέπει όλος ο κόσμος μόνιμα.

medabots είπε...

kryvoun apo olous thn alhtheia kai pane na vgaloun th rossia oti einai kakia...ego ksanalew oi amerikanoi de kanoun manga kanenan

medabots είπε...

edo kryvoun ton psyxro polemo pou kanoun me tous rosous...to koritsaki de tha kryvan?

medabots είπε...

kalytera na vlepei champions leage para na vlepei pollemous anwnyme

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..... ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΗΘΑΡΓΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΚΑΙΕΙ" ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
"ΕΙ ΘΕΟΣ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

kalispera apo germania.sas blepoume sinekos.paketa giati den stelnode sto exoteriko,.kronia polla k kala stous sin ellines apadakou tis gis.